18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

bet365 bonuskode juni 2024 er “MAXSPIL”

Få op til 1000 kr. i velkomstbonus hos bet365 med vores bet365 bonuskode. Indbetal 50 kr. og placer kvalificerende væddemål med min. odds 1,2 inden for 30 dage.

 • Bonuskode MAXSPIL
 • Nem ind- og udbetaling
 • Stort udvalg af odds

Lovlig i Danmark

Denmark

Startbonus vilkår: Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.*

Hvad er Bet365 bonuskoden for Danmark?

Den nuværende bet365 tilmeldingskode er MAXSPIL til Danmark. Nye kunder hos bet365 kan indtaste bonuskoden MAXSPIL under registreringen af en ny konto. Koden fungerer til alle: sport-, casino-, spil- og poker-tilbud tilgængelige i Danmark.

Placering af bet365 bonuskodeboksen - MAXSPIL
Du indtaster bet365 bonuskoden i bonuskodefeltet under registreringen.

Bet365 ser vi hos SpilXperten som en af de absolut bedste bookmakere i Danmark. Hos bet365 kan du som ny kunde hente en bet365 velkomstbonus* på op til 1000 kr. i væddemålskreditter i forbindelse med din første indbetaling.

Tilmeld dig en ny konto ved brug af bet365 bonuskode MAXSPIL.  Indbetal mindst 50 kroner og placér et kvalificerende væddemål med mindst odds 1,2 indenfor for 30 dage.

bet365 bonus
BonuskodeMAXSPIL
bet365 AppJa*, bet365 har en super god app
bet365 bonusOp til 1.000 kr. væddemålskreditter
Live bettingJa, bet365 har mange live betting muligheder
Hjemmesidewww.bet365.dk*

bet365 bonuskode – velkomstbonus for nye kunder hos bet365

Åbn en konto hos bet365 i dag, brug bet365 bonuskode, og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.

Følg nedenstående trin-for-trin guide for at få din velkomstbonus hos bet365.

1. Gå til bet365*

2. Klik først på “Se seneste odds” og derefter på ”Opret konto” i højre hjørne

3. Indtast dine oplysninger og brug bonuskoden MAXSPIL under registreringen.

4. Foretag en indbetaling på min. 50 kroner.

5. Modtag din bonus.


Hvad er bet365 væddemålskreditter?

Bet365 væddemålskreditter er det samme som en mængde små free bets, hvor 1 væddemålskredit svarer til 1 krone som du kvit og frit kan bruge på væddemål.

Når du spiller med dine væddemålskreditter får du kun gevinsten tilbage ved et vundet væddemål, mens du mister de kreditter du har brugt som indsats.

Bet365 velkomstbonus er én af danmarks bedste og mest fleksible odds bonusser. Du kan nemlig bruge lige så mange væddemålskreditter som du vil pr. væddemål og du skal kun omsætte denne bonus til minimale odds 1.2.

Regler og vilkår for bonus hos bet365

Opret en konto med bet365, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.

Vigtigste regler og vilkår

 • Kun tilgængeligt for nye kunder. Foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere og gør krav på tilbuddet inden 30 dage, efter du oprettede din konto for at kvalificere dig til et 100% matchende beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Når du har gjort krav på dine væddemålskreditter, kan disse findes på saldoen på din konto og kan ikke udbetales.
 • For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og de skal afgøres inden for 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet. Kun kvalificerende væddemål, som afgøres efter du gjorde krav på tilbuddet, tæller mod dette krav.
 • PayPal kan hverken bruges til at foretage din kvalificerende indbetaling eller efterfølgende udbetaling af gevinster fra indsatser med væddemålskreditter, medmindre du har fuldført bekræftelsesprocedurer og et af følgende krav er mødt: vi har bekræftet en accepteret form af dine ID-dokumenter og du har indtastet en postverifikationskode (PVC); eller vi har bekræftet to accepterede former af dine ID-dokumenter. Se vilkår 2 under samtlige regler og vilkår for detaljer.
 • Placerede væddemål skal opfylde specifikke betingelser for at bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter:
 • Skal indeholde mindst ét valg til odds 1.20 (1/5) eller højere.
 • Kun den største kumulative indsats på et individuelt valg i en kombination af markeder/kampe (enten før-kamp eller Liveodds) tæller mod kravet om afsluttede væddemål.
 • Hvis en indsats er blevet delvist lukket, er det kun den resterende aktive indsats, der tæller.
 • Hvor et væddemål er blevet redigeret via funktionen Rediger væddemål, vil kun den nye indsats på det nye væddemål tælle.
 • Væddemål som lukkes helt, placeres på hurtige spil, gaming, annullerede væddemål eller Liveoddsvæddemål, som afgøres som push, tæller ikke.
 • Dine væddemålskreditter kan ikke udbetales, og indsatser for væddemålskreditter inkluderes ikke i eventuelle returbeløb. Eventuelle returbeløb fra placerede væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo. Væddemålskreditter kan ikke anvendes på specifikke produkter, afgørelsesfunktioner og væddemålstyper. Se samtlige regler og vilkår for detaljer.
 • Dine væddemålskreditter udløber 60 dage efter de tilføjes til din saldo for væddemålskreditter. Registrering påkrævet

Når du har modtaget din bet365 velkomstbonus, kan du bruge denne i bookmakerens store sportsunivers, hvor der tilbydes en masse forskellige sportsvæddemål.

Vi har sammenlignet bet365 med andre danske bookmakere

Vi har over et år indsamlet og analyseret op mod en million datapunkter fra danske bookmakere og draget sammenligninger indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende sports data leverandører på verdensplan.

Nedenfor kan du se, hvordan bet365 placerer sig i de forskellige kategorier.

Kategoribet365’s placering
Bedste fodbold odds9. plads
Bedste tennis odds11. plads
Bedste odds udvalg1. plads
Kundeservice4. plads
Betalingsmetoder8. plads
Bedste betting oplevelse1. plads
Bedste velkomstbonus1. plads
Overordnet placering1. plads

Bet365 klarer sig suverænt på odds udvalg med en flot første plads. De genererer også den bedste betting oplevelse, giver den bedste velkomstbonus og får overordnet bedste samlede placering blandt de danske bookmakere.

Bonustilbud og kampagner hos bet365

bet365 servicerer også deres eksisterende spillere med spændende tilbud. I vores bet365 anmeldelse herunder får du et overblik over deres aktuelle kampagnetilbud.

Hvordan kan jeg bruge min bonus hos bet365?

bet365 har altid et kæmpe udvalg af odds på mange forskellige markeder, som du kan spille på, for at bruge din bonus. Her er et uddrag af odds på de kommende kampe i Superligaen:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Event
Bedste Odds
19. jul.
18:00 19. jul.
AGF
FC Midtjylland
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
20:00 19. jul.
FC Nordsjælland
AaB
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
21. jul.
14:00 21. jul.
Silkeborg IF
Sønderjyske
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
16:00 21. jul.
Vejle Boldklub
Randers FC
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
18:00 21. jul.
Viborg
Brøndby IF
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
22. jul.
19:00 22. jul.
Lyngby
FC København
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
26. jul.
19:00 26. jul.
Sønderjyske
Lyngby
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
27. jul.
16:00 27. jul.
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
28. jul.
14:00 28. jul.
Randers FC
Viborg
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
16:00 28. jul.
AaB
Silkeborg IF
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. jun. 11:05.

Hvordan bruger jeg min bet365 bonuskode?

Se i videoen, hvor du skal indtaste din bet365 bonuskode. (Husk: Bet365 bonuskode “MAXSPIL” kan benyttes i løbet af registreringen, men beløbet ændres ikke på nogen måde.)

bet365 EM 2024 bonus

Det næste store event for det danske herrelandshold i fodbold er EM 2024, som bliver afholdt i Tyskland. Når vi kommer dertil, er vi sikre på, bet365 udbyder nogle ekstra gode EM 2024 bonusser, men lige nu må vi nøjes med den almindelige velkomstbonus, man kan finde hos bet365.

Målløst afregning

Placer et før-kampvæddemål på markederne Korrekt Score, Halvleg/fuld tid eller Scorecast på enhver fodboldkamp, og hvis kampen slutter 0-0, og væddemålet tabes, returnerer bet365* din indsats.

Denne afgørelsesfunktion gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og kampen slutter 0-0, vil kun den resterende aktive indsats blive returneret. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål før kampstart, og kampen slutter 0-0, er det kun den nye indsats, der returneres.

Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder denne afgørelsesfunktion ikke længere.

Væddemål, som placeres fra din udbetalingsbare saldo, returneres til din udbetalingsbare saldo, og væddemål, som placeres med væddemålskreditter, returneres som væddemålskreditter.

Regler gælder. Kun tilgængeligt for nye og kvalificerede kunder. Registrering påkrævet.

Første målscorer – Vinder/plads

Hav et væddemål på Første målscorer – Vinder/Plads på enhver fodboldkamp hos bet365, og hvis din spiller scorer på hvilket som helst tidspunkt i løbet af kampen, vil bet365* afgøre dit væddemål til odds 1/3 for ubegrænsede placeringer.

Væddemål på V/P afgøres på alle målscorere til odds 1/3 for ubegrænsede placeringer i 90 minutters spil.

Regler gælder.bet365 bonuskode superliga odds

Byg væddemål hos bet365 – Bet builder

Hos bet365 kan du bygge dine egne væddemål på fodboldkampe med funktionen ”Byg væddemål”. Dermed er du ikke længere begrænset til kun at kunne vælge ét marked pr. kamp! Du kan vælge op til seks valg fra samme begivenhed, og udvalget af markeder inkluderer:

• Kampresultat (fuldtid eller halvleg)

• Begge hold scorer

• Antal scorede mål

• Spiller scorer (når som helst, først, sidst, 2 eller flere, 3 eller flere)

• Hjørnespark

• Kort (Antal, Spiller – Kort eller Rødt kort i kampen)

• Kvalificerer sig eller Løfter trofæet

bet365 byg væddemål er en fremragende funktion for dig, der har luret et kampforløb fuldstændigt – og gerne vil skrue op for oddset.

Bemærk: Som noget helt nyt kan du lade dit hjemmebyggede væddemål indgå på kombinationskuponer, både med andre Byg væddemål-valg og med almindelige valg. Det er muligt for dig både at anvende Byg væddemål prematch og LIVE.

Trin-for-trin til Byg væddemål hos bet365
Sådan kommer du i gang med at skræddersy dine væddemål på fodboldkampe hos bet365:

1. Gå til bet365 – KLIK HER!*

2. Log ind

3. Gå til en fodboldkamp

4. Vælg ”Byg væddemål”

5. Tilføj op til 6 valg

6. Vælg oddset, som vises på din Byg væddemål-kupon

7. Placer dit spil

OBS. Hvis bare ét af udfaldene på dit hjemmelavede væddemål annulleres, annulleres hele kuponen. Funktionen Rediger væddemål er ikke tilgængelig for væddemål, der er lavet via Byg væddemål.

Regler og vilkår gælder. Se alle terms, der vedrører Byg væddemål-funktionen, HER*.

Luk væddemål hos bet365 – Cash out

Hos bet365 kan du anvende funktionen Luk væddemål. Funktionen giver dig en forøget kontrol over dine væddemål, og du kan således selv vælge om du helt eller delvist vil afslutte dit væddemål, inden begivenheden er færdigafviklet.

Luk væddemål vil typisk være tilgængelig på størstedelen af alle begivenheder, men du bør være OBS på, om funktionen er tilgængelig på lige netop den begivenhed, du har spillet på. Der er ingen garanti for, at bet365 udbyder Luk væddemål på din valgte begivenhed.

Luk væddemål, som du måske kender som Cash Out, gør det muligt for dig at hjemtage en tidlig gevinst, eller gardere dig mod et fuldstændigt tab – alt efter, hvordan din begivenhed udvikler sig. Du kan løbende følge med i, hvad bet365 vil udbetale, hvis du anvender Luk væddemål. Funktionen fungerer både på prematch-markeder og LIVE.

Luk delvist og luk automatisk
Det er muligt for dig at lukke en del af dit væddemål, og lade resten køre. Således kan du løbende justere din risikovillighed. Du kan også få hjælp af bet365, der tilbyder at lukke dine væddemål automatisk, såfremt et givent beløb nås (du fastsætter selv kriterierne for automatisk lukning på forhånd).

Regler og vilkår gælder. Se alle terms, der vedrører Luk væddemål-funktionen, HER*.

Rediger væddemål hos bet365 – Edit bet

bet365 er desuden klar med et alternativ til Luk væddemål, nemlig Rediger væddemål. Funktionen gør det muligt for dig at tilføje, bytte eller fjerne valg og forøge indsatsen på ikke-afgjorte væddemål både prematch og LIVE. Du kan sågar også ændre din væddemålstype.

Rediger væddemål tilbydes på alle ikke-afgjorte valg i dit væddemål, og du kan således godt redigere, selvom nogle af dine bets allerede er gået hjem. Forudsætningen er selvfølgelig, at der på din kupon er valg, som endnu ikke afgjort.

Bemærk: Når du redigerer et væddemål med funktionen Rediger væddemål, opdateres alle odds for det nye væddemål, der placeres, til at reflektere de aktuelle odds, og ikke de oprindelige odds, der blev taget.

Regler og vilkår gælder. Se alle terms, der vedrører Rediger væddemål-funktionen, HER*.

bet365 stream – se sport LIVE

For at øge Liveoddsspændingen sender bet365′ over 60.000 begivenheder direkte til din PC eller telefon om året – så du kan spille, mens spændingen sker. Højdepunkter inkluderer tennisturneringer fra Masters Series og kampe fra nogle af verdens bedste nationale fodboldligaer. For at kunne anvende tjenesten Live billeder, skal du være logget ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Alle kampe/begivenheder på vores hjemmeside, som fremviser et play- eller videoikon, vises som Live billeder.

For at få et godt overblik over livestreaming-mulighederne hos bet365*, klikker du på menupunktet, der hedder ”Live billeder”. Dette frembringer en liste over alle de begivenheder, der aktuelt er live, og det giver dig også mulighed for at se, hvilke begivenheder, der vises i løbet af den kommende uge. Uanset hvornår vi har tjekket live-kalenderen, er vi blevet mødt af et tocifret antal begivenheder, der kunne streames her og nu.

Kom godt i gang med streaming
1. Opret en konto / log ind hos bet365 – KLIK HER!*

2. Sørg for minimum at have én krone stående på din spilkonto.

3. Gå til ”Live Billeder” i topmenuen.

4. Vælg den kamp, du ønsker at se.

Hos bet365* kan du tilgå din livestreaming gennem både app, mobil og website.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Det er SpilXpertens vurdering, at bet365s streaming-sektion* hører til blandt de absolut bedste på markedet.

Live betting hos bet365

Ligesom det er muligt for dig at live streame begivenheder hos bet365, er det muligt for dig at spille på begivenheder, mens de er i gang. Dette altså i kontrast til det klassiske spil på begivenheder, som foregår inden, at disse fløjtes i gang. bet365 tilbyder et pænt udbud af livespil, og bookmakeren er foretrukket blandt flere af SpilXpertens eksperter.

Anvendt menupunktet “Liveodds” for at komme til den side, der er dedikeret på spil til igangværende begivenheder. Ude til venstre er sportsgrenene og begivenheder sorteret, så du let kan frem til den begivenhed, der er interessant for dig. Når du har valgt en begivenhed, kan du se bookmakerens liveodds-udbud på den pågældende begivenhed. Til højre vil man enten kunne se live streaming* eller en detaljeret statistik over forløbet i den givne begivenhed. Hos bet365 er det muligt både at kombinere live-væddemål og prematch-væddemål.bet365 bonuskode liveodds

Odds og tilbagebetalingsprocent hos bet365

Tilbagebetalingsprocenten kan variere fra bookmaker til bookmaker. Det er SpilXpertens erfaring, at bet365 ofte har meget konkurrencedygtige odds. bet365 har gerne deres højeste tilbagebetalingsprocent på de store markeder, mens den kan være lavere på de mindre likvide markeder.

bet365 mobil og app

bet365s app kan hentes via App Store, og den har hidtil vist sig at fungere upåklageligt. Du tilgår nemt din konto ved blot at indtaste brugernavn og adgangskode (du behøver ikke at anvende NemID, når du logger ind via app). Hvis din telefon/smartphone tillader det, så vil du, med bet365s nye feature, også kunne tilgå din konto med Touch ID.

Selve formatet på bet365s app virker i vores øjne lige så godt som på websitet. Det er nemt for dig at få et overblik, og mange af funktionerne fungerer på samme måde, som det er tilfældet på websitet. Oppe i højre hjørne kan du tilgå dine specifikke kontoinformationer, du vil her også kunne se ind- og udbetalinger samt væddemålshistorik.

Til venstre ses menupunkterne “A-Z”, der åbner en alfabetisk liste over alle sportsgrene. Der vil her også kunne findes punktet “Liveodds”, som tager dig ind til et overblik over alle de igangværende begivenheder. Du har adgang til dine kontospecifikke informationer via knappen i øverste højre hjørne (inklusive ind- og udbetaling samt væddemålshistorik).

Du vil i højre hjørne også kunne klikke på “Mine væddemål”, der giver dig et aktuelt overblik over dine igangværende væddemål. Under topmenuen har bet365 prioriteret de mest populære sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og basketball, således, at du kan opnå let og hurtig adgang.

SpilXpertens vurdering er, at brugervenligheden på app’en er blandt markedets bedste – det er let for dig at navigere rundt og placere dine spil. bet365 leverer et godt mobilt produkt, og dette får en klar anbefaling fra SpilXperten. Det eneste minus er, at der pt. ikke er inkorporeret nogen søgefunktion i den mobile løsning.

Bemærk at bet365’s app virker til både Android, tablets og smartphones.

bet365 uden NemID

bet365 app’en/mobilversionen kan tilgås uden NemID.

bet365 på Android og iPhone

bet365 fungerer upåklageligt på Android og iPhone.

bet365 udbetalinger og indbetalinger

Det er meget let og ukompliceret at lave ind- og udbetalinger. Det foregår via ”Indbetaling” i øverste højre hjørne og via ”Min konto” og ”Udbetaling”. Der findes en lang række forskellige metoder, hvormed du kan foretage ind- og udbetalinger.

Indbetalingsmetoderne inkluderer pr. 30. maj 2022 Debitkort, Kreditkort, PayPal, Apple Pay, paysafecard, Trustly og bankoverførsel. Der henvises direkte til bet365s side*, hvis du ønsker at lære mere herom. Behandlingstiden varierer med udbetalingsmetoden.

Kontakt bet365: kundeservice – chat og telefon

bet365 tilbyder en velfungerende kundeservice. Du kan få assistance via både chat, e-mail og telefon. bet365 assisterer ifm. spørgsmål med relation til både indbetaling, væddemål og regler generelt. SpilXperten har kun haft gode erfaringer med kundeservicen hos bet365 – supportmedarbejderne leverer hurtige og kvalificerede svar.


bet365 bonus kunderservice

FAQ om bet365

Herunder finder du en liste over hyppigt stillede spørgsmål – med dertilhørende svar.

Glemt brugernavn/login – hvad gør jeg?

Hvis du har glemt dit brugernavn/login, så kan du anvende “Glemt login?” -funktionen for at rekvirere den nødvendige info og logge ind igen.

Hvad er max payout – maksimumgevinst?

Max payuot (maksimumgevinsten) varierer på tværs af både bookmakere og sportsgrene, men afhænger også af hvor stort markedet er. Du vil derfor opleve, at din maksimumsgevinst kan svinge fra væddemål til væddemål.

Kamp udsat – hvad sker der?

Hvis en kamp udsættes, kan der ske flere ting. Det afhænger alt sammen af, hvilken bookmaker der spilles hos. Enten vil spillet blive annulleret, eller også vil bookmakeren afvente hvoornår begivenheden vil begynde igen. Du bør altid tjekke regler og vilkår for at blive klogere på, hvad der konkret sker der, hvor du spiller.

Hvordan spiller man på holdpræstation?

På flere forskellige turneringsspil er det muligt at oddse på holdpræstationen. Spil på holdpræstation handler om at forudsige, hvilken placering et konkret hold får en i turnering, hvornår holdet bliver elimineret, om holdet kommer i top3, etc.

Hvordan laver man en kupon?

En kupon dukker op automatisk, så snart du klikker på de væddemål, du gerne vil spille på. Du har naturligvis mulighed for at vurdere, om din kupon er, som du ønsker det, inden du færdiggør dit køb af kupon.

Ugyldig kamp?

En kamp kan blive erklæret ugyldig, hvis den ikke bliver afviklet som planlagt. Bookmakerne har forskellige grænser for, hvornår de anser en begivenhed for at være ugyldig.

Findes der en bonus til bet365 casino?

Ligesom der findes en bet365 velkomstbonus* til sport, findes der også en bet365 velkomstbonus til casino.

Har bet365 en bonus til poker?

Ligesom der findes en bet365 velkomstbonus* til sport, findes der også en bet365 velkomstbonus til poker.

SpilXpertens konklusion

SpilXperten vurderer, at bet365 fremstår som en meget seriøs bookmaker, der tilbyder et godt produkt, som inkluderer mange spændende muligheder. Både live streaming* og live betting fungerer upåklageligt, og vi har heller ikke oplevet problemer med at modtage bet365 velkomstbonus* ved oprettelse.

Ligeledes vurderer SpilXperten, at den mobile funktion hos bet365 er en af de bedste på markedet, da den er nem at tilgå og let at navigere rundt i. Er du på farten, og har du fundet et godt spil, så kan du hurtigt finde dette på din bet365 app – og placere dit bet uden komplikationer.

Det er SpilXpertens vurdering, at oddsene hos bet365 som oftest er blandt de højeste på markedet. Har du spørgsmål, sidder der altid en velinformeret kundesupport klar til at hjælpe dig. SpilXperten giver bet365 en klar anbefaling.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til bet365? Skriv en kommentar nedenfor 🙂

Dette kunne også interessere dig:

Unibet anmeldelse
Danske bookmakere
Cashpoint anmeldelse
bet25 anmeldelse
Leo Vegas anmeldelse • Tlf
  +800 12 365 365
 • CEO
  ‎Denise Coates
 • Bonus
  1.000 kr.
 • Adresse
  Customer Services bet365 House Media Way Stoke-on-Trent Staffordshire ST1 5SZ United Kingdom

Bedste Bookmakere

Bookmaker

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
CampoBet
Mr Green
SpreadEx
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
Nordicbet
Betfair
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports


Skriv første kommentar

Skriv et svar