18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

bet365: Indsatsen retur ved 0-0 under EM og Copa America

Har du placeret et før-kampvæddemål på Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid, Scorecast, Første målscorer, Sidste målscorer eller Scorer når som helst på enhver kamp fra EM 2020 og Copa America 2021, op til og inklusive søndag den 11. juli 2021, returnerer bet365* din indsats i tilfælde af tabt spil og 0-0-slutresultat.


Sådan fungerer kampagnen hos bet365:

 1. Placer et før-kampvæddemål på Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid, Scorecast, Første målscorer, Sidste målscorer eller Scorer når som helst på enhver kamp fra EM 2020 og Copa America 2021, op til og inklusive søndag den 11. juli 2021.
 2. Hvis kampen slutter 0-0 og væddemålet tabes, returnerer vi din indsats.


Vigtigste regler og vilkår for akkumulatoren

 • Denne afgørelsesfunktion er kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
 • Denne afgørelsesfunktion gælder for gevinster på før-kampakkumulatorer på 3 eller flere valg på standardmarkederne Fuldtid – Resultat, Begge hold scorer eller Resultat/Begge hold scorer for fodboldkampe fra EM 2020 og Copa America 2021 op til og inklusive søndag den 11. juli 2021.
 • De maksimale yderligere gevinster, du kan få, er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta.
 • Væddemål, som placeres på markedet Fuldtid – Resultat – Forbedrede odds gælder ikke for denne afgørelsesfunktion.
 • Denne afgørelsesfunktion gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet delvist lukket, udregnes de yderligere gevinster på basis af den resterende aktive indsats. Hvor alle valg indenfor væddemålet er markeret som vundet, og dette er lukket til den fulde værdi via Luk væddemål, gælder afgørelsesfunktionen.
 • Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes de yderligere gevinster på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, der er i gang, gælder denne afgørelsesfunktion ikke længere.
 • Væddemål, som placeres med væddemålskreditter, væddemål på Dobbeltchance eller kombinationsvæddemål såsom Lucky 15 eller Lucky 31 osv. gælder ikke for denne afgørelsesfunktion.


Samtlige regler og vilkår for tilbuddet

Kvalifikation

 1. Denne afgørelsesfunktion er kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder. Du kan se en samlet liste over dine tilgængelige tilbud og afgørelsesfunktioner ved at logge ind og vælge sektionen Tilbud på mobil eller Tilbud på PC. bet365 fører et register over kundekontakt i relation til kvalifikation til tilbud og afgørelsesfunktioner, og dette register, inklusive dato og tidspunkt for eventuelle påførte restriktioner, vil være endeligt i tilfælde af eventuelle tvister.
 2. Denne afgørelsesfunktion er tilgængelig før-kamp på alle kampe på markederne Halvleg/fuldtid, Korrekt resultat, Scorecast, Første målscorer, Sidste målscorer eller Scorer når som helst. Hvis kampen slutter 0-0, returnerer vi din indsats, hvis væddemålet tabes.
 3. Denne afgørelsesfunktion er tilgængelig på enhver fodboldkamp fra EM 2020 og Copa America 2021, op til og inklusive søndag den 11. juli 2021.
 4. I akkumulatorvæddemål vil kampen blive afgjort som annulleret.
 5. Hvor denne afgørelsesfunktion anvendes sammen med væddemål via Byg væddemål, og kampen slutter 0-0, returneres indsatsen for væddemålet via Byg væddemål, hvis et af valgene i væddemålet er markedet Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid, Første målscorer, Sidste målscorer eller Scorer når som helst.
 6. Væddemål, som placeres fra din udbetalingsbare saldo, returneres til din udbetalingsbare saldo, og væddemål, som placeres med væddemålskreditter, returneres som væddemålskreditter.

Restriktioner

 1. Denne afgørelsesfunktion gælder ikke, hvis en indsats er blevet placeret med et gratis væddemål eller lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og kampen slutter 0-0, vil kun den resterende aktive indsats blive returneret.
 2. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål før kampstart, og kampen slutter 0-0, er det kun den nye indsats, der returneres. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder denne afgørelsesfunktion ikke længere.

Generelt

 1. Hvis der er brud på vilkårene for vores tilbud eller afgørelsesfunktion eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe af kunder, som på grund af forhøjet betaling, gratis væddemål, væddemålskreditter eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, eller hvorvidt dette er begået som individ eller som del af en gruppe, forbeholder bet365 sig retten til at tilbagekræve elementet fra forhøjet betaling, gratis væddemål eller væddemålskreditter ved sådanne tilbud og/eller annullere alle væddemål, der finansieres af gratis væddemål eller væddemålskreditter. Ydermere hvor der er bevis for sådanne aktiviteter, kan bet365 pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af væddemålskreditter, gratis væddemål eller forhøjet betaling for at dække de administrative udgifter forbundet med at identificere og handle mod denne aktivitet.
 2. bet365 kan trække eventuelle gratis væddemål, væddemålskreditter eller forhøjet betaling tilbage, som er blevet tildelt fejlagtigt.
 3. bet365 kan foretage mindre ændringer til et tilbud eller afgørelsesfunktion når som helst for at rette slåfejl eller for at forbedre klarheden eller kundeoplevelsen og kan annullere et tilbud eller afgørelsesfunktion af lovmæssige eller regulatoriske årsager.
 4. bet365 ansatte, reklamebureau, leverandører samt andre tilknyttede personer eller virksomheder kan ikke modtage tilbuddet eller afgørelsesfunktionen. Dette er også gældende for disse personers nærmeste familie.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Skriv et svar