18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

bet365: Få et 50 kroners freebet til Real Madrid vs. Man City d. 4. maj 2022 – uden indbetaling

bet365 har et såkaldt No Deposit-tilbud (ingen indbetaling nødvendig) til nye spillere i forbindelse med Champions League-semifinalereturkampen, Real Madrid – Manchester City. Det består af et freebet på 50 kroner. Der er kampstart onsdag d. 4. maj 2022 kl. 21:00.


Sådan får du tilbuddet hos bet365

  1. Gå til kampagnen – KLIK HER*
  2. Opret en konto
  3. Find Real Madrid – Manchester City
  4. Vælg det spil på kampen, du gerne vil sætte (singlevæddemål ellet Byg væddemål)
  5. Sæt hak i freebet-boksen, der dukker op
  6. Placer dit spil

*ReklamelinkVigtigste regler og vilkår for bet365-kampagnen

  • Dette tilbud er tilgængeligt fra kl. 09:00 UK-tid på mandag den 2. maj 2022, kun for nye og kvalificerede kunder i Danmark og Grønland.
  • Den kvalificerende kamp for dette tilbud er Real Madrid v Man City i UEFA Champions League-semifinalen, der finder sted på onsdag den 4. maj 2022.
  • Kun et gratis væddemål (værdi 50 kr.*) er tilgængeligt per kunde for dette tilbud. Tilbud gælder for et standard singlevæddemål eller et væddemål, der placeres via funktionen Byg væddemål.
  • Eventuelle gevinster fra væddemål, som placeres med gratis væddemål tilføjes til din udbetalingsbare saldo, men indsatsen for dit gratis væddemål inkluderes ikke i gevinsterne.

Samtlige regler og vilkår

Kvalifikation

  1. Dette tilbud er tilgængeligt fra kl. 09:00 UK-tid på mandag den 2. maj 2022, kun for nye og kvalificerede kunder i Danmark og Grønland. Du kan se en samlet liste over dine tilgængelige tilbud ved at logge ind og vælge sektionen Tilbud på mobil eller Tilbud på PC. bet365 fører et register over kundekontakt i relation til kvalifikation til tilbud, og dette register, inklusive dato og tidspunkt for eventuelle påførte restriktioner, vil være endeligt i tilfælde af eventuelle tvister.
  2. Den kvalificerende kamp for dette tilbud er Real Madrid v Man City i UEFA Champions League-semifinalen, der finder sted på onsdag den 4. maj 2022.
  3. Kun et gratis væddemål (værdi 50 kr.*) er tilgængeligt per kunde for dette tilbud. Tilbud gælder for et standard singlevæddemål eller et væddemål, der placeres via funktionen Byg væddemål.
  4. Dit gratis væddemål udløber, hvis det ikke anvendes på den kvalificerende begivenhed.
  5. Eventuelle gevinster fra indsatsen fra dit gratis væddemål tilføjes til din udbetalingsbare saldo, men indsatsen for dit gratis væddemål inkluderes ikke i gevinsterne. For eksempel, et væddemål på 100 kr., der placeres til odds 3.00 (2/1) giver en gevinst på 300 kr. (gevinst på 200 kr. plus indsats på 100 kr.), hvorimod et gratis væddemål, der placeres til odds 3.00 (2/1) giver en nettogevinst på 200 kr., da indsatsen på 100 kr. fra dit gratis væddemål ikke tilbagebetales.

Restriktioner

  1. Hvis du har placeret dit gratis væddemål før-kamp på markederne Halvleg/fuldtid, Korrekt resultat eller Scorecast, gælder Målløst – Pengene tilbage, hvis kampen slutter 0-0, og værdien af dit gratis væddemål tilføjes til din saldo med væddemålskreditter. Hvis du placerer dit gratis væddemål på valg, som annulleres (f.eks. et væddemål på Målscorer placeres på en spiller, som ikke deltager i kampen), tilføjes værdien af dit gratis væddemål til din saldo med væddemålskreditter. Dette inkluderer, hvis muligheden ‘Annulleres, hvis spiller ikke starter’ er valgt, og hvor valget er en del af et væddemål via Byg væddemål.

Generelt

  1. Hvis der er brud på vilkårene for vores tilbud eller afgørelsesfunktion eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe af kunder, som på grund af forhøjet betaling, gratis væddemål, væddemålskreditter eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, eller hvorvidt dette er begået som individ eller som del af en gruppe, forbeholder bet365 sig retten til at tilbagekræve elementet fra forhøjet betaling, gratis væddemål, refunderingsbetaling eller væddemålskreditter ved sådanne tilbud og/eller annullere alle væddemål, der finansieres af gratis væddemål eller væddemålskreditter. Ydermere hvor der er bevis for sådanne aktiviteter, kan bet365 pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af væddemålskreditter, gratis væddemål, refundering eller forhøjet betaling for at dække de administrative udgifter forbundet med at identificere og handle mod denne aktivitet.
  2. Alle kundetilbud er begrænset til ét per person. Hvis bet365 har rimelige grunde til at mistænke, at bonussen eller tilbuddet er blevet gjort krav på eller har givet fordel til den samme person eller gruppe af personer mere end én gang, kan tilgængeligheden af eventuelle tilbud eller alle tilbud til denne kunde eller gruppe af kunder trækkes tilbage og/eller annullere ethvert væddemål finansieret af bonussen eller tilbuddet og fjerne gevinster, som kan tilskrives sådanne væddemål.
  3. bet365 kan trække eventuelle gratis væddemål, væddemålskreditter, refunderingsbeløb eller forhøjet betaling tilbage, som er blevet tildelt fejlagtigt.
  4. bet365 kan foretage mindre ændringer til et tilbud eller afgørelsesfunktion når som helst for at rette slåfejl eller for at forbedre klarheden eller kundeoplevelsen og kan annullere et tilbud eller afgørelsesfunktion af lovmæssige eller regulatoriske årsager.
  5. bet365 ansatte, reklamebureau, leverandører samt andre tilknyttede personer eller virksomheder kan ikke modtage tilbuddet eller afgørelsesfunktionen. Dette er også gældende for disse personers nærmeste familie.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

1 kommentar

  1. bet365 er på banen med et stærkt tilbud til onsdagens CL-brag. 🙂

    Ingen krav om indbetaling, freebet på 50 kroner.

    /SpilXperten.com

Skriv et svar