18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

bet25 bonuskode er “2570”

Bookmakeren bet25 tager imod alle nye spillere med et 100 % velkomsttilbud op til 500 kroner i ekstra bet, som du modtager, hvis du taber på dit første spil. Brug bet25 bonuskoden ‘2570’ ved oprettelse.

 • Dansk bookmaker
 • Stort udvalg af odds
 • Mange tilbud og kampagner

Lovlig i Danmark

Denmark

Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nuAlle regler og vilkår

Bet25 bonus oversigt

Hvis du som ny kunde hos bet25 indbetaler mellem 50 og 500 kroner, og derefter placerer dit første spil til en værdi på maks 500 kroner, vil du ved et eventuelt tab af dit bet25 spil modtage et 100% ekstra bet. Dit ekstra bet skal benyttes til mindst odds 1,50 inden for 60 dage.

🏆 Bet25 bonus
✨ Bonuskode‘2570’
📱 bet25 AppJa*
⚽ Live bettingJa
💻 Hjemmesidewww.bet25.dk*

Bet25 bonus i 2024

Er du på udkig efter en bet25 bonuskode? Vores bet25 anmeldelse er det perfekte sted for dig. Vi forklarer herunder, hvordan bet25 bonussen virker.

 1. Gå til bet25.dk*

 2. Klik på “Opret konto”

 3. Udfyld e-mail, kodeord og indsat bonuskoden.

 4. Udfyld resten (brugernavn, navn, adresse etc.)

 5. Bekræft dine oplysninger med NemID eller MitID

 6. Lav en indbetaling og placer dit første spil med mellem 50 og 500 kroner

bet25 bonuskode

Regler og vilkår for bet25 bonus

Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder.

Eksempel: Placer dit første spil på 500 kr. Taber du, får du 500 kr. ekstra bet, som skal spilles én gang til min. odds 1.50 indenfor 60 dage. Placerer du dit ekstra bet på 500 kr. til odds 2.00 og vinder, udbetales 1.000 kr. Du beholder indsatsen fra dit ekstra bet.

 • Velkomstkampagnen gælder kun nyoprettede kunder på Bet25 eller kunder, der aldrig før har indbetalt på Bet25.dk, Derby25.dk eller Rød25.dk.
 • Tilbuddet gælder kun ved første indbetaling.
 • Det maksimalt tilladte ekstra bet pr. spiller eller konto er 500 kr.

Sådan bruger du din bet25 bonuskode

Se videoen herunder og find ud af, hvor du indtaster din bet25 bonuskode 2570.

Vi har sammenlignet Bet25 med andre danske bookmakere

Vi har over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data på verdensplan.

Nedenfor kan du se, hvordan Bet25 placerer sig i de forskellige kategorier.

KategoriBet25’s placering
Bedste fodbold odds12. plads
Bedste tennis odds13. plads
Bedste odds udvalg7. plads
Kundeservice9. plads
Betalingsmetoder7. plads
Bedste betting oplevelse12. plads
Bedste velkomstbonus2. plads
Overordnet placering11. plads

Bet25 klarer sig rigtigt godt med en 2. plads på velkomstbonus fronten, mens de odds mæssigt placerer sig væsentligt dårligere end mange andre danske bookmakere.

Bet25 anmeldelse

Det er enkelt at åbne en konto hos Bet25, da det eneste du skal gøre, er at følge et par enkelte instruktioner og samtidig sidde klar med dit Nem-ID. Når du har klikket dig ind på Bet25, finder du øverst i højre hjørne en knap, der hedder ”Opret konto”.

Efter du har klikket her, popper en ny boks op, og herefter er det blot at følge instrukser på skærmen. Her skal du bl.a. indtaste dit CPR-nummer og NEM-ID, udfylde et par informationer om dig selv og til sidst vælge hvilken klub, der skal have Bet25’s støtte. Når det er gjort, er du kunde hos Bet25, og så er det ellers bare om at gå i krig med de mange muligheder, der findes hos Bet25.

Spiludbud

Bet25 er en bookmaker med stor fokus på dansk sport. Det betyder dermed også, at der findes en lang liste af danske sportsgrene på programmet hos Bet25. Samtidig er Bet25 en bookmaker, der går i dybden med de forskellelige sportsgrene, der er mulige at spille på, og det betyder altså, at du finder rigtig mange spilmuligheder hos Bet25.

Bet25 dækker selvfølgelig også alle de mest kendte sportsgrene og ligaer verden rundt, og du kommer derfor ikke til at mangle noget at spille på som kunde hos Bet25. International fodbold, håndbold, basket, ishockey og tennis er de mest populære spilmuligheder, men også mindre sportsgrene som curling, dart og volleyball er på programmet hos Bet25 – der også udmærker sig særligt på special-markedet, med odds på f.eks. Vild med dans, Folketingsvalget og Hvid Jul.

Typer af væddemål

Bet25 tilbyder på stort set alle deres kampe en bred vifte af forskellige spiltyper, og dine behov bør derfor være fint dækket ind hos Bet25. På fodbold finder du på næsten alle kampe langt over 100 forskellige spiltyper, hvilket ikke er tilfældet hos mange andre bookmakere.

Foruden de obligatoriske spiltyper som 1X2, over/under og handicapspil, er det hos Bet25 muligt at spille på specielt som antal hjørne og kort, halvlegsspil, asian handicap og på en lang række af forskellige scenarier i kampen fx rent bur, scoring i begge halvlege og en lang række af andre spiltyper.

På andre sportsgrene er udvalget af spiltyperne også helt i top, men det skal dog siges, at udvalget er klart størst på fodbold. Hos Bet25 bør dine behov dog være dækket ind, lige meget hvilken sportsgren du vælger, og Bet25 scorer derfor også topkarakterer på dette punkt.

Live betting

Også på live betting dominerer dansk sport billedet hos Bet25. Her vil du kunne spille på danske kampe, du ikke kan andre steder. Ud over et stort fokus på danske kampe, finder du hos Bet25 et bredt udvalg af kampe og sportsgrene fra mange andre lande.

De populære sportsgrene som fodbold, basket, ishockey, tennis og håndbold er alle dækket, men også mindre sportsgrene som fx volleyball er på programmet. På hver kamp er det muligt at spille på et hav af forskellige spiltyper, og mulighederne er derfor mange. Det er nemt og enkelt at navigere rundt på live betting-sektionen, og ligeledes er det nemt at finde på forsiden af Bet25. Bet25 og live betting er altså to ting, der følger hinanden.

bet25 bonuskode liveodds
Live betting hos bet25

Indsatsmuligheder

Hos Bet25 bør du ikke støde ind i problemer i sammenhæng med indsatsmuligheder. Som udgangspunkt accepterer Bet25 nemlig rigtigt høje indsatser, og der bør derfor heller ikke være de helt store problemer på dette punkt. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvilket sportsgren og kamp du vælger, da indsatsmulighederne selvfølgelig vil være højere på Premier League i forhold til den danske Serie 1.

Som udgangspunkt vil det være muligt at sætte de største beløb på fodbold, mens sportsgrene som basketball, ishockey og tennis følger lige efter. Indsatsmuligheder hos Bet25 må derfor også siges at være i top.

Odds og tilbagebetaling

På dette punkt er Bet25 også med helt fremme i skoene, og konkurrerer således side om side med resten af de danske bookmakere i kampen om de bedste odds. Bet25 kan hele vejen rundt tilbyde en flot tilbagebetalingsprocent, hvilket ikke er en selvfølge for mange andre bookmakere.

Tilbagebetalingsprocenten hos Bet25 topper på fodbold og specielt på de helt store ligaer. Her tilbyder Bet25 tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 95%, hvilket må siges at være yderst flot. Alt efter hvilken sportsgren og kamp, der vælges, vil tilbagebetalingsprocenten selvfølgelig variere.

Fælles for det hele, vil dog være at Bet25 er godt med fremme i skoene. Bet25 skal altså ikke fravælges på baggrund af deres odds og tilbagebetaling, og også på dette punkt er Bet25 en konkurrent til de andre bookmakere på markedet.

Ind- og udbetalinger

Du finder de fleste gængse indbetalingsmuligheder hos Bet25. MasterCard, Visa og Dankort er naturligvis en del af mulighederne, men du kan også anvende populære indbetalingsmetoder som MobilePay og Apple Pay.

Alle udbetalinger sker automatisk til din registrerede NemKonto.

Bet25 Website

Bet25 er sat op på en meget nem og enkel måde. Det er let og overskueligt at danne sig et overblik og navigere rundt på selve side. Siden er præget af en lys og åben tilgang til tingene, som ligeledes er med til at gøre det nemt og overskueligt.

Det er let at bevæge sig rundt på siden, og i forhold til andre bookmakere, loader Bet25 urimeligt hurtigt. På forsiden finder du både populære livekampe og populære kampe generelt, mens menuen med de forskellige spilobjekter fremgår i venstre side.

Menuen vil helt tiden fremgå i venstre side, og det er derfor også nemt at springe fra sportsgren til sportsgren. Generelt må det derfor også siges, at Bet25 rent layoutmæssigt topper markedet, da der ikke er en finger at sætte på lige netop det punkt hos Bet25.

bet25 bonuskode odds
Odds hos bet25

Support

Supporten hos Bet25 er helt i top. Finder du ikke på dine spørgsmål i Bet25’s store FAQ, er det muligt at komme i kontakt med Bet25 på flere forskellige måder. Du kan nemlig vælge imellem at livechatte, skrive en e-mail eller ringe til Bet25. Det er et kæmpe plus i vores Bet25 anmeldelse.

Det er muligt at livechatte og ringe hver dag fra klokken 10-21, hvilket må siges at være et pænt tidsrum. Skriver du en e-mail, garanterer Bet25 dig svar indenfor 24 timer, hvilket ligeledes må siges at være ganske flot. Samtidig er det både nemt og hurtigt at modtage hjælp hos Bet25, da det er nemt og enkelt at komme til.

Det er nemlig altid muligt at klikke på ”Hjælp”, der er placeret i venstre side af skærmen, uanset hvor på Bet25 du navigerer hen. Når du har klikket på ”Hjælp” rulles en fane ud, og her kan du selv vælge, om du vil læse i Bet25’s FAQ, eller i stedet vil tage direkte kontakt til Bet25. Der kan altså ikke sættes en finger på supporten hos Bet25.

FAQ om Bet25

Er bet25 en dansk bookmaker?

Ja, bet25 er en dansk bookmaker med stor fokus på dansk sport i deres spiludvalg.

Kan jeg kontakte kundeservice ved spørgsmål?

Ja, på forskellige måder kan du komme i kontakt med Bet25’s kundeservice. De har både en livechat, email og en hotline, man kan ringe på.

Hvor høj er tilbagebetalingsprocenten hos Bet25?

Tilbagebetalingsprocenten hos Bet25 topper på fodbold og specielt på de helt store ligaer. Her tilbyder Bet25 tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 95%, hvilket må siges at være yderst flot.

Har Bet25 en live betting sektion?

Ja, det har Bet25. Og også her dominerer dansk sport billedet hos Bet25. Her vil du kunne spille på danske kampe, du ikke kan andre steder.

Konklusion

Bet25 er en bookmaker, der i den grad henvender sig til den danske befolkning. Det stråler tydeligt igennem på flere punkter i vores Bet25 anmeldelse, og Bet25 ligner derfor en bookmaker for fremtiden. Ud over en stor støtte til dansk idræt, holder Bet25 stor fokus på dansk sport i deres spiludvalg.

Du finder nemlig en lang liste af forskellige spilobjekter inden for landets grænser, og flere af de kampe, finder du ikke andre steder. Bet25 tilbyder ligeledes en fremragende support, ligesom både indsatsmulighederne og tilbagebetalingsprocenten er helt i top.

Selve siden er nem at finde rundt på, og det er ligeledes yderst nemt at oprette sig som kunde.

Ind- og udbetalingsbetalingsmulighederne halter lidt efter, men er omvendt helt sikkert et punkt, der vil blive gjort mere ud af i fremtiden. Der er derfor kun rosende ord om Bet25, og det er altså et særdeles glimrende valg, hvis man er på udkig efter en ny bookmaker.

Bedste Bookmakere

Bookmaker

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
Mr Green
CampoBet
SpreadEx
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
Nordicbet
Betfair
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports


Skriv første kommentar

Skriv et svar