18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

bet25 bonuskode

Få din bonus hos bet25

bet25 tager imod alle nye spillere med en 100 % velkomstbonus bestående af op til 500 kroner i ekstra bet, som du modtager, hvis du taber på dit første spil. Brug bet25 bonuskoden ‘2570’ ved oprettelse.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

*Reklamelink

 1. 100% bonus op til 500 kr.
  Velkomstbonussen er kun for dig, der ikke allerede har en konto hos Bet25.dk, Derby25.dk, Rød25.dk, Odds1dk eller KanalSport.dk. Tilbuddet gælder til d. 1. marts 2021. Det maksimale ekstra bet, du kan score, er på 500 kroner. Du modtager dit 100 % ekstra bet, hvis du taber på dit første spil (med mellem 50 og 500 kroner i indsats). Dit ekstra bet skal anvendes til min. odds 1,50 inden for 60 dage, og hvis du vinder på dit ekstra bet, får du hele gevinsten udbetalt. Systemspil er ekskluderet fra tilbuddet, og det er ikke muligt at anvende cashout. Alle regler og vilkår
  • Dansk bookmaker
  • Stort udvalg af odds
  • Mange tilbud og kampagner


Er du på udkig efter en bet25 bonuskode? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi forklarer herunder, hvordan bet25 bonussen virker.

bet25 bonus i 2021

 1. Gå til bet25.dk – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Foretag en indbetaling
 4. Placer dit første spil med mellem 50 og 500 kroner
 5. Taber du på dit spil, modtager du et 100 % ekstra bet

Regler og vilkår for bet25 bonus

Velkomstbonussen er kun for dig, der ikke allerede har en konto hos Bet25.dk, Derby25.dk, Rød25.dk, Odds1dk eller KanalSport.dk. Tilbuddet gælder til d. 1. marts 2021. Det maksimale ekstra bet, du kan score, er på 500 kroner. Du modtager dit 100 % ekstra bet, hvis du taber på dit første spil (med mellem 50 og 500 kroner i indsats). Dit ekstra bet skal anvendes til min. odds 1,50 inden for 60 dage, og hvis du vinder på dit ekstra bet, får du hele gevinsten udbetalt. Systemspil er ekskluderet fra tilbuddet, og det er ikke muligt at anvende cashout.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

At åbne en konto hos Bet25
Det er ganske enkelt at åbne en konto hos Bet25, da det eneste du skal gøre, er at følge et par enkelte instruktioner og samtidig sidde klar med dit Nem-ID. Når du har klikket dig ind på Bet25, finder du øverst i højre hjørne en knap, der hedder ”Åbn Konto”. Efter du har klikket her, popper en ny boks op, og herefter er det blot at følge instrukser på skærmen. Her skal du bl.a. indtaste dit CPR-nummer og NEM-ID, udfylde et par informationer om dig selv og til sidst vælge hvilken klub, der skal have Bet25’s støtte. Når det er gjort, er du kunde hos Bet25, og så er det ellers bare om at gå i krig med de mange muligheder, der findes hos Bet25.

Ind- og udbetalinger
Som det ser ud lige nu, er indsatsmulighederne hos Bet25 ikke de bedste. Det er dog helt helt sikkert en ting, der vil blive forbedret med tiden, og det er derfor en god ide at væbne sig med tålmodighed. Bet25 tilbyder i øjeblikket kun indbetaling med kreditkort. Mere specifik kan der indbetales med MasterCard, Visa og Dankort. I forhold til stort set alle andre bookmakere, der tilbyder de mere velkendte ind- og udbetalingsmetoder som Skrill og Neteller, er muligheder i den grad også begrænset hos Bet25. Teamet bag Bet25 er klar over problematikken ved dette, og flere ind- og udbetalingsmuligheder må derfor også være et klart punkt for den fremtidige dagsorden hos Bet25. Som det ser ud nu, er ind- og indbetalingsmulighederne dog ikke de bedste.

Website
Bet25 er sat op på en meget nem og enkel måde. Det er let og overskueligt at danne sig et overblik og navigere rundt på selve side. Siden er præget af en lys og åben tilgang til tingene, som ligeledes er med til at gøre det nemt og overskueligt. Det er let at bevæge sig rundt på siden, og i forhold til andre bookmakere, loader Bet25 urimelig hurtigt. På forsiden finder du både populære livekampe og populære kampe generelt, mens menuen med de forskellige spilobjekter fremgår i venstre side. Menuen vil helt tiden fremgå i venstre side, og det er derfor også nemt at springe fra sportsgren til sportsgren. Generelt må det derfor også siges, at Bet25 rent layoutmæssigt topper markedet, da der ikke er en finger at sætte på lige netop det punkt hos Bet25.

Spiludbud
Bet25 er en bookmaker med stor fokus på dansk sport. Det betyder dermed også, at der findes en lang liste af danske sportsgrene på programmet hos Bet25. Samtidig er Bet25 en bookmaker, der går i dybden med de forskellelige sportsgrene, der er mulige at spille på, og det betyder altså, at du finder rigtig mange spilmuligheder hos Bet25. Fra Danmark vil du kunne finde spil helt ned til seriene indenfor fodbold og håndbold, hvilket ikke ret mange andre bookmakere kan tilbyde. Bet25 dækker selvfølgelig også alle de mere kendte sportsgrene og ligaer verden rundt, og du kommer derfor ikke til at manle noget at spille på som kunde hos Bet25. Internationalt fodbold, håndbold, basket, ishockey og tennis er de mest populære spilmuligheder, men også mindre sportsgrene som curling, dart og volleyball er på programmet hos Bet25.

Typer af væddemål
Bet25 tilbyder på stort set alle deres kampe en bred vifte af forskellige spiltyper, og dine behov bør derfor være fint dækket ind hos Bet25. På fodbold finder du på næsten alle kampe langt over 100 forskellige spiltyper, hvilket ikke er tilfældet hos mange andre bookmakere. Foruden de obligatoriske spiltyper som 1X2, over/under og handicapspil, er det hos Bet25 muligt at spille på specielt som antal hjørne og kort, halvlegsspil, asian handicap og på en lang række af forskellige scenarier i kampen fx rent bur, scoring i begge halvlege og en lang række af andre spiltyper. På andre sportsgrene er udvalget af spiltyperne også helt i top, men det skal dog siges, at udvalget er klart størst på fodbold. Hos Bet25 bør dine behov dog være dækket ind, lige meget hvilken sportsgren du vælger, og Bet25 scorer derfor også topkarakterer på dette punkt.

Live betting
Også på live betting dominerer dansk sport billedet hos Bet25. Her vil du kunne spille på danske kampe, du ikke kan andre steder. Ligeledes vil du via live stream kunne følge kampene, da Bet25 er i stand til at vise rigtig mange danske kampe via deres søsterselskab Kanal Sport. Det er selvfølgelig en kæmpe plus for Bet25, som på dette punkt skiller sig positivt ud fra mængden. Ud over et stort fokus på danske kampe, finder du hos Bet25 et bredt udvalg af kampe og sportsgrene fra mange andre lande. De populære sportsgrene som fodbold, basket, ishockey, tennis og håndbold er alle dækket, men også mindre sportsgrene som fx volleyball er på programmet. På hver kamp er det muligt at spille på et hav af forskellige spiltyper, og mulighederne er derfor mange. Det er nemt og enkelt at navigere rundt på live betting-sektionen, og ligeledes er det nemt at finde på forsiden af Bet25. Bet25 og live betting er altså to ting, der følger hinanden.

Odds og tilbagebetaling
På dette punkt er Bet25 også med helt fremme i skoene, og konkurrerer således side om side med resten af de danske bookmakere i kampen om de bedste odds. Bet25 kan hele vejen rundt tilbyde en flot tilbagebetalingsprocent, hvilket ikke er en selvfølgelig for mange andre bookmakere. Tilbagebetalingsprocenten hos Bet25 topper på fodbold og specielt på de helt store ligaer. Her tilbyder Bet25 tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 95%, hvilket må siges at være yderst flot. Alt efter hvilken sportsgren og kamp, der vælges, vil tilbagebetalingsprocenten selvfølgelig variere. Fælles for det hele, vil dog være at Bet25 er godt med fremme i skoene. Bet25 skal altså ikke fravælges på baggrund af deres odds og tilbagebetaling, og også på dette punkt er Bet25 en konkurrent til de andre bookmakere på markedet.

Indsatsmuligheder
Hos Bet25 bør du ikke støde ind i problemer i sammenhæng med indsatsmuligheder. Som udgangspunkt accepterer Bet25 nemlig rigtig høje indsatser, og der bør derfor heller ikke være de helt store problemer på dette punkt. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvilket sportsgren og kamp du vælger, da indsatsmulighederne selvfølgelig vil være højere på Premier League i forhold til den danske Serie 1. Som udgangspunkt vil det være muligt at sætte de største beløb på fodbold, mens sportsgrene som basketball, ishockey og tennis følger lige efter. Indsatsmuligheder hos Bet25 må derfor også siges at være i top.

Support
Supporten hos Bet25 er helt i top. Finder du ikke på dine spørgsmål i Bet25’s store FAQ, er det muligt at komme i kontakt med Bet25 på flere forskellige måder. Du kan nemlig vælge imellem at livechatte, skrive en e-mail eller ringe til Bet25. Det er muligt at livechatte og ringe hver dag fra klokken 9-23, hvilket må siges at være et pænt tidsrum. Skriver du en e-mail, garanterer Bet25 dig svar indenfor 24 timer, hvilket ligeledes må siges at være ganske flot. Samtidig er det både nemt og hurtigt at modtage hjælp hos Bet25, da det er nemt og enkelt at komme til. Det er nemlig altid muligt at klikke på ”Hjælp”, der er placeret i højre side af skærmen, uanset hvor på Bet25 du navigerer hen. Når du har klikket på ”Hjælp” rulles en fane ud, og her kan du selv vælge, om du vil læse i Bet25’s FAQ, eller i stedet vil tage direkte kontakt til Bet25. Der kan altså ikke sættes en finger på supporten hos Bet25.

FAQ om Bet25

Er Bet25 en dansk bookmaker?

Ja, Bet25 er en dansk bookmaker med stor fokus på dansk sport i deres spiludvalg.

Kan jeg kontakte kundeservice ved spørgsmål?

Ja, på forskellige måder kan du komme i kontakt med Bet25’s kundeservice. De har både en livechat, E-Mail og en hotline, man kan ringe på.

Hvor høj er tilbagebetalingsprocenten hos Bet25?

Tilbagebetalingsprocenten hos Bet25 topper på fodbold og specielt på de helt store ligaer. Her tilbyder Bet25 tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 95%, hvilket må siges at være yderst flot.

Har Bet25 en live betting sektion?

Ja, det har Bet25. Og også her dominerer dansk sport billedet hos Bet25. Her vil du kunne spille på danske kampe, du ikke kan andre steder.

Konklusion
Bet25 er en bookmaker, der i den grad henvender sig til den danske befolkning. Det stråler tydeligt igennem på flere punkter, og Bet25 ligner derfor en bookmaker for fremtiden. Ud over en stor støtte til dansk idræt, holder Bet25 stor fokus på dansk sport i deres spiludvalg. Du finder nemlig en lang liste af forskellige spilobjekter inden for landets grænser, og flere af de kampe, finder du ikke andre steder. Bet25 tilbyder ligeledes en fremragende support, ligesom både indsatsmulighederne og tilbagebetalingsprocenten er helt i top. Selve siden er nem at finde rundt på, og det er ligeledes yderst nemt at oprette sig som kunde. Ind- og udbetalingsbetalingsmulighederne halter lidt efter, men er omvendt helt sikkert et punkt, der vil blive gjort mere ud af i fremtiden. Der er derfor kun rosende ord om Bet25, og det er altså et særdels glimrende valg, hvis man er på udkig efter en ny bookmaker.

Få din bonus hos bet25

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Skriv et svar