18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmarks bedste bookmakere 2020

Vi har udført en række tests på bookmakerne i løbet af 2019, og det gør os i stand til at pege på de bedste bookmakere, du kan spille hos i 2020. På denne side får du et overblik over de bedste bookmakere i Danmark – og du får desuden adgang til resutaterne af de mange tests, vi har udført.

Her hos SpilXperten.com har vi anmeldelser af alle bookmakerne, så du kan få et godt overblik over fordele og ulemper ved at være kunde hos de forskellige bookmakere i den danske branche. Som noget nyt har vi i år også sammenlignet bookmakerne med et nyt tema hver måned. Så kan du finde ud af, hvilke bookmakere, der er bedst inden for forskellige områder. Dermed bliver det nemmere at sammenligne på tværs af bookmakerne.

I denne artikel opsummerer vi året og vurderer de bedste bookmakere 2020 på baggrund af alle vores sammenligninger. Hver enkelt bookmaker-sammenligning 2020 er lavet på grundlag af dataindsamlinger hos alle de førende bookmakere i Danmark, så der ligger et stort arbejde bag denne årlige opsummering og konklusion. Derfor anbefaler vi også denne sammenligning af de bedste bookmakere 2020 i Danmark som et godt udgangspunkt til at finde ud af, hvilke bookmakere, der er bedst for dig. I alle vores sammenligninger i løbet af året har vi indsamlet data fra 10 forskellige bookmakere, og det er selvfølgelig de samme som er inkluderet i denne årlige konklusion:

Vi samler op på alle sammenligninger, som vi har udarbejdet i løbet af året i vores vurdering af de bedste bookmakere 2020. Dermed er vores årlige rangliste skrevet på baggrund af data fra de følgende kategorier:

Tests af bookmakere

 • Bedst på Sociale medier
 • Bedste spiludvalg
 • Bedste kundeservice
 • Bedste mobil betting apps
 • Bedst til eSport betting
 • Bedst til MMA betting
 • Bedst til Premier League betting
 • Bedste betalingsmuligheder
 • Bedst til europæisk fodbold betting
 • Bedst til amerikansk sport betting
 • Bedst til boksning betting
 • Bedst til at spille på fodbold igen

I alle disse kategorier har vi ranglistet alle bookmakerne fra den bedste til den dårligste, og ud fra denne rangering har de fået point til den samlede rangliste. Alle kategorierne har samme vægt i vores bookmaker sammenligning 2020, og hvis en bookmaker ikke tilbød kunderne en service, fik de ingen point i den kategori. Så hvis en bookmaker f.eks. ikke havde en konto på nogen sociale medier, modtog denne bookmaker ingen point i kategorien sociale medier.

Top 5 bookmakere 2020

Vi har valgt at fokusere på top 5 bookmakere 2020 i denne artikel, så vi kan beskrive de bedste bookmakere 2020 i Danmark i detaljer. Vi gennemgår på en detaljeret måde alle bookmakerne i top 5 og ser på grundene til, at de opnåede deres placering. Der var relativt store forskelle mellem bookmakerne i vores liste over Top 5 bookmakere 2020, så det er værd at læse med og finde ud af, hvordan nogle af bookmakerne formåede at skille sig ud fra mængden.

Hvorfor er Unibet den bedste bookmaker i 2020?

Vores rangering af de bedste bookmakere 2020 er toppet af Unibet, som indtager en relativt klar førsteplads med stor afstand til konkurrenterne. Der er faktisk hele 14 ranglistepoint til forskel mellem Unibet på førstepladsen og de to bookmakere på andenpladsen. I de 10 forskellige kategorier, som vi gennemgik i løbet af året, opnåede Unibet en placering i top 3 i hele 8 forskellige af dem. Den skandinaviske bookmaker har altså præsteret godt i vores bookmaker sammenligning 2020 i næsten alle kategorier. Det understreger, at Unibet har en solid og gennemført sportsbook, hvor der er styr på alle de forskellige aspekter som kunderne efterspørger.

Det er især i vores sammenligninger af bookmakernes spiludvalg og odds, at Unibet imponerer. Det skyldes bookmakerens samarbejde med Kambi Group, som har mange års erfaring med at levere odds til online sportsbooks. Det sikrer Unibet et bredt udvalg af odds samt høje tilbagebetalingsprocenter. Derfor blev det til en førsteplads indenfor både odds på MMA og odds på amerikansk sport. Derudover opnåede Unibet en andenplads i kategorierne sociale medier, spiludvalg, mobil betting og odds på Champions League og Europa League.

Der er altså mange forskellige grunde til, at Unibet er den førende bookmaker i Danmark og den bedste bookmaker i vores bookmaker sammenligning 2020. Det har også været en ganske synlig bookmaker i de seneste år, hvor der har været satset stort på det danske marked både med nationale TV-kampagner og sponsorater af bl.a. det danske landshold i herrehåndbold og FC København. Den store satsning på det danske marked har altså givet pote med en solid førsteplads.

De eneste kategorier, hvor Unibet haltede lidt efter konkurrenterne, var kundeservice og betalingsmuligheder. Det blev dog ikke til en bundplacering i nogen af disse kategorier, men der er altså alligevel plads til forbedring hos den bedste bookmaker på vores liste.

Hvorfor er LeoVegas og bet365 de næstbedste bookmakere i 2020?

På vores rangliste af de bedste bookmakere 2020 finder vi to bookmakere på en delt andenplads. Det er nemlig LeoVegas og bet365, som deler titlen som de næstbedste bookmakere i 2020.

bet365 er en af de helt tunge drenge i den internationale bettingindustri, og derfor er det også forventeligt, at bookmakeren får en god placering i vores bookmaker sammenligning 2020. Det er dog lidt overraskende, at der er så stor afstand op til Unibet på førstepladsen. Den britiske bookmaker opnåede dog to førstepladser i kategorierne spiludvalg og mobil betting. bet365 er nemlig også kendt for at have et bredt spiludvalg med et hav af odds på et bredt udvalg af sportsgrene. Derudover har de også en brugervenlig og enkel app og mobilside. Det blev desuden til to andenpladser for deres dækning af esport og MMA og en tredjeplads for deres udvalg af ind- og udbetalingsmuligheder.

Den anden bookmaker på andenpladsen er LeoVegas, som er en ret ny aktør i den danske branche. Takket være et samarbejde med Kambi Group, der som sagt også leverer odds til Unibet, kan LeoVegas dog allerede nu tilbyde et stort udvalg af odds og høje tilbagebetalingsprocenter. Oddsene er stort set identiske med Unibets odds på langt de fleste markeder, så derfor er det stort set lige meget, om du spiller hos LeoVegas eller Unibet, hvis du kun går efter oddsene. Det blev til en placering i top 5 i 8 ud af de 10 kategorier, hvor den højeste placering var en andenplads i kategorien odds på MMA. Det er en ganske solid bookmaker med styr på de fleste af de områder som en bookmaker skal tilbyde, på trods af at det er så grøn en bookmaker i Danmark.

Hvorfor er Mr Green den tredjebedste bookmaker i 2020?

Vores top 3 over de bedste bookmakere 2020 rundes af med Mr Green, som er en af de andre nye bookmakere i den danske branche. Det skyldes i høj grad, at Mr Green – ligesom LeoVegas – også har besluttet at få deres odds leveret fra Kambi Group. Mr Green opnåede på den baggrund en førsteplads for deres odds på MMA og en andenplads både for deres udvalg af odds på Premier League og amerikansk sport. Derudover opnåede Mr Green en tredjeplads i kategorierne odds på Champions League og Europa League og esport.

I alle øvrige kategorier, som ikke omhandler spiludvalg eller odds, er Mr Green dog uden for top 5 bookmakere 2020. Der er altså plads til forbedring hos Mr Green, når det gælder ekstra features og services til kunderne, herunder mobil betting, kundeservice, sociale medier og betalingsmuligheder.

Hvorfor er betsafe og betfair de fjerdebedste bookmakere i 2020?

På fjerdepladsen i vores rangering af de bedste bookmakere 2020 finder vi de to bookmakere betsafe og betfair, som begge opnåede 60 ranglistepoint.

betsafe er en del af den svenske koncern Betsson Group, og har tidligere været en af de meget synlige bookmakere i den danske branche med TV-reklamer og masser af kampagner til kunderne. I de seneste år ser det dog ud til, at Betsson har valgt at nedprioritere betsafe i Danmark, da der er skruet gevaldigt ned for markedsføringen og aktiviteten på sociale medier samt kampagner og bonustilbud til kunderne (opdatering: betsafe er lukket i Danmark pr. januar 2020). Der er dog stadig positive takter hos betsafe i flere af vores kategorier. Det blev nemlig til en førsteplads i kategorien flest betalingsmuligheder, en andenplads i kategorien kundeservice og en andenplads i kategorien odds på Premier League. Desuden er det værd at bemærke at betsafe ofte har nogle af branchens højeste tilbagebetalingsprocenter, så det er bestemt stadig en bookmaker der er god at have i sin portefølje.

Den anden bookmaker på fjerdepladsen er britiske betfair, som også er en af de helt tunge drenge i den globale spillebranche. I Danmark er det dog ofte svært at se, at betfair er så stor og erfaren en virksomhed, da der er flere konkurrenter, som ofte er bedre at spille hos. I ingen kategorier nåede betfair en førsteplads, og det blev også kun til en placering i top 5 i fire ud af de 10 kategorier. Der er altså masser af plads til forbedring hos den britiske bookmaker. Der er dog altid ét område, hvor betfair skiller sig ud fra konkurrenterne, og det er deres spillebørs. Her kan man nemlig købe og sælge odds fra andre spillere, og det er ikke muligt andre steder i Danmark.

Hvorfor er 888sport den femtebedste bookmaker i 2020?

Den sidste af vores top 5 bookmakere 2020 er 888sport, som også får sine odds leveret fra Kambi Group. Oddsene hos 888sport er dermed næsten identiske med de odds, du finder hos Unibet, Mr Green og LeoVegas, og derfor får du et stort spiludvalg og konkurrencedygtige odds. Når det gælder alt andet end odds, er 888sport dog langt bagefter konkurrenterne. Det halter på kundeservice, og der er ingen aktivitet at spore på de sociale medier, hvor man heller ikke kan få fat i deres kundeservice. Desuden er der ingen app, og antallet af betalingsmuligheder er langt mere begrænset end hos konkurrenterne. Det er altså primært for det store spiludvalg og de relativt høje odds, at man skal vælge 888sport.

Bookmaker sammenligning 2020 | Konklusion

Unibet indtager førstepladsen i vores bookmaker sammenligning 2020, hvor der ikke er nogen tvivl om, at det har været den bedste bookmaker i år. Over hele linjen leverer Unibet en komplet sportsbook med et stort spiludvalg samt konkurrencedygtige odds. Desuden er der styr på alle de ekstra services til kunderne, såsom mobil betting og kundeservice.

En af de andre primære konklusioner fra vores sammenligning af de bedste bookmakere 2020 er, at man aldrig går galt i byen, hvis man spiller hos en bookmaker, som får sine odds leveret fra Kambi Group. Alle de fire bookmakere i Danmark, som får deres odds leveret fra Kambi, er nemlig at finde i vores top 5 bookmakere 2020. Det gælder Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green.

Vi skal selvfølgelig også nævne bet365, som opnåede en andenplads i vores rangering, og som bare aldrig er til at komme udenom, når man snakker om de bedste bookmakere i Danmark. Der var dog alligevel ganske stor afstand mellem bet365 på andenpladsen og Unibet på førstepladsen, og derfor er der stadig plads til forbedring hos den britiske bookmaker.

De sidste bookmakere i vores rangering af de bedste bookmakere 2020 er Bethard og bwin, som ligger i bunden af vores liste. Bethard er en ny bookmaker i den danske branche, så man kan med rette forvente, at der ikke helt er styr på alle aspekter af hjemmesiden endnu. Det modsatte kan man sige om bwin, som er en af de største bookmakere i verden, og som tidligere har været sponsor for nogle af de største sportshold i verden. Derfor kan man med rette have høje forventninger til bwin i Danmark. Og af samme grund er det skuffende at se bwin på en sidsteplads i vores rangering af de bedste bookmakere 2020 i Danmark.

Skriv et svar