Bookmakere med og uden licens

Reklamelink*

Bookmakere med licens

Med den nye spillelov dansk bookmaker med licens, som trådte i kraft 1. januar 2012, er det nu sådan, at en bookmaker skal søge licens for at kunne udbyde spil og markedsføre sig i Danmark. Så når du skal finde et sted at oddse på internettet, skal det allerhelst være hos en bookmaker med licens. På den måde er du nemlig sikret, at bookmakeren er reguleret af Spillemyndigheden herhjemme. Det betyder, at din bookmaker med licens skal leve op til en række krav, som gør det både nemmere og mere sikkert for dig at oddse på internettet og hos den enkelte bookmaker. At en bookmaker har licens, betyder blandt andet følgende:

- Hjemmesiden skal være på dansk
- Efter 1. marts 2012 skal du logge ind med dit NEM ID for at forbedre sikkerheden
- Alle skal have samme vilkår for modtagelse af bonustilbud fra bookmakerne

21 bookmakere med licens i første omgang

I første omgang har 21 bookmakere fået tildelt licens til at udbyde odds, hvorfor de fra 1. januar 2012 er de spiludbydere, som du kan vælge mellem. Der vil dog ikke med det samme være 21 bookmakere, da ikke alle har fået gjort deres hjemmesider og produkter klar i tider. Derfor starter disse 15 bookmakere med licens på markedet:

Betfair*
Bet365*
Nordicbet*
Centrebet
Ladbrokes*
Danbook
Betsafe
Unibet*
Bet24
Sportingbet*
Scandic*
Danske Spil
24hPoker
PartyBets
Betsson*

Mens disse seks følger efter i løbet af januar og februar:

Cashpoint*
Yaybet*
Mermaidbet*
PKR.com*
Stanleybet
Entraction

Flere bookmakere søger licens med tiden

Da først den nye spillelov blev vedtaget, gik det utroligt hurtigt med at få ansøgerne til en licens på plads. Dog var der også flere bookmakere, som ikke nåede at søge licens inden for den første tidsfrist, hvorfor de først forventes at etablere sig på det danske marked. Her har bookmakerne Tipico og William Hill allerede tilkendegivet, at de søger licens senere i 2012, hvorfor vi formentlig kan forvente at se dem og flere gøre deres entre på det nye og licenserede spillemarked i Danmark.

28-12-2011 16:22