Unibet* er blevet en af danskernes absolut foretrukne bookmakere, og det skyldes uden tvivl deres Unibet bonus* på 1.000 kroner. Du indsætter ganske enkelt penge på din konto som ny kunde hos Unibet*, og så fordobler bookmakeren beløbet - helt op til 1.000 kroner! Vilkår gælder.

Unibet bonus i 2019

1. Gå til Unibet.dk - KLIK HER!*

2. Opret en gratis konto

3. Indbetal mellem 40 og 1.000 kroner

4. Unibet* matcher din indbetaling med en 100 % bonus

Regler og vilkår for Unibets bonus

For at få din Unibet bonus*, opretter du ganske enkelt bare en konto via et af linksene på denne side. Herefter indsætter du penge, hvorefter Unibet* indsætter din 100 % bonus med det samme. Du skal mindst indsætte 40 kroner, og den maksimale indskudsbonus får du, hvis du foretager en indbetaling på 1.000 kroner. Overfører du 1.000 kroner, har du 2.000 kroner til rådighed. Som det ser ud nu, skal du ikke benytte dig af en bonuskode for at få din Unibet bonus*, men du skal dog gøre krav på den ved at trykke ja til den ved oprettelse.

Tilmed er Unibets* startbonus én af markedets nemmeste at gennemspille, hvis man ser på tværs af alle bookmakere. Din Unibet bonus* skal kun omsættes seks gange til mindst odds 1,40 inden for 60 dage, før bonussen eventuelt kan udbetales.

Læs alle vilkår HER*.

Unibet bonus og kampagner

Unibet* har et væld af kampagner og tilbud til deres eksisterende spillere. Du får et risikofrit spil på 100 kroner, når du første gang spiller med fra appen eller tilgår Unibet* fra en mobil browser. Her kan du få refunderet op til 100 kroner i bonuspenge, hvis du ikke rammer dit spil. Denne bonus skal gennemspilles tre gange på odds, før du kan udbetale beløbet. Der kører også jævnligt kampagner, hvor du kan optjene freebets og profitboosts. Det sker også ofte, at der er konkurrencer hos Unibet*, hvor du ikke engang behøver at sætte noget på spil – men hvor det dog er et krav, at du er eksisterende spiller. Unibet* har haft stor succes med deres gratis Bettime-konkurrence. Her handler det om at gætte tidspunktet for første mål i tre udvalgte kampe fra eksempelvis Superligaen eller Champions League. Lykkes det dig at gøre dette, bliver du vinderen af 1.000.000 kroner, som er beløbet, der hver uge er på højkant. Der udbetales 10.000 kroner til spilleren, der kommer tættest på.

Foruden de mange gode tilbud og konkurrencer stiller Unibet* specifik ekspertviden til rådighed med inddragelse af folk som Jesper Elming, Jacob Hansen og Brian Laudrup, så du har et kvalificeret grundlag at placere dine spil på.

Vind ekstra på kombinationsspil

Som vi kommer ind på i det ovenstående, får du meget mere end bare den indledende Unibet* bonus, når du spiller hos Laudrups bookmaker. Bookmakeren servicerer eksisterende spillere med diverse kampagner, og en af disse er ”Multi-boost”-kampagnen.

Hver eneste uge stiller Unibet* profitboosts til din rådighed. Når du laver et prematch kombinationsspil på fodbold (max. indsats 250 kroner og hvert valg til min. odds 1,40), kan du vælge profitboost, inden du placerer dit spil. Alt efter om du har lavet en trippel, en 4-ling eller en 5-ling (eller højere), booster du din eventuelle gevinst med hhv. 10, 20 og 30 procent. Du kan få helt op til 50.000 kr. i ekstra gevinst.

OBS. Du behøver ikke at tilmelde dig kampagnen, men du skal være opmærksom på, at dit spil ikke tæller med, hvis du anvender Cash Out. Vilkår gælder – se alle terms HER.

Freebets hos Unibet

Som spiller hos Unibet* kan du se frem til at blive forkælet med flere freebets på udvalgte turneringer eller kampe. Ofte kræver det blot et tryk på en knap, så du er tilmeldt Unibets* kampagne, og så skal du ellers blot sætte flueben ud for freebet-tilbuddet på din kupon i stedet for at vælge en indsats.

Nogle gange skal du opfylde et spillekrav, før du får aktiveret et freebet. Det kan eksempelvis være, at du skal omsætte for samlet 250 kroner på en given turnering, liga eller sportsgren, og så venter der dig et 100 kroners freebet til dig den næste uge.

Bet Builder: Prematch, live og cash-out

Unibet* er klar med en dugfrisk ”Bet Builder”-funktion, som virker på alle de store fodboldrækker. Og der er ikke bare tale om en almindelig ’Byg væddemål’-feature, som flere og flere er kommet på banen med; hos Unibet* kan du nemlig anvende funktionen både prematch (altså inden kampstart) og live (mens kampene er i gang). Læg hertil, at Bet Builder samarbejder med cash-out, så du rent faktisk kan sælge dine hjemmebyggede væddemål, hvis udviklingen i fodboldkampen frister dig til salg. Både muligheden for live-byg og muligheden for live-salg er unikt for funktionen hos Kambi (Unibet* og 888sport* i første omgang).

Funktionen udmærker sig også ved at være meget brugervenlig. Du vælger simpelthen bare ”Byg dit Bet” fra topmenuen under din valgte kamp, og så plukker du dine valg fra en oversigt, der er identisk med den, du kender fra dit normale væddemålsudbud.

Få din bonus hos Unibet

Anmeldelse af Unibet

At åbne en konto hos Unibet* er absolut problemfrit. Når du besøger Unibets* side, finder du den gule knap, hvorpå der står ”Opret konto”. Du starter derpå med at udfylde en enkelt side med informationer om dig selv. Det hele foregår naturligvis på dansk, og Unibets* system viser dig løbende, om du har indtastet dine informationer korrekt. Det er vigtigt, at du til sidst sætter flueben ud for, at du gerne vil modtage din Unibet bonus*, så du kan modtage denne. Skulle der – stik mod forventninger – opstå problemer, kan du på ingen tid få hjælp af Unibet*. Ude i venstre side er der således muligt at komme til deres infocenter, hvor du kan finde en FAQ, der også retter sig mod oprettelsen, hvor du kan finde guide og svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med oprettelse af en konto. Du kan også vælge at gå direkte til ”Kontakt os”, hvor du kan få hurtig hjælp, som selvfølgelig er på dansk. Du kan få support fra Unibet* via telefon, live chat eller e-mail, og de klart hurtigste svar får du via telefon og live chat, som Unibets* kundeservice normalt er et halvt minut om at reagere på og besvare. En mail skal du ofte vente et par timer på at få svar på, og det er derfor klart at foretrække at tage kontakt til Unibet* via telefon eller live chat, hvis du er ude efter et hurtigt svar. Unibet* anbefaler selv chatte som den bedste måde at kontakte dem på. Alt i alt er det en meget behagelig oplevelse at oprette sig hos Unibet*.

Få 1.000 kroner i Unibet bonus - KLIK HER*

Unibet udbetalinger og indbetalinger

Vil du indbetale penge hos Unibet*, kan du gøre det helt uden gebyrer, hvis du bruger enten en traditionel bankoverførsel, et præbetalt kreditkort fra Paysafecard eller en ”online tegnebog” som Skrill (Moneybookers*) eller NETELLER. Det gælder også ved indbetaling med VISA/Dankort. Du kan også glæde dig over, at dine gevinster hos Unibet* og din bonus kan udbetales til dit kreditkort, via bankoverførsel og til din Moneybookers* eller NETELLER helt uden gebyrer.

Når du indbetaler penge til din Unibet*-konto, har du pengene til rådighed stort set med det samme. Hvis du vælger en bankoverførsel, kan det tage 2-3 dage, før pengene er tilgængelig for dig, hvilket skyldes banksystemernes forsinkelse. Vil du gerne kontrollere, hvor mange penge, du sætter ind på din Unibet*-konto, kan du selv angive en daglig, ugentlig eller månedlig indbetalingsgrænse, de rtræder i kraft øjeblikkelig.

Når du skal have udbetalt penge, kan du under ”Min Konto” trykke på ”Udbetaling” og se en oversigt over de muligheder, du har for at få udbetalt pengene, hvor det også fremgår, hvad der for den respektive udbetalingsmetode er minimums- og maksimumsgrænsen.
NETELLER- eller Skrill-udbetalinger er de klart hurtigste, og her vil pengene være dig i hænde inden for 12 timer. En bankoverførsel sikrer dig pengene på 1-3 hverdage, og kreditkort-udbetalinger kan tage 3-5 dage.

Få 1.000 kroner i Unibet bonus - KLIK HER*

Unibet.dk - website

Unibet* har af flere omgange opdateret deres site, så det lever op til brugerkravene. Den nye hjemmeside er tro mod det originale site, så det fortsat er utroligt nemt at navigere rundt på, ligesom du hurtigt kan springe fra odds og videre over i live betting, poker, bingo og casino. Det er nemt at danne sig et overblik på selve siden, og Unibet* har valgt at sætte ind de helt rigtige steder med flotte grafikker og funktionelle menuer. Hvis Unibet* har en speciel kampagne – som de ofte har – udover den almindelige Unibet bonus*, bliver du også nemt gjort opmærksom på dette via forsiden. Tilmed har Unibet* en smart menu med genveje og en god søgefunktion, som gør din færden rundt på hjemmesiden utrolig nem. Oven i dette tilbyder Unibet* deres kunder gratis adgang til et stort udvalg af statistikker på alverdens sportsgrene og ligaer, ligesom der gratis kan streames sport fra hele verden. Alt i alt er det en sand fornøjelse at bruge Unibets* hjemmeside.

Få 1.000 kroner i Unibet bonus - KLIK HER*

Unibets app: Vi tester

Unibet* kan tilgås fra din browser, hvad enten du sidder med din pc, tablet eller mobil. Men hvis du vil have nem adgang til at spille med hos Unibet*, har bookmakeren udviklet en app, som kan være en god idé for dig at hente ned på din mobile device. Appen fungerer nemlig upåklageligt. Designet ligner det, man kender fra hjemmesiden, og det er meget nemt at navigere rundt på siden, og man kan placere sine væddemål særdeles hurtigt – og du kan logge på uden brug af NemID. Der er fokuseret meget på livebetting, så du har de optimale betingelser for at spille med, når du sidder og overværer en kamp – og selvfølgelig har din telefon inden for rækkevidde.

Du finder alle de vigtige funktioner på mobilen, så du skal ikke frygte, at du ikke finder søgemaskinen, eller at du ikke har adgang til livestreaming – for det har du. Unibet* er en fantastisk mobil-bookmaker. Så det bliver en tommel op herfra til Unibets* app.

Få 1.000 kroner i Unibet bonus - KLIK HER*

Unibet odds

Unibet* har et meget imponerende udvalg af sportsgrene og dertilhørende ligaer, hvad end du er til dansk eller international sport. Unibet* har altid været kendt som en bookmaker, der – udover et godt udbud på fodbold – også er aldeles fremragende på mindre sportsgrene. Kan du således godt lide ishockey, vintersport, motorsport, snooker, volleyball og lignende, er Unibet* helt fantastisk. Er det muligt at spille på det hos en bookmaker, så er der stor sandsynlighed for, at denne bookmaker er Unibet*. Og der er adskillige spilmuligheder til hver kamp. På fodboldfronten er Unibet* naturligvis stærkt repræsenteret, så du kan på flere fodboldkampe finde +100 spilmuligheder. Det er faktisk kun de allermindste ligaer og ukendte fodboldnationer, som Unibet* ikke tilbyder odds på. Det er altså meget svært at finde sportsgrene og ligaer, som Unibet* ikke tilbyder odds på. Du kan altså spille på stort set alt med din Unibet bonus*.

Få 1.000 kroner i Unibet bonus - KLIK HER*

Typer af væddemål
Når du har fundet den liga eller sportsgren, du gerne vil spille på, er det oplagt at undersøge, hvilke spilmuligheder, du finder her. Og hold da op! På dansk fodbold er Unibet* helt fremme i skoene med et stort udvalg på alle kampe, og her kan du få lov at spille på alt fra almindelige 1X2 til over/under antal mål i alt og for det enkelte hold, og hvem der scorer/ikke scorer i kampen og indkasserer et gult kort. Du har også mulighed for at spille med asiatisk handicap, og du kan spille på hjørnespark, skud på mål (generelt eller fra specifikke spillere) og ikke mindst særlige kombinationsvæddemål, hvor flere udfald af kampen indgår. Du kan således ramme et rigtig flot odds, hvis du både kan forudsige, hvem der vinder, om begge hold scorer, eller hvor mange mål der falder i kampen sammen med antallet af hjørnespark, eller eksempelvis hvilket hold der får tilkendt flest hjørnespark. Der er også flere specials at finde, og der er skruet mere op for antallet af specials, jo større kampene er.

Generelt er spilmulighederne på fodboldkampene i de store ligaer utrolig flotte. Det samme må siges om duellerne i mindre sportsgrene som fx vintersport og cykling, hvor Unibet* er et absolut must. Det er faktisk kun i de allermest perifere fodboldkampe og sportsgrene, at udvalget ikke kommer op og topper helt, men i stedet holder sig på et mere normalt niveau.

Få 1.000 kroner i Unibet bonus - KLIK HER*

Tilbagebetaling
Hos Unibet* møder du på de store fodboldligaer en tilbagebetaling omkring 94-95 %, hvilket må betegnes som rigtig pænt. Det er i præcis det samme leje – og lidt højere endda - at du finder odds på de amerikanske ligaer som NBA, NFL etc. Kravler vi lidt længere ned i hierarkiet over sportsgrene, vil du typisk finde en tilbagebetaling på 92-93 % på sportsgrene håndbold, ishockey og cykling. Der, hvor Unibets* tilbagebetaling er lavest, er der, hvor de er de eneste, som vil tilbyde odds på de bestemte kampe og begivenheder. Dog er det altid brugbare odds, og med tanke på Unibets* enorme udvalg af spil skal du nok finde et eller flere gode væddemål at bruge din bonus på hos Unibet*.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Indsatsmuligheder
Unibet* holder sig pænt til, når det kommer til indsatser på deres odds. Du kan stort set altid spille for det beløb, du har lyst til. Dog afhænger mulighederne for indsatser naturligvis af – ligesom hos alle andre bookmakere – hvor stor en bestemt begivenhed er. På markeder, hvor Unibet* er ene om at tilbyde odds, kan der naturligvis ikke spille for flere tusind kroner uden problemer, ligesom der kan på Unibets* odds på fodbold, ishockey, basketball m.m. Du vil typisk kunne spille for det, du har lyst til, og skulle du have lyst til at placere flere penge på dit væddemål, end Unibet* godtager i første omgang, kan du lynhurtigt indsende en forespørgsel om godkendelse af en større indsats.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Live betting
Unibets* live betting er i en klasse for sig. Du kan døgnet rundt spille på sport hos Unibet*, og det er egentlig underordnet, hvilke sportsgrene du godt selv kan lide. Unibet* har nærmest alt, og du skal ikke blive overrasket over at se populære live betting-sportsgrene som fodbold og tennis i selskab med både beachvolley, bordtennis, håndbold og ishockey på samme tid. Udvalget er meget stort hos Unibet*, og er du tilmed en natteravn, har Unibet* altid et stort udvalg af live betting på NBA, NFL, NHL og MLB. Din bonus fra Unibet* kan du altså hurtig sætte i spil live. Du kommer på ingen måder til at mangle noget hos Unibets* live betting, som tilmed på hver kamp tilbyder et rigtig flot udvalg af forskellige spilmuligheder. Topkarakter!

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Luk væddemål og cash out hos Unibet

Sidder du klar, mens kampene er i gang, kan du ikke blot placere nye væddemål, men du har også mulighed for at lukke dine væddemål, inden den kamp eller begivenhed, du har spillet på, er afgjort. Det er en fantastisk feature, hvor du kan vælge at få udbetalt gevinster eller minimere dit tab ved at afslutte væddemålet før tid. Fra du har placeret dit væddemål, kan du se, hvad du har mulighed for at ”cashe out”, hvis du vælger at lukke det. Indtil du har lukket væddemålet, ændrer dit mulige cash out-beløb sig alt efter, hvor sandsynligt det er, at dit spil går hjem. Hvis du har en mere eller mindre klar idé om, at dit spil ikke går hjem, så kan det være en god idé at lukke væddemålet. På denne måde kan du gardere dig mod et sent mål, der måske får dit væddemål til at falde sammen (hvor du så stadig kan få et overskud ved at lukke væddemålet), eller du kan få en smule penge hjem, inden det står helt klart, at du ikke ramte plet med dit spil.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Unibets live stream

Der er tusindvis af sportsbegivenheder at følge via livestreaming hos Unibet*. Hvis du har penge på din Unibet*-konto, eller du har placeret et væddemål inden for det seneste døgn, så har du hul igennem til Unibets* live streaming, hvor du kan fange et stort udvalg af sport fra hele verden. Et lille TV-ikon er angivet ud for de kampe i kalenderen, der kan streames hos Unibet* – men det er også muligt at filtrere efter, hvilke begivenheder du kan streame.

Unibet* giver dig adgang til mange forskellige sportsgrene – og som en bookmaker, der satser særligt på fodbold, har du selvfølgelig mulighed for at følge de største fodboldligaer fra Europa. Som det helt store trækplaster er La Liga, hvor du kan følge de bedste spanske hold i kampen om mesterskabet. Vil du også se bolden trille i andre kontinenter, kan du også streame fodbold fra blandt andet USA og Brasilien.
Du har også adgang til at live streame andre sportsgrene – heriblandt kan nævnes basketball, bordtennis, ishockey, dart og ikke mindst tennis, hvor du både følge Grand Slam-turneringer, men også turneringer på ATP/WTA-niveau.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Unibet TV – få tips fra eksperterne

Er du til levende billeder og ikke mindst gode tips, så bør du se med på Uniberts Ekspert TV, hvor du vil blive stopfodret med skarpe analyser og velbegrundede spilforslag. Det kan være en god idé at se med, når Anders Sigdal og alle eksperterne blænder op for Unibet*-studiet. Du kan i hvert fald ikke føle dig på bar bund, når du skal spille eller udvælge en fidus at satse på til kampene.

Unibet* stiller et stort udvalg af videoer til rådighed for dig, som går fra analyser og daglige spilforslag til highlights, nyheder og historier fra sportens verden. Du kan også finde videoer, hvor du bliver guidet gennem de mange forskellige udtryk og spilvarianter, der findes – og der bliver også nørdet igennem med Jacob Hansen, der gennemgår spilstrategi og med afsæt i matematik udpeger, hvordan man griber et kombinationsspil bedst an. Med en særdeles anvendelig vejledning hjælper Unibet* dig med at stå på egne ben som spille med formlen til at slå bookmakerne.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Spillefuglene: Unibets podcast for sportsnørder

Når du ikke har øjnene på en kamp eller på Unibets* spilmuligheder og odds, kan du have Unibet* i ørerne, hvor du kan høre eksperterne tale om kampe og begivenheder, der er i vente, og de bedste spil. ”Spillefuglene” er Unibets* bettingpodcast, og her bliver der både fløjet højt for at sikre lytterne det store overblik, og der bliver dykket ned i de vigtigste begivenheder og skarpeste forslag til, hvad du skal have med på din kupon. Værten Per Marxen har Unibets* kompetente spileksperter med sig, og du kan frit lytte med fra din mobil, tablet eller browser, når der bliver nørdet igennem i Unibets* podcast.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Brian Laudrups samarbejde med Unibet

Som den mest prominente skikkelse og ekspert, som Unibet* har allieret sig med, er den tidligere stjernespiller Brian Laudrup, der også bliver flittigt brugt i reklamer for bookmakeren. Brian Laudrup har som frontfigur været med til at løfte Unibet* til én af de foretrukne danske bookmakere. Legenden har som ambassadør bidraget med flere stærke analyser og formidlet sportsspil til danskerne, der med glæde har taget imod Unibet*-ambassadørens tips og følt sig draget af eks-landsholdsspilleren på samme måde, som da han brillerede med sine enestående driblekundskaber på landsholdet.
Der er også en masse eksklusivt Brian Laudrup-indhold at finde hos Unibet*-TV, hvor man kan få historier fra hans karriere som aktiv fodboldspiller og ikke mindst tiden omkring 1992-succesen.

Kontakt Unibet: Kundeservice og telefon

Unibets* support er fantastisk. Du kan kontakte Unibet* via deres live chat på hjemmesiden, telefon (gratis) og den klassiske e-mail. Hver dag er der danske medarbejdere at kontakte mellem klokken 09 og 23, og skulle du støde ind i et problem udenfor dette tidsrum, som bare ikke kan vente, sidder Unibet* fortsat klar på telefon, e-mail og live chat på engelsk. Svarene er hurtige og præcise, så det kan kun blive til topkarakter af Unibet* i forbindelse med deres support.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Vores erfaringer med Unibet Danmark

Uanset på hvilken device man spiller med eller blot lægger vejen forbi Unibet*, kan man mærke, at man har at gøre med en dedikeret bookmaker, der brænder lige så meget for betting, gode spilforslag, og at deres spillere skal have de bedste forudsætninger for at tjene penge, som man selv gør. Det gør dem til en meget seriøs bookmaker, som ikke blot er til spillere, men også udviklet og drevet af spillere. Med signingen af Brian Laudrup som frontfigur mærker man, at Unibet* er dansk profileret – noget, man godt kan mangle hos flere andre udbydere.

Der er ikke meget at være utilfreds med hos Unibet*. Deres site, app, spiludbud og odds er helt i top. Mulighederne for livestreaming og at spille med live gør det ekstra fedt og spændende at være spiller hos Unibet*.

Og så er hjælpen ellers lige om hjørnet med deres servicemindede og hurtige kundeservice, hvis man skulle få brug for assistance eller svar.

Få 1.000 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER*

Konklusion
Unibet* er en bookmaker, som alle vil få glæde af. Det hele starter med den gode bonus, som kan bruges på et kæmpe udvalg af sportsvæddemål og live betting, som Unibet* tilbyder dig som kunde. Det hele leveres på en flot hjemmeside med gratis adgang til en stor sektion med statistik og ikke mindst live streaming af sport, mens supporten sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt lige meget hvilken kontaktform, du er til. Alt i alt kan Unibet* og deres bonus anbefales på det varmeste.

Få din bonus hos Unibet
*reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Unibet* - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Unibet kommentarer