Unibet er blevet en af danskernes absolut foretrukne bookmakere, og det skyldes uden tvivl deres Unibet bonus på 1.500 kroner. Du indsætter ganske enkelt penge på din konto som ny kunde hos Unibet, og så fordobler bookmakeren beløbet - helt op til 1.500 kroner!

Velkomstbonus hos Unibet

1. Gå til Unibet.dk - klik her!

2. Opret en gratis konto

3. Lav din første indbetaling (op til 1.500 kroner)

4. Unibet fordobler din indbetaling

Regler og vilkår for Unibets bonus

For at få din bonus hos Unibet opretter du ganske enkelt bare en konto via et af linksene på denne side. Herefter indsætter du penge, hvorefter Unibet indsætter din 100 % bonus med det samme. Du skal mindst indsætte 100 kroner, og den maksimale bonus får du ved at indbetale 1.500 kroner.

Tilmed er denne Unibet bonus en af dem med absolut nemmeste gennemspilskrav blandt alle bookmakere. Hos Unibet skal bonus og indskud omsættes seks gange til mindst odds 1,40, før bonussen eventuelt kan udbetales.

Unibet bonustilbud og kampagner

Unibet har en BetTime-konkurrence, som eksisterende spillere kan deltage i. Her handler det om at gætte tidspunktet for første mål i tre udvalgte kampe fra Champions League. Hvis du kan gøre det, er der 100.000 kroner ekstra i lommepenge. Herudover stiller Unibet specifik ekspertviden til rådighed med inddragelse af folk som Jesper Elming og Brian Laudrup, så du har et kvalificeret grundlag at placere dine spil på.

Få din bonus hos Unibet

Anmeldelse af Unibet

At åbne en konto hos Unibet er absolut problemfrit. Først vælger du land og sprog, hvorefter du bliver bedt om at udfylde en enkelt side med informationer om dig selv. Det hele foregår naturligvis på dansk, og Unibets system viser dig løbende, om du har indtastet dine informationer korrekt. Det er vigtigt, at du til sidst sætter flueben ud for, at du gerne vil modtage din Unibet bonus, så du kan modtage denne. Skulle der - stik mod forventninger - opstå problemer, kan du på ingen tid få hjælp af Unibet. Ude i venstre side er der således vejledning til support fra Unibet via telefon, live chat eller e-mail, som alle svarer hurtigt på dine spørgsmål. Alt i alt er det en meget behagelig oplevelse at oprette sig hos Unibet.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Unibet udbetalinger og indbetalinger

Vil du indbetale penge hos Unibet, kan du gøre det helt uden gebyrer, hvis du bruger enten en traditionel bankoverførsel eller en ”online tegnebog” som Skrill (Moneybookers) eller NETeller. Det gælder også ved indbetaling med VISA/Dankort. Du kan også glæde dig over, at dine gevinster hos Unibet og din bonus kan udbetales til dit kreditkort, via bankoverførsel og til din Moneybookers eller NETeller helt uden gebyrer.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Unibet.dk - website

Unibet fik i 2012 og igen i 2014 en rigtig flot opdatering af hjemmesiden, som distancerede den gamle med flere længder. Den nye hjemmeside er tro mod den gamle på den måde, at det fortsat er utroligt nemt at navigere rundt, ligesom du hurtigt kan springe fra odds og videre over i live betting, poker og casino. Det er nemt at danne sig et overblik på selve siden, og Unibet har valgt at sætte ind de helt rigtige steder med flotte grafikker og funktionelle menuer. Hvis Unibet har en speciel kampagne – som de ofte har – udover den almindelige Unibet bonus, bliver du også nemt gjort opmærksom på dette via forsiden. Tilmed har Unibet en smart menu med genveje og en god søgefunktion, som gør din færden rundt på hjemmesiden utrolig nem. Oveni i dette tilbyder Unibet deres kunder gratis adgang til et stort udvalg af statistikker på alverdens sportsgrene og ligaer, ligesom der gratis kan streames sport fra hele verden. Alt i alt er det en fornøjelse at bruge Unibets hjemmeside.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Unibet odds

Unibet har et meget imponerende udvalg af sportsgrene og dertilhørende ligaer, hvad end du er til dansk eller international sport. Unibet har altid været kendt som en bookmaker, der - udover et godt udbud på fodbold – også er aldeles fremragende på mindre sportsgrene. Kan du således godt lide ishockey, vintersport, motorsport, volleyball og lignende, er Unibet helt fantastisk. På fodboldfronten er Unibet naturligvis også stærkt repræsenteret, og det er faktisk kun de allermindste ligaer og ukendte fodboldnationer, som Unibet ikke tilbyder odds på. Alt i alt er det dog meget svært at finde sportsgrene og ligaer, som Unibet ikke tilbyder odds på. Du kan altså spille på stort set alt med din Unibet bonus.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Typer af væddemål
Når du har fundet den liga eller sportsgren, du gerne vil spille på, er det oplagt at undersøge, hvilke spilmuligheder, du finder her. Og hold da op! På dansk fodbold er Unibet helt fremme i skoene med et stort udvalg på alle kampe, og her kan du få lov at spille på alt fra almindelige 1X2 til hvem, der scorer/ikke scorer i kampen og måske indkasserer et gult kort. Generelt er spilmulighederne på fodboldkampene i de store ligaer rigtig flotte. Det samme må siges om dueller i små sportsgrene som fx vintersport og cykling, hvor Unibet er et absolut must. Det er faktisk kun i de allermest perifere fodboldkampe og sportsgrene, at udvalget ikke kommer op og topper helt, men i stedet holder sig på et mere normalt niveau.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Live betting
Unibets live betting er i en klasse for sig. Du kan døgnet rundt spille på sport hos Unibet, og det er egentlig underordnet, hvilke sportsgrene du godt selv kan lide. Unibet har nærmest alt, og du skal ikke blive overrasket over at se populære live betting-sportsgrene som fodbold og tennis i selskab med både beachvolley, bordtennis, håndbold og ishockey på samme tid. Udvalget er meget stort hos Unibet, og er du tilmed en natteravn, har Unibet altid et stort udvalg af live betting på NBA, NFL, NHL og MLB. Din bonus fra Unibet kan du altså hurtig sætte i spil live. Du kommer på ingen måder til at mangle noget hos Unibets live betting, som tilmed på hver kamp tilbyder et rigtig flot udvalg af forskellige spilmuligheder. Topkarakter!

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Tilbagebetaling
Hos Unibet møder du på de store fodboldligaer en tilbagebetaling omkring 94-95 %, hvilket må betegnes som rigtig pænt. Det er i præcis det samme leje – og lidt højere endda - at du finder odds på de amerikanske ligaer som NBA, NFL etc. Kravler vi lidt længere ned i hierarkiet over sportsgrene, vil du typisk finde en tilbagebetaling på 92-93 % på sportsgrene håndbold, ishockey og cykling. Der, hvor Unibets tilbagebetaling er lavest, er der, hvor de er de eneste, som vil tilbyde odds på de bestemte kampe og begivenheder. Dog er det altid brugbare odds, og med tanke på Unibets enorme udvalg af spil skal du nok finde et eller flere gode væddemål at bruge din bonus på hos Unibet.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Indsatsmuligheder
Unibet holder sig pænt til, når det kommer til indsatser på deres odds. Du kan stort set altid spille for det beløb, du har lyst til. Dog afhænger mulighederne for indsatser naturligvis af – ligesom hos alle andre bookmakere – hvor stor en bestemt begivenhed er. På markeder, hvor Unibet er ene om at tilbyde odds, kan der naturligvis ikke spille for flere tusind kroner uden problemer, ligesom der kan på Unibets odds på fodbold, ishockey, basketball m.m. Du vil typisk kunne spille for det, du har lyst til, og skulle du have lyst til at placere flere penge på dit væddemål, end Unibet godtager i første omgang, kan du lynhurtigt indsende en forespørgsel om godkendelse af en større indsats.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Kontakt Unibet: Kundeservice og telefon

Unibets support er fantastisk. Du kan kontakte Unibet via deres live chat på hjemmesiden, telefon (gratis) og den klassiske e-mail. Hver dag er der danske medarbejdere at kontakte mellem klokken 08 og 24, og skulle du støde ind i et problem udenfor dette tidsrum, som bare ikke kan vente, sidder Unibet fortsat klar på telefon, e-mail og live chat på engelsk. Svarene er hurtige og præcise, så det kan kun blive til topkarakter af Unibet i forbindelse med deres support.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - klik her!

Konklusion
Unibet er en bookmaker, som alle vil få glæde af. Det hele starter med den anderledes, men gode, Unibet bonus, som kan bruges på et kæmpe udvalg af sportsvæddemål og live betting, som Unibet tilbyder dig som kunde. Det hele leveres på en flot hjemmeside med gratis adgang til en stor sektion med statistik og ikke mindst live streaming af sport, mens supporten sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt lige meget hvilken kontaktform, du er til. Alt i alt kan Unibet og deres bonus anbefales på det varmeste.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - Klik her

Få din Unibet bonus her!

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Unibet - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Unibet kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg
  • 01
    abild
    18. maj 2015 23:39

    hvad med nizzolo over griepel ? hvem ser stærkest ud her?