Tipico tilbyder ikke længere spil i Danmark.

Hvad siger du til en Tipico bonus i 2016? Hos Tipico har de en af de største bonusser til kunder i Danmark, hvor du kan score helt op til 1.000 kroner ekstra. Bonussen fra Tipico er naturligvis på 100 %, hvilket vil sige, at for hver 100 kroner du indsætter under din første indbetaling, indsætter Tipico yderligere 100 kroner kvit og frit. Dette gør Tipico helt op til 1.000 kroner. Du skal minimum indbetale 100 kroner, og hvis du indbetaler 1.000 kroner, får du altså den maksimale Tipico bonus med det samme.

Det er utrolig nemt at få bonussen hos Tipico. Du skal ikke bruge nogen bonuskode eller lignende, bare oprette dig via denne side. Når du indsætter penge første gang, matcher Tipico automatisk med et tilsvarende beløb på mellem 100 og 1.000 kroner. Indsætter du mere end 1.000 kroner, får du naturligvis stadigvæk 1.000 kroner i velkomstbonus.

Før du kan udbetale din bonus fra Tipico, skal du omsætte den og din første indbetaling tre gange til minimum odds 2,00.

Få din Tipico bonus her!

At åbne en konto hos TipicoTipico bonus
Der er ingen ko på isen, når der skal åbnes en konto hos Tipico. Hele registreringsformularen er holdt meget enkel og neutral, hvorfor du lynhurtigt har udfyldt felterne. Her er ingen forvirring omkring felter til bonuskoder og henvisninger, da der kun er det mest nødvendige. Uanset hvad er du også garanteret din Tipico bonus. Som en lille smart feature i registreringsformularen kan du få tilsendt et direkte link til den mobile version af Tipico, så du også kan komme i gang der. Alt i alt er der ingen ben i at få oprettet sig hos Tipico.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

Ind- og udbetalingerTipico bonus
Ingen gebyrer! Så nemt kan det siges. Tipico scorer naturligvis topkarakter, når det kommer til gebyrer på indbetalinger og udbetalinger. Der er nemlig ingen gebyrer på indbetalinger, og udbetalinger kan du foretage tre af hver eneste uge uden at skulle betale en eneste krone i gebyr. Hvad angår måder at indbetale og udbetale penge på er mulighederne også rigtig gode. Kreditkort, almindelig bankoverførsel, Moneybookers* (Skrill) og NETeller er blot et lille udvalg af muligheder til at ind- og udbetale din Tipico bonus, men nok til at dække alle danskere.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

WebsiteTipico bonuskode
Tipicos website vælter sig ikke i flotte grafikker og store bannere. I stedet er websitet holdt meget neutralt i gråt, hvidt, sort og rødt, men det bliver på ingen måde kedeligt. Generelt er du ikke i tvivl om, at det handler om sport og spil hos Tipico, og det understøttes af, at du kan tilgå de forskellige sportsgrene og ligaer både i venstre side og toppen af hjemmesiden. Så kan du vælge den metode, der passer dig. Derudover præsenterer Tipico en rigtig lækker og funktionel søgefunktion, mens du også kan gå på opdagelse i et af hav af statistikker og livescore på websitet.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

SpiludbudBonus hos Tipico
Tipico har et glimrende udvalg af odds, som du kan bruge din Tipico bonus på. Alle store sportsgrene og ligaer er naturligvis repræsenteret, så Premier League, Superligaen og så videre kan du naturligvis spille på. Det samme gælder med store tennisturneringer, amerikansk sport, håndbold, ishockey og så videre. Du vil sjældent savne noget hos Tipico, der også kommer rundt om mindre sportsgrene. Det største plus ved Tipicos spiludbud er dog, at de ofte er tidligt ude med odds i forhold til andre bookmakere, så du ikke skal gå og vente på odds.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

Typer af væddemålTipico bonus
Hos Tipico finder du de klassiske og populære væddemål som 1X2, over/under, handicap, ciffertips, halvleg/fuldtid og så videre. Derudover har du også adgang til målscorerspil, halvlegsspil og andre lidt mere specielle former for væddemål. Udvalget er naturligvis størst på fodbold, men på mindre sportsgrene og ligaer er udvalget af væddemål bestemt også godkendt. Hos Tipico kan du ikke forvente at finde ”mærkelige” væddemål, men til gengæld vil der som oftest være lige præcis det, du søger.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

Live bettingTipico
Tipicos live betting skuffer ikke. Der er et stort udvalg af fodboldkampe, men også andre sportsgrene får plads til live betting. Det gælder bl.a. tennis, ishockey og snooker. Tipicos live betting kan godt kræve en smule tilvænning, men når du forstået konceptet, er du til gengæld virkelig også godt kørende og kan endda kombinere live odds på kryds og tværs. Hvor mange væddemål hver begivenhed har, afhænger af størrelse og efterspørgsel.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

Odds og tilbagebetalingBonus
Tipico flotter sig virkelig, når det kommer til odds på store fodboldligaer som Premier League, Champions League med flere. Her rammer tilbagebetalingsprocenten 96 % - og endda lidt over til tider – og det kan ikke mange andre i Danmark mønstre. Er du til spil på store fodboldligaer, er Tipico altså lige dig. Til gengæld tager oddsene et lille dyk på fx Superligaen og amerikanske sportsgrene, hvor du typisk vil møde procenter omkring 93,5. På de mindste sportsgrene og ligaer holder Tipico sig på niveau med resten af markedet lige omkring 91 %.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

IndsatsmulighederTipicos bonus
Hos Tipico kan du som udgangspunkt altid spille minimum 750 kroner på et væddemål. Det betyder, at selv mindre sportsgrene og ligaer giver mulighed for nogle pæne indskud – et klart plus. På større markeder som fodboldkampe, NFL, tennis og så videre kan du naturligvis satse meget mere, og du kan uden problemer spille for tusindvis af kroner. Hos Tipico ved du altså, at du selv på små sportsgrene og væddemål kan få pæne beløb i spil, mens du næppe oplever begrænsninger på mere populære væddemål.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

SupportTipico.dk
Supporten hos Tipico foregår via enten live chat eller e-mail. Du kan kontakte chatsupporten indenfor normale åbningstider og om aftenen, men skulle du stå med et problem eller spørgsmål på et andet tidspunkt, kan du altid sende en e-mail til Tipico. De bestræber sig på at svare i løbet af 24 timer.

Få din Tipico bonus på 1.000 kroner - klik her!*

KonklusionBonus Tipico
Tipico gør det rigtig godt på en række områder, hvor specielt de gebyrfrie ind- og udbetalinger samt selve websitet trækker op. De høje odds på specielt store fodboldkampe er også et klart plus i bogen, og når du tilmed får en Tipico bonus, som er til at forstå, skal Tipico ses som en rigtig fin bookmaker. Kun supporten mangler en lille opgradering, som kan sende Tipico fra den flotte karakter 4/5 til endnu bedre 4,5/5. Klar anbefaling herfra!

Få din Tipico bonus her!

Denne anmeldelse indeholder affiliate-links.

Har du ris eller ros til Tipico - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Tipico kommentarer