OBS! Sportingbet* tilbyder IKKE længere nedenstående bonus. Den udløb pr. 31. januar 2015.

Denne Sportingbet* bonus, du i øjeblikket kan få, er en 100 % bonus op til 750 kroner. Det betyder helt præcist, at du får 750 kroner i bonus, når du indsætter 750 kroner. Du må også gerne indsætte mindre. For at få bonussen skal du oprette en konto og indsætte penge. Herefter skal du omsætte din første indbetaling én gang til minimum odds 1,70. Efter 48 timer står din bonus så på din konto.

Bonussen hos Sportingbet* kan kun opnås ved indbetale med kreditkort, dankort eller via bank. For at kunne udbetale bonussen skal du omsætte denne mindst fem gange til minimum odds 1,70.

Få din Sportingbet bonus

At åbne en konto hos Sportingbet*
Der er ingen problemer ved at oprette dig som kunde hos Sportingbet*, og selve oprettelsen tager blot et par minutter. Det er både nemt og enkelt. Det første, du skal gøre, når du har klikket dig ind på Sportingbet* er at klikke på "Opret Konto" øverst i højre hjørne. Efterfølgende popper der en side op, hvori du udfylder informationer omkring dig selv. Når det er gjort, klikker du på "Register", og din spilkonto er hermed oprettet. Så nemt og enkelt er det. Når du har oprettet din konto, mangler du blot nogle penge at spille for. Disse kan du nemt indbetale og dermed komme et skridt nærmere din Sportingbet* bonus.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Ind- og udbetalinger
Der findes en masse forskellige muligheder, når du skal lave en indbetaling hos Sportingbet*. Sportingbet* tilbyder nemlig deres kunder et væld af muligheder, og der er derfor helt sikkert noget, der passer til dine behov. På Sportingbet* kan du anvende kreditkort (VISA, VISA Electron og Mastercard), bankoverførsel og en stribe af forskellige e-wallets, nemlig Moneybookers*, Neteller, Ewire og paysafecard. Der er et mindre gebyr på nogen af indbetalingsmetoderne, hvilket fremgår, når du vælger den metode, du vil benytte. Det er dog ikke blandt de største gebyrer hos bookmakerne. Ønsker du at udbetale er der også her mange muligheder. Det skal dog nævnes, at du fx kun kan udbetale til kreditkort, hvis du har indbetalt med kreditkort, og samme mønster gør sig også gældende med de andre udbetalingsformer. En udbetaling til kreditkort tager typisk 3-5 bankdage, hvilket er den samme tid, det tager hvis du laver en bankoverførsel. Udover disse to udbetalingsmetoder kan du også udbetale til Moneybookers* og Neteller. Der er ingen gebyr for udbetalinger, hvilket selvfølgelig er en rigtig god ting. Mulighederne ved en udbetaling er gode hos Sportingbet*, og her bør du kunne vælge lige netop den mulighed, der passer dig bedst.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Website
Sportingbet* er opsat i et overskueligt design, som du som spiller nemt og hurtigt lærer at kende. Farverne er holdt i blå og hvid, hvilket er med til at gøre siden overskuelig og nem at finde rundt på. Menuen fremgår i toppen og er hele tiden synlig, hvilket medfører, at du konstant kan bevare overblikket og nemt springe fra sportsgren til sportsgren og fra liga til liga. Øverst i venstre side fremgår "Dagens Top Tips", hvor de største og mest populære sportsgrene og ligaer er at finde. Under det fremgår de resterende sportsgrene. Klikker du på fx fodbold bliver du sendt videre til samtlige ligaer, der er at finde indenfor fodbold, og efterfølgende dukker de forskellige kampe frem, som er at finde under hver enkelt liga. Ens spilkupon fremgår hele tiden i højre side af skærmen, så du altid kan holde styr på dine valgte spil. Du skaber dig hurtigt et overblik, da Sportingbet* er opsat på en simpel, men effektiv måde. En søgefunktion ville måske være at ønske, men siden er overskuelig, hvorfor den ikke for alvor savnes.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Spiludbud
På dette punkt er Sportingbet* glimrende med og er placeret blandt de bedre bookmakere. Kan du derfor lide at holde mange muligheder åbne, er Sportingbet* den helt rette bookmaker for dig som spiller. Sportingbet* tilbyder nemlig odds på en masse forskellige sportsgrene og ikke kun på de mest almindelige som fodbold, ishockey, tennis og basketball. På disse sportsgrene er Sportingbet* dog ekstra godt med, og her finder du odds på en masse forskellige ligaer - og oftest ikke kun på de store ligaer, men også på mange af de mindre ligaer. Udover de mere populære sportsgrene finder du hos Sportingbet* også et bredt spiludbud på en masse af de mindre sportsgrene – specielt på cykling er Sportingbet* gode.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Typer af væddemål
Sportingbet* kan tilbyde en masse forskellige former for spiltyper på stort set alle de ligaer og sportsgrene, de har odds på. Sportingbet* er nemlig godt besat hele vejen rundt, og det er derfor ikke kun på fodbold, der findes en masse forskellige spiltyper. Udvalget er selvfølgelig størst på fodbold, hvor du kan finde en masse forskellige spiltyper. Udover spiltyperne som 1X2, handicap, over/under mv., findes der også en lang række specielspil hos Sportingbet* som spil på målscorer, ciffertips, halvlegsspil og antal mål per hold. På andre sportsgrene end fodbold er Sportingbet* som sagt også godt med, og her findes også en masse forskellige spiltyper. På sportsgrene som tennis, håndbold, basketball og ishockey har Sportingbet* også tit specielspil ude, og det er derfor heller ikke kun de mest kendte, der findes her. På sportsgrene som golf og cykling adskiller Sportingbet* sig fra resten af markedet med tit også at have specielspil ude her, som en af de eneste bookmakere på markedet.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Live betting
Ligesom med spiludvalg og spiltyper gør det sig også gældende for livesektionen hos Sportingbet*, at udvalget er helt i top, og der altid er mange muligheder hvad angår livebet. Sportingbet* har nemlig lagt stor vægt på livebet, og du finder derfor som kunde en masse kampe, du kan spille på live. De sportsgrene som hyppigst er repræsenteret er fodbold, tennis, ishockey og basketball, men også mindre sportsgrene som baseball og cykling fremgår på livebet. På hver enkelt kamp er udvalget af forskellige spiltyper rigtig flot, hvilket er et kendetegn for Sportingbet*. Alt efter hvilken sportsgren du spiller på, ligger spiludvalget typisk mellem 15-20 forskellige kampe, hvor der selvfølgelig er flere spiltyper på de store ligaer og kampe. En anden positiv ting ved livesektionen hos Sportingbet* er, at du kan vælge forskellige kampe til ”Mine begivenheder” og derfor nemt kan følge med i flere kampe på samme tid, og værd at bemærke kampe som du selv bestemmer. Det giver dig altså en mulighed for, at følge med i flere forskellige sportsgrene på samme tid, hvilket klart er et plus, og en ting, som ikke mange andre bookmakere opererer med.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Odds og tilbagebetaling
Sportingbet* ligger sig pænt op ad resten af, bookmakerne hvad angår odds og tilbagebetaling. Sportingbet* ligger med en tilbagebetalingsprocent på omkring de 93 %, hvilket ikke topper blandt andre bookmakere, men hvilket heller ikke er nogen dårlig tilbagebetalingsprocent. Specielt på de store ligaer og kampe vil du opdage, at Sportingbet* ligger på højde med den gennemsnitlige bookmaker, hvor fx en tilbagebetalingsprocent på lige over de 93 % er kendetegnet ved Premier League, Serie A, Champions League og de resten af de store ligaer. På håndbold, ishockey, basketball og tennis er billedet det samme, hvor tilbagebetalingsprocenten også er omkring de 93 %, og hvor Sportingbet* heller ikke her udskiller sig særligt fra de resterende bookmakere. På amerikansk sport tilbydes odds med en tilbagebetalingsprocent på omkring de 95 %. På de mindre sportsgrene som golf og cykling er tilbagebetalingsprocenten er justeret lidt ned, men til gengæld stadig fint med i forhold til øvrige bookmakere.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Indsatsmuligheder
Indsatsmulighederne varierer efter hvilken sportsgren og kamp, du har valgt. Det siger sig selv, at Sportingbet* har en indsatspolitik på kampe fra de lavere rækker og sporsgrene, end man har på fx en kamp fra Premier League. Sportingbet* har dog en fornuftig indsatspolitik, og her bør du som kunde ikke opleve nogen problemer, og slet ikke hvis du hovedsagligt spiller på de store markeder. På de lidt mindre kampe og sportsgrene har du ikke helt de samme indsatsmuligheder, men heller ikke her bør der være problemer med at få din ønsket indsats igennem. Skulle du dog alligevel opleve, at du ikke kan få hele dit ønskede beløb igennem, betyder det, at du har opnået en maksimal grænse, og at der ikke kan spilles mere på kampen. Du har altså ikke muligheden for at sende pengene til manuel gennemgang, da din grænse for indskuddet allerede er opnået.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Support
Supporten hos Sportingbet* er helt i top, og her kan der ikke indvendes det mindste. Der er nemlig hele tre forskellige kontaktformer, og det er derfor nemt og hurtigt at komme i kontakt med en medhjælper fra Sportingbet*. Ønsker du hjælp hos Sportingbet* kan du henvende dig via telefon, e-mail eller livechat, og derfor bør der være en passende mulighed til enhver spiller. Med tre forskellige kontakt-former giver det derfor også sig selv, at svartiden er helt i bund, og du får lynhurtigt svar på dine spørgsmål. Derudover kan det også nævnes, at der kan kommunikeres med supporten på dansk, og generelt kan der kun siges positive ting om supporten hos Sportingbet*, som altså er helt i top.

Få din Sportingbet bonus på 750 kroner - klik her!*

Konklusion
Sportingbet* er et glimrende valg af bookmaker. Mulighederne er nemlig helt i top hos Sportingbet*, hvilket også er et af kendetegnene ved netop denne bookmaker. Sportingbet* opererer nemlig med et stort udvalg af sportsgrene og ligaer, og du finder derfor også odds på en masse af de knap så belyste kampe. På hver enkelt kamp er udvalget af spiltyper også helt i top, og du finder derfor også rigtig mange forskellige muligheder på hver enkelt kamp. Supporten og servicen hos Sportingbet* er også god, da det altid er nemt og hurtigt at komme i kontakt med Sportingbet*. Indsatsmulighederne er fine, ligesom også odds er godkendte. Alt i alt kan der ikke indvendes meget mod Sportingbet*, og er du ikke allerede kunde, er det bestemt ikke nogen dum idé at få oprette dig og få din Sportingbet* bonus på 750 kroner.

Få din Sportingbet bonus

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Sportingbet* - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Sportingbet kommentarer