Smarkets velkomstbonus

Smarkets er på vej ind på det danske marked, og vi forventer, at det bliver med en Smarkets bonus. Det er for tidligt at spå om, hvordan Smarkets velkomstbonus kommer til at tage sig ud, men vi opdaterer naturligvis denne artikel med den nødvendige info omkring Smarkets bonus, så snart bookmakeren er gået live i Danmark. Vi forventer at kunne byde velkommen til Smarkets allerede i første halvår af 2020.

Sådan får du din Smarkets bonus

Dette afsnit udvides med en trin-for-trin, så du let kan finde vej til din Smarkets bonus, hvis Smarkets vælger at gå live med en sådan.

Regler og vilkår for Smarkets bonus

Du skal være opmærksom på, at der altid gælder regler og vilkår i forbindelse med bonustilbud fra licenserede, danske bookmakere. Det vil også være tilfældet for din eventuelle Smarkets bonus, og vi sørger selvfølgelig for at opdatere afsnittet her med den nødvendige info om regler og vilkår. Typisk tæller regler og vilkår krav til min. indbetaling, maks. indbetaling, min. odds, varighed og gennemspilskrav.

18+. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Smarkets bonuskode

Nogle bookmakere vælger at hæfte deres bonustilbud op på en bonuskode. Bliver det tilfældet, at du skal anvende en Smarkets bonuskode for at få din velkomstbonus, opdaterer vi selvfølgelig afsnittet her med denne.

At åbne en konto hos Smarkets

Vi forventer, at du uden større besvær kan åbne en konto hos Smarkets, når bookmakeren melder sin ankomst i Danmark. Typisk vil der være en ”Opret konto” knap på hjemmesiden, og så er det bare at følge de trin, der følger.

Typisk er formen:

1. Klik på ”Opret konto”

2. Udfyld din personlige oplysninger

3. Bekræft med NemID

Smarkets er både Sportsbook og Spillebørs (Exchange)

Smarkets ventes at bringe både deres Sportsbook og deres Spillebørs (Exchange) til Danmark i første halvdel af 2020. Sportsbook kender du allerede; det er her, du kan oddse, fuldstændig som du plejer. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med en Spillebørs? (betfair* har en i Danmark, som du kan gå på opdagelse i allerede.) På Smarkets Exchange køber og sælger du til andre spillere, så du vil altså opleve at kunne få en pris, der er noget anderledes fra den, du møder i Sportsbook. Det er et spændende tiltag, som Smarkets allerede har rullet ud på udenlandske markeder, og vi krydser fingre for, at det også når til Danmark.

Smarkets: Ind- og udbetalingsmuligheder

Det er tidligt at spå om, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder, der vil være anvendelige hos Smarkets. Mon ikke det bliver en entré med de gængse; bankoverførsel, betalingskortene VISA og MasterCard og diverse e-wallets som PayPall og Skrill? Vi opdaterer dette afsnit, så snart det står klart, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder du rent faktisk kan anvende hos Smarkets.

Smarkets odds

At dømme ud fra den engelske udgave af Smarkets har vi at gøre med en bookmaker, der kommer med et pænt udbud. I skrivende stund (11. maj) er der ikke mange markeder i live (det gælder for hele branchen), men det, der er, det er fint dækket med Smarkets odds.

Smarkets liveodds

Som enhver anden moderne bookmaker, er Smarkets selvfølgelig med på noderne, når det kommer til liveodds. Smarkets live betting er let at overskue; navigationen er nem, og det er ligetil at finde de relevante markeder og placere væddemål.

Smarkets website

Fastholder Smarkets deres engelske design i Danmark, kan du glæde dig over, at du navigerer via en mørk og overskuelig hjemmeside. Der er en søgefunktion placeret centralt i toppen, så du hurtigt kan søge dig frem til specifikke begivenheder, hvis du allerede på forhånd ved, hvad du er på udkig efter. Alternativt kan du gå på opdagelse i Smarkets odds via menuen til højre, hvor der er sorteret på sportsgrene. Klikker du på spørgsmålstegnet i toppen til højre, foldes en menu ud, der guider dig med både FAQ, Smarkets bonus info, spilstrategier og meget mere.

Smarkets mobil

Smarkets kan sagtens tilgås fra mobilen. Ligesom med hjemmesiden er der tale om et overskueligt produkt, og så er det positivt at se, at søgefunktionen er bevaret i den mobile løsning. Så skal man ikke spilde unødig tid, hvis man opdager det gode spot og har behov for log-in via mobilen, mens man er på farten.

Kundeservice hos Smarkets

Det afviger meget fra land til med kundeservicen hos bookmakerne i dag. Derfor er det endnu for tidligt at sige det store om Smarkets kundeservice. I den engelske løsning findes en livechat, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, ligesom der er kontaktmuligheder via telefon, e-mail og Twitter. En lignende kontaktflade i Danmark vil være til den flotte side, set i forhold til tilgængeligheden generelt.

18+. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Hele anmeldelsen opdateres naturligvis, så snart der er større klarhed omkring præcis, hvilket produkt Smarkets tager med til Danmark.

Smarkets kommentarer