Scandic Bookmakers* kører lige nu med en velkomstbonus på 100 % bonus op til 750 kroner. Du skal blot oprette en konto hos Scandic Bookmakers*, indsætte penge og omsætte din indbetaling én gang til minimum odds 1,70. I løbet af 48 timer indsættes din bonus automatisk. God fornøjelse med din bonus fra Scandic Bookmakers*.

Du har 60 dage til at gennemspille bonussen, som skal omsættes fem gange til minimum odds 1,70 før udbetaling.

Få din Scandic Bookmakers bonus uden bonuskode

At åbne en konto hos Scandic*
Er du ikke kunde hos Scandic Bookmakers*, men godt kunne tænke dig en konto hos Scandic*, skal du ikke tøve med at oprette dig. Selve oprettelsen er nemlig ligetil, og i løbet af et øjeblik kan det være dig, der render med den helt store jackpot. Når du har klikket dig ind på selve Scandic*, klikker du ”Opret Konto” øverst på siden, og så er selve oprettelsen ellers i gang. Dernæst udfylder du lidt informationer om dig selv, inden du klikker på ”Opret Konto” nederst på siden, og du har nu oprettet dig som kunde hos Scandic*. Det eneste, du mangler nu, er nogen penge at spille for, og når det er ordnet kan du ellers begive dig ud i det helt store spileventyr og bruge din Scandic Bookmakers* bonus.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Ind- og udbetalinger
At foretage en indbetaling hos Scandic Bookmakers* tager ikke mange øjeblikke, og alt afhængig efter hvilken indbetalingsmuligheden du anvender, går der heller ikke lang tid, før pengene står på din konto. På Scandic Bookmakers* kan man indbetale penge via bankoverførsel, kreditkort, Moneybookers* og Neteller, og her bør alle kunne være med. Alle indbetalinger er gebyrfrie, hvilket selvfølgelig er en god ting. Foretager du en indbetaling igennem en bankoverførsel inden klokken 18:00 fra mandag-torsdag, kan du forvente, at pengene står på din konto inden klokken 15:00 næste dag, mens dine penge vil være til rådighed senest tirsdag klokken 15:00, hvis du indbetaler via bankoverførsel fra fredag-søndag.

Udbetalinger kan ske via bankoverførsel, Moneybookers* eller Neteller. Foretager du en bankoverførsel vil pengene være tikket ind seneste to dage efter overførslen. Du kan være uge foretage en gebyrfri udbetaling, mens det koster dig 30 kroner per udbetaling hvis du vil lave flere udbetalinger de efterfølgende syv dage.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Website
Du danner dig lynhurtigt et overblik over selve hjemmesiden hos Scandic Bookmakers*, når du først er klikket ind på forsiden. På forsiden er der adgang til de største sportsgrene og ligaer, så det er både nemt og hurtigt at se hvilke muligheder, du har for at placere dine spil. Vil du kigge på flere ligaer end blot en, kan du nemt navigere rundt via menuen i toppen. I venstre side fremgår din spilkupon konstant, så du kan til hver en tid tjekke hvilke kampe og odds, du har tilføjet din spilkupon. Selve designet er sat enkelt og nemt op, og alt i alt virker siden meget indbydende.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Spiludbud
Scandic* har en bredt spiludbud, og især på fodbolden ligger Scandic Bookmakers* højt på listen mellem andre bookmakere. Fodbold er atter i højsædet, og sætter du størstedelen af dine spil på fodboldfronten, så er Scandic Bookmakers* den helt rette bookmaker. På fodbold finder du spiludbud på en masse forskellige ligaer, hvor alt lige fra Premier League til dansk seriefodbold er dækket. Derudover finder du odds på en masse af de mindre ligaer i Europa, så Scandic* er med helt fremme. Scandic Bookmakers* udbyder dog ikke kun odds på fodbold, men er også flot repræsenteret på en masse andre sportsgrene. De andre populære sportsgrene som tennis, håndbold, ishockey og basketball er alle dækket godt ind, mens du også kan finde odds på mindre sportsgrene som volleyball, floorball og dart. Alt i alt er Scandic* pænt dækket ind. Du ar altså rigeligt af spilobjekter at bruge din bonus fra Scandic Bookmakers* på.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Typer af væddemål
Det giver eller mindre sig selv, at du finder fleste forskellige typer af væddemål på fodboldfronten, hvor udvalget er helt i top. Du finder ikke kun et bredt udvalg af forskellige væddemålstyper på de helt store ligaer, som Premier League og Primera Division, men derimod er Scandic* godt dækket ind på samtlige fodboldligaer. Udover de obligatoriske væddemålstyper som fx 1X2 og over/under, finder man også væddemålstyper som halvlegsspil, ciffertips, handicap og antal mål i kampen. På andre sportsgrene som tennis, håndbold og ishockey er udvalget måske ikke ligeså bredt, men det væsentlige og lidt mere til er dog dækket flot ind. Her findes væddemålstyper som 1X2, over/under og forskellige typer af handicap, så her er udvalget også dækket nogenlunde ind, og de mest obligatoriske spiltyper er dækket ind.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Live betting
Live betting foregår via topmenuen, og det er derfor nemt og hurtigt at navigere sig ind på siden. På dette punkt er fodbold også i fokus, men også andre sportsgrene som ishockey, tennis og basketball kan du finde odds på. En god ting ved live bettingen hos Scandic Bookmakers* er, at der ved hver kamp udbydes et stort antal af forskellige spiltyper, som altså betyder, at du stort set altid kan finde lige præcis det spil du leder efter. Specielt ved fodbold findes der en lang række af spiltyper, så her bør du altid være godt dækket ind. De største kampe er selvfølgelig at finde, men på fodboldfronten er de mindre ligaer i Europa også dækket pænt ind. På basket- og ishockeyfronten kan du spille på de amerikanske ligaer såsom NHL og NBA, hvilket også skiller sig lidt ud i forhold til andre bookmakere.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Odds og tilbagebetaling
En af de helt gode ting ved Scandic Bookmakers* er deres høje odds, og ikke mindst, at de tit er blandt de første på markedet til at udbyde odds på forskellige sportsgrene. Oddser du primært på fodbold er Scandic* en rigtig god bookmaker at være oprettet hos, fordi Scandic* er tit markedsførende på den front. Specielt på de store ligaer opererer Scandic* med høje odds, for fx en tilbagebetalingsprocent på 95 % på både Champions League, Premier League og Primera Division er at nævne. På de lidt mindre fodboldligaer ligger tilbagebetalingsprocenten lidt længere nede, men man rammer alligevel et niveau mellem 92-94 %. På ishockey kører Scandic* med en tilbagebetalingsprocent på omkring de 92-93 %, mens man på amerikansk sport og tennis har hævet den lidt, idet man kører med omkring 94-95 %. Scandic* er derfor tit med helt fremme, hvilket selvfølgelig kun er en af fordelene hvis du vælger Scandic*.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Indsatsmuligheder
At få hele din indsats igennem på et spil, bør ikke blive noget problem hos Scandic*. Scandic* oplyser om sig selv, at de ikke er nogen high stake bookmaker, men det betyder dog ikke, at du som spiller ikke kan spille for store beløb, hvis du har lyst. Det bør dække næsten alle spilleres behov, og så har man endda også mulighed for at skrive til Scandic* om højere beløb. Det er selvfølgelig på de største ligaer, at indsatspolitikken er højest, men generelt set bør man som kunde hos Scandic* have muligheden for at ligge en pæn portion penge på sin kupon.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Support
En af fordelene ved supporten hos Scandic* er, at det foregå på dansk, hvilket kan være nødvendigt for nogle spillere. Det trækker dermed også en hel del op i den samlede bedømmelse. Ønsker du at kontakte supporten hos Scandic* kan det kun foregå via e-mail, hvor der sidder supportere klar til at hjælpe dig med dine problemer hver dag i ugen fra 09:00-23:00. At supporten kun foregå via e-mail betyder også, at svartiden generelt tager ret lang tid, hvis du skriver i det tidsrum, hvor supporten holder åbent, hvor der af og til kun går omkring 5-10 minutter før du har fået et svar. Skriver du uden for tidsrummet, kan du forvente svar dagen efter. At du ikke kan kontakte supporten igennem live-chat eller telefon kan måske være en ulempe for enkelte spillere, men man har hos Scandic* valgt det skal foregå via e-mails, og du er derfor sikret en god og effektiv hjælp hver gang.

Få din bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers - klik her!*

Konklusion
Alt i alt er Scandic Bookmakers* helt klart en bookmaker, som er værd at have, og specielt hvis du placerer størstedelen af dine spil på fodbold og tennis. Scandic* er nemlig helt i top hvad angår fodbold, og det på væddemålstyper, odds og udbuddet af ligaer du kan spille på. Det er dog ikke kun på fodbold, at Scandic* gør sig gældende, også andre sportsgrene som tennis, ishockey, håndbold og basketball er pænt dækket ind. Derudover kan Scandic Bookmakers* levere et godt produkt hvad angår ind- og udbetalinger, ligesom både supporten og selve websiden er enormt brugervenlig, og specielt overfor danske kunder.

Få din Scandic Bookmakers bonus uden bonuskode

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Scandic Bookmakers* - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Scandic Bookmakers kommentarer