OnsideBetting velkomstbonus

OnsideBetting rammer det danske marked med en klassisk 100 % indbetalingsbonus meget snart. Din OnsideBetting bonus er på op til 500 kroner på din første indbetaling, og du udløser således den maksimale bonus ved at indbetale præcis 500 kroner (så har du 1.000 kroner at spille for).

1. Gå til OnsideBetting

2. Opret en konto

3. Indbetal mellem 100 og 500 kroner

4. Du modtager straks en 100 % bonus

Regler og vilkår for OnsideBetting bonus

Tilbuddet er for alle nye spillere, der opretter en konto hos OnsideBetting og foretager en indbetaling senest tre uger efter registrering. Når du har modtaget din bonus, skal du gennemspille denne i alt seks gange til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Du må gerne lave kombinationsvæddemål, men da skal hvert valg være til min. odds 1,19.

Laver du flere bets på samme kamp, er det kun dit først placerede spil, der tæller med i omsætningskravet. Bets, der annulleres eller afsluttes med ”Tag Pengene”-funktionen, tæller ikke med i omsætningskravet.

18+, vilkår gælder, Spil ansvarligt!

OnsideBetting bonuskode

OnsideBetting er endnu ikke online på det danske marked, men bookmakeren ventes at gøre sin entré meget snart. Det ligger ikke i kortene, at du skal bruge en OnsideBetting bonuskode, men hvis det bliver aktuelt, opdaterer vi naturligvis med den korrekte bonuskode her på siden.

De tidlige indikationer tyder på, at du blot skal gennemspille din OnsideBetting bonus seks gange til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Det er meget favorable gennemspilskrav, hvis man sammenligner med, hvad andre bookmakere kræver i Danmark.

At åbne en konto hos OnsideBetting

Da siden ikke er live endnu, kan vi ikke fortælle hundrede procent, hvordan det vil foregå at åbne en konto hos OnsideBetting, men vi forventer at processen vil blive følgende:

1. Klik på et link i denne OnsideBetting anmeldelse for at komme videre til siden.

2. Tryk på ”Opret konto” eller lignede tekst.

3. Udfyld oprettelsesformularen med dit fulde navn, adresse, e-mail og eventuel OnsideBetting bonuskode.

4. Bekræft din konto med NemID, da det er et krav fra Spillemyndigheden i Danmark.

5. Opfyld regler og vilkår forbundet med din OnsideBetting bonuskode.

6. Udbetal eventuelle gevinster fra din OnsideBetting bonus.

OnsideBetting: Ind- og udbetalingsmuligheder

Da bookmakeren ikke er live endnu, kan vi ikke fortælle, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder de byder på, men vi kan fortælle om vores forventninger.

De fleste bookmakere i Danmark giver mulighed for at ind- og udbetaling med betalingskort som Dankort, MasterCard og VISA. Derudover kan du ofte overføre via din bank samt det elektroniske gavekort PaySafeCard. Sidst, men ikke mindst, samarbejder de fleste bookmakere også med forskellige e-wallets som fx Neteller og PayPal.

OnsideBetting odds

Denne bookmaker vil være på SBTechs platform, hvilket betyder at OnsideBetting odds vil minde om udvalget på andre sider, som vi har kastet blikket på. Derfor forventer vi, at du vil kunne spille på alle de mest populære sportsgrene som fodbold, basketball, håndbold og tennis. Samt andre sportsgrene som snooker, rugby, boksning og meget mere.

Ofte er der tale om fair odds med gode chancer for at vinde på væddemål. Dette afhænger naturligvis af, hvor meget du forbereder dig og vælger de rette OnsideBetting odds.

OnsideBetting liveodds

Alt skal foregå live nu til dags, og derfor kan en ny bookmaker nærmest ikke åbne op uden at udbyde live odds og streaming. Derfor forventer vi både OnsideBetting liveodds og live streaming af sport.

Mange sportsentusiaster vælger at følge sport live hos bookmakere, enten ved at følge live resultater eller live streaming. Typisk kan du live streame mange sportsbegivenheder hos en bookmaker som denne ved at have et vist beløb stående på din konto eller ved at have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Da vi skrev denne artikel en onsdag morgen, var der tæt på 100 valgmuligheder for live odds på de andre platforme, der udbyder de odds, som vi også forventer hos den kommende bookmaker. Derfor vil du sikkert have nok at vælge imellem, når det kommer til OnsideBetting liveodds i fremtiden.

OnsideBetting mobil

Vi ved naturligvis heller ikke om denne online bookmaker vil have en OnsideBetting mobil app. Nogle spillesider vælger at have en mobil app, mens andre fokuserer på at optimere brug i den mobile browser.

Det betyder, at du sikkert vil kunne kaste dig ud i OnsideBetting mobil betting, når de går i luften. Faktisk er dette en populær valgmulighed, uanset om du er på farten eller sidder derhjemme.

Bookmakeren har som sagt fået godkendt sin ansøgning om licens fra Spillemyndigheden, og det betyder blandt andet, at du skal bekræfte din identitet med NemID, når du opretter en OnsideBetting konto, og når du logger ind i desktop-versionen.

Men på grund af lovgivningen i Danmark, kan du benytte et smuthul og undgå at logge ind med NemID ved at benytte OnsideBetting mobil betting. Spillemyndigheden kræver nemlig kun bekræftelse med NemID via desktop og ikke via OnsideBetting mobil.

Kundeservice hos OnsideBetting

Da OnsideBetting ikke er live endnu, ved vi ikke, hvordan kundeservice vil komme til at fungere. De fleste bookmakere har mindst en form for support, og denne kundeservice er ofte live chat.

Derudover har andre bookmakere også e-mail support og kundeservice på telefonen. Der er endda spillesider, som man kan sende breve til. Men typisk er det nok med live chat, da det er den hurtigste og nemmeste måde at kontakte kundeservice.

OnsideBetting er også på alle de sociale medier: Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Her har du allerede mulighed for at skrive til dem. Det er ikke direkte kundeservice, men det er positivt også at have denne valgmulighed.

OnsideBetting kommentarer