OnsideBetting velkomstbonus

OnsideBetting har ramt det danske marked med en klassisk 100 % indbetalingsbonus. Din OnsideBetting bonus er på op til 500 kroner på din første indbetaling, og du udløser således den maksimale bonus ved at indbetale præcis 500 kroner (så har du 1.000 kroner at spille for).

1. Gå til OnsideBetting

2. Opret en konto

3. Indbetal mellem 100 og 500 kroner

4. Du modtager straks en 100 % bonus

Regler og vilkår for OnsideBetting bonus

Tilbuddet er for alle nye spillere, der opretter en konto hos OnsideBetting og foretager en indbetaling senest tre uger efter registrering. Når du har modtaget din bonus, skal du gennemspille denne i alt seks gange til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Du må gerne lave kombinationsvæddemål, men da skal hvert valg være til min. odds 1,19.

Laver du flere bets på samme kamp, er det kun dit først placerede spil, der tæller med i omsætningskravet. Bets, der annulleres eller afsluttes med ”Tag Pengene”-funktionen, tæller ikke med i omsætningskravet.

18+, vilkår gælder, Spil ansvarligt!

OnsideBetting bonuskode

OnsideBetting ventes ikke at anvende en OnsideBetting bonuskode, men hvis det bliver aktuelt, opdaterer vi naturligvis med den korrekte bonuskode her på siden.

Du skal blot gennemspille din OnsideBetting bonus seks gange til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Det er meget favorable gennemspilskrav, hvis man sammenligner med, hvad andre bookmakere kræver i Danmark.

At åbne en konto hos OnsideBetting

Processen for at åbne en konto hos OnsideBetting er let, du skal bare følge følgende trine:

1. Klik på et link i denne OnsideBetting anmeldelse for at komme videre til siden.

2. Tryk på ”Tilmeld” oppe i højre hjørne.

3. Udfyld oprettelsesformularen med dit fulde navn, adresse, e-mail og køn.

4. Bekræft din konto med NemID, da det er et krav fra Spillemyndigheden i Danmark.

5. Opfyld regler og vilkår forbundet med din OnsideBetting bonuskode.

6. Udbetal eventuelle gevinster fra din OnsideBetting bonus.

OnsideBetting: Ind- og udbetalingsmuligheder

Da bookmakeren ikke er live endnu, kan vi ikke fortælle, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder de byder på, men vi kan fortælle om vores forventninger.

De fleste bookmakere i Danmark giver mulighed for at ind- og udbetaling med betalingskort som Dankort, MasterCard og VISA. Derudover kan du ofte overføre via din bank samt det elektroniske gavekort PaySafeCard. Sidst, men ikke mindst, samarbejder de fleste bookmakere også med forskellige e-wallets som fx Neteller og PayPal.

OnsideBetting odds

Denne bookmaker vil være på SBTechs platform, hvilket betyder at OnsideBetting odds vil minde om udvalget på andre sider, som vi har kastet blikket på. Du kan derfor ligesom hos mange andre bookmakere spiller på alverdens sport, som dækker over 20 sportsgrene med de mest populære inkluderet.

Ofte er der tale om fair odds med gode chancer for at vinde på væddemål. Dette afhænger naturligvis af, hvor meget du forbereder dig og vælger de rette OnsideBetting odds.

OnsideBetting liveodds

Alt skal foregå live nu til dags, og derfor kan en ny bookmaker nærmest ikke åbne op uden at udbyde live odds og streaming. Derfor er det også naturligt, at OnsideBetting har åbnet med liveodds, på så mange ligaer som muligt. De tilbyder et bredt udvalgt af forskellige kampe og med flere typer væddemål på dem.

Mange sportsentusiaster vælger at følge sport live hos bookmakere, enten ved at følge live resultater eller live streaming. Typisk kan du live streame mange sportsbegivenheder hos en bookmaker som denne ved at have et vist beløb stående på din konto eller ved at have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Det er ikke kun fodbold, som kan spilles live. Der tilbydes naturligvis liveodds på alt fra tennis til cricket og OnsideBetting ser ud til at have gået stort ind på Livebetting og mangler derfor ikke noget på den front.

OnsideBetting mobil

OnsideBetting tilbyder indtil videre ikke en app, men har optimeret deres side til mobilversion. Hvis du altså tilgår siden, via din brower på mobilen, fungerer det ligesom en app og det er nemt at navigere rundt i.

Det betyder, at du kan kaste dig ud i OnsideBetting mobil betting, allerede nu. Faktisk er dette en populær valgmulighed, uanset om du er på farten eller sidder derhjemme.

Bookmakeren har som sagt fået godkendt sin ansøgning om licens fra Spillemyndigheden, og det betyder blandt andet, at du skal bekræfte din identitet med NemID, når du opretter en OnsideBetting konto, og når du logger ind i desktop-versionen.

Men på grund af lovgivningen i Danmark, kan du benytte et smuthul og undgå at logge ind med NemID ved at benytte OnsideBetting mobil betting. Spillemyndigheden kræver nemlig kun bekræftelse med NemID via desktop og ikke via OnsideBetting mobil.

Kundeservice hos OnsideBetting

Hos OnsideBetting kan du tage kontakt til dem, ved mailen support@onsidebetting.dk, herfra vil du få svar på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Du kan også benytte knappen nede i højre hjørne, hvor du kan skrive din mail og dit spørgsmål, hvorfra der så bliver taget direkte kontakt til OnsideBetting.

OnsideBetting er også på alle de sociale medier: Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Her har du allerede mulighed for at skrive til dem. Det er ikke direkte kundeservice, men det er positivt også at have denne valgmulighed.

OnsideBetting kommentarer