Nordicbet giver dig Danmarks største bonus på hele 2.000 kroner. Du skal blot følge instruktionerne nedenfor. Bonussen er på 100 %, så du får et tilsvarende bonusbeløb at oddse, når du indbetaler penge.

Velkomstbonus hos Nordicbet

1. Gå til Nordicbet.dk - KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Log ind og indbetal mellem 100 og 2.000 kroner

4. Du modtager straks din bonus

5. Spil løs

Regler og vilkår for Nordicbets bonus

Du har 60 dage til at gennemspille bonussen seks gange til minimum odds 2,00. Herefter kan du udbetale både bonus og gevinster. Indbetaling via Neteller og Moneybookers udløser ikke bonus.

Nordicbets regler og vilkår gælder.

Nordicbet bonustilbud og kampagner

Nordicbet er en af de mest kampagne-venlige bookmakere på markedet, så her keder du dig aldrig, hvis du er oprettet som spiller. Bookmakeren har hele tiden konkurrencer med fede præmier – som eksempelvis fodboldrejser til Premier League – og så udmærker Nordicbet sig også særligt ved at tilbyde risikofrie livebets til særligt store begivenheder. Således er det mere reglen end undtagelsen, at du ved at spille 200 kroner prematch på Danmarks kampe, kan modtage et risikofrit livespil af samme værdi. Konceptet kører også gerne på specifikke sportsrækker; eksempelvis kan du aktuelt spille 100 kroner risikofrit på NHL.

Bonus hos Nordicbet

Anmeldelse af Nordicbet

Når du har klikket dig ind på Nordicbet, er der tre trin du skal igennem før du din konto er oprettet. Det er dog simpelt og meget ligetil, og det er derfor ikke noget, der giver dig dybe rynker i panden. Du starter med at klikke på ”Gratis konto”, og her popper efterfølgende en side op. Det er første side af i alt tre sider. På denne side udfylder du informationer om dit brugernavn, email og password, inden du klikker dig videre til næste trin. Næste sider drejer sig mere specifik om dig, da du skal udfylde informationer som adresse, navn, by og telefonnummer. Også her klikker du dig videre når alle informationer er udfyldt. På den tredje og sidste side udfylder du hvilken valuta, du vil spille i, vælger et sikkerhedsspørgsmål med svar og angiver til sidst din fødselsdag. Når det er gjort klikker du dig igen videre, og din konto er dermed oprettet. Selvom det måske lyder af en del arbejde, tager det ikke mere end blot et par minutter og det er samtidig på et niveau hvor alle kan være med. Til sidst kan du naturligvis indbetale penge og score din Nordicbet bonus.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Nordicbet udbetalinger og indbetalinger

Ønsker du at foretage en indbetaling til Nordicbet, er der en masse forskellige muligheder for det. Nordicbet tilbyder nemlig alle deres kunde en bred vifte af forskellige indbetalingsmuligheder, og så er det bare om at vælge den, der passer bedst til dig. Hos Nordicbet kan du lave en indbetaling med dine kreditkort (VISA eller Mastercard), via en hurtig eller almindelig bankoverførsel eller via en af flere mulige e-wallets – her kan nævnes Neteller, Moneybookers, WebMoney, Entropay eller ClickandBuy. Mulighederne er derfor mange hos Nordicbet. Nu har Nordicbet desuden fjernet alle gebyrer på indbetalinger og udbetalinger, hvilket kun er et kæmpe plus i vores bog!

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Nordicbet.dk - website

Nordicbet er opsat med et enkelt, men flot design. Det er nemt at navigere rundt, og i løbet af et øjeblik har du dannet dig et overblik over selve siden. Farverne er holdt i hvid og blå, hvilket er med til at gøre siden overskuelig. Menuen fremgår i venstre side, hvor de forskellige sportsgrene er listet op. Klikker du ind på en af sportsgrene, dukker de tilgængelige ligaer op indenfor sportsgrene. Klikker du på en bestemt liga, dukker de forskellige kampe indenfor ligaen op. Menuen er hele tiden at finde i venstre side, og det er derfor nemt at klikke tilbage og vælge en ny sportsgren eller liga. I højre side fremgår din spilkupon, så du kan hele tiden holde overblik over dine valgte kampe. Over din spilkupon fremgår søgemaskinen, og det er derfor nemt at finde lige præcis den kamp du har i tankerne. Tilmed kan du, hvis du slet ikke kan lide Nordicbets ”nye” design, vælge det gamle design. En lille, men ret smart detalje.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Nordicbet odds

Nordicbet kendetegnes som en bookmaker med et stort vingefang hvad angår spiludbud, da du som kunde hos Nordicbet kan boltre dig i et hav af forskellige ligaer og sportsgrene. Nordicbet har på fodboldfronten odds på en masse forskellige lande og ligaer, og specielt i Skandinavien har Nordicbet et stort fokus, hvilket også er kendetegnet ved selve navnet. Udover at udbyde odds på alle de store europæiske ligaer, bevæger Nordicbet sig også i dybden og udbyder fx odds helt ned på serierne i Danmark, hvilket også gør sig gældende i Norge og Sverige. Nordicbet er også godt med, når vi snakker om andre sportsgrene, hvor man også går i dybden på fx håndbold, ligesom også tennis og basketball er flot repræsenteret. Amerikansk sport som NBA, NFL, MLB og NHL er også at finde hos Nordicbet, og generelt set kan Nordicbet byde på en stor og bred vifte af forskellige sportsgrene, hvorfor spiludbuddet hos Nordicbet derfor også er helt i top for os i Danmark.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Typer af væddemål
Også på dette punkt er Nordicbet godt med, og på Nordicbet finder du som kunde en masse forskellige spiltyper. Især når snakken går på fodbold, er Nordicbet godt besat, og her findes en masse forskellige typer af spil. Foruden at være dækket ind med de obligatoriske spiltyper som 1X2, over/under, handicap mv., finder du lang række af andre spilmuligheder. Første, sidste og anytime målscorer kan spilles på næsten alle kampe fra de store europæiske ligaer, mens spil som draw no bet, halvlegsspil, kortspil, målspil per hold kan findes på mange af fodboldkampene hos Nordicbet. På sportsgrene udover fodbold kan Nordicbet ligeledes tilbyde et bredt udvalg, hvor du som kunde også er godt dækket ind. Der er især tale om sportsgrene som ishockey, tennis og basketball, hvor du til næsten hver kamp har en masse muligheder, og generelt kan det siges om Nordicbet, at der er noget for enhver smag med hensyn til væddemålstyperne.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Live betting
Ønsker du at livebette, er Nordicbet en glimrende bookmaker til det. Nordicbet kan nemlig tilbyde alle deres kunder en god livesektion, hvor der findes en masse forskellige kampe og spiltyper døgnet rundt. Det er nemlig ikke kun fodbold, som Nordicbet dækker live, men andre sportsgrene som tennis, basketball, ishockey, motorsport mv. dukker også op. Inden for fodbold dækkes der også helt ned til de mindre rækker, som fx israelsk fodbold eller den danske Reserveholdsliga. Indenfor hver livekamp er udvalget af forskellige spiltyper stort, og du finder derfor en masse forskellige spil på hver enkelt kamp. Nordicbet placerer sig derfor også blandt de bedre på markedet hvad angår liveodds, og Nordicbet kan ud fra dette punkt helt sikkert anbefales.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Tilbagebetaling
Nordicbet ligger ofte med helt fremme, hvad angår de højeste odds på markedet, og set over hele linjen er Nordicbet med helt fremme i skoene. En selvfølge er det, at odds er højest på de store markeder som diverse europæiske topligaer, og det er da også på dette punkt, at tilbagebetalingsprocenten er højest hos Nordicbet. Med en tilbagebetalingsprocent på 94 % på Champions League, Serie A, Bundesligaen mv. placerer Nordicbet sig fint på listen over markedets bedste odds. På de mindre rækker og serier, som Nordicbet også tilbyder odds på, er tilbagebetalingsprocenten selvfølgelig en smule lavere, men stadigvæk på et niveau, der er værd at komme efter. Det er dog ikke kun på fodbold, at Nordicbet har høje odds på, da Nordicbet også er godt med hvad angår andre sportsgrene. På amerikansk sport ligger man med en tilbagebetalingsprocent på +95 %, ligesom også tennis og ishockey godt dækket ind med tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 93 %.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Indsatsmuligheder
Indsatsmulighederne hos Nordicbet er pæne, og her bør der ikke blive problemer. Det giver sig selv, at du kan spille for større beløb på Premier League end du kan spille på Danmarksserien. Nordicbet tillader pæne indsatser hele vejen rundt, og specielt på de større markeder. Der findes ikke en fastsat grænse for hvor meget du kan spille for per kamp, og oplever du, at du ikke kan spille for hele dit ønskede beløb, kan du indsende hele indsatsen til manuel gennemgang. Derudover er det også muligt, at sende en e-mail til Nordicbet, hvori du oplyser, at du godt vil spille for et bestemt antal beløb, hvorefter Nordicbet vil gennemgå om det kan lade sig gøre. Indsatsmulighederne er derfor pæne hos Nordicbet, og når du kan spille for alt fra 1000 kroner på Serie 1 til femcifrede beløb på Champions League, er der noget for alle.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Kontakt Nordicbet: Kundeservice og telefon

Supporten hos Nordicbet er i top klasse, og Nordicbet gør virkelig noget for at hjælpe deres kunder på den bedst mulige måde. Sidder du som kunde hos Nordicbet med et problem eller spørgsmål, skal du ikke tøve et eneste sekund med at tage kontakt med Nordicbet. Hos Nordicbet kan du komme i komme i kontakt med supporten på hele tre forskellige måder. Du kan enten ringe, skrive en e-mail eller benytte dig af live chatten. Nordicbet har telefonlinjen åben fra mandag – fredag i tidsrummet 08-22, og der er derfor rigeligt med tid, til at få hjælp med dine problemer. Foretrækker du i stedet at kontakte Nordicbet elektronisk er det heller ikke noget problem, da e-mail supporten har åbent mandag-søndag fra 08-04, og her kan svartiden være helt nede på et kvarter, hvis du skriver indenfor åbningstiden. Ønsker du i stedet tage kontakt til Nordicbet igennem deres live chat, er svartiden helt nede til et par minutter, og hjælpen er derfor altid lige ved hånden. Der kan ikke sættes en finger på supporten hos Nordicbet, som er i virkelig høj klasse.

Får 100 % bonus op til 2.000 kroner hos Nordicbet - klik her!

Konklusion
Nordicbet er et glimrende valg til en ny bookmaker, og helt sikkert et valg, som du ikke kommer til at fortryde. Nordicbet er blandt de førende bookmakere indenfor mange punkter, og generelt set er man godt med fremme på alle punkter. En af de gode ting ved Nordicbet, er deres store spiludbud hvor der dækkes en masse ligaer fra en masse forskellige sportsgrene, og på dette punkt er Nordicbet blandt de bedste. Derudover kan det nævnes, at der til hver kamp er et stort valg af forskellige spiltyper, og der er altså derfor mange muligheder når du skal placere dine spil. Sidder du med bare det mindste problem, skal du ikke tøve med et kontakte supporten hos Nordicbet, som nemlig er helt i top. Nordicbet er altså klart en bookmaker, der kan anbefales, og er du endnu ikke oprettet, er det bare om at komme i gang.

Bonus hos Nordicbet

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Nordicbet - så skriv en kommentar nedenfor :-)

NordicBet kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg