OBS! Mermaidbet.dk er lukket i Danmark pr. 25. august 2014

Mermaid er en 100 % dansk spiludbyder, der i mange år har været kendt for deres gode produkt til danske pokerspillere. Nu er de så også gået over til odds og betting, hvilket de bl.a. gør med en kæmpe bonus op til 1.500 kroner. Denne Mermaid Bet* bonus er på 50 %, hvilket altså betyder, at du som kunde får 50 % ekstra at spille for i forhold til det, som du indbetalte. Det betyder med andre ord, at du får 50 kroner ekstra for hver 100 kroner, du indsætter første gang.

Det maksimale, du kan indsætte for at få den fulde bonus, er 3.000 kroner, som giver 1.500 kroner i bonus. Indsætter du mere end 3.000 kroner, er du naturligvis stadigvæk berettiget til denne Mermaid Bet* bonus.

Når du har oprettet din konto hos Mermaid Bet*, skal du bruge bonuskoden EB1500 ved din første indbetaling for at gøre dig berettiget til bonussen. Når du har indtastet bonuskoden, skal du omsætte din første indbetaling én gang til mindst odds 1,66. Herefter står bonussen på din konto.

Før din bonus kan udbetales, skal du omsætte din bonus og indbetaling mindst fire gange til minimum odds 1,66. Asian handicap og over/under tæller ikke med.

Få din Mermaidbet bonus her!

Mermaid Bet bonusAt åbne en konto hos Mermaid Bet*
Når du skal åbne en konto hos MermaidBet*, er der ikke nogen problemer. Du logger dig ind på MermaidBets* hjemmeside, hvor du øverst i højre hjørne klikker på ”REGISTRER”. Dernæst udfylder du formularerne om dig selv og klikker til sidst på ”Opret konto”. Når det er gjort, har du oprettet dig som kunde hos MermaidBet*, og det eneste du mangler du er nogle penge at spille for. Når du skal foretage din første indbetaling er det en rigtig god idé at benytte sig af indbetalingskoden MB100, hvilket beretter dig til en 100% bonus på 100€. Når du har indbetalt dine første penge, er det bare om at gå i gang med at spille, og du er inden længe berettet til at få din Mermaid Bet* bonus.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

Ind- og udbetalingerBonus hos Mermaidbet.dk
En af de helt store fordele ved MermaidBet* er, at det ikke er gebyrer ved at indbetale med kreditkort. Uanset hvilket kreditkort du benytter dig af, kræver MermaidBet* ikke gebyrer ved ind- og udbetalinger, som andre bookmakere gør. Hos MermaidBet* er det selvfølgelig ikke kun muligt at indbetale med kort, og du har hos MermaidBet* også muligheden for at indbetale med diverse eWallets og andre metoder, som fx en ganske almindelig bankoverførsel. Der skal ved indbetalinger mindst indbetales €10, hvilket svarer til ca. 75 danske kroner. Vælger man at indbetale med kort, skal eventuelle udbetalinger ske til samme kreditkort, hvilket er normalt hos alle bookmakere. Når udbetalingen er fuldført går der typisk mellem 1-5 dage før, man har pengene på sin konto, alt efter hvilken form for udbetaling man foretager sig. Med en udbetaling til en eWallets, som fx Moneybookers* tager det normalt maksimalt 24 timer, før pengene står på din konto, mens der med en udbetaling til et kreditkort kan gå op til fem dage. Du kan altså nemt og gebyrfrit udbetale dine gevinster og bonus fra Mermaidbet.dk*. Alt i alt er vi nødt til at give Mermaid Bet* topkarakter her for et fint udvalg af muligheder til indbetalinger og udbetalinger samt ikke mindst de gebyrfrie transaktioner!

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

WebsiteMermaidbet.dk
Selve hjemmesiden hos Mermaid Bet* er flot sat op, og det er super nemt at navigere rundt på sitet. Hjemmesiden bæger præg af den mørkerøde farve, som går igen, lige meget hvor på siden du klikker dig hen. Hjemmesiden er enkelt bygget op, og hos Mermaidbet.dk* danner du dig hurtigt et overblik. Menuen fremgår i venstre side af skærmen, hvor de forskellige sportsgrene er listet op. Klikker du dig ind på en af sportsgrene, dukker de forskellige ligaer og begivenheder indenfor sportsgrenen op, hvor menuen med de andre sportsgrene fortsat er at finde i venstre side. Dette betyder, at du nemt kan springe fra sportsgren til sportsgren hos Mermaid Bet*. Samtidig tilbyder Mermaid Bet* en søgesunktion, som er helt i top, da der undervejs i søgningen dukker forslag op til din søgning, hvilket altså betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at kende hele navnet, når du skal finde et hold. Du kan altså nemt komme i gang med at omsætte din Mermaid Bet* bonus.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

SpiludbudFire stjerner til Mermaid Bets spiludbud
Spiludbuddet hos MermaidBet* er aldeles glimrende, da du som kunde hos Mermaid Bet* finder odds på en masse forskellige sportsgrene. Fodbolden er i højsædet, og det er da også her, du finder det største udvalg og de højeste odds. Du kan dog finde odds på næsten hvilken som helst sportsgren hos MermaidBet.dk*, hvor eksotiske sportsgrene som dart, cricket, trotting og vandpolo er at finde. Alle de store ligaer, som fx engelsk Premier League og diverse amerikanske sportsgrene er at finde hos Mermaid Bet*, men de mindste sportsgrene og ligaer vil du ikke altid kunne finde. Det er dog også eneste ulempe hos Mermaidbet.dk* i forbindelse med deres spiludbud. Næsten enhver spillers interesse bør være dækket hos MermaidBet*, og set ud fra spiludbud er MermaidBet* klart en bookmaker der kan anbefales.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

Typer af væddemålMermaid Bets odds
De forskellige typer af væddemål hos Mermaid Bet* afhænger gevaldigt af, hvilken sportsgren du spiller på. Som tidligere nævnt er fodbold i højsædet, og det er da også på fodbold, at du inder det bredeste udvalg af væddemål hos Mermaid Bet*. Generelt på MermaidBet.dk* kan det dog nævnes, at alle de obligatoriske væddemålstyper, som over/under, 1X2, handicap mv. er at finde. I fodboldafdelingen findes der også flere forskellige typer af spil, som fx målscorer, halvlegsspil og forskellige kortspil. Et klart plus hos MermaridBet er, at de som regel er tidligt ude med odds, og at der findes flere forskellige linjer på fx over/under antal mål samt asian handicaps. På andre sportsgrene end fodbold er udbuddet ikke lige så stort, men det væsentlige skulle dog være dækket ind, da spil som vinder, 1X2 og over/under antal mål selvfølgelig er at finde, ligesom andre væddemålstyper forekommer. Mermaid Bet* holder et pænt niveau her, men forvent ikke, at de sprænger skalaen fuldstændig for mærkelige væddemål, du kan placere din Mermaid Bet* bonus på.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

Live bettingBonus fra Mermaid Bet
Også hvad angår livebetting er MermaidBet* fint med. På forsiden af Mermaid Bet* fremgår det, hvor mange kampe, der er live, og du kan altså derfor nemt skabe dig et overblik. Hos Mermaid Bet* er udvalget af live kampe forholdsvis pænt. Der er selvfølgelig flest live kampe i weekenderne, men du kan som kunde hos MermaidBet* finde live kampe at spille på stort set døgnet rundt - uanset hvilken dag i ugen det er. Selve udvalget på live kampene afhænger af, hvilken sportsgren du spiller på. På fodbold er udvalget bredt, og her findes mange forskellige spilmuligheder, mens spiludvalget er lidt mere begrænset på sportsgrene som tennis og ishockey. Du kan dog finde live odds på masser af sportsgrene, og selvom Mermaid Bets* live betting ikke har alt, så er det utroligt nemt at bruge og interessant for langt størstedelen af brugerne.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

Odds og tilbagebetalingMermaid Bets bonus til dig
Hvad angår odds og tilbagebetalingsprocenten er Mermaid Bet* at finde helt i toppen af markedet, når det kommer til fodbold. Det skyldes Mermaid Bets* flotte odds på ’asian handicap’, hvor du kun kan spille på to udfald i kampen. Oddsene på andre sportsgrene end fodbold er dog heller ikke dårlige, og samlet set ligger tilbagebetalingen hos MermaidBet* blandt de bedre på markedet. Hvad angår odds på fodbold ligger Mermaid Bet* tit og snuser helt fremme, og de er af og til bookmakeren med de højeste odds. MermaidBet* kan derfor anbefales hvad angår odds og tilbagebetalingen, og specielt hvis man primært spiller på fodbold. Skulle størstedelen af ens spil komme fra andre sportsgrene end fodbold, kan MermaidBet* dog også fint anbefales, da de typisk følger de andre bookmakere meget godt. Du kan altså nemt komme til at sætte din Mermaid Bet* bonus på nogle høje fodbold odds.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

IndsatsmulighederBonus fra Mermaid Bet
En anden god ting ved Mermaid Bet* er, at du på hvilken som helst kamp, kan se hvad den maksimale indsats ligger på. Det betyder altså, at du lynhurtigt kan se, hvor meget du max kan spille på en kamp, og du kan derfor selv vurdere lynhurtigt få syn for sagen selv. Indsatsmulighederne hos Mermaid Bet* er flotte, og her bør du ikke umiddelbart opleve problemer med, at du ikke kan spille dit ønskede beløb. Specielt på de store markeder, som fx fodbold er, indsatsmulighederne pæne, og her tillader Mermaid Bet* gode indskud. Indsatsmulighederne varierer dog alt efter sportsgren og interesse, hvor det er klart, at indsatsmulighederne er højere på fodbold, end de er på fx dart. Mermaid Bet* er dog ideel til næsten alle spillere og kan derfor også bruges, selvom man spiller for meget store beløb. Hos Mermaid Bet* bør alle kunne få spillet det, de har lyst til.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

SupportMermaidbets.dks bonus
Selvom MermaidBet* er at finde på listen over bookmakere med dansk licens, udbydes der hos MermaidBet* kun support på engelsk. Det kan være til ulempe for nogen, men ser man bort fra manglende sprogmuligheder, er supporten hos MermaidBet* helt i top. MermaidBet* kan både kontaktes via e-mail og live chat, og supporten hos Mermaid Bet* sidder næsten døgnet rundt klar til at hjælpe. Supporten hos MermaidBet* har åbent fra 08:00 - 22:00 GMT mandag - lørdag og fra 8:00 til 00:00 GMT om søndagen, og der bør derfor være rig mulighed for at få løst eventuelle problemer. Udover at du kan kontakte Mermaid Bet* for at få svar på dine problemer, finder du også en stor FAQ-sektion, hvor der også findes mange svar og løsninger. Supporten er derfor god hos Mermaid Bet*, men det trækker ned, at det ikke foregår på dansk.

Få din Mermaidbet bonus på 1.500 kroner - klik her!*

KonklusionFire stjerner til Mermaidbet og deres bonus
Mermaid Bet* kan klart anbefales som bookmaker, da Mermaid Bet* er en god solid bookmaker. Hos Mermaid Bet* finder du odds på en masse forskellige sportsgrene, men hvor hovedfokus klart er fodbold. På fodbold finder du tit odds, som er markedsførende, og generelt kan det siges om Mermaid Bet*, at de ligger med odds i den gode ende af tabellen. En anden god ting ved Mermaid Bet* er, at odds som regel er tidligt ude, og at der er flere forskellige typer af forskellige spiltyper, som fx på asian handicaps. Supporten hos MermaidBet* foregår pt. kun på engelsk, men man bør være i stand til at kunne begå sig med supporten, hvis bare han kan en smule engelsk. Som sagt er MermaidBet* en bookmaker, som bør være at finde i alle spilleres portefølje, og generelt set er Mermaid Bet* en god og solid bookmaker, som tilbyder giver dig en Mermaid Bet* bonus på 100 % op til €100.

Få din Mermaidbet bonus her!

Mermaidbet kommentarer