Marathonbet Velkomstbonus

Når en ny bookmaker åbner i Danmark kommer der som regel også en velkomstbonus til nye kunder, som giver et boost på den første indbetaling eller et risikofrit væddemål i forbindelse med den første indbetaling.

Dette gør nye bookmakere for at lokke nye kunder til deres hjemmeside og for at etablere sig på det danske marked. Derfor burde man også forvente at der kommer en Marathonbet bonus, som giver nye kunder en god start med flere penge at spille for, når de åbner en ny konto.

Hvis man skal tage den engelske hjemmeside som en retningslinje for bonuspolitikken hos Marathonbet, er der dog skidt nyt til de danske kunder.

Der findes nemlig ikke en Marathonbet bonus på den engelske hjemmeside, og man kunne frygte at bookmakeren vil køre videre med denne politik når den danske hjemmeside lanceres.

Vi holder løbende øje med den nye bookmaker, og vi vil naturligvis opdatere denne anmeldelse, hvis der på et tidspunkt skulle komme en Marathonbet bonus.

Du kan også selv løbende holde øje med bookmakerens hjemmeside, hvor du helt sikkert vil blive opdateret, hvis der kommer en Marathonbet bonus til nye kunder på et tidspunkt.

Marathonbet bonuskode

Den erfarne bookmaker Marathonbet har tidligere tilbudt spil til de danske kunder, og meget tyder på, at de igen vil slå dørene op i Danmark.

Bookmakeren har nemlig ansøgt om en licens hos den danske Spillemyndighed, og vi håber naturligvis, at licensansøgningen snart vil blive godkendt, så de danske spillere snart kan nyde godt af masser af Marathonbet odds.

I denne anmeldelse tager vi et grundigt kig på den nye bookmaker i den danske branche og giver dig en forsmag på, hvad du kan forvente dig af Marathonbet, hvis bookmakere får sin danske licens og åbner dørene for de danske kunder.

Sådan åbner du en konto

Hvis du vil oprette en bruger hos Marathonbet, når den danske hjemmeside lanceres, så vil det være en ganske nem og hurtig proces, som ikke tager mere end et par minutter. Det eneste du skal gøre for at åbne en konto er at besøge bookmakerens hjemmeside, klikke på “opret konto” på forsiden, og indtaste nogle enkelte personlige oplysninger om dig selv.

Desuden kan du blive bedt om at bekræfte din identitet med NemID, og det er selvfølgelig udelukkende for din egen sikkerheds skyld. Bemærk at du fremover formentligt vil kunne logge ind på din konto uden NemID, hvis du spiller via Marathonbet mobil.

Ind- og udbetalingsmuligheder

Marathonbet har som sagt stadig en licensansøgning til behandling hos Spillemyndigheden, og det er ikke til at vide, hvornår det vil være muligt for bookmakeren at tilbyde Marathonbet odds til de danske kunder.

Da hjemmesiden endnu ikke er live, er det heller ikke muligt at spå om, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder, der vil være tilgængelige, når du skal overføre penge til og fra din konto.

Vi forventer, dog at udvalget af ind- og udbetalingsmuligheder vil være helt i top hos Marathonbet, da der tilbydes et stort udvalg af betalingsmetoder til udenlandske kunder.

Her er det muligt at benytte alt fra betalingskort såsom MasterCard og Visa til de populære e-wallets såsom Neteller og Skrill. Endelig er det også muligt at benytte den klassiske bankoverførsel.

Når den danske hjemmeside lanceres, forventer vi også at Marathonbet vil tilbyde alle disse betalingsmetoder til de danske kunder. Desuden forventer vi, at alle disse metoder vil være tilgængelige via Marathonbet mobil.

Marathonbet odds

Marathonbet er en erfaren bookmaker med mange år bag sig i den globale bettingindustri. Faktisk har bookmakeren allerede tidligere opereret i Danmark, men besluttede for nogle år tilbage at trække sig fra det danske marked.

Nu kan danskerne dog igen se frem til at kunne vælge blandt et stort udvalg af Marathonbet odds.

Når det gælder spiludvalg, er der nemlig et hav af Marathonbet odds fra den nye bookmaker i branchen. Udvalget af odds ligner det, som du kan finde hos nogle af de absolut førende bookmakere i branchen, og det betyder et uendeligt stort antal Marathonbet odds på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer hele året rundt.

Dette gælder ikke kun for prematch-odds - der vil nemlig også være et hav af Marathonbet live odds tilgængelige for de danske kunder, så du kan spille på kampe, mens de er i gang. Desuden har du alle odds tilgængelige, hvis du spiller via Marathonbet mobil.

Kundeservice

Da Marathonbet endnu ikke er live i Danmark, ved vi naturligvis heller ikke, hvordan kundeservicen vil være hos den nye bookmaker.

Hvis Marathonbet vil gøre sig forhåbninger om at være konkurrencedygtig på det danske marked, kræver det dog en god kundeservice, hvilket inkluderer lange åbningstider og mulighed for kontakt via live chat, telefon, e-mail og sociale medier.

Vi forventer en god kundeservice fra en bookmaker med så mange års erfaring som Marathonbet.

Marathonbet kommentarer