Ladbrokes er verdens ældste bookmaker, og de ved derfor naturligvis, hvordan du som kunde skal behandles. En Ladbrokes bonus får du naturligvis også, når du opretter dig som kunde og begynder at spille hos Ladbrokes. Alle nye Ladbrokes-kunder tilbydes nemlig et gratis væddemål som bonus helt op til 1000 kroner. Dette betyder, at du får et gratis væddemål svarende til værdien af dit første spil hos Ladbrokes. Det eneste du skal gøre, så du er berettiget til din Ladbrokes bonus, er simpelthen, at du - under selve oprettelsen af din konto - husker at skrive bonuskoden ”D1000”. Herefter skal du indsætte penge.

Gør du det, har du krav på et gratis væddemål svarende til værdien af dit første spil. Du kan spille for mellem 50 og 1000 kroner. Du modtager automatisk dit gratis væddemål, når dit første væddemål er afgjort.

Dit første spil skal give minimum odds 1,50 og være en single. Du skal indbetale penge og placere dit første spil samme dag, som du registrerer dig. Du har syv dage til at bruge dit gratis væddemål efter modtagelse af dette.

Få din Ladbrokes bonus her!

At åbne en konto hos LadbrokesLadbrokes bonuskode
Der er intet besværligt ved at åbne sig en konto hos Ladbrokes, og på dette plan kan alle være med. Skulle du alligevel komme ud for problemer, popper der automatisk en side op under oprettelsen, hvori du har muligheden for at få hjælp af en supporter gennem enten live chat, mail eller telefon. Første step på vejen mod en konto hos Ladbrokes og deres bonus, udføres ved at du klikker dig ind på Ladbrokes’ hjemmeside. Derefter klikker du på ”ÅBN KONTO” øverst i midten af siden. Herefter bliver du ført videre til en ny side, hvor du udfylder information omkring dig selv, din bopæl, cpr-nummer, brugernavn og adgangskode. Til sidst bekræfter du, at du er mindst 18 år og at du accepterer Ladbrokes politik omkring bestemte emner, inden du igen klikker på ”Åbn konto”. Når det er gjort, er du oprettet hos Ladbrokes, og alt du mangler nu, er nogle penge at spille for og din Ladbrokes bonus.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

Ind- og udbetalingerLadbrokes bonus
Ind- og udbetalingsmulighederne hos Ladbrokes er gode, og her findes der en masse forskellige muligheder, når enten du skal indbetale penge eller udbetale dine penge. Du kan som spiller vælge imellem et hav af forskellige metoder, og der bør derfor også være lige netop den mulighed, der passer bedst til dig. Ind- og udbetalingsmulighederne hos Ladbrokes tæller bl.a. kreditkort (VISA, Maestro og Mastercard), almindelig bankoverførsel, Neteller, PayPal og Moneybookers. Derfor bør alle behov også være dækket hos Ladbrokes, hvilket selvfølgelig er et plus. Ligeledes findes der ikke gebyrer hos Ladbrokes, hvilket også er en bonus.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

WebsiteBonus hos Ladbrokes
Ladbrokes har opbygget deres hjemmeside enkelt og elegant, og med farverne holdt i røde og hvide, henvender Ladbrokes sig meget til danske kunder. Siden er ligeledes opbygget på en simpel måde, og det tager ikke mange øjeblikke før man som kunde har skabt sig et overblik. Menuen fremgår i venstre side, hvor de forskellige sportsgrene er listet op. Menuen er hele tiden synlig, og det er derfor nemt og hurtigt at springe fra sportsgren til sportsgren. Hvis du klikker på en sportsgren, bliver de forskellige ligaer synlige, og klikker du på en af dem, kommer de forskellige kampe indenfor ligaen frem. I højre side fremgår din spilkupon, hvilket også er synlig hele tiden, som ligeledes er med til at skabe et fint overblik. Udover spilkuponen kan du også se et lille udvalg af livekampe, hvilket også er en fin service.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

SpiludbudBonuskode til Ladbrokes
Spiludbuddet hos Ladbrokes er helt i top, og her finder du en masse forskellige sportsgrene og ligaer at spille på. Ladbrokes koncentrerer sig ikke kun om de mest populære sportsgrene, selvom de er fremragende på fodbold, men har i stedet valgt også at rette fokus på de lidt mindre sportsgrene. Det betyder altså, at du som kunde har en masse forskellige sportsgrene, som du kan sætte dine penge på, og uanset hvilken sportsgren, du kan lide at spille på, bør du være godt dækket ind hos Ladbrokes. Udover de mest kendte sportsgrene som fodbold, ishockey, tennis, håndbold og basketball, tilbyder Ladbrokes også spil på mindre sportsgrene som golf, cricket, dart, motorsport, rugby og snooker. Derudover kan du fra tid til anden hos Ladbrokes også finde specielvæddemål, som spil på diverse TV-serier, prisuddelinger eller politik. Spiludbuddet er derfor også helt i top hos Ladbrokes, og her kan ikke sættes en finger.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

Typer af væddemålBonuskode til Ladbrokes' bonus
De forskellige typer af væddemål, der findes på hver enkel kamp, er helt i top hos Ladbrokes, og er du derfor den type spiller, der kan lide at holde mange døre åbne og have mange forskellige spilmuligheder, så er Ladbrokes et fremragende valg. Ladbrokes gør nemlig noget ud af deres typer af væddemål, hvilket betyder at du som kunde hos Ladbrokes har en masse forskellige muligheder. Specielt på fodboldfronten er mulighederne mange, og her finder du foruden de mest obligatoriske som 1X2, handicap og over/under, også en masse andre spiltyper. Her kan fx asian handicap, halvlegsspil, ciffertips, målscorerspil og mange andre spiltyper nævnes. Udover fodbold er Ladbrokes også godt besat på andre sportsgrene, og også her er udvalget af forskellige spiltyper stort, hvor du hos Ladbrokes ikke kun finder de mest obligatoriske spiltyper, men derimod også finder en masse andre spiltyper, alt afhængig af hvilken sportsgren du vælger.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

Live bettingLadbrokes bonus
Ladbrokes har en glimrede live sektion, og kan du som spiller derfor lide at placere dine spil mens kampene er i gang, er Ladbrokes det helt rette valg. Livesektionen hos Ladbrokes fremgår i venstre hjørne, hvor du, hvis du klikker på ”LIVEODDS”, bliver ført videre til deres livesektion. Her finder du utallige kampe, da Ladbrokes ikke kun udbyder livespil på de store sportsgrene og ligaer, men også på dette punkt går i dybden. Her kan spilles på alt lige fra de mest almindelige sportsgrene som fodbold, ishockey, tennis og håndbold til bordtennis, cricket og baseball. Udvalget af spiltyper ved hver enkel kamp er ligeledes pænt, og mulighederne er derfor utallige ved livesektionen hos Ladbrokes. En anden god ting er, at du også har muligheden for at klikke på ”kommende” og derved skabe dig et overblik over de kampe, som du har muligheden for at liveoddse på.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

Odds og tilbagebetalingBonus til Ladbrokes
Den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent hos Ladbrokes ligger lige under de 93 %, hvilket ikke rangerer Ladbrokes blandt de allerbedste bookmakere på markedet, men heller ikke blandt dem med lavest tilbagebetalingsprocent. Kigger man lidt nærmere på de enkelte ligaer, fremgår det dog tydeligt, at Ladbrokes er godt med hvad angår odds på de store fodboldligaer og på amerikansk sport, ligesom også tennis og ishockey har flotte tilbagebetalingsprocenter. Tilbagebetalingsprocenterne på de store fodboldligaer ligger på den pæne side af 94 %, mens du som kunde finder tilbagebetalingsprocenter på +95 % på amerikansk sport, mens der er tilbagebetalingsprocenter på 94-95 % på tennis og ishockey. På de store markeder er Ladbrokes altså godt med, mens der på de lidt mindre sportsligaer ikke er så meget at komme efter, hvilket selvfølgelig trækker en anelse ned, men som dog alligevel ikke er grund nok til at vælge Ladbrokes fra, da Ladbrokes stadigvæk er en glimrende bookmaker.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

IndsatsmulighederLadbrokes.dk
Indsatsmulighederne hos Ladbrokes er fine, og her bør du ikke opleve nogen problemer. Der er selvfølgelig forskel på hvor store indsatser du kan placere - alt efter hvilken sportsgren og liga du spiller på. Indskud på Premier League, Serie A og andre store fodboldligaer godtages i alle størrelser (helt op til femcifret), og her bør du kunne få hele din indsats igennem. På de mindre sportsgrene og ligaer er indsatsmulighederne også pæne, men hvor du som kunde ikke kan spille ligeså høje indsatser, som du fx kan på Premier League. Alt i alt accepterer Ladbrokes dog pæne indsatser, og her bør du ikke opleve problemer.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

SupportLadbrokes.dk
Ladbrokes yder en fin service, og som kunde hos Ladbrokes er du ikke langt fra svar, hvis du skulle have problemer. Ladbrokes lægger nemlig stor vægt i at hjælpe deres kunde, og Ladbrokes vil helt sikkert deres kunder det bedste. Det betyder også, at du som kunde er i trygge hænder, og sikkert kan spille hos Ladbrokes. Skulle du opleve nogen problemer hos Ladbrokes, kan du få hjælp via to metoder. Enten kan du ringe til Ladbrokes’ support, som sidder klar til at hjælpe dig alle dage mellem 9-20, eller du kan sende Ladbrokes en e-mail. Supportmulighederne er derfor gode hos Ladbrokes, og svartiden er i bund, så du ikke skal sidde og vente flere dage efter svar på eventuelle problemer.

Få din Ladbrokes bonus på 1000 kroner - klik her!

KonklusionLadbrokes bonus
Alt i alt er Ladbrokes en glimrende bookmaker, og Ladbrokes er helt sikkert en god bookmaker at have i porteføljen. Udvalget af forskellige sportsgrene og ligaer er helt i top, ligesom også udvalget af spiltyper er det samme. Er du derfor den type af spiller, som kan lide mange muligheder på specielt fodbold, er Ladbrokes helt sikkert det oplagte valg. Supporten er fin, og her kan du altid få hjælp på dine problemer. Odds og tilbagebetalinger ligger på de store ligaer blandt de bedre bookmakere, og Ladbrokes er derfor også godt med på dette punkt. Generelt set kan der siges rigtig mange positive ting om Ladbrokes, og man kommer da ikke udenom, at Ladbrokes er en alle tiders bookmaker, som virkelig ved hvad spillet drejer sig om.

Få din Ladbrokes bonus her!

Ladbrokes kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg