OBS: Jetbull har d. 6. december 2019 mistet deres licens i Danmark.

Operatøren har som ambition at komme tilbage på det danske marked.

Velkomstbonus hos Jetbull

Da Jetbull ikke længere har en licens i Danmark, kan du ikke modtage en Jetbull bonus.

Vi anbefaler dig at besøge andre solide bookmakere som:

- bet365*

- Unibet*

- LeoVegas*

- Bethard*

Prøv en bookmaker i dag

Ønsker du fortsat at læse mere om Jetbull, kan du gøre det herunder:

Anmeldelse af Jetbull

Når du åbner en hos konto hos Jetbull, sker det uden problemer. Det er nemt, og oprettelsen foregår kun i tre trin. I de to første trin indtaster du dine personlige oplysninger. I det tredje og sidste trin indtaster du dit NEMID og dine indbetalingsoplysninger, og så er du ellers klar til at spille. Det eneste krav for at oprette en konto er, at du er 18+ og har et gyldigt CPR-nummer.

Jetbull udbetalinger og indbetalinger

Hos Jetbull gør de det nemt for dig som bruger at indbetale penge på din konto. Lige så nemt er det også at udbetale din gevinst igen. Når du indbetaler penge fra Jetbull, skal beløbet være minimum 50 kroner eller derover. Der er ingen gebyrer første gang i hver måned og indbetalingen sker omgående. Jetbull tilbyder flere muligheder for indbetaling: VISA, Mastercard, Paypal, Moneybookers*, Maestro, Neteller, Skrill, Ecocard, Trustly samt bankoverførsel. Udbetaling sker igennem din Nemkonto og behandles inden for 24 timer. Den første udbetaling i hver måned er gratis, men efterfølgende vil udbetalinger blive pålagt et gebyr på 1 procent af dit udbetalingsbeløb.

Jetbull.dk - website

Jetbulls hjemmeside er nem og overskuelig at navigere rundt på. Layoutet minder egentlig meget om mange af deres konkurrenters, der ligesom Jetbulls består af reklamerer for kampagner, odds og casino. Dette er ikke en ulempe. Tværtimod gør det det nemmere for brugeren at finde rundt på websitet, da det er et design, de fleste er bekendt med. Søgefunktionen er i øvrigt et stort plus, da der ellers kan være lidt langt ind til væddemålstyper under hver kamp.

Jetbull mobil/app

Jetbull har desværre ikke lanceret en applikation på nuværende tidspunkt, men det vil blive opdateret her, hvis de skulle komme på andre tanker. Til gengæld er deres hjemmeside i den grad mobilvenlig, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du er på farten. Her er det nemt at logge ind, placere væddemål og administrere sin konto. En anden fordel er, at når du logger ind via din mobil slipper for at skulle bruge dit NemID. Søgefunktionen er også bibeholdt på mobilen, hvilket giver et stort plus i vores bog.

Jetbull odds

Hos Jetbull tilbyder man et bredt udvalg af spil, uden det er markedets bedste. Kigger man på deres sportssektion, er der et kæmpe udvalg af sportsgrene, hvor fodbold især er prioriteret højt på siden. Her finder du ligaer fra alle verdens lande – lige fra de største europæiske ligaer som engelske Premier League, den tyske Bundesliga, den spanske La Liga til de mindre ligaer som den hollandske Eredivisie og den portugisiske Primeira Liga. På Jetbull kan du også finde sportsgrene som håndbold, tennis, ishockey og basket, hvor spiludbuddet også er pænt uden at være prangende. Hvis du har lyst til de mere alternative væddemål, så tilbyder Jetfull også væddemål inden for politik, TV-shows og andre særlige begivenheder. Dog ikke med særskilt fokus på Danmark - endnu.

Live betting
Hos Jetbull kan du selvfølgelig også liveoddse, der nærmest er blevet lige så populært, som at placere væddemål inden kampstart. Jetbulls liveodds-sektion giver et rigtig godt overblik over hvilke kampe, der er i gang. Dette er med til at forbedre oplevelsen en hel del. Hos Jetbull kan du også kombinere kampe, der allerede er startet, med kampe, der starter på senere tidspunkter. Denne funktion er rigtig nyttig, hvis du har haft planer om en kupon, du ville spille, men så ikke lige når det til kampstart. Generelt tilbyder Jetbull en rigtig fornuftig liveoddsfunktion, men man savner lidt, at kunne lukke sine væddemål, som så mange andre bookmakere er begyndt at tilbyde deres kunder.

Typer af væddemål
Med sit store udbud af spil, er det kun retmæssigt, at der hører en masse typer væddemål til. Og det må man sige, der gør hos Jetbull. Ud over de mest normale typer som 1X2, er der masser af andre væddemålstyper at vælge imellem. Du kan enten vælge at spille med handicap, asien handicap eller lige på. Hvem vinder første halvleg, hvem scorer første mål og hvem får flest hjørne, er bare et lille antal af de væddemålstyper, du finder hos den nye bookmaker. Som hos alle andre bookmakere bliver antallet af væddemål på kampene færre, når du bevæger dig ned i mindre sportsgrene og ligaer.

Tilbagebetaling
Et af kendetegnene ved den nye bookmaker er, at de altid har flotte odds på menuen. Dette ses også ved deres forholdsvis høje tilbagebetalingsprocent, der eksempel ligger mellem 95 og 97 i de europæiske topligaer - heriblandt Premier League og La Liga. I de mindre ligaer ligger tilbagebetalingsprocenten på mellem 94-96, hvilket også er fornuftigt. Ud over en tilfredsstillende tilbagebetalingsprocent, så virker det som om, at Jetbull altid har de nyeste odds klar. Du kan i de store ligaer spille op til to runder frem, og engang imellem helt op til tre runder. Jetbull er altså godt med i forhold til deres konkurrenter, især når det kommer til fodbold. Men er du mere til andre sportsgrene, så er der til tider også rigtig fornuftige odds at hente.

Kontakt Jetbull: Kundeservice og chat

Hos Jetbull skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, hvis du har brug for hjælp. Deres kundeservice er altid klar til at tjeneste, hvis du er i tvivl om noget. Jetbull tilbyder kundesupport i form af en e-mail, hvor du får svar hurtigst muligt og ikke senere end 24 timer. Lover de. Dog vil det helt klart anbefales at benytte deres Live Chat Support, der kun er ét klik væk. Chatten finder du oppe i højre hjørne af deres hjemmeside i form af en grøn boks. Pt. er den ikke på dansk.

Konklusion
Overordnet set er Jetbull en rigtig fin kandidat til at blive en stor spiller på det danske bettingmarked. Hvis man sammenligner med andre bookmakere, så ligger Jetbull på ingen måde parkeret i bunden. Til gengæld har de lidt vej endnu, hvis de vil op og konkurrere med for eksempel Bet365*, 888sport* og Betfair*, der virkelig ligger højt i hierarkiet. Jetbull skal i fremtiden fokusere på at få indført lukkefunktionen samt få udviklet en applikationen, så siden bliver mere mobilvenlig. Alt i alt en spændende bookmaker, der har det mest nødvendige at byde på.

Prøv en bookmaker i dag

*reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Jetbull - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Jetbull kommentarer