Danske Spil tilbyder i øjeblikket en bonus på 500 kroner til alle nye spillere. Bonussen er på 100 % og kan fås selv uden brug af bonuskode. Du skal bare følge vejledningen nedenfor.

Velkomstbonus hos Danske Spil

1) Klik på knappen nedenfor

2) Opret en konto

3) Gå til "Min side" -> "Nye tilbud"

4) Benyt tilbuddet

5) Indsæt nu 500 kroner, så modtager du 500 kroner på din bonuskonto.

Regler og vilkår for DanskeSpil's bonus

Du kan udbetale dem og spille med din bonus, når du har omsat dit indskud seks gange til minimum odds 1,50. Det vil sige, at din bonus først er tilgængelig, når du har omsat for 3.000 kroner. Dette skal gøres i løbet af 60 dage, men så kan du til gengæld også udbetale bonussen direkte bagefter. Der skal indsættes minimum 500 kroner for at få denne bonus.

DanskeSpils regler og vilkår gælder.

Danske Spil bonustilbud og kampagner

Danske Spil er en bookmaker, som meget ofte varierer tilbuddet til eksisterende kunder. En klassisk ”Danske Spil” er at give et frit-spil ud i forbindelse med store sportsbegivenheder. Således har det ofte været muligt for spillerne at tage 25 eller 50 kroner kvit og frit, og placere disse på herrelandsholdets fodboldkampe. Danske Spil er også kendt for at afvikle konkurrencer, hvor du kan vinde ekstra store præmier.

Få din bonus til Danske Spil i dag

Anmeldelse af Danske Spil

Det er utrolig nemt at oprette en konto hos DanskeSpil. Der er fire simple trin, som du skal igennem. Efter DanskeSpil senest opdaterede deres hjemmeside, er det hele kommet til at fremstå professionelt, smagfuldt og ikke mindst meget nemt at gå til. Det hele foregår naturligvis på dansk, og du slipper rent faktisk i første omgang for at hive dit NEMID frem. Der er absolut ingen problemer i at oprette din nye DanskeSpil-konto og samtidig indbetale penge, så du kan kvalificere dig til din bonus fra DanskeSpil. Tilmed foregår det helt i et meget flot layout og med fine henvisninger til support.

Danske Spil udbetalinger og indbetalinger

Det er i den grad positivt, at indbetalinger til DanskeSpil med almindelige kreditkort og Dankort er fritaget for gebyrer. Ligeledes er det glædeligt, at udbetalinger foregår helt gebyrfrit, selvom du skulle foretage flere af disse i samme måned. Tilmed har du muligheden at indbetale direkte med din netbank hos Nordea og Danske Bank. Til gengæld har du ikke muligheden for at indbetale til din konto med populære e-wallets som Moneybookers* og NETeller. Alle gevinster over et bestemt beløb – som du selv bestemmer – udbetales automatisk og gebyrfrit til din bankkonto. Vil du udbetale penge manuelt, er du dog nødt til at kontakte DanskeSpil telefonisk. Alt i alt et par klare plusser på både ind- og udbetalinger, men også tilsvarende mangler, som ikke alle vil være tilfredse med.

Danskespil.dk - website

DanskeSpil har forsøgt sig med flere forskellige designs på deres hjemmeside i løbet af de seneste år. Nu er tiden dog endelig kommet til noget, der virker intuitivt og nemt at navigere rundt i. Siden har fået et gevaldigt ansigtsløft og fremstår nu meget indbydende. Hjemmesiden er stærkt inspireret af det programblad fra DanskeSpil, som de fleste nok kender. Derfor er det også utroligt nemt at navigere rundt på siden, og helt ubevist kender man til opstillingerne af kampene, spilmuligheder etc. Derudover er det naturligvis et meget stort plus, at DanskeSpils hjemmeside tilbyder flere produkter end nogen anden bookmaker, hvis du skulle få lyst til andet end lige poker, casino og odds.

DanskeSpil odds

DanskeSpil har gjort rigtig meget i de senere år for at forbedre deres udbud af spil. De fleste har efterhånden glemt kampprogrammerne tirsdag og fredag med blot 90 kampe i hver, og DanskeSpil har da også hævet niveauet flere gange siden da. Der er ingen tvivl om, at DanskeSpil er fremragende, når det kommer til dansk sport. Som oftest er DanskeSpil først ude med odds på de mindre sportsgrene i Danmark, ligesom odds på alle rækker i dansk fodbold er ude tidligt. Det ser vi som en stor bonus! Også udvalget af fodboldligaer, sportsgrene er vokset kraftigt de seneste år og matcher nu de bedste bookmakere. Du vil altid kunne finde noget at bruge din bonus på uden problemer. Specielt, hvis du er til dansk sport.

Typer af væddemål
Igen rammer vi et punkt, hvor DanskeSpil har oppet sig gevaldigt i de senere år. I dag kan du spille på 1X2, handicap, målscorer, over/under og meget mere. DanskeSpil har gjort rigtig meget for at udvide typerne af væddemål, og når man kombinerer mulighederne på Den Lange med andre DanskeSpil-produkter som Matchen og Vinderen, er der pludselig rigtig pænt med muligheder på bl.a. fodboldkampe. Selv når vi bevæger os væk fra fodbolden, leverer DanskeSpil nu et stort udvalg. Rent faktisk kan DanskeSpil tilbyde langt det største udvalg af handicap-spil og lignende på eksempelvis håndbold og ishockey i Danmark.

Live betting
DanskeSpil overrasker positivt, når det kommer til live betting. De har ikke haft live betting på programmet i særlig mange år, men her har man taget nogle stormskridt. Udvalget af kampe, der kan spilles live på, vokser hele tiden hos DanskeSpil, og så er oplevelsen med at placere sine væddemål live rigtig god. Det hele kører problemfrit, og udvalget af spilmuligheder på hver kamp er rigtig fint. Tilmed målretter DanskeSpil en hel del af deres live betting efter, hvad der vises af sport i dansk TV, så du vil meget ofte kunne følge med foran dit eget TV, når du placerer dine live odds hos DanskeSpil.

Tilbagebetaling
Hvis du primært spiller på dansk og international fodbold med ligaer som Superligaen og Premier League som dine favoritter, er DanskeSpil lige en spiludbyder for dig. Her har DanskeSpil nemlig deres allerbedste odds, som runder både 94 og 96 % i tilbagebetaling. Du får altså nogle rigtig flotte odds på de store fodboldkampe. På mindre sportsgrene og ligaer tager oddsene et dyk nedad, men oddsene er fortsat langt bedre end for bare et par år siden. Det ændrer dog ikke ved, at du får allermest ud af din bonus hos DanskeSpil, hvis du spiller på fodbold hos dem.

Indsatsmuligheder
At du både kan spille online på DanskeSpil og nede hos den lokale forhandler af tips og lotto, er et kæmpe plus hos DanskeSpil. Det er noget, som ingen andre spiludbydere kan tilbyde pt. Du skal dog huske, at du kun få bruge din bonus på hjemmesiden. Hos DanskeSpil kan du få lov til at spille for det, som du har lyst til, hvad end du er til at spille for 10 kroner eller 1.000 kroner. Tidligere kunne du kun satse faste beløb mellem 10 og 500 kroner, men nu kan du vælge lige præcis den indsats, du vil.

Kontakt Danske Spil: Kundeservice og telefon

DanskeSpil tilbyder support via både telefon og e-mail. Det hele foregår naturligvis på dansk, og du kan komme i kontakt med DanskeSpil om eventuelle spørgsmål i tidsrummet 9-24 alle ugens dage. Svartiden er forholdsvis gennemsnitlig på mail, men kontakter du DanskeSpil via telefon, kan du forvente væsentlig hurtigere besvarelse af dine spørgsmål.

Konklusion
Der er ingen tvivl om, at DanskeSpil er blevet et langt bedre sted at oddse. De har stadig lidt vej til at være den bedste bookmaker, men omvendt har de allerede forbedret sig på punkter som at tilbyde en bonus, højere odds og live betting. DanskeSpil er altså på rette vej og helt klart en bookmaker, du altid trygt og med god grund kan have penge stående hos. DanskeSpil skal nok blive en god oplevelse for dig, når du oddser.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til DanskeSpil - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Få din bonus til Danske Spil i dag

Danske Spil kommentarer