Bonus hos Coolbet

Snart åbner en ny bookmaker i Danmark. Coolbet har nemlig ansøgt om en spillelicens hos den danske Spillemyndighed, og håber at kunne levere masser af Coolbet odds til danskerne i efteråret 2019.

I denne anmeldelse tager vi et grundigt kig på, hvad du kan forvente dig af den nye bookmaker, når deres licensansøgning forhåbentligt snart bliver godkendt. Først tager vi et kig på, hvad du kan have af forventninger til en Coolbet bonus.

Coolbet opererer allerede i de andre nordiske lande, og har mere end 150.000 kunder i seks forskellige lande. Kunderne i disse lande kan allerede nyde godt af en Coolbet bonus til nye kunder, som giver et boost på den første indbetaling.

For eksempel kan svenske kunder modtage en flot Coolbet bonus på 100% op til 1.000 svenske kroner på deres første indbetaling. Når vi ser sådan en bonus i andre lande, forventer vi selvfølgelig også, at der kommer en lignende Coolbet bonus i Danmark, hvis Spillemyndigheden udsteder en licens til den nye bookmaker.

At åbne en konto hos Coolbet

Når Coolbet åbner i Danmark vil det være ganske nemt og hurtigt at oprette en konto og komme i gang med at spille. Det eneste du skal gøre for at åbne en konto er at gå til den nye bookmakers hjemmeside, klikke på “Opret konto” øverst på forsiden, og derefter indtaste dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer.

Hele processen kommer ikke til at tage mere end et par minutter, og derefter kan du straks gå i gang med at lede efter gode Coolbet odds. Bemærk at du også vil blive bedt om at bekræfte din identitet ved at logge ind med NemID, hvilket også kræves, når du fremover logger ind via din computer.

Dette er et krav fra Spillemyndigheden, som Coolbet skal leve op til for at få en dansk licens.

Coolbet: Ind- og udbetalingsmuligheder

Hvis du opretter en konto hos den nye bookmaker, vil du have et stort udvalg af ind- og udbetalingsmuligheder til rådighed, når du skal overføre penge til og fra din konto.

Coolbet tilbyder nemlig betalinger med de klassiske betalingskort såsom Visa og MasterCard samt mange af de populære e-wallets såsom Neteller, Skrill og paysafecard. Endelig kan du også benytte den gode gammeldags bankoverførsel, da Coolbet tilbyder den smarte løsning Trustly, som giver dig mulighed for at foretage nemme og hurtige bankoverførsler.

Coolbet odds

Hvis der er én ting, som den nye bookmaker i Danmark er kendt for, så er det høje Coolbet odds. Udvalget af Coolbet odds er enormt, og dækker et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer på mange forskellige niveauer. Derfor er der hver dag uendeligt mange Coolbet odds at vælge mellem på tværs af de mange markeder.

Dette følger bookmakeren op med relativt høje og konkurrencedygtige Coolbet odds - du finder tit markedsførende odds hos Coolbet. Man finder nemlig ofte bookmakeren i toppen på hjemmesider, der sammenligner odds på tværs af bookmakere, og det er altid et godt tegn.

Dette er dermed en rigtig god grund til at oprette en konto, da det selvfølgelig altid er vigtigt at spille til det højest mulige odds, hver gang du placerer et væddemål.

Coolbet liveodds

De mange odds finder du ikke kun på de såkaldte prematch-markeder, altså odds der tilbydes før kampene går i gang. Du vil også komme til at kunne nyde godt af et kæmpe udvalg af Coolbet liveodds, som giver dig mulighed for at spille på kampe, mens de er i gang. Når det gælder Coolbet liveodds, kan du spille på mange af de sportsgrene, som du finder i det traditionelle oddsudvalg.

På nuværende tidspunkt er udvalget af Coolbet liveodds dog ikke imponerende, når man kigger på den svenske hjemmeside. Det er nemlig ganske få sportsgrene, som indgår i udvalget af liveodds, så forventningerne til live betting i Danmark er heller ikke skyhøje, og det vil muligvis være et område, hvor Coolbet vil halte efter konkurrenterne i den danske branche.

Kundeservice hos Coolbet

Når Coolbet åbner i Danmark, bliver det formentligt med en glimrende kundeservice til de danske kunder. Der tilbydes nemlig allerede en fremragende kundeservice til kunderne på den svenske hjemmeside, hvor man kan kontakte bookmakeren både via live chat og e-mail.

Coolbet reklamerer selv med, at den gennemsnitlige ventetid på live chatten er 15 sekunder - og 2 timer via e-mail. Man skal altså ikke vente lang tid på at komme i kontakt med en medarbejder, som hurtigt kan hjælpe med stort og småt.

Om denne kundeservice også føres videre til den danske hjemmeside er selvfølgelig ikke til at forudsige, men vi forventer, at de danske kunder også vil kunne nyde godt af en velfungerende kundeservice, som er åben i de fleste af døgnets timer.

Coolbet kommentarer