OBS! Comeon har netop fået dansk licens, og derfor håber vi på, at vi snarligt ser spiludbyderen på dansk jord. Vi har taget et smugkig på, hvad spillere i andre lande tilbydes på Comeons platform.

I Storbritannien er der et freebet på £25 til nye spillere. En klassisk velkomstbonus i UK, men som nok vil se anderledes ud i Danmark.

Velkomstbonus hos ComeOn!

Vi tror - og håber - som sagt på en anden velkomstbonus fra Comeons side, skulle de ramme dansk grund med deres bookmaker.

Regler og vilkår for Comeons bonus

Vi nævnte den britiske bonus som eksempel ovenfor, så for god ordens skyld får du også vilkårene.

For at modtage en bonus, skal du minimum overføre og spille for £10 til mindst odds 1,80. Vær opmærksom på, at du skal gennemspille det indbetalte beløb og din bonus otte gange. Vær opmærksom på, hvilken indbetalingsmetode du benytter. For du modtager i øjeblikket ikke din bonus, hvis du benytter dig af Skrill, Neteller eller Paysafecard.

Regler og vilkår gælder.

ComeOn! bonustilbud og kampagner

Det er ikke UKs bedste velkomstbonus, som ComeOn! kan tilbyde, og det kan for nogen være problematisk, at der er indbetalingsmetoder, der ikke kvalificerer én til at modtage velkomstbonus. Men ComeOn! kommer efter det, når man først er kommet ind i folden hos dem. Bookmakeren forkæler således deres eksisterende spillere med flere gode bonusser og kampagner. Du kan blandt andet tilmelde dig deres ”Free Bet Club”, hvor du blot ved at spille kombinationsspil fra mandag til onsdag kvalificerer dig til at få et freebet, når det er blevet fredag. Der er tre forskellige niveauer af ”Free Bet Club”, og du kan i løbet af ugen gå ind på din klubside og se, hvor højt du rangerer. Essensen er dog, at jo mere du spiller i løbet af ugen, desto større et freebet venter der dig, når det er blevet fredag.

ComeOn! har også et VIP-fordelsprogram, hvor du kan optjene point for nærmest hvad som helst. Du bliver tildelt 25 point for hver dag, du logger ind, og der er også point i vente, når du placerer et væddemål, når du opdaterer dine oplysninger, og endda når du trækker penge ud af din spillekonto. Det er en meget interessant funktion, men det kræver en del point at kunne erhverve sig noget af det, de har i deres pointshop, hvor du kan veksle dine point til både fysiske ting, men også bonusser eller kontanter.

Ved flere begivenheder disker ComeOn! også op med forhøjede odds på store kampe og begivenheder, der oftest er inden for fodboldens verden.

Det bliver spændende at se, hvor mange kampagner og features, der måtte følge med til Danmark.

OBS! Vær opmærksom på, at vores kig ned i ComeOns maskinrum har været med udgangspunkt i, hvad de disker op med på det europæiske marked generelt. Hvad de tager med til Danmark, giver vi en opdatering på, så snart de gøre deres entré.

Anmeldelse af ComeOn!

ComeOn vil gerne appellere til spillere, der ikke har behov for, at sportsbetting behøver at være specielt avanceret eller kompliceret. De er én af de nyere bookmakere på markedet, der først trådte ind på det internationale marked i 2010, og hvis du gerne vil vide mere om dem eller overvejer at blive ny spiller her, bør du lige tjekke denne anmeldelse, hvor vi går i dybden med den selvudnævnte enkle og lige-til bookmaker. Her giver dig et indtryk af, hvad der er godt og mindre godt, og hvad du kan forvente dig af af ComeOn!.

At åbne en konto hos ComeOn!

Som det oplagte alternativ for spillere, der føler, at flere bookmakere taler over hovedet på dem, vil ComeOn! gerne være let at gå til. Og det må man sige, at de er, når man skal oprette sig som ny spiller. På deres forside bliver man mødt med en stor knap, som man kan trykke på for at starte oprettelsen. Den er ikke til at tage fejl af, og herefter udfylder man brugernavn og kodeord, inden de personlige oplysninger skal udfyldes. Herefter er man klar til at sætte penge ind på spillekontoen og komme i gang med at placere væddemål.

Af hensyn til spilleloven i Danmark tvivler vi dog på, at registreringsprocessen bliver helt den samme fra land til land.

ComeOn! udbetalinger og indbetalinger

Stort set alle de gængse indbetalingsmetoder er mulige at benytte hos ComeOn. Altså alle dem, du kender fra de internationale bookmakere. Mon ikke også det bliver tilfældet i Danmark? MasterCard, Bankoverførsel, Neteller, Skrill, og PaysafeCard fungerer eksempelvis alle. I tråd med bookmakerens filiosofi er det let at overføre penge og at trække dem ud.

Når du skal udbetale penge, skal det ske via samme metode og til samme kort, som du har benyttet til at overføre. Pengene bliver sendt til afvikling med det samme, efter at du har bedt om at få dem udbetalt, men der kan i enkelte tilfælde gå op til fem dage, før du modtager dine penge. Intet nyt under solen her altså.

ComeOn - website

ComeOn! har et meget overskueligt site, som de tydeligvis vælger at prioritere højt. Det forstår man godt, eftersom flere bookmakere har deres side plastret til med flere tilbud og muligheder, der for nogen godt kan skabe mere forvirring end overblik. Det er faktisk både meget rart og nemt at navigere rundt på deres sider, og man er hurtigere fortrolig med denne side i forhold til flere af ComeOn!s konkurrenter. Til venstre på siden har de listet de mest populære sportsgrene og ligaer øverst, og herunder finder du en komplet liste med sportsgrene. På forsiden kan du også finde mest populære prematch og live væddemål. Der er ikke så meget at tage fejl af. Samtidig får du også hjælp til at finde det hold eller den begivenhed, du leder efter, da der er en søgefunktion. Et lille minus er dog, at siden ikke var helt så hurtig, som vi ønskede. Men måske det skyldtes, at vi rodede rundt i siden fra Danmark, hvor de ikke er åbnet endnu.

ComeOn! odds

ComeOn! er alt taget i betragtning stadig en af de mindre bookmakere, og med dette in mente er deres udvalg af kampe og spilmuligheder rigtig stort. Til kampene i de store fodboldligaer som f.eks. Premier League har du over 100 forskellige spilmuligheder, og dette udvalg bliver selvfølgelig mindre på nogle af de mindre ligaer, lavere rækker og mindre populære sportsgrene, men du finder dog stadig odds på et rigtig stort udvalg af sportsgrene, så det er ikke kun fodbold, tennis og håndbold, du skal forvente at kunne spille på her. Hvis du er interesseret i at spille på andet end sport, så har du hos ComeOn! også mulighed for at spille på underholdning og politik, som er emner, der også plejer at være populære blandt danske spillefugle. Vi håber, at de overfører det hertil.

Typer af væddemål
ComeOn! kan præsentere dig for mange spilmuligheder på pre-markedet og live-markedet. Du finder de mest populære spilmuligheder som over/under antal mål og asiatiske handicaps finder du på tværs af mange sportsgrene, så du kan skræddersy dit spil fuldstændigt. Du er altså langt fra begrænset til at spille på de helt klassiske 1-X-2-markeder – du kan sagtens variere dit spil med de mange indbydende spilmuligheder, som ComeOn! tilbyder. Selv på de mindre profilerede kampe kan du finde over 50 spilmuligheder, hvilket er rigtig fornemt og viser, at der er flere forskellige typer af væddemål at finde på de enkelte kampe.

Live betting
På live betting-fronten står ComeOn! rigtig stærkt. Der er rigtig mange mulige væddemål, og deres livekampe har statistik og grafik, der kan være en stor hjælp for dig som spiller. Der er dog ikke mulighed for live streaming hos ComeOn!, hvilket vi selvfølgelig godt kunne have tænkt os, men hvis du ikke blot er til tørre tal, så kan vi glæde dig med, at ComeOn! også har visuel statistik og liveopdateringer, hvor du på eksempelvis en fodboldkamp kan følge med i, hvem der er i boldbesiddelse, og hvor på banen bolden er. Det er trods alt en lækker feature at have med, når man ikke kan få lov at følge med i levende billeder. Desuden er livesektionen udstyret med en rigtig god brugerflade, der er god at navigere i og behagelig at se på. Hvis du er meget til live betting, så kan ComeOn! være et rigtig godt match for dig.

Tilbagebetaling
ComeOn! har en tilbagebetalingsprocent på omkring 94 % på de største europæiske fodboldrækker, hvilket bestemt er i den høje ende på markedet, men du får også meget tilbage for dine penge, hvis du spiller på andre sportsgrene.

Det er dog langt fra utænkeligt, at udbetalingsprocenten vil variere fra land til land over tiden. Vi har i hvert fald set eksempler på, at lande med licens giver lidt lavere odds. Måske det også sker i Danmark?

Det er yderst sjældent, at du finder de højeste odds på en kamp hos ComeOn!, men det er også mere end sjældent, at de er i den helt lave ende. Alt i alt får du fin ”value for money” her.

Kontakt ComeOn!: Kundeservice og chat

Der er naturligvis ingen support på dansk pt., da Comeon ikke opererer her i landet. Internationalt er der dog et ComeOn!-supportteam klar til at besvare dine henvendelser via mail eller live chat. Man kunne godt efterlyse muligheden for at kontakte ComeOn! telefonisk foruden på skrift. Du skal være forberedt på, at det i de sene aftentimer, om natten og tidligt om morgenen ikke er muligt at komme i kontakt med chatten. Det kan vække en smule irritation, at deres kundeservice ikke er til at komme i kontakt med i døgndrift, og at de fleste af de timer, de er til rådighed er inden for normal arbejdstid. Svartiden er heller ikke den hurtigste, man har oplevet hos en bookmaker, så selvom der er så meget på deres side, der er enkelt og ligetil, så gælder dette altså ikke, når det kommer til at få hjælp. Hvis du kan klare dig på egen hånd kan du søge dig frem i deres FAQ, hvor du kan få svar på de mest almindelige spørgsmål.

Konklusion
Hvad har vi så lært i vores venten og håben på, at Comeon åbner i Danmark engang? Se her.

ComeOn! er på mange måder en fin og – efter deres eget ønske – en simpel bookmaker. Det er menigmands spiludbyder, og du behøver ikke at være den erfarne spiller for at kunne begå dig i deres univers. Deres side er nem at bruge og det simple udtryk kan falde i manges smag. Der er dog flere punkter, hvor man måske ikke synes, at ”less is more” – når vi blandt andet taler hurtighed på siden og kundeservice. ComeOn! revolutionerer måske ikke bettingverden med deres produkt, men det er alt i alt en fin bookmaker, der imødekommer de mest gængse krav, der er til en bookmaker. Udvalget af sportsbegivenheder og væddemål på disse er rigtig fint, og oddsene er bestemt konkurrencedygtige. ComeOn! har desuden en meget veludviklet live betting-sektion.

Indtrykket af ComeOn! afgøres meget af, hvad man er ude efter hos en bookmaker. På sin vis fungerer ComeOn! rigtig fint som en begynder-bookmaker, da deres univers er nemt at gå til og ikke har så mange funktioner, der for nogen kan være overflødige – og for andre er uundværlige.

ComeOn kommentarer