Casumo Sport bonuskode

“Bonussen - hvor høj er den og hvordan opnår man den?" Det er nogle af de spørgsmål, som forventningsfulde spillere stiller sig selv, når de hører, at en ny spilside slår de digitale døre op.

Og det er i virkeligheden forståeligt nok: I dag er der stor konkurrence på bookmaker-markedet og stort set alle etablerede bookmakere tilbyder en bonus. Hvis en ny udbyder ikke tilbyder en bonus, ja så kommer denne næppe forrest i køen.

Kommer udbyderen derimod ud med en ny, spændende og måske ekstra høj bonus, ja så kan det omvendt få folk til at vende sig om og slå deres vej forbi den nyåbnede bookmaker. Mon ikke vi får et spændende bonusudspil fra Casumo* Sport, som kan friste os til at prøve at spille hos dem?

Præcis hvilken form for bonus, der bliver tale om, kan man kun gisne om. Men bonuskoder er populære og en god måde at sørge for, at potentielle spillere kommer godt i gang med at spille hos en ny bookmaker på. Og derfor forekommer det os ikke usandsynligt, at det netop vil være i form af en bonuskode, Casumo* Sport vil tilbyde deres bonus.

At åbne en konto hos Casumo Sport

Hvis bonussen er god, og det lykkes Casumo* Sport at få dig ind på deres side, så melder spørgsmålet sig om, hvordan man åbner en konto. Det bliver helt sikkert en hurtig og enkel proces.

Du skal blot indtaste nogle personlige oplysninger (navn, adresse, mail osv. osv.) og bekræfte dem med NemID. NemID? Ja, NemID. Det er en velkendt proces, og det er netop for din sikkerheds skyld, at verifikation med NemID er nødvendig. Casumo* Sport skal sikre sig, at det rent faktisk er dig, der opretter en profil hos dem, med dine oplysninger. Denne sikkerhed kan vi takke det store fokus, der er på din sikkerhed i iGaming-verdenen, for.

Casumo Sport: Ind- og udbetalingsmuligheder

Formentlig ingen overraskelser her. Fordi Casumos* licens stadig behandles kan vi ikke sige noget med sikkerhed. Det virker imidlertid usandsynligt, at Casumo* Sport live skulle tillade færre indbetalingsmuligheder end deres konkurrenter.

Du vil med al' sandsynlighed kunne betale med alle de velkendte indbetalingsmetoder. Det kan til eksempel være VISA eller MasterCard inden for kreditkort, eller god, gammeldags bankoverførsel. Mere eksotiske indbetalingsmåder kunne eksempelvis være e-wallets såsom Neteller og Skrill.

Casumo Sport odds

Basketball, fodbold, håndbold, tennis og alle de andre velkendte sportsgrene, som spillere elsker, vil være at finde hos Casumo* Sport. Så meget tør vi trods alt godt sige. Præcis, hvordan man kan oddse på disse forskellige sportsgrene, er et åbent spørgsmål, men mon ikke der vil blive mulighed for både at lave prematch-odds og live-odds (det vil sige, at du kan spille på kampe, imens de er i gang).

Hertil skal tilføjes, at det også vil blive muligt at spille over Casumo* sport mobilen. Ofte kan man ikke gå og vente på, at man kommer hjem til sin computer. Live odds skal ske i øjeblikket, imens man ser, hvordan kampen udvikler sig, og hertil er en app en nødvendighed.

Der har blandt spiludbyderne været en tendens til at konkurrere hårdt på brugerfladen og brugeroplevelsen, så mon ikke Casumo* også præsenterer os for en æstetisk behagelig app, der er let at finde rundt i og – ikke mindst – placere odds på kampe i. Bonussen skal jo ikke være svær at bruge.

Kundeservice hos Casumo Sport

Kundeservice kan forekomme mindre centralt end nogle af de andre punkter, vi har behandlet (bonus, indbetalingsmuligheder, odds). Men det er stadig et vigtigt punkt.

Forhåbentlig bliver det dog aldrig nødvendigt for dig at kontakte Casumo* Sports kundeservice, men hvis det gør, er det da rart at vide, hvordan du får fat på dem. Her vil vores gæt være, at de som minimum kommer til at tilbyde en chat-funktion, som du kan bruge til at kontakte dem igennem.

Grunden til, at vi understreger “som minimum” er, at flere og flere spiludbydere tilbyder telefonisk support – ofte i en længere periode alle hverdage (f.eks. 09:00-18:00). Spørgsmålet er her, om Casumo* Sport live vil gå så langt som til at tilbyde kundeservice på dansk til deres danske kunder? Selvom vi håber, at vi aldrig får behov for at komme i kontakt med Casumo* Sports kundeservice, så vil det da være rart at komme igennem til en dansker i den anden ende.

Casumo Sport kommentarer