Cashpoint* har været på det danske marked siden 2012, men er oprindeligt en tysk bookmaker. Går du med tankerne om at oprette dig hos Cashpoint*, er det værd at tage med, at Cashpoint* tilbyder alle eksisterende spillere et favorabelt bonusprogram.

Velkomstbonus hos Cashpoint

1) Gå til Cashpoint.dk - KLIK HER!*

2) Opret en konto

I skrivende stund er der ingen velkomstbonus at hente hos Cashpoint*. Til gengæld har bookmakeren et generøst bonusprogram for eksisterende spillere, som de kalder xTreme-BONUS.

xTreme-BONUS hos Cashpoint

Du kan få op til 30 % i bonustillæg på din gevinst, når du spiller hos Cashpoint*. Konceptet, som bookmakeren kalder xTreme-BONUS, belønner dig, der kombinerer flere kampe på samme kupon. Dine valg skal være til mindst odds 1,50. Bonustillæget starter ved tre kombinerede valg (3 %), og det topper ved 30 kombinerede valg (30 %). Regler og vilkår gælder.

Cashpoint bonustilbud og kampagner

Cashpoint* har indført et ”cash.point”-koncept, der tilgodeser de eksisterende spillere. Cash.points udregnes via formlen antal væddemål x indskud, og når du har samlet mere end 50.000 cash.points sammen, kan du veksle disse direkte til tilgodehavender, som du kan spille for. Minimumsindsamlingen på 50.000 cash.points svarer til 50 kroner, og logikken er; jo mere du spiller, jo større tilgodehavender kan du optjene.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Opret en konto hos Cashpoint

Anmeldelse af Cashpoint

Cashpoint* er en af de nyere aktører på det danske spillemarked, og ligesom alle andre spillelicenserede bookmakere i Danmark skal du oprette sig med folkeregisterets oplysninger og logge ind via Nem-ID. Oprettelsen er relativt simpel, og alle bør derfor kunne være med. Oppe i højre hjørne lige under, hvor du logger ind som eksisterende kunde, kan du trykke på ”Tilmeld dig”. Herefter bliver du overført til en side, hvor du kan udfylde dine kontooplysninger. Her kan du også markere, om du ønsker at være en del af Cashpoints* kundeprogram og om du vil modtage nyhedsbrevet. Slutteligt skal du selvfølgelig acceptere regler og vilkår, før kontoen er åbnet og tilmeldingsprocessen fuldført. Det tager få minutter, og så er du ellers i gang hos Cashpoint*.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Cashpoint udbetalinger og indbetalinger

Cashpoint* har det gængse udvalg for ind- og udbetalingsmetoder i Danmark. Ved indbetalinger kan du bruge både VISA-kort, Mastercard, bankoverførsler, Skrill/Moneybookers* samt det mindre udbredte Paysafecard. Du kan desværre ikke indbetale via Neteller, som selvfølgelig er et minus i forhold til andre bookmakere. Udbetalinger foregår tilbage til VISA-kort, bankoverførsel eller til Skrill. For at udbetale til VISA/Skrill kræver det dog, at du har brugt samme metode til indbetaling. Indbetalingerne er gebyrfri, hvilket er et stort plus. Det er nemlig ikke tilfældet ved flere af konkurrenterne. Cashpoint* er derfor med helt fremme på dette område, men det trækker dog marginalt ned, at man ikke kan bruge Neteller.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Cashpoint.dk - website

Førstehåndsindtrykket af Cashpoints* webside er bestemt godkendt. Hjemmesiden bærer et mørkt præg med grå og gule toner. Noget, der matcher godt med det gul/hvide Cashpoint*-logo. Websiden fungerer efter få klik ganske udmærket, hvis man går i dybden med den. Alt fremstår meget enkelt uden for mange genveje, og det tager ikke mange sekunder at navigere sig igennem til de ligaer, man måtte være interesseret i. Et plus er at de f.eks. har de højtprofilerede ligaer som Champions League og Europa League på forsiden. Det er dog ærgerligt, at der ikke er en søgefunktion og genveje til f.eks. Superligaen, som er et stort spilleaktiv for danske kunder.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Cashpoint odds

Når snakken falder på spiludbud, er det et af de steder, hvor der er plads til forbedringer hos Cashpoint*. Som udgangspunkt er spiludvalget glimrende - specielt på de store fodboldligaer. Her finder du weekend efter weekend spilmuligheder, som langt fra alle danske bookmakere har. Til gengæld overser de nogle helt åbenlyse som eksempelvis 1. målscorer. På mindre sportsgrene ligger udvalget i høj grad på niveau med gennemsnittet for danske bookmakere. Samtidig har Cashpoint* fået udbygget spiludvalget løbende, så det fokuserer mere og mere på det danske marked.

Typer af væddemål
Som forlængelse af netop ovenstående punkt er Cashpoints* typer af væddemål også et punkt, hvor der er plads til forbedringer. På fodbold tilbydes som regel 1X2, over/under, ciffertips, lige/ulige og halvlegsspil på alle markeder og alle kampe. På andre markeder er der ikke megen opmærksomhed og her begrænser udbuddet sig endnu mere. Meget sjældent udbydes der kortspil og målscorerspil, men dette er dog set i et småt udbud under EM-kvalifikationen. Fodbold er på alle måder i højsædet, hvilket både er et plus og minus for Cashpoint*, hvis du er til andre end spillet med læderkuglen.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Live betting
Cashpoint* udbyder visuelt set en fin livebetting-klient, men udbuddet af kampe, streams og muligheder er ikke et punkt, hvor Cashpoint* kan konkurrere med andre bookmakere. Cashpoint* tilbyder en række kampe på livebetting hver dag, dette spænder i alt fra fodbold til andre igangværende sportsgrene, men tilbagebetalingsprocenten er i den lave ende og udbuddet kunne godt være bedre. Set i lyset af andre bookmakere synes Cashpoint* et stykke efter, men det skal dog for god ordens skyld nævnes, at live bettingen hos Cashpoing generelt set leverer efter indsigten - og bliver bedre med tiden.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Tilbagebetaling
Cashpoint* tillader nogle af markedets bedste 1X2-odds på de store markeder som f.eks. Premier League, La Liga og Ligue 1, hvor tilbagebetalingsprocenten er oppe omkring 96,96-5%. Dette er blandt det bedste, du kan finde på 1X2 hos de danske bookmakere. De øvrige spiltyper kan dog ikke holde samme niveau på tilbagebetalingsprocenten, der typisk ligger et par procenter under de føromtalte tilbagebetalingsprocenter. Det samme gør sig gældende for de mindre populære ligaer og sportsgrene som ishockey, tennis og håndbold. Cashpoint* har blandt danske bookmakere den svageste tilbagebetalingsprocent på de amerikanske sportsgrene, og det skal med i overvejelserne, inden man opretter sig som kunde hos Cashpoint*, da fokus også på dette områder er direkte rettet mod fodboldverdenen.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Indsatsmuligheder
Hos Cashpoint* kan man risikere at støde ind i personlige indsatsmuligheder. Man kan maksimalt spille 9.999 kroner på en spillekupon hos Cashpoint* og gevinstloftet er samtidig på 70.000 kroner. Dette loft er gældende, også selvom kuponen udløser en større sum end gevinstloftet, så det er en ting, man skal være meget opmærksom på. De færreste vil dog opleve at befinde sig i det indsatsleje, og det er derfor også nogle indsatsbegrænsninger, man ikke skal lægge det helt store i. Ganske få opererer nemlig i de prislejer, og størstedelen af Cashpoints* kunder vil ikke opleve problemer med indsatsmulighederne.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Kontakt Cashpoint: Kundeservice og telefon

Cashpoint* tilbyder i øjeblikket kun kontakt via e-mail, og supporten er derfor også et sted, der trænger til optimering. Du kan selv vælge, om du skriver på dansk eller engelsk, men svartiden kan variere meget i forhold til hvilket sprog, der skrives på. Cashpoint* er et pænt stykke efter bookmakere på dette punkt, og selvom der bliver arbejdet hårdt for at forbedre dette punkt, trækker supportmulighederne hos Cashpoint* en del ned i den samlede bedømmelse. Kontakt på e-mail er ikke nok og holdbart i længden.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Erfaringer med Cashpoint

Cashpoint* skal roses for de høje odds på store markeder Her sker det nemlig ofte, at Cashpoint* kan tilbyde nogle af markedets bedste odds. Ind- og udbetalingsmetoderne er nemme, websiden er let og overskuelig og dette er begge ting, der er med til, at Cashpoint* kan stige i karakterne. Der er dog omvendt også nogle ting, der trækker ned. Siden henvender sig ikke nok til danske kunder endnu, og det sløve spiludbud samt de lange supporthenvendelser gør, at Cashpoint* i det samlede billede synes et stykke efter flere konkurrenter. Cashpoint* udmærker sig som et okay supplement til andre bookmakere, og i vores øjne bliver de kun bedre med tiden. Pt. findes der dog bedre bookmakere som bet365*, Unibet* og Nordicbet*.

Opret en konto hos Cashpoint
*reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Cashpoint* - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Cashpoint kommentarer