Som ny kunde kan du få en velkomstbonus op til 500 kroner på et risikofrit spil på din første indbetaling, når du opretter dig via vores hjemmeside. Hvis du taber dit første spil, vil du således få det matchende beløb tilbage som et FreeBet. Vilkår og betingelser gælder* l Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu l StopSpillet: 70 22 28 25

Velkomstbonus hos bwin


1. Gå til bwin - KLIK HER!*

2. Opret en konto

3. Indbetal mellem 100 og 500 kroner (første indbetaling)

4. Du modtager nu dit risikofrie spil

5. Sæt dit første spil og tik på kuponen “BackUp spillet”, eller “Freebet” af.

Regler og vilkår for bwin's bonus

18+ | Regler & vilkår gælder* | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 500 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet: 70 22 28 25. Læs alle vilkår HER*.

bwin bonustilbud og kampagner

Hvis du godt kan lide at blive forkælet med tilbud og kampagner, når du spiller på sport, så skal du have en konto hos bwin*. Bookmakeren har en række tilbagevendende tilbud til eksisterende spillere som eksempelvis ”predictor challenge”, hvor du skal gætte tidspunktet for første mål i to udvalgte kampe for at vinde 750.000 kroner, og ”fredagsbomben”, hvor du kan vinde op til 250 kroner ekstra på en fredagskamp i Superligaen, hvis et specifikt scenarie indtræffer. Herudover er der koncepter som ”Enhanced Accas” med forhøjede odds, og ”Super kombi”, hvor du kan få pengene retur som et freebet, hvis du blot misser én kamp på din multikupon.

18+ | Regler & vilkår gælder* | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 500 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet: 70 22 28 25. Læs alle vilkår HER*.

Anmeldelse af bwin

Det er super enkelt at oprette en konto hos bwin*, og det tager ikke mange sekunder, før du er klar til at spille. Du klikker blot på den gule ’registrer nu’-knap i toppen af siden, og så er du i gang. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger som navn, email, osv., og så er du registreret og klar til at spille. At oprette sig som ny kunde hos bwin* er således helt og aldeles smertefrit, og skulle du alligevel have spørgsmål eller problemer, så sidder bwins* kundesupport klar ved telefonerne.

bwin udbetalinger og indbetalinger

Hos bwin* er der hele 28 forskellige indbetalingsmuligheder, så du kan med sikkerhed finde en optimalt måde at sætte penge ind på din spillekonto. Du har selvfølgelig mulighed for at indbetale med bankkort som Visa, MasterCard, Diners Club osv., og der er også mulighed for at foretage almindelig bankoverførsel eller overførsel via Paypal og lignende.
Der er ligeledes flere forskellige muligheder for at få udbetalt de penge, som du har stående på din spillekonto. Det bedste af det hele er, at både indbetalinger og udbetalinger er gratis.

bwin.dk - website og mobil

Bwins* hjemmeside er både flot og overskuelig. Siden med sportsvæddemål er bygget sådan op, at du har sportsgrene, ligaer osv. i venstre side, din igangværende kupon i højre side og spilmulighederne i midten. Menuen i venstre side giver dig mulighed for at vælge sportsgren, land og derefter liga, sådan at du hurtigt kan finde netop den kamp, du vil spille på. Desuden findes en søgeknap, hvor du kan indtaste navnet på et hold, en liga eller et land og lynhurtigt få kommende kampe vist. Tilgår du hjemmesiden på en mobiltelefon eller tablet, kommer du ind på bwins* mobiludgave af hjemmesiden, som er tilpasset, så den fungerer helt optimalt til brug på netop mobil eller tablet. Bwin* har desuden lanceret en ny og forbedret app til både Android og iOS, som er blandt de bedste i branchen.

bwin odds

Spilmulighederne hos bwin* er nærmest uendelige, og du kan spille på alt fra fodbold og Formel 1 til skak og skihop. Derudover er der mulighed for at spille på en lang række underholdnings- og politik-væddemål, som eksempelvis omhandler prisuddelinger, politiske valg eller populære TV-programmer. I forhold til de mest populære sportsgrene som fodbold, håndbold og tennis dækker bwin* hele verden, og i de store fodboldlande kan du også spille på mange af de sekundære divisioner. Der er med andre ord rig mulighed for at finde netop den kamp og det væddemål, som du vil spille på.

Typer af væddemål
Bwin* udbyder en lang række forskellige væddemål, og på kampene i de største fodboldligaer kan du vælge mellem omkring 200 forskellige spil. Du kan selvfølgelig spille 1X2-, over/under-, målscorer- og handicapspil, som hos alle andre bookmakere, men derudover har du hos bwin* mulighed for at spille på, hvor mange mål det enkelte hold scorer, hvor mange mål der bliver scoret indenfor et givent tidsinterval og meget andet. Når du har fundet den kamp, som du vil spille på, kan du derfor med sikkerhed finde et godt væddemål, som er værd at sætte lidt kroner på. I forhold til antallet af forskellige spilmuligheder på hver enkelt kamp, ligger bwins* klare spidskompetence i fodbold, men der er også masser af forskellige væddemål at vælge imellem på tennis, håndbold, basketbal og ishockey.

Live betting
Hvis du kan lide at live oddse på sport, vil du ikke blive skuffet over at spille hos bwin*. Der er masser af livevæddemål at spille på, og oddsene opdateres hele tiden. Uanset hvad du vil spille på, kan du følge med i kampens udvikling, og bwin* live streamer endda fra en lang række sportsgrene og ligaer. Du kan spille på alle de klassiske liveodds-væddemål, som hvem der vinder kampen, hvem der scorer næste mål, hvor mange mål der bliver scoret osv. Det fungerer specielt godt på mobil, mens udvalget hverken er værre eller bedre end gennemsnittet blandt danske bookmakere.

Odds og tilbagebetaling
Når du oddser, vil man selvfølgelig have mest muligt for sine penge, og hvis du spiller hos bwin*, er du sikker på ikke at blive snydt. Bwin* er nemlig godt med i kampen, når der konkurreres om, hvilken bookmaker der har det højeste odds på et givent spil. Desuden har bwin* en rigtig flot tilbagebetalingsprocent på mellem 97 og 97,5 procent på de store kampe op til kamsptart, mens den faste tilbagebetalingsprocent på Superligaen ligger på 95 procent. Lavere ligaer lider dog under lavere tilbagebetalingsprocenter.

Indsatsmuligheder
Der kan forekomme limis hos bwin*. Har du oplevet dette, kan du kontakte os på [email protected] og fortælle om din oplevelse.

Kontakt bwin: Kundeservice og telefon

Hvis du pludselig får brug for hjælp eller vejledning omkring sine spil eller sin konto, er det rart, hvis du hurtigt og nemt kan komme i kontakt med en bookmakers kundesupport, og det er tilfældet hos bwin*. Telefonlinjerne er åbne mellem 10 og 22 på hverdage og mellem 12 og 22 i weekenden, så hvis der opstår et problem, er det bare at give bwin* et kald. Hvis du hellere vil have skriftlig hjælp kan du kontakte kundeservice via live chat eller gennem en kontaktformular. Det er således intet problem at få fat i en bwin*-medarbejdere, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

bwin FAQ

Få en håndfuld af de typiske bwin*-spørgsmål besvaret herunder.

Hvem ejer bwin*?
bwin* ejes af GVC Holdings PLC.

Er det sikkert at spille hos bwin*?
Ja, bwin* er godkendt af Spillemyndigheden, og det er således sikkert at anvende bookmakeren.

Kan jeg live streame hos bwin*?
Ja, bwin* sender direkte fra indtil flere forskellige sportsbegivenheder. Du finder både fodbold, tennis og basketball i streaming-kalenderen hos bwin*.

Hvad er systemspil?
Systemspil refererer til en væddemålskonstellation, der er forskellig fra ”lige på”. Når du spiller systemspil laver du flere mindre væddemål, hvilket har som konsekvens, at du ikke nødvendigvis skal ramme alle dine valg for at få gevinst.

Hvor lang tid tager min udbetaling?
Den typiske behandlingstid på udbetalinger hos bwin* er mellem 2 og 5 arbejdsdage.

Hvordan får jeg freebets hos bwin*?
bwin* kører lige nu med et velkomsttilbud, hvor du kan modtage et freebet på op til 500 kr. Du får udbetalt dit freebet, hvis du taber på det første spil du sætter som ny bwin* kunde. Dit freebet vil være matchende beløbet af din første indbetaling på min. 100 kr. og maks. 500 kr.

18+ l Regler & vilkår gælder* | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 500 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu l StopSpillet: 70 22 28 25. Læs alle vilkår HER*.

Konklusion
Bwin* er et rigtigt godt bud, hvis du går og leder efter en ny bookmaker at spille hos. Både hjemmeside og app fungerer godt, så uanset om du foretrække at spille på computer, mobil eller tablet er det både let og hurtigt at placerer dine væddemål. Bwin* er desuden blandt de bookmakere, der har højeste odds og tilbagebetalingsprocent på fodbold, og du er derfor sikker på at få værdi for pengene. Spiludbuddet er stort – i særdeleshed på fodbold – og bwin* tilbyder en fin bonus.

18+ | Regler & vilkår gælder* | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 500 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet: 70 22 28 25. Læs alle vilkår HER*.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

bwin kommentarer