Hos BetStars*, der er PokerStars*’ sportsbookmaker, kan et bet blive til tre. For som en særlig velkomst til nye spillere hos BetStars*, bliver der kvitteret med to freebets, når du har placeret dit første væddemål. Vilkår gælder.

Bonus som ny spiller hos BetStars


1. Opret en konto – KLIK HER!*

2. Foretag en indbetaling.

3. Placér dit første spil (minimum 10 euro) til mindst odds 2,00.

4. Du modtager to gange freebets à 10 euro.

Regler og vilkår for BetStars' bonus

Til forskel fra de fleste andre bookmakere, der kører med en indbetalingsbonus, giver BetStars* dig to freebets på 10 euro, når har placeret dit første væddemål på en valgfri sportsgren. En betingelse for, at du får tildelt de to freebets er, at dit første væddemål skal give mindst odds 2,00, og så skal din indsats som minimum være 10 euro. Hvis du i forvejen har en konto hos PokerStars*, hvorfra du har spillet poker eller casino, kan du også få adgang til velkomsttilbuddet fra BetStars* via vinduet ”Challenges”. Dine tildelte freebets bliver synlige under fanen "Bonusspil" inden for 48 timer. Det er ikke tilladt at bruge de to freebets på at spille på begge udfald i et tovejsspil. Du skal desuden benytte de to freebets inden for syv dage fra, at du har modtaget dem, ellers bortfalder de. Du kan ikke modtage bonussen, hvis du benytter Neteller eller Skrill (Moneybookers*) som betalingsmetode.

Regler og vilkår gælder. Læs dem alle HER*.

BetStars bonustilbud og kampagner

BetStars* forkæler dig med flere bonusser, som de lægger oven i din gevinst på udvalgte sportsgrene, når du laver kombinationsspil med minimum tre kampe på kuponen. BetStars* har ladet sig inspirere af den populære funktion på PokerStars*’ Spin & Go-turneringer med indførelsen af den unikke Spin & Bet-funktion, hvor man har mulighed for at tidoble sine mulige gevinster på et væddemål, hvis man er heldig. BetStars* Challenges er en interessant kampagne, der kører, hvor du får belønninger, hvis du løser nogle spillemæssige udfordringer, der bliver stillet – som f.eks. at ramme slutresultatet af en fodboldkamp eller at vinde tre livevæddemål på tennis. Du trykker bare ”Start” i dit ”Challenges”-vindue ud for de udfordringer, du vil tage. Så bliver din spilleaktivitet målt, og du vil blive belønnet, hvis du fuldfører en udfordring.

Få din Betstars bonus her

Anmeldelse af BetStars

BetStars* er PokerStars*’ sportsbettingunivers, der så dagens lys for at imødekomme ønsket fra flere af deres eksisterende spillere om også at kunne oddse. Som verdens største pokersite, er sportsbetting muligvis ikke førsteprioriteten hos Stars, men de er kommet på banen med sportsbetting for at tage kampen op med de etablerede bookmakere, og de er i hvert fald blevet et oplagt sted at søge hen, når deres eksisterende kunder skal holde pause fra kortspillet. Men er BetStars* mere end et tidsfordriv for dedikerede pokerspillere, og hvorfor er der grund til at overveje at melde sig under BetStars*’ faner? Det giver vi dig et overblik over i anmeldelsen herunder, hvor du kan få et indtryk af, hvad BetStars* har at byde på.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

At åbne en konto hos BetStars

Der er nemt at oprette en spillekonto hos BetStars*. Du klikker blot på ”Opret konto” i toppen af siden, udfylder din mailadresse, opfinder et Stars-ID og et kodeord. Du kan herefter overføre penge til din konto, men denne mulighed finder du også let, hvis du trykker på knappen ”Indbetal”, som er at finde øverst til højre på BetStars*’ site, når du er logget ind. Det er denne knap, du skal ty til, hvis du har brug for ny kapital på din spillekonto.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

BetStars udbetalinger og indbetalinger

Det er ingen sag at sætte penge ind på din spillekonto. Du kan anvende betalingsmetoder som Visa, MasterCard, PayPal, Neteller, Skrill, EntroPay, PaysafeCard og bankoverførsel. Efter indbetalingen er dine penge straks tilgængelig på din spillekonto. Du skal mindst indbetale 10 dollars, hvilket svarer til lidt over 60 kroner afhængig af kursen, og maksimumindbetalingen er 1.000 dollars, selvom det er muligt at anmode om et større indbetalingsbeløb. Der er ingen gebyrer på dine indbetalinger.

Når du skal have udbetalt penge fra din spillekonto, skal du trykke på ”Konto” og derefter ”Udbetal”. Du modtager automatisk pengene til dér, hvor din indbetaling er foretaget fra. Dog skal de indbetalte penge gennemspilles en enkelt gang, før du kan foretage en udbetaling. Udbetalingen til Visa-kort kan tage mellem tre til ti hverdage. De hurtigste udbetalingsmetoder er Neteller, Skrill og PayPal.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

BetStars.dk - website

BetStars*’ website virker måske en smule overvældende ved første øjekast, og det kræver nok en smule navigation på sitet, før du har dannet dig et godt overblik. Mulighederne er mange. I topmenuen finder du udvalgte populære sportsgrene, og der er også et link til live-spil på denne menulinje. Herunder præsenteres du som udgangspunkt for et undermenupunkt, der hedder ”Højdepunkter”, som udfolder et væld af muligheder, som BetStars* har udvalgt, der både rummer aktuelle spil, boost-kampagner, kampagner og Spin & Bet. Det er svært at finde ud af, hvor man skal starte, men har man tiden til at orientere sig, får man efterhånden en god idé om, hvad BetStars* har at byde på, og hvor man finder det, man skal bruge. På forsiden kan du også vælge et andet undermenupunkt, du vil have udfoldet. Det kan enten være ”Kampagner” eller ”Resultater”. Det er en fin feature, da du dermed kan få koncentreret indholdet på siden om enten BetStars*’ kampagner eller sportsresultater, hvis det er det, du er ude efter. Trykker du på en sportsgren i topmenuen (eller under ”A-Å” ude til højre i menulinjen, der udfolder endnu flere sportsgrene), åbner der sig en side, der som udgangspunkt viser dig de kommende kampe inden for sportsgrenen. Mulighederne for at filtrere, hvad du vil se, er store. Der er en anvendelig menu i siden, hvor du kan trykke dig frem til det land eller den turnering, du leder efter. Der er også en undermenu oppe på den enkelte sportsgrens side, hvor du foruden undersiden ”Kampe”, som automatisk er den, der åbner, kan vælge mellem ”Livespil”, ”Daglig”, ”Mesterskabsspil”, ”Højdepunkter”, ”Populært” og ”Resultater”. Disse mange muligheder giver dig mulighed for at udvælge lige det, du gerne vil have vist, uden at du får alt det overflødige med. Siden fungerer rigtig godt, hvis du vil orientere dig om de spilmuligheder, der er inden for de forskellige sportsgrene, men man kunne godt savne en søgefunktion, hvis man er afklaret om, hvilke(n) kamp(e) man vil spille på.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

BetStars odds og væddemål

Betstars* har mere end 25 forskellige sportsgrene at vælge imellem i oversigten og dækker dermed relativt bredt i sportsverdenen. I menulinjen er de populæreste sportsgrene fremhævet anført af fodbold og tennis, men du kan også spille på alt fra hestevæddeløb til e-sport. Der er et rigtig flot udvalg af sportsbegivenheder og kampe og faktisk også et væld af spil at vælge imellem. Der er +100 spilmuligheder på mange fodboldkampe, hvor du udover de klassiske væddemål blandt andet kan finde under/over antal mål, målscorere og spil på den enkelte halvleg. Men der er mange andre sportsgrene, hvor BetStars* er rigtig godt med, og du snildt finder et tocifret antal spilmuligheder på alverdens kampe. Så du skal altså ikke regne med at gå forgæves hos BetStars*, selvom du både kræver et stort udvalg af kampe og spil, der strækker sig fra de klassiske muligheder til de mere specielle markeder. Dette gør BetStars* til en meget konkurrencedygtig bookmaker, hvor det er muligt at variere dit spil med de mange indbydende spilmuligheder.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

Live betting
Livesektionen hos BetStars* har en let sortering på sportsgrenene. Du finder stort set til hver en tid live spil på tennis, fodbold, basketball og ishockey – så udvalget af kampe er helt som det skal være, hvis du er en livebetter. Og udvalget af spilmuligheder live er ofte imponerende stort. På fodboldkampe er der et trecifret antal muligheder på de store fodboldkampe. Samtidig tilbyder BetStars* til den enkelte kamp en live-statistik, der kører øverst på siden, når du er gået ind på en specifik live begivenhed. Dermed får du et kvalificeret grundlag at placere dine livebets på. Dog kunne det være lækkert, hvis der var mulighed for at live streame sport, som der ikke er pt.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

Tilbagebetaling
BetStars* har en tilbagebetalingsprocent tæt på 95% på de største fodboldrækker i Europa, men den ligger en smule lavere på eksempelvis dansk fodbold. Dette taler hverken for eller imod BetStars*, for deres odds matcher rimelig godt, hvad de fleste andre bookmakere tilbyder. Hvad angår tilbagebetaling, skiller BetStars* sig ikke nævneværdigt ud. Hvis man kigger på de bedste tenniskampe, får du en tilbagebetaling tæt på 94%, og det er ganske pænt set i forhold til, hvad andre bookmakere tilbyder.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

Indsatsmuligheder
Både minimum- og maksimumindsatsen på begivenheder hos BetStars* kan variere fra kamp til kamp. Du kan spille for under en krone nogle gange, og hvad du højst må vædde, kan vi desværre ikke fortælle dig. Men det fremgår tydeligt din kupon, når du er logget ind. Vær dog klar over at maksimumindsatsen på eksempelvis polsk floorball ikke er lige så høj, som den er til de store europæiske fodboldkampe, der er langt bedre reguleret – også på grund af den større omsætning, som disse kampe har. Hvis du vil spille for et større beløb end det angivne maksimum, du kan se på din kupon, bliver du henvist til en forhandler, der enten godtager eller afviser beløbet. Du har også mulighed for at placere flere væddemål på det samme udfald. Det gør, at bookmakeren dog har mulighed for at tilpasse oddset, når et væddemål er placeret. Så du kan muligvis ikke fange det samme odds, når du spiller på udfaldet anden gang.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

Kontakt BetStars: Kundeservice og chat

Hvis du har brug for hjælp eller vil kontakte BetStars*, så efterspørger du en funktion, der hverken er det mest intuitive eller optimale på siden. Hvis du finder linket til kundeservice, der ligger i menulinjen, bliver du ledt hen til en FAQ-sektion, der muligvis kan hjælpe dig, uden at du skal have kontakt til en medarbejder fra kundeservice. FAQ’en er delt op på kategorierne ”Generelt om at spille på sport”, ”Konto”, ”Sådan spiller du”, ”Free bets”, ”Indfrielse af væddemål”, ”Væddemålsfradrag”, ”Særlige tilbud” og ”Kundeservice/hjælp?”. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål i FAQ’en, kan du på denne side finde en mailadresse til supporten, der er tilgængelig 24/7, eller herfra trykke dig videre til en konktaktformular. Kontakt- og chatmulighederne lever ikke helt op til de standarder, man efterhånden er vant til hos de bedste bookmakere. Det er eksempelvis ikke muligt at starte en live chat, og du kan heller kontakte BetStars* telefonisk.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

Konklusion
BetStars* vil helt sikkert kunne leve op til de standardkrav, man har til en online bookmaker, og de har faktisk tilmed et rigtig flot udvalg af begivenheder og spilmuligheder – både hvad angår prematch- og livebetting. Det kræver lidt tilvænning, før man føler sig hjemme på siden, der ved første øjekast har en overvældende mængde af muligheder. Når man først har forstået logikken, fungerer BetStars*’ univers glimrende – dog kunne man godt efterlyse en søgefunktion og en lettere adgang til kundeservice, hvis man har brug for hjælp. Deres særlige velkomstbonus i form af freebets, de spændende Challenges og den unikke Spin & Bet-funktion får BetStars* til at skille sig positivt ud, og det er vigtigt for helhedsindtrykket, da man måske kunne frygte, at en bookmaker, der står på skuldrene af et gigantisk pokersite, måske ikke ville gøre nok for at gøre sig attraktiv for sportsbettere. Det er dog ingenlunde tilfældet.

Få to freebets à 10 euro hos BetStars – KLIK HER!*

Få din Betstars bonus her
*reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til BetStars* - så smid endelig en kommentar herunder :-)

Betstars kommentarer