Betsson giver dig som ny kunde hos dem en rigtig flot Betsson bonus helt uden brug af bonuskode. Du skal bare oprette dig via et af Betssons link på denne side. Gør du dette, får du nemlig en bookmaker bonus op til 1.000 kroner på din første indbetaling. Bonussen fra Betsson er tilmed på 50 %, hvilket betyder følgende: For hver 100 kroner, du indsætter på din første indbetaling, giver Betsson dig 50 kroner ekstra at spille for. Dette gælder op til 1.000 kroner, som altså bliver til 2.000 kroner.

Denne Betsson bonus skal spilles igennem mindst seks gange til odds 1,50 i løbet af 60 dage. Ellers har Betsson retten til at tilbagetrække bonussen. Det skulle dog ikke være et problem for en almindelig spiller at opfylde disse krav.

Få din Betsson bonus her!

At åbne en konto hos BetssonBetsson bonuskode
Der er ikke noget svært i at åbne en konto hos Betsson, og selve oprettelsen ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Hvis du følger følgende trin, er du hurtigt selvkørende og klar til at udforske de utallige af muligheder, der findes hos Betsson. Det første trin der skal udføres er, at du skal klikke dig ind på Betsson. Derefter klikker du på ”Åbn konto” øverst i højre hjørne, og der popper efterfølgende en ny side frem. Heri logger du ind med dit NEM-ID og bliver efterfølgende ført videre i systemet. Her udfylder du data om dig selv, inden du igen klikker på ”Åbn konto”. Når det er gjort, er din spilkonto hos Betsson åben, og du er nu klar til at gå i krig med de mange muligheder hos Betsson og indbetale penge til din Betsson bonus.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

Ind- og udbetalingerBetsson bonus
Når du vil fortage dig en indbetaling til Betsson, findes der en række forskellige metoder, du kan benytte dig af. Alle de mindre kendte metoder er skåret væk, og Betsson har i stedet valgt at fokusere på de metoder, som der er flest der bruger. Det betyder så godt nok, at udvalget ikke er så stort, men omvendt er du godt dækket ind med de mest kendte og populære indbetalingsmetoder. Du kan foretage en indbetaling via kreditkort (dankort, VISA eller Mastercard), Neteller og Moneybookers. Benytter du dig af et kreditkort, er der et mindre gebyr, mens det er gebyrfrit at benytte både Neteller og Moneybookers. De samme muligheder gør sig gældende, hvis du skal foretage dig en udbetaling. Her er alle muligheder dog gebyrfrie. Foretager du dig en udbetaling via kreditkort, går der typisk mellem 3-5 bankdage før pengene fremgår på din konto, mens ventetiden typisk er på 1-2 døgn, hvis du benytter dig af enten Neteller eller Moneybookers.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

WebsiteBonus fra Betsson
Betsson er holdt i lyse farver, hvor de gennemgående farver er hvid, grøn og orange. Betsson er derfor også en overskuelig side, hvor du lynhurtigt lærer, hvor de forskellige ting er placeret. Menuen er placeret i venstre side, hvor søgefunktionen er placeret øverst. Søgefunktionen er rigtig brugbar, da den løbende kommer med forslag, mens du skriver, og du har derfor altid gode muligheder for at finde den ønskede kamp, selvom du ikke er helt sikker på stavemåden. Under søgefunktionen fremgår de forskellige sportsgrene. Menuen er hele tiden synlig, og du kan derfor nemt springe fra sportsgren til sportsgren og fra liga til liga. Hvis du klikker på en sportsgren, dukker de forskellige ligaer indenfor sportsgrenen frem under, og klikker du på en af ligaerne, bliver du ført videre til kampene indenfor ligaen og sportsgrenen. I højre side fremgår din spilkupon, som også hele tiden er synlig. Selve hjemmesiden er opsat på en flot måde, og du bliver hurtig glad for designet.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

SpiludbudBonuskode til Betsson
Spiludbuddet hos Betsson er helt i top, og Betsson er virkelig en bookmaker, der strækker ud over mange forskellige sportsgrene. På Betsson finder du nemlig ikke kun et spiludbud på de store og mest populære sportsgrene, men derimod finder du også spil på en masse af de lidt mindre kendte sportsgrene. På de store sportsgrene som fodbold, ishockey og basketball går Betsson også fint i dybden, og her finder du fx odds på de mindre rækker i Danmark. Hos Betsson finder du også odds på sportsgrene som atletik, vintersport, bandy, speedway, futsal og pesäpallo. Dermed er der også mange forskellige muligheder for at spille med din bonus fra Betsson, og som kunde hos Betsson har du derfor et hav af forskellige valg og muligheder til at sammensætte den helt rette spilkupon.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

Typer af væddemålBetsson bonuskode
Betsson kan tilbyde enormt mange spiltyper til hver enkelt kamp, og det betyder altså, at du som kunde har en masse forskellige spil at kunne vælge imellem. Hele vejen rundt gælder det, og det er fx ikke kun på den bedste engelske fodboldliga, at du finder mange spiltyper. Betsson er en af få bookmakere, der tilbyder player specials på amerikanske sportsgrene som NFL, NBA og NHL. På de største og mest kendte sportsgrene kan der tit findes helt op til hundrede forskellige spiltyper, og det giver derfor mere eller mindre sig selv, at Betsson er blandt de førende på markedet på dette punkt. Betsson kan derfor klart anbefales - kombineret med deres Betsson bonus - hvis du tit veksler mellem en masse forskellige spiltyper og ikke kun holder dig til de mest almindelige som 1X2, over/under og handicapspil.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

Live bettingBetsson.dk
Betsson råder over en i sig selv rigtig god livesektion, hvor der findes en masse forskellige kampe, som er oplagte at spille på med din bonus fra Betsson. Er du derfor typen, der godt kan lide at sætte lidt mønter på kampe, der allerede er i gang, er Betsson et særdeles godt valg til det formål. Betsson kan nemlig tilbyde liveodds på en masse forskellige kampe, og det er ikke kun de store og populære TV-kampe, der kan findes liveodds på hos Betsson, da livesektionen hos Betsson dækker over mange forskellige sportsgrene. På hver enkelt kamp findes der ligeledes en masse forskellige spiltyper, og Betsson henvender sig derfor til enormt mange mennesker - formentlig også til dig. Livesektionen er nemt og overskueligt opsat, og det tager ikke mange øjeblikke at få dannet sig et overblik over siden.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

Odds og tilbagebetalingBetsson
Betsson ligger i den pæne ende hvad angår odds og tilbagebetalingsprocent, og på Betsson finder du tit rigtig pæne odds. Den gennemsnitlige tilbagebetaling ligger lige over de 93 %, hvilket må siges at være godkendt. På fodbold ligger tilbagebetalingsprocenten mellem 93-96 %, og oddsene er derfor tilpasset til hver enkelt liga. Det er dog ikke kun på fodbold, at Betsson har pæne odds, da Betsson hele vejen rundt kan fremvise flotte odds. På amerikansk sport ligger tilbagebetalingen på den anden side af 95 %, mens der kan findes en tilbagebetalingsprocent mellem 92 og 95 på tennis, ishockey og håndbold. På de mindre ligaer og rækker, der findes hos Betsson, er oddsene også pæne, og der er ikke meget at indvende imod de odds, som Betsson fremsætter. Betsson ligger altså med i den gode ende af tabellen og kan fra tid til anden fremvise markedsførende odds.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

IndsatsmulighederBetsson bonus
Betsson har på hver sportsgren og kamp en maksimal linje for hvor meget, der kan spilles på den givne kamp, så du ved derfor også hvor stort et indskud, du kan lave på hver enkelt kamp hos Betsson. Det giver mere eller mindre sig selv, at der er sportsgrene, du kan spille højere beløb på end andre, og Betsson har derfor ikke noget bestemt beløb som maksimum, som gør sig gældende for alle sportsgrene. De sportsgrene og ligaer hvor indsatsmulighederne er gode, er fx indenfor fodbold på Premier League, Champions League, Primera Division og de andre store og populære ligaer. Indsatsmulighederne er lidt mindre på fx Danmarksserien, men stadig på et godkendt niveau, hvor der ikke bør opstå problemer med dit indskud. Skulle det alligevel ske, at du ikke kan få dit ønskede beløb igennem, kan du vælge at videresende hele indsatsen til manuel godkendelse, ligesom du også kan nøjes med at sende den del af dit beløb, som i første omgang ikke blev godkendt til manuel godkendelse.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

SupportBetsson bonuskode
Supporten hos Betsson er helt i top, og hungrer man efter god service og en bookmaker, der tager sig ekstra godt af sine kunder, så er Betsson det helt rigtige valg. Betsson kan nemlig tilbyde dig som kunde en fornem service, og dine problemer er ikke langt fra et svar hos Betsson, som sidder klar til at hjælpe dig med dine problemer hele døgnet rundt. Ønsker du hjælp fra Betsson, kan du kontakte Betsson via følgende muligheder: Livechat, telefon eller e-mail. Mulighederne er derfor mange, og her bør den muligheden, som passer lige præcis til dig, være at finde. Svartiden er på alle tre former helt i bund, og generelt er der kun positive ting, at sige om supporten hos Betsson, som rangerer blandt de bedste på markedet.

Få din Betsson bonus på 1.000 kroner - klik her!

KonklusionBetsson bonus
Betsson er en god all-round bookmaker, der har fokus på en masse forskellige sportsgrene, og som samtidig har et stort udvalg på disse sportsgrene. Hos Betsson er mulighederne mange, og kan du lide at spille på forskellige sportsgrene, er denne bookmaker et rigtig godt valg. Hvad angår spiludbud og udvalg af forskellige spiltyper, er Betsson med helt fremme i feltet, og du finder på disse to punkter en masse forskellige muligheder, så du altid har en masse forskellige ting at spille på. Supporten hos Betsson skal også nævnes, da Betsson virkelig ligger en dyd i at hjælpe deres kunde så hurtigt som muligt. Betsson er derfor en alle tiders bookmaker, som helt klart kan anbefales til venner og bekendte. Det hele toppes med deres 50 % Betsson bonus op til 1.000 kroner.

Få din Betsson bonus her!

Betsson kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg