OBS. Betsafe er desværre lukket for danske spillere. Du kan dog stadig spille hos andre spændende udbydere som:

bet365*

Unibet*

Bethard*

LeoVegas*

Prøv en bookmaker i dag

Vil du gerne vide mere om Betsafe, kan du læse med herunder:

Betsafe bonus

Som dansk spiller kan du ikke længere modtage en bonus hos Betsafe.

Anmeldelse af Betsafe

Ønsker du at oprette en spilkonto hos Betsafe, tager det ikke mange minutter, og før du ved af det, kan du have placeret dit første væddemål. Det er nemlig helt ligetil, og alle kan være med her. Det første du skal gøre, er at du skal klikke dig ind på selve Betsafe via anmeldelsen her. Derefter klikker du på ”Åbn konto” øverst i højre hjørne, og dermed er du i gang med oprettelsen. Efterfølgende popper en side frem med registreringsformularen. Her udfylder du formularen, og så er det bare at følge de enkle trin.

Betsafe udbetalinger og indbetalinger

Betsafe holder sig til de mere kendte indbetalingsmuligheder, hvilket altså betyder, at mulighederne for en indbetaling er baseret på de mest gængse og allervigtigste. Du kan foretage en indbetaling via kreditkort (VISA, Mastercard eller et almindelig Dankort), Neteller eller Moneybookers*. Benytter du dig af kreditkort til en indbetaling, er der et gebyr på 2,5 %. Udvalget er ikke så stort, men omvendt er de mest almindelige indbetalingsformer at finde, og dine behov bør derfor være dækket. Samtidig slipper du for at skulle blade igennem en masse ligegyldige betalingsmetoder, som de færreste alligevel benytter. Ønsker du at udbetale dine penge, er mulighederne de samme, men her findes ingen gebyrer. Udbetaler du til enten Neteller eller Moneybookers* går der 1-48 timer, før du har pengene stående på din konto. Vælger du at udbetale til kreditkort eller bankkonto må du vente et par dage, før pengene er hos dig. Dette er absolut normal praksis.

Betsafe.dk - website

Betsafe har en flot hjemmeside, hvor designet er holdt enkelt, men samtidig ligger på et niveau over gennemsnittet. Farverne er holdt i sort og rødt, hvilket er med til at give siden et professionelt look. Du skaber dig et overblik over hjemmesiden allerede ved første besøg, og det tager derfor ikke mange sekunder at finde dig til rette. Menuen fremgår i venstre side, hvor de forskellige sportsgrene er listet op efter hinanden. Klikker du på en sportsgren, dukker de forskellige ligaer indenfor sportsgrenen op under selve sportsgrenen, og klikker du her bliver du ført videre til kampene indenfor den liga. Menuen er hele tiden synlig, hvilket gør, at det er nemt og hurtigt at navigere fra kamp til kamp. Øverst på menuen sidder søgefunktionen, som klart er en fordel, hvis du hurtigt skal finde et hold, som du kender hele navnet eller blot noget af navnet på. I højre side fremgår din spilkupon, og den er også hele tiden synlig. Websitets funktioner er holdt simpelt, men på denne måde farer du heller aldrig vild.

Betsafe odds

Hos Betsafe finder du et stort udvalg af forskellige sportsgrene, som du kan sætte dine penge på. Betsafe gør nemlig meget ud af, at deres kunder skal have så mange spilmuligheder som muligt, og derfor finder du også odds på en masse forskellige sportsgrene, som ikke kun tæller de store, som fodbold, tennis, ishockey og basketball. Disse fire sportsgrene er dog ekstra godt dækket ind, og her finder du odds helt ned på nogle af de mindre rækker. Det er tydeligt, at Betsafe ligger stor vægt på disse sportsgrene. Mindre sportsgrene finder du dog også odds på, hvor sportsgrene som motorsport, vintersport, bandy og speedway kan nævnes – sportsgrene som ellers ikke trækker det helt store opmærksomhed. Spiludbuddet hos Betsafe er derfor helt i top, og Betsafe er derfor et oplagt valg, hvis du vil have et stort udvalg, eller bare godt kan lide at spille på alt fra små sportsgrene til de allerstørste kampe.

Typer af væddemål
Du finder på alle kampe, som Betsafe tilbyder odds på, et stort udvalg af forskellige spiltyper. Betsafe er på dette punkt blandt de førende på markedet. Betsafe ligger nemlig stor vægt på, at deres kunder har mange muligheder, hvilket altså kommer dig til gode på fx dette område. På fodbold finder du tit op mod hundrede forskellige spiltyper, hvor alt lige fra ciffertips, asian handicaps, målscorerspil, halvlegsspil til de mere almindelige spiltyper som 1X2 og over/under er at finde. På amerikansk sport finder du som kunde player specials, og her kan du fx spille på hvor mange assist en given NBA-spiller laver i en kamp. På tennis og ishockey er Betsafe også godt med, og generelt er Betsafe godt med på spiltyper på alle de sportsgrene, de udbyder odds på. På dette punkt er Betsafe med helt fremme i skoene, hvilket selvfølgelig er et klart plus.

Live betting
Betsafe mønstrer en flot live sektion, og her er der virkelig meget at komme efter. Det er nemt og overskueligt opsat, og du danner dig lynhurtigt en overblik over selve livesektionen. Betsafe tilbyder live odds på en masse forskellige kampe, og det er ikke kun på de helt store sportsgrene, da Betsafe også på dette punkt har et flot spiludbud. Udover at tilbyde liveodds på sportsgrene som fodbold, basketball, tennis og ishockey, så går Betsafe også på dette punkt godt i bredden, og du kan dermed også livebette på sportsgrene som baseball og håndbold, ligesom vintersport kan være på programmet. På hver enkelt kamp er udvalget af spiltyper også ganske pænt, hvor du på hver kamp finder op mod 10-20 forskellige spiltyper. Betsafe kan mere end gennemsnittet.

Tilbagebetaling
Betsafe ligger pænt med i kampen om de højeste odds, og det betyder altså, at oddsene på Betsafe ligger til den gode side. Den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent ligger på den gode side af 93 %, og som kunde hos Betsafe oplever du derfor tit rigtig gode odds, som til tider også er markedsførende. På dette punkt er Betsafe også godt med hele vejen rundt, og det er altså derfor ikke kun på de store europæiske ligaer indenfor fodbold, at du finder de høje odds. Også på de mindre ligaer og sportsgrene er Betsafe godt med, og her finder du også tit rigtig flotte odds. På fodbold ligger Betsafe med en tilbagebetalingsprocent mellem 93-96, hvor de store ligaer ligger med en tilbagebetalingsprocent på +94 %. På amerikansk sport er tilbagebetalingsprocenten på den anden side af 95 %, mens tilbagebetalingsprocenten på tennis, ishockey og basketball svinger mellem 92-95 %. Der er derfor odds, der er værd at komme efter hos Betsafe, som selvfølgelig trækker op.

Indsatsmuligheder
Betsafe har fine indsatsmuligheder, og alt efter hvilken sportsgren og liga du vælger, kan du få pæne indsatser igennem. Afhængig af hvilken sportsgren og liga du vælger, kan du som kunde hos Betsafe få et beløb igennem, der er bestemt til hver enkelt sportsgren og liga. Indsatsmulighederne er derfor forskellige fra sportsgren til sportsgren, og du kan derfor ikke spille for ligeså høje beløb på golf, som du fx kan på fodbold. På de store europæiske ligaer som Premier League og Primera Division er indsatsmulighederne pæne, mens de på de mindre sportsgrene og ligaer også er godkendte. Skulle du opleve, at du alligevel ikke kan få hele dit ønsket igennem, kan du altid vælge at sende enten hele beløbet eller noget af beløbet til manuel godkendelse, og dermed har du mulighed for, at hele dit beløb bliver godkendt som indsats. God service af Betsafe, som selvfølgelig sigter efter, at tillade de største indskud som muligt.

Kontakt Betsafe: Kundeservice og telefon

Betsafe gør meget ud af at hjælpe sine kunder, og som kunde hos Betsafe er du derfor i sikre hænder. Ønsker du kontakt til Betsafe, kan det ske på tre forskellige måder. Alle måder er selvfølgelig på dansk, hvilket er en rigtig god ting. Den første måde, som du kan henvende dig til Betsafe på, er via telefon, hvor Betsafe garanterer hjælp nemt og hurtigt. Det samme gør sig gældende ved de to sidste måder, hvorpå du kan kontakte Betsafe. Det er nemlig enten e-mail eller livechat, som du kan anvende, hvis du ikke er meget for at ringe til Betsafe. Hjælpen får du lige med det samme, hvis du benytter dig af livechat, mens svartiden er lidt længere via e-mail, men stadig på et niveau, som der ikke kan indvendes noget som helst imod. Supporten hos Betsafe er derfor helt i top og fortjener fem stjerner.

Konklusion
Betsafe er en alle tiders bookmaker, som kommer godt rundt på alle punkter, og som er en bookmaker, der klart kan anbefales. Betsafe har først og fremmest en glimrende support, og en af de vigtigste ting for Betsafe, er netop at hjælpe deres kunder. Derudover kan Betsafe tilbyde odds og spil på en masse forskellige sportsgrene og ligaer, som ikke kun er de store og mest kendte. Derudover kan du på hver enkel kamp finde en masse forskellige spiltyper, og derfor er mulighederne mange hos Betsafe. Kan du lide at spille på kampe, der allerede er i gang, er Betsafe også et glimrende valg til det, da Betsafe mønstrer en fornem livesektion. Der er altså masser af positive ting at sige om Betsafe, og har du først oprettet dig som kunde, er det et valgt, du ikke kommer til at fortryde.

Har du ris eller ros til Betsafe - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Prøv en bookmaker i dag

*reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Betsafe kommentarer