OBS! Bethard har endnu ikke dansk licens, men vandrørerne siger, at Zlatan & co. er på vej til flere europæiske lande med lokale licenser. Vi har taget et kig på, hvad Bethard byder på af produkt og bonus i andre nordiske lande pt.

Hos Bethard bliver alle nye spillere budt velkommen med en indbetalingsbonus på 100% op til 1.000 kroner i Sverige. Det bliver nok noget i samme stil, vi kommer til at se i Danmark.

Velkomstbonus hos Bethard

Vi afventer i spænding mere information om Bethards bonus i Danmark.

Regler og vilkår for Bethards bonus

Da vi ikke kender Bethards præcise bonus endnu, kender vi heller ikke vilkårene. Dog ved du, at du som dansk spiller skal have mindst 60 dage til at omsætte den det antal gange, Bethard kræver af dig. Hvis ikke gennemspilskravet bliver opfyldt inden for denne tidsfrist, vil bonussen og eventuelle gevinster blive mistet.

Regler og vilkår gælder.

Bethard bonustilbud og kampagner

Foruden indbetalingsbonussen kan du formentlig se frem til flere spændende tilbud. Bethard har blandt andet kørt med, at du får tilbagebetalt dit indskud på en vinder af en Grand Slam-tennisturnering, hvis denne bliver slået ud af turneringen i femte sæt. Bookmakeren har som et fast tilbud i andre lande til deres spillere et gevinstboost på kombinationsspil. Det betyder, at du kan gøre din gevinst op til 30% større, hvis du har flere kampe på én og samme kupon. Ved fem kampe i kombination kan du få boostet din gevinst med 7%. Seks kampe giver 10%, syv giver 15%, otte giver 20%, ni giver 25%, og har du mindst ti kampe på den samme kupon, kan du få boostet din gevinst med 30%. Det er dog et krav, at ingen af dine valgte udfald giver under odds 1,20. Dette er kendt fra flere andre bookmakere.

Anmeldelse af Bethard

Bethard er en bookmaker, der slår sig op på at have de mest hårdtslående odds på markedet. Deraf navnet. Men der er dog mere, der definerer en bookmaker end oddsene. Vi guider dig gennem Bethards produkt i denne anmeldelse, hvor du kan få et indtryk af, hvad du kan forvente dig, når bethard engang åbner i Danmark.

Vær opmærksom på, at alle eksempler og odds er med udgangspunkt i den svenske version af hjemmesiden.

At åbne en konto hos Bethard

Hos Bethard er det ikke hårdt at oprette en spillekonto. Der kan dog opstå et ekstra trin med NEMID, hvis de åbner i Danmark. Du klikker blot på det lille gule logo i toppen af siden, hvor der er en silhuet af et menneske med et plus ved. Det fører dig direkte til kontooprettelsen. Her skal du udfylde nogle enkelte oplysninger i form af brugernavn, email, telefonnummer og adgangskode, inden du skal udfylde dine personlige oplysninger, hvor du også godkender Bethards generelle regler og vilkår. Under hele processen kan du se, hvor langt du er i oprettelsen af din spillekonto. Nederst i skærmen kan du desuden finde ”Live Chat”, hvor du kan skrive til Bethards support og få hjælp til oprettelsen, hvis dette skulle blive nødvendigt. Når du har aktiveret din konto, er du klar til at spille.

Bethard udbetalinger og indbetalinger

Du kan forvente at benytte stort set alle metoder til at foretage indbetalinger. VISA- og Mastercard, bankoverførsel, Paysafecard, Skrill og Neteller er blandt mulighederne. Bethard fortæller selv, at de sætter deres spillere før alt andet, og derfor er det en høj prioritet for dem, at det er nemt, hurtigt og sikkert at overføre og udbetale penge. Du kan mindst overføre 100 kroner. Så snart du har overført pengene, er de tilgængelig på din spillekonto, så dette fungerer upåklageligt, ligesom det gør, hvis du skal foretage udbetalinger. Der er ingen limits på, hvad du kan trække ud. Pengene kommer som oftest inden for en dag eller to – afhængig af, hvortil du ønsker at få pengene udbetalt. Der kan ifølge Bethards egen side i enkelte tilfælde gå op til fem dage, før beløbet er dig i hænde.

Bethard.dk - website

Bethards side er let at gå til og navigere rundt i. Siden er domineret af en sort baggrund med gule elementer. Det udtryk kommer nok ikke til at ændre sig på dansk grund, skulle man tro. Ude i venstre side er der placeret gule knapper, der sender dig videre til de mest populære sportsgrene, ligaer og turneringer, hvorunder du finder en komplet liste over sportsgrene. Hvis man ser nederst, finder man en knap, der sender én videre til resultater, statistik og spilleregler, der gennemgår de regler, der gælder for sportsvæddemål. I midten af siden er der øverst fremhævet et par af dagens største sportsbegivenheder. Herunder – og dermed centralt placeret på siden – er der en søgefunktion, der lader dig fremsøge det hold, den spiller, kamp eller turnering, du ønsker. Søgemaskinen er effektiv, så det tager ikke lang tid at finde frem til de spilmuligheder, der er på den kamp, du søger. Under søgefeltet finder man de aktuelle live-kampe, som også let kan filtreres på sportsgrene. Knapperne er store og angiver både, hvad du spiller på og det gældende odds, hvilket er med til at gøre det meget nemt og overskueligt at udvælge sine væddemål. Yderst til højre ser du øverst din kupon. Her finder du ellers forskellige tilbud, kampagner og spilforslag.

Bethard – mobil og app
Bethard har gjort meget ud at udvikle en app, der både kan hentes til Android og iOS. Hvordan det bliver i Danmark, afventer vi og ser.

Bethard odds

Bethard har et flot og varieret spiludbud. Der er mange sportsgrene at vælge imellem – ofte omkring de 30, men der bliver satset klart mest på fodbold. Med dette som nationalsporten i både Danmark og Sverige, tror vi ikke, at alt for meget vil ændre sig på den front. Hvis man skal op at snuse til de 100 forskellige væddemål på en kamp, skal man se efter de store internationale fodboldkampe eller de største fodboldligaer i Europa. Her finder du et stærkt udvalg af både de klassiske og mere specielle markeder. Der er så et tocifret antal spilmuligheder på sportsgrene som tennis, basketball, håndbold og ishockey, mens der på mere nicheprægede sportsgrene og de sekundære rækker ofte højst er et 1-X-2-spil og måske i enkelte tilfælde et handicapspil.

Typer af væddemål
Du kommer ikke til at mangle noget at spille på hos Bethard. Der er flere forskellige spilmuligheder både pregame og live. På de populære kampe strækker mulighederne sig fra de klassiske 1-X-2-spil med og uden handicap og under/over til spillerspecifikke væddemål. Bethard har også imødekommet ønsket fra mange spillere om at have asiatiske handicaps, hvor du kan gardere dig og det, du tror på, med et lidt lavere odds til følge.

Live betting
Bethard har en imponerende og veludviklet live betting-sektion, som man kan tilgå fra den øverste hovedmenu, og som man også kan finde på sportbettingens forside. På alle tidspunkter af døgnet er der flere sportsgrene og kampe at spille live på. En gennemsnitlig fodboldkamp har typisk mellem 50-100 forskellige spilmuligheder. Trykker du dig ind på den enkelte kamp, finder du en udførlig live statistik, der kan kompensere for, at bookmakeren ikke tilbyder live streaming.

Der er masser af live-action at kaste sig over hos Bethard – ikke bare på udfaldet og resultatet af kampen. I fodboldens verden, som er Bethards store fokuspunkt, kan du spille på antallet af hjørnespark, gule kort, de enkelte spillere, og så er der også instant betting, hvis du er til ultimativt adrenalinfyldte spil. Du kan her spille på, hvad der kommer til at ske inden for det næste minut; bliver der scoret, bliver der begået frispark, eller ryger bolden til hjørnespark, målspark eller indkast.

Tilbagebetaling
Bethard slår sig op på at have markedets bedste og mest hårdtslående odds. Og man må også give dem, at de generelt ligger blandt de absolutte sværvægtere, når man ser på deres tilbagebetalingsprocent, der er på mindst 94% på de større europæiske fodboldrækker. De er også ganske flot med på de andre sportsgrene, så hvis du prioriterer høje odds højest af alt hos en bookmaker, bliver du ikke skuffet.

Dog har vi tidligere set, hvordan bookmakere i Danmark har lidt lavere odds, end de odds de tilbyder i resten af Europa. Ovenstående kan altså vise sig at ændre sig, hvis Zlatan & co. kommer til Danmark.

Kontakt Bethard: Kundeservice og chat

Hos Bethard er det ikke svært at komme i kontakt med kundeservice. Af gode grunde er der ingen dansk support, før de eventuelt modtager en dansk licens og åbner her i landet. Du har mulighed for at sende dem en email, og du kan også live chatte døgnet rundt. Dog er der ikke mulighed for at kontakte Bethard telefonisk. Live chatten er altid blot et klik væk, da der nederst på siden er en gul knap, hvorpå der står ”Live chat”. Øverst på forsiden finder du også en knap, der står ”Support” på. Her kan du også nå frem til live chatten, men det er samtidig også adgangen til FAQ'en, som besvarer de mest gængse spørgsmål, uden at det dog er den mest dybdegående og udførlige FAQ, der er set. Men du kan jo som sagt nemt sende et spørgsmål til Bethard, så du skal nok få svar på dit spørgsmål, uanset hvad det er, og hvornår på døgnet du har lyst til at stille det.

Konklusion
Vi venter i spænding på, at Bethard måtte slå dørene op i Danmark. For vores indtryk fra de andre skandinaviske lande er positivt.

Bethard er en bookmaker, der gør det nemt at være en spiller, der kan lide at trykke sømmet i bund både på pregame og live odds. Det er nemt at finde rundt på deres side, og det er nemt at placere sine spil, søge sig frem til hold og kampe og fange live chatten, hvor man kan få svar på presserende spørgsmål.
Bethard har et stort udvalg af sportsbegivenheder og væddemål, men der bliver satset klart mest på fodbold. Hvis du har det fint med dette, og det ellers er høje odds, der står øverst på din prioriteringsliste, er Bethard stort set umulig at komme uden om som bookmaker.

Bethard kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg