Velkomstbonus hos Betfair

Betfair giver dig hele to bonusser til odds at vælge mellem, når du opretter din konto hos dem - og de er gode begge to. Det kan du ikke hos nogen anden bookmaker i Danmark. Se herunder, hvad du kan vælge.

Bonuskode til 2.000 kr. hos BetfairKampagnekode til 300 procents bonus

Tilbud #1: 300 % bonus på 600 kroner
Betfair giver dig en bonus på 300 %. Du skal blot oprette en konto via linket nedenfor med bonuskoden, som du får via linket. Herefter indsætter du mindst 200 kroner og spiller for disse til minimum odds 1,50. I løbet af 24 timer får du 600 kroner i bonus, du kan oddse for.

Få 300 % bonus hos Betfair >>

Tilbud #2: 100 % bonus på 2.000 kroner
Vælger du dette tilbud, får du i stedet en 100 % bonus på 2.000 kroner. Du opretter en konto via linket nedenfor og indbetaler mellem 100 og 2.000 kroner. Du skal bruge bonuskoden ZSKACO ved oprettelse og efterfølgende aktivere din bonus under kampagnesiden hos Betfair.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair >>

Regler og vilkår for Betfairs bonus

Regler og vilkår gælder for alle tilbud. Tilbud 2 er med gennemspilskrav på 4 x bonus og indbetaling til minimum odds 1,80 før udbetaling.

Betfair bonustilbud og kampagner

Betfairs helt store satsning er ”Golden Goals” konkurrencen, hvor du hver uge kan vinde 2.000.000 kroner. Det er gratis at være med, og du skal forsøge at gætte den første målscorer i seks udvalgte fodboldkampe fra Premier League. Er du den eneste, der kan gøre dette, vinder du hovedpræmien på 2 millioner danske kroner. Et andet tilbud går på, at du hver mandag kan få et gratis spil på 100 kroner, hvis du i løbet af den forgangne uge har spillet i alt 250 kroner på kuponer med mindst fire kampe (hvor hvert udfald giver mindst odds 1,50). Endelig finder du også et basketball-tilbud, hvor du kan få et gratis spil på op til 250 kroner, hvis dit valgte hold fører ved udgangen af 3. quarter, men taber kampen.

Bonuskode til 2.000 kr. hos BetfairKampagnekode til 300 procents bonus

Anmeldelse af BetfairBetfair bonus

Det er meget nemt at åbne en konto hos Betfair. Når du har trykket ’Tilmeld dig i dag’ på Betfairs forside, bliver du mødt af en enkelt side, hvor du skal indtaste dine oplysninger. Dette er ligetil, og efterfølgende er du klar til at spille hos Betfair.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Betfair udbetalinger og indbetalinger

Når du har oprettet din konto hos Betfair, skal du til at indsætte penge. Her kan du indsætte penge med VISA, VISA Electron og MasterCard, når det kommer til kredit- og debetkort. Derudover kan du indbetale på almindeligvis med bankoverførsel, ligesom velkendte e-wallets som Skrill (Moneybookers), Neteller og PayPal kan bruges. Det er altså intet problem at finde en måde at indsætte penge på som dansker. Med undtagelse af MasterCard er det præcis de samme udbetalingsmetoder, du kan bruge. Dine gevinster hos Betfair kan du altså også nemt udbetale. Det er positivt, at Betfair lader dig udbetale dine penge til dit kreditkort samt Skrill (Moneybookers) og Neteller uden gebyrer, mens behandlingstiden for udbetalinger også svarer til det, du kan forvente hos de fleste bookmakere. Der er hverken gebyrer på indbetalinger eller udbetalinger.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Betfair.dk - website

Betfairs website er løbende blevet forbedret, og den er nu niveauer over, hvad den tidligere var. Betfair har en god søgefunktion, som gør det nemt at finde rundt i deres store udbud af spil, og sammen med spilmenuen, som er ude til venstre, finder du altid det, du søger hos Betfair. Det er ikke fordi, Betfairs website fremstår prangende og ’flashy’, men enkeltheden er også Betfairs fordel. Nogen vil måske kalde hjemmesiden for kedelig, men du finder nemt det, du vil bruge din tid og dine penge på. Alt i alt kan Betfairs hjemmeside det, som den skal, og tilmed er der stort set aldrig problemer med den.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Betfair odds

Hos Betfair er det svært at finde noget, du ikke kan spille på. Da Betfair både er en almindelig bookmaker og en spillebørs, hvor spillerne indbyrdes køber og sælger odds, er det blot Betfairs opgave at stille markederne – i dette tilfælde sportsgrene og ligaer – til rådighed. Og det gør Betfair godt! Du kan spille på alverdens fodbold hos Betfair fra alle afkroge af verden, og det gælder både fra de store til de små ligaer. Således kan du fx spille på den danske reserveholdsturnering. Alle de ”obligatoriske” sportsgrene som ishockey, håndbold, tennis, basketball og så videre finder du naturligvis også, og så er der de mere skæve indslag. Således kan du spille på – for danskere – ukendte ting som gælisk sport og bowls. Dette siger meget godt, hvor bredt Betfair kommer ud. Det er kun, når vi kommer helt ned i nicher som dansk floorball og badminton, at det begynder at knibe.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Typer af væddemål
Når det kommer til at spille på de enkelte kampe, har Betfair et glimrende udvalg. På store fodboldkampe er der typisk lidt over 30 spilmuligheder på hver enkelt kamp så som over/under, 1X2, HT/FT etc. Der er dog også andre og mere specielle væddemål. På Superligaen har du typisk omkring 50 spilmuligheder på en kamp, mens udvalget naturligvis bliver mindre i de lavere divisioner og mindre ligaer. På tennis er der typisk en håndfuld spillemuligheder såsom vinderen af kampen, sætspil, over/under antal partier og så videre. På basketball og ishockey har du typisk mulighed for at spille på vinderen af kampen, over/under og handicap. Der er altså ikke en lang række specials på flere af kampene, men til gengæld dækker det eksisterende behovet for langt de fleste. Til gengæld kan du på de større fodboldligaer finde nogle rigtig spændende væddemålstyper, når det kommer til langtidsspil. Her findes der variationer og spilmuligheder, som de færreste andre bookmakere disker op med. Samtidig er Betfair utrolig dygtige til at skrue op for antallet af spilmuligheder, når mindre sportsgrene fx nærmer sig sæsonafslutning, har en vigtig kamp, finalen afvikles og så videre.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Live betting
Betfair tilbyder et rigtigt stærkt produkt, når det kommer til live betting. Udvalget er stort, meget stort, men endnu bedre er det, at du kan score dig nogle rigtig høje odds på Betfairs live betting. Under kampene sidder folk og køber og sælger odds i massevis og til mange forskellige priser, så du kan stort set altid få lige det odds, du ønsker dig – vel og mærke inden for rimelighedens grænser. Alene at følge handlen på Betfairs live betting er en oplevelse i sig selv. En af de rigtig gode ting ved Betfairs live betting er, at du allerede inden kampstart kan se, hvilke væddemålstyper, der vil blive udbudt. Altså ved du altid, hvilke muligheder for spil, der vil komme. Som nævnt er udbuddet hos Betfairs live betting rigtig flot, og det er sådan set lige meget, hvad du vil spille på. Du skal lige vænne dig til navigationen samt fraværet af dansk håndbold og ishockey, men ellers er Betfairs live betting noget for alle.

Bonuskode til 2.000 kr. hos BetfairKampagnekode til 300 procents bonus

Tilbagebetaling
Når det kommer til odds og tilbagebetaling, er Betfair både unikke og specielle. Da Betfair ikke kun er en almindelig bookmaker, men også en spillebørs, er det lidt anderledes end en normal bookmaker. Hos Betfair kan du nemlig selv bestemme, hvad dit odds skal være på et bestemt udfald. For at du kan spille det odds, skal en anden person være villig til at tilbyde dig det odds. På denne måde handles odds, og det giver dig som regel nogle ekstra høje odds i forhold til de normale bookmakere. Du kan nemlig spille odds, som allerede er udbudt af andre, men du kan også vælge at sige, at du fx kun vil spille 1-tallet i en bestemt kamp, hvis du kan få odds 2,75. På denne måde er du altid sikker på, at du kun spiller, hvis du får lige præcis dét odds, som du gerne vil have. Betfair tager 5 % i gebyr fra det odds, som du ser på skærmen, men det ændrer stadig ikke ved, at oddsene er rigtig flotte hos Betfair. Over hele linjen betyder gebyret på 5 % nemlig, at Betfair reelt set lander på en tilbagebetaling på 95 %, og når denne gælder på alt fra Premier League til den danske reserveholdsturnering, er det svært at klage. Specielt fordi, at aktive spillere kan spille dette gebyr ned på mellem en og fire procent. Det er naturligvis nemmest at få de høje odds på de store ligaer og sportsgrene, men princippet gælder på alt det, som Betfair tilbyder.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Indsatsmuligheder
Når det kommer til muligheden for at sætte penge på et væddemål, er Betfair helt unikke. De tal, som du ser på skærmene ved de enkelte kampe, er det, som du her og nu kan spille på dit ønskede væddemål. Alt efter hvad du spiller på, plejer det ikke at være et problem at spille for det beløb, du ønsker. Skulle du møde et marked, hvor du ikke kan spille det beløb, du gerne vil her og nu, kan du på få sekunder indtaste, at du gerne vil spille for så og så meget på dette væddemål, og så kan folk vende tilbage og modtage dit væddemål. Der omsættes dagligt for rigtig mange millioner hos Betfair, så det siger næsten sig selv, at stiller man ikke helt urimelig krav til odds på ens væddemål, så skal man nok få spillet helt uden problemer. Desuden risikerer du som vindende spiller hos Betfair aldrig personlige limits, da du vædder med andre folk og altså ikke direkte med en bookmaker.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Kontakt Betfair: Kundeservice og telefon

Betfairs support er rigtig god. I tidsrummet 10:00 til 18:30 er der alle ugens dage dansk support klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte den danske support via e-mail eller telefon. Vælger du e-mail som kontaktform, kan du forvente svar inden for fire timer, mens telefonisk kontakt selvfølgelig giver svar med det samme. Har du brug for at komme i kontakt med Betfair med det samme uden for disse åbningstider, har den engelske support åbent døgnet rundt – ligeledes på chat og e-mail. Det er altså altid nemt at få hjælp af Betfair, ligesom en stor FAQ kan afhjælpe dig med de mest stillede spørgsmål.

Få 2.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

Konklusion
Som ny bruger hos Betfair skal du uden tvivl lige vænne dig til, at der både er tale om en spillebørs og en almindelig bookmaker på samme tid. Dette sker dog på rigtig kort tid, og du kan da også bare vælge at se på Betfair som en almindelig bookmaker. Der er dog ingen tvivl om, at du vil blive glad for Betfair. De høje odds, et godt produkt med live betting og ikke mindst hurtig support er med til at gøre Betfair til verdens bedste spillebørs og samtidig en spiludbyder, du bør stifte nærmere bekendtskab med.

Bonuskode til 2.000 kr. hos BetfairKampagnekode til 300 procents bonus

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Betfair - så skriv en kommentar nedenfor :-)

Betfair kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive et indlæg