Opdateret 8. maj 2019. Regler og vilkår gælder*. 18+.

Hos bet365* – som vi hos SpilXperten anser for at være en af de absolut bedste bookmakere i Danmark – kan du modtage en bet365 velkomstbonus*, hvis du ikke allerede har en konto. Du skal ikke bruge nogen bonuskode for at få din bet365 velkomstbonus* hos bet365*, men du skal være opmærksom på, at 18+, regler og vilkår gælder*.

Bet365 velkomstbonus – sådan tilgår du din bet365 velkomstbonus

Følg nedenstående trin-for-trin guide, for at oprette din konto hos Bet365*.
Sådan fungerer din bet365* login:

1. Gå til bet365 - KLIK HER!*

2. Klik på ”Opret konto”.

3. Foretag en indbetaling.

Du skal være opmærksom på, at der gælder 18+, regler og vilkår for bonussen*.

Regler og vilkår for velkomstbonusser

Regler og vilkår gælder for alle velkomstbonusser, du har mulighed for at modtage. I det følgende gennemgås et par af de hyppige termer, som du vil støde på, når du tager imod en bonus.

Indbetalingskrav
Velkomstbonusser generelt er ofte behæftet med et indbetalingskrav. Der kan eksistere krav til både minimumsindbetaling og maksimumindbetaling; altså er der gerne et indbetalingsinterval, hvori du skal placere dig, hvis du ønsker at modtage en bonus.

Gennemspilskrav
Gennemspilskrav (eller omsætningskrav) refererer til de krav, som du skal overholde, hvis du på et tidspunkt ønsker at foretage en udbetaling. Du vil opleve, at du ikke bare kan trække dine penge ud med det samme, men at du derimod skal spille for din indbetaling, og din modtagne bonus, et vist antal gange, inden du kan udbetale. Dette har du et bestemt tidsinterval til, typisk 60 eller 90 dage.

Minimumsodds
Et klassisk element i forbindelse med gennemspilskravet er minimumsodds. Bookmakerne har på forhånd defineret en grænse for, hvor højt dit odds skal være for at tælle med i gennemspilningen af din bonus.

Når du har modtaget din Bet365* velkomstbonus, kan de bruges i deres store sportsunivers, hvor der tilbydes en masse forskellige væddemål.

Læs alle vilkår HER*.

Få din bonus* hos bet365
*18+, regler og vilkår gælder

Bonustilbud* og kampagner hos bet365

Når du har færdiggjort din bet365* velkomstbonus, så kan du straks benytte nogle af alle de tilbud og kampagner, som bet365* kører for eksisterende kunder. Du kan få et overblik over kampagneudbuddet, beskrevet med bet365s* egne ord, herunder.

Du skal være opmærksom på, at 18+, regler og vilkår gælder* hver gang.

Euro fodbold-tilbud

bet365s* fantastiske Euro fodbold-tilbud inkluderer de bedste nationale ligaer i Europa sammen med gruppespillet og knald-eller-fald-kampe fra Champions League. Du kan tjene en ekstra andel på op til 70%, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Placér en før-kampakkumulator hos bet365* på 3 eller flere valg på markederne Fuldtid - Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra disse turneringer, og hvis dit væddemål er succesfuldt, lægges den relevante ekstra andel til dine refunderinger.

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale ekstra andel du kan få er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere.

Væddemål, som placeres med væddemålskreditter, Dobbeltchance-væddemål eller kombinationsvæddemål med ekstra andele, såsom Lucky 15, Lucky 31 osv. gælder ikke for dette tilbud.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.

Akkumulatortilbud på tennis

bet365's* fantastiske Akkumulatortilbud på tennis inkluderer kampe fra de bedste tennisturneringer og -begivenheder. Du kan optjene en ekstra andel på op til 50% af dine gevinster, hvis du placerer akkumulatorer på markederne Vinder kampen, Første sæt - Vinder og Spil på sæt for single- og doublekampe fra Grand Slam, ATP, WTA eller Challenger Tour, såvel som single- og doublekampe fra Davis Cup, Fed Cup og Hopman Cup. Placér en før-kampakkumulator hos bet365'* på 2 eller flere valg, hvor du kombinerer kampe fra disse turneringer, og hvis dit væddemål er succesfuldt, lægges den relevante ekstra andel til dine gevinster.

Tilbuddet gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale ekstra andel du kan få er £100.000. eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekst'ra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere.

Kombinationsvæddemål med ekstra andele såsom Lucky 15 eller Lucky 31 gælder ikke for dette tilbud.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.

Euro Basket-tilbud

bet365's* Euro basket-tilbud giver dig mulighed for at få en ekstra andel på op til 50% på akkumulatorer på herrebasket fra Europa. Dette gælder for Europas bedste klubturneringer, Euroleague og Eurocup, samt Spaniens Liga ACB, Italiens Lega 1 og den tyske Bundesliga. Placér en før-kampakkumulator hos bet365’* på 2 eller flere valg, hvor du kombinerer hold fra disse turneringer, og hvis dit væddemål er succesfuldt, lægges den relevante ekstra andel til dine gevinster.

Tilbuddet gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale ekstra andel du kan få er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere. Kombinationsvæddemål med ekstra andele såsom Lucky 15 eller Lucky 31 gælder ikke for dette tilbud.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.

Akkumulatortilbud

Tjen op til 50% mere på dine amerikanske og canadiske før-kampakkumulatorer hos bet365’*, inklusive amerikansk fodbold, basketball, hockey og baseball både i den ordinære sæson samt playoff. Du kan optjene en ekstra andel på op til 50%, hvis du placerer succesfulde akkumulatorer på 2 eller flere valg, hvor du kombinerer hold fra NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB eller NHL på følgende 2-vejsmarkeder: Handicap (Spread/Run Line/Puck Line), Kamptotaler, 1. halvleg - Handicap, 2. halvleg - Handicap, 1. halvleg - Totaler, 2. halvleg - Totaler og Lige på.

Tilbuddet gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale ekstra andel du kan få er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere.

Akkumulatorkort, Teasere eller kombinationsvæddemål med ekstra andele såsom Lucky 15 eller Lucky 31 gælder ikke for dette tilbud.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.

Målløst – Pengene tilbage

Placer et væddemål før kampen på ET af bet365s* markeder Korrekt Score, Halvleg/fuld tid eller Scorecast på ENHVER fodboldkamp - slutter kampen 0-0, så refunderer vi din indsats, hvis væddemålet tabes!

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og kampen ender 0-0, er det kun den resterende aktive indsats der refunderes. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål før kampstart, og kampen slutter 0-0, er det kun den nye indsats, der refunderes. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder tilbuddet ikke længere.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.

Loyalitetsbonusser hos

Loyalitetsbonusserne er ikke beskrevet på bookmakerens egen hjemmeside, men jeg har personligt oplevet at modtage en ekstra personlig bonus*, fordi jeg var en flittig og loyal kunde. Min loyalitetsbonus har varieret i størrelsen.

bet365 stream - se sport LIVE

Har du prøvet at streame* sport hos bookmakerne? Nogle steder kan du, andre steder kan du ikke. Hos bet365* er det muligt at live streame, og vores oplevelse er, at bookmakeren har et ganske pænt udbud. Du har adgang til de direkte billeder, når du enten har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer, eller når du har penge stående på din konto. Vi har hverken oplevet, at der var skjulte gebyrer forbundet med servicen, eller at der var et krav om abonnement forbundet med streaming-servicen.

For at få et godt overblik over livestreaming-mulighederne hos bet365*, klikker du på menupunktet, der hedder ”Live Billeder”. Dette frembringer en liste over alle de begivenheder, der aktuelt er live, og det giver dig også mulighed for at se, hvilke begivenheder, der vises i løbet af den kommende uge. Uanset hvornår vi har tjekket live-kalenderen, er vi blevet mødt af et tocifret antal begivenheder, der kunne streames her og nu.

Kom godt i gang med streaming
1. Opret en konto / log ind hos bet365 – KLIK HER!*

2. Sørg for minimum at have én krone stående på din spilkonto.

3. Gå til ”Live Billeder” i topmenuen.

4. Vælg den kamp, du ønsker at se.

Hos bet365* kan du tilgå din livestreaming gennem både app, website og tilgås både via app’en og websitet bet365*. Hos SpilXperten syntes vi, at bet365’s* streaming-sektion hører til blandt de absolut bedste på markedet.

Live betting hos bet365*
Ligesom det er muligt at live streame begivenheder hos bet365*, er det muligt at spille på begivenheder, mens de er i gang. Dette altså i kontrast til det klassiske spil på begivenheder, som foregår inden, at disse fløjtes i gang. bet365* tilbyder et godt udbud af livespil, og bookmakeren er blandt flere af SpilXpertens eksperter foretrukket.

Hvis der klikkes på “Liveodds” i topmenuen, vil man ende på en side, der er dedikeret på spil til igangværende begivenheder. Ude til venstre vil der kunne ses sportsgrenene og begivenheder sorteret. Vælges der en begivenhed på listen, så vil man tilgå et større overblik over, hvilke odds som bet365* tilbyder på den specifikke begivenhed. Til højre vil man enten kunne se live streaming* eller en detaljeret statistik over den givne begivenheds forløb. Hos bet365* er det muligt både at kombinere live-væddemål og prematch-væddemål.

Odds og tilbagebetalingsprocent hos bet365

Tilbagebetalingsprocenten kan variere fra bookmaker til bookmaker. Hos bet365* har de efter SpilXpertens erfaringer dog ofte konkurrencedygtige odds. bet365* har ofte deres højeste tilbagebetalingsprocent på de store markeder, mens at den kan være lavere på de mindre likvide markeder.

bet365 mobil og app

bet365*’s app kan hentet via App Store, og den har hidtil vist sig som upåklagelig. Ens konto kan nemt tilgås, ved blot at indtaste brugernavn og adgangskode, da man ikke behøver NemID over appen. Hvis din telefon/smartphone indeholder det, så vil du med bet365s* nye feature også kunne tilgå din konto med Touch ID.

Selve formatet på bet365s* app virker i vores øjne lige så godt som på websitet. Det er nemt at skabe sig et overblik, og mange af funktionerne fungerer på samme måde, som det er tilfældet på websitet. Oppe i højre hjørne vil man kunne tilgå sine specifikke kontoinformationer, du vil her også kunne se ind- og udbetalinger samt væddemålshistorik. Til venstre vil man kunne se menupunkterne “A-Z”, der åbner en alfabetisk liste over alle sportsgrene. Der vil her også kunne findes punktet “Liveodds”, som tager dig ind til et overblik over alle de igangværende begivenheder. Du har adgang til dine kontospecifikke informationer via knappen i øverste højre hjørne (inklusive ind- og udbetaling samt væddemålshistorik), og til venstre herfor finder du menupunkterne ”A-Z”, som åbner for en alfabetisk liste over alle sportsgrene, ”Liveodds”, som tager dig ind i livebetting og streaming* mulighederne. Du vil i højre hjørne også kunne klikke på “mine væddemål”, der giver dig et aktuelt overblik over dine igangværende væddemål. Under topmenuen har bet365* prioriteret de mest populære sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og basketball, således, at kan der fås let og hurtig adgang.

SpilXpertens vurdering er, at brugervenligheden hos app’en er blandt markedets bedste - det er let at navigere rundt og placere sine spil. Der klikkes på på en sportsgren - liga - kamp, og så vil der kunne vælges det ønskede spil. Når spillet er valgt, vil væddemålet vise sig i bunden af skærmen, hvorefter det kan vælges, hvor meget man ønsker at spille for.

bet365* leverer et godt mobilt produkt, og den får en klar anbefaling fra SpilXpertens side. Det eneste minus er, at der ikke er inkorporeret nogen søgefunktion.

Bemærk at bet365*’s app virker til både Android, tablets og smartphones.

bet365 uden NemID

bet365* app’en/mobilversionen kan tilgås uden NemID.

bet365 på Android og iPhone

bet365* fungerer, efter vores erfaringer, upåklageligt på Android og Iphone.

bet365 udbetalinger og indbetalinger

Det er meget let og ukompliceret at lave ind- og udbetalinger. Det kan gøres det via ”Indbetaling” i øverste højre hjørne og via ”Min konto” og ”Udbetaling”. Der findes en lang række forskellige metoder, hvormed du kan foretage ind- og udbetalinger. Der henvises direkte til bet365’s side*, hvis du ønsker at lære mere herom. Behandlingstiden varierer med udbetalingsmetoden.

Kontakt bet365: kundeservice m. chat og telefon

,et365 tilbyder en velfungerende kundeservice - der kan tilgås med både chat, e-mail og telefonisk. Her vil man kunne blive assisteret i spørgsmål med relation til både, indbetaling, væddemål og regler generelt. SpilXperten har kun har gode erfaringer med kundeservicen hos bet365*, som altid leverer et hurtigt og kvalificeret svar.

FAQ om bet365

For ofte stillede spørgsmål kig nedenfor.

Glemt brugernavn/login – hvad gør jeg?

Hvis brugernavn/login er glemt, så kan der typisk findes en “Glemt login?” -funktion, der kan hjælpe en med at rekvirere den nødvendige info og logge ind igen.

Max payout – maksimumgevinst

Max payuot (maksimumgevinsten) varierer på tværs af både bookmakere og sportsgrene, men afhænger også af hvor stort markedet er. Du vil derfor opleve, at din maksimumsgevinst kan svinge fra væddemål til væddemål.

Kamp udsat – hvad sker der?

Hvis en kamp udsættes, kan der ske flere ting. Det afhænger alt sammen af, hvilken bookmaker, der spilles hos. Enten vil spillet blive annulleret, eller også vil bookmakeren afvente hvornår begivenheden vil begynde igen. Du bør altid tjekke regler og vilkår for at blive klogere på, hvad der konkret sker, der hvor du spiller.

Holdpræstation

På flere forskellige turneringsspil er det muligt at oddse på holdpræstationen. Spil på holdpræstation handler om at forudsige, hvilken placering et konkret hold får en i turnering, hvornår holdet bliver elimineret, om holdet kommer i top3, etc.

Hvordan laver man en kupon?

Kuponen dukker op automatisk, når der vælges de spil, som ønskes at have med. Til sidst kan det hele ses igennem, inden der trykkes ”spil”.

Lige på – hvad vil det sige?

”Lige på” er betegnelsen for den væddemålstype, hvor du placerer ét spil. Når du spiller lige på, skal alle dine valg gå hjem, før der er gevinst. Alternativet til spil lige på, er systemspil, hvor du kan opstille forskellige scenarier, så du ikke nødvendigvis behøver at ramme alle dine valg. Her foretager du så også flere spil.

Ugyldig kamp

En kamp kan blive erklæret ugyldig, hvis den ikke bliver afviklet som planlagt. Bookmakerne har forskellige grænser for, hvornår de anser en begivenhed for at være ugyldig.

Bonus til bet365 casino

Ligesom der findes en Bet365 velkomstbonus* til sport, findes der også en Bet365* velkomstbonus til casino.

Bonus til bet365 poker

Ligesom der findes en Bet365 velkomstbonus* til sport, findes der også en til poker.

Min konklusion

I SpilXpertens øjne fremstår bet365* som en meget seriøs bookmaker, der tilbyder et godt produkt med mange muligheder. Både live streaming* og live betting fungerer upåklageligt, og der er heller ikke nogen problemer med at modtage bet365 velkomstbonus* ved oprettelse. Ligeledes vurderer vi den mobile funktion hos bet365* til at være en af de bedste, da den er nem at tilgå og let at navigere rundt i. Er du på farten, og har du fundet et godt spil, så kan du hurtigt finde dette på din bet365* app og placere uden komplikationer. Det er ligeledes vores indtryk, at oddsene hos bet365* altid er blandt de højeste på markedet. Er der nogen spørgsmål, sidder der altid en god kundesupport klar til at besvare dit spørgsmål. Alt i alt mener vi hos SpilXperten, at bet365* fortjener en klar anbefaling!

Denne anmeldelse afspejler SpilXpertens syn på bet365*. Har du ris eller ros til bookmakeren? Skriv en kommentar nedenfor :-)

Få din bonus* hos bet365

18+, regler og vilkår gælder

Bet365 kommentarer