BetToday Bonus / velkomstbonus

At BetToday vil have en BetToday bonus (måske i form af en bonuskode) forekommer ikke desto mindre overordentligt sandsynligt! iGaming industrien er en af de mest kompetitive industrier, og et af de punkter, hvorpå udbyderne konkurrerer, er bonussen. Har du som udbyder ingen bonus, er du dårligt stillet konkurrencemæssigt. Når du først træder ind på markedet, skal du markere dig, og det kan meget vel være at BetToday kommer til at markere sig med en fremragende bonus og BetToday bonuskode. Det mā tiden vise. Vi venter spændt på BetTodays udspil mht. bonus.

Anmeldese af BetToday

BetToday finder sin vej til det danske marked i 2019. Og det kan du glæde dig til. BetToday vil med alt sandsynlighed have fremragende bonusordninger – BetToday velkomstbonusser og bonuskoder – og du kan naturligvis spille BetToday live – også på mobilen. I denne artikel (review) forsøger vi at besvare nogle af de spørgsmål, som potentielle nye spillere hos BetToday måtte stille sig selv.

BetToday Bonuskode?

Da BetToday endnu ikke er gået live, kan vi ikke sige så meget konkret om deres bonusordninger og om de har en bonuskode. Vil der være velkomstbonusser og hvad med bonusser på sigt, altså fx bonuskoder, der sendes til spillere, der har været med længe?

At åbne en konto hos BetToday

Det kommer ikke til at blive svært at oprette en konto hos BetToday. Så bare rolig: Der er ikke lang vej til en god bonus og et godt live spil. Du skal blot indtaste nogle personlige oplysninger (navn, adresse, e-mail, køn osv.). For din sikkerheds skyld, vil du formentlig også blive bedt om at angive dit CPR-nr. BetToday skal jo vide, at det jo rent faktisk er dig, som udgiver sig for at være dig.

BetToday udbetalinger og indbetalinger

Det er intet problem at lave en indbetaling hos BetToday. Hos BetToday kan du således anvende mange gængse indbetalingsmuligheder såsom VISA og MasterCard. Med alle de indbetalingsmuligheder er det altså ikke svært at få fat i en eventuel indbetalingsbonus! Naturligvis skal du også kunne trække dine gevinster ud, og det forløber helt efter bogen, eller som hos andre udbydere og tager omkring 10 minutter.

Odds hos BetToday

Selvfølgelig vil der være mulighed for at oddse (og du vil fra tid til anden også finde høje odds!). Vi taler trods alt om BetToday. Du vil kunne oddse på alskens sport, inklusiv fodbold og tennis. Og du vil kunne følge de kampe, du har oddset på, live. Mon ikke der er et par gode odds at hente hos BetToday? Er du prof-spiler, bør du med sikkerhed undersøge, hvad BetToday tilbyder, når det kommer til odds og live-spil.

God mobiloplevelse er garanteret!

Når nu vi taler om oddset er det også vigtigt at nævne at BetToday naturligvis vil tilbyde en fremragende mobiloplevelse. Med nogle odds gælder det jo om at slå til i øjeblikket. Man ikke vente til man sidder foran PC'en. Spiludbyderne har i den grad innoveret, når det kommer til deres BetToday mobile apps, og du vil let kunne placere et bet hvor som helst, så du kan spille med og få så meget spænding ud af kampene som muligt.

Kundeservice, Chat

Igen, BetToday holder kortene tæt, men anskuet i konkurrencens isklare lys vil dette også være et punkt, hvor BetToday skal præstere. Man kan som minimum forvente at BetToday vil have support via e-mail (her vil du f.eks. kunne stille spørgsmål om bonuskoder og de systemmæssige krav for live spil/streaming). Særligt på det danske marked er der også udbydere, der tilbyder telefonisk kontakt. Et af de helt store spørgsmål, vi glæder os til at få svar på, er derfor, om BetToday også kommer til at tilbyde en sådanne service. Og, hvis de gør, om det kommer til at være engelsk- eller dansktalende kundeservicemedarbejdere, man bliver mødt af, når man kontakter BetToday om bonus eller andet.

BetToday kommentarer