18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tyson Furys træner om weekendens storkamp i Las Vegas mellem Fury og Wilder.

Sugarhill Steward, Tyson Furys træner, udtaler sig inden weekendens storkamp i Las Vegas mellem Tyson Fury og Deontay Wilder.

Foto: Bildbyrån

I et interview fortæller den tidligere politimand, nu træner, om hvordan Tyson Fury har forberedt sig på weekends storkamp mod en af de største navne på scenen – Deontay Wilder. Dette bliver det tredje og sidste opgør mellem de to ikoner, der har taget i sejr hver i deres seneste indbyrdes opgør. Sugarhill Steward fortæller også om, hvad der skal til for at blive en sand mester og hvor vigtig det rigtige ‘mindset’ er.

Interviewet med Sugerhill Steward

Sugar Hill: Tyson Fury vil veje 20 pund mere end sidste gang: “Jo større, jo bedre, jo tungere, jo stærkere

“Det bliver ikke 300 pund, det bliver nok nærmere 290 eller noget i den retning, men ikke 300 præcis. 20 pund tungere end sidste eller der omkring. Hvorfor ikke? Jo større, jo bedre, jo tungere, jo stærkere. Han træner med den vægt, han har bygget op. Det er ikke sådan, at han bare tager fedt på, han opbygger muskler. Jo større, jo bedre, jo tungere, jo stærkere.”

Tyson Fury

Rekord: 30-0-1 (21 KOs)

Chris Wilder

Rekord: 42-1-1 (41 KOs)


Sugar Hill: Tyson Fury har ‘fear factoren’ før for Wilder-kampen

“Der er altid den der fear factor og den skal man have. Det er det, der holder dig skarp. Det er man nødt til at have. Det betyder ikke, at du altid tror på det, eller er bange for nogen, men for at holde dig skarp er det en virkelig vigtig ting.”

Sugar Hill: Tyson Fury forbereder sig på den bedste udgave af Deontay Wilder

“Jeg er nødt til at overveje og forberede alt. Vi forbereder os på den bedst mulige udgave af Deontay Wilder, som han kan være. Lad os bare sige, at han har forbedret sig vildt meget. Man kan ikke gå derind og tænke mindre om din modstander. Vi forbereder os på, at han skal komme ind i ringen på det højeste mulige niveau, og det er sådan vi træner og forbereder os – på at skulle møde den bedste Deontay Wilder.”

Sugar Hill: Båndet mellem Tyson Fury og mig er nærmest statisk

“I virkeligheden har vi ikke nogen anelse om, hvad vi laver. Ingen af os. Vi gør begge bare det, vi har lyst til at gøre, når vi har lyst til at gøre det. Vi aner begge to ikke, hvad fanden der foregår. Men vi har så mange ligheder i tankegang og handlinger. Vi nyder begge livet – og vi prøver at vise det. Og så prøver vi at smitte af på andre mennesker. Jeg tror, vi smitter af på hinanden hele tiden, det er ligesom statisk elektricitet, når man slæber fødderne på gulvtæppet.”

Tyson Fury vs Deontay Wilder III

9. oktober

Tyson Fury: ‘The Gypsy King’

Sugar Hill: Tyson Fury er ‘lidt skør’ og har ‘noget særligt, der mangler’, som giver ham en ‘ekstra kant’

“Min onkel, Emmanuel Steward, fortalte, at mestre er bygget op indefra. Jeg tror, han talte om mig og Tyson Fury. Det er en egenskab, som du har helt inde i dig selv, helt indbygget, der gør dig til en mester. Sådanne folk, de giver bare ikke op. Det [at være mester] er en kombination af flere ting. Man skal være i stand til ikke at give op, men man skal også have et kreativt sind. 

Hvis noget er forkert, skal man tilpasse det og gøre det rigtig. Der er ikke bare én ting – man kan ikke sætte en finger på det. Det er en særlig kombination af ting, der er bygget op inden i en person, der gør vedkommende til en mester. Og samtidig skal man også mangle noget. At mangle noget særligt indeni, betyder at man skal kompensere et andet sted, er med til at gøre dig til en mester. En tidligere træner fortalte mig engang, at enhver stor mester er lidt skør og tosset. Det er næsten det samme som en stor kunstner, der er lidt skør – der mangler noget et eller andet sted inden i – det giver dem den ekstra kant, der skal til for at blive en stor kunstner eller en stor mester.”

Sugar Hill: Den psykologiske del af boksning er vigtigere end den fysiske … sindet styrer alt

“Den psykologiske del har stor betydning i boksning – fordi det er sindet, der styrer kroppen. Lad os bare holde det meget simpelt – alt hvad sindet kan forestille sig, kan det også opnå. En person med et stærkt sind kan helt sikkert besejre en person, der er mere fysisk. Bare fordi man har en stærk biceps, betyder det ikke, at man kan styre den biceps. Det er sindet, der styrer alt. 

Meget afhænger også af, hvordan en person tilpasser sig visse situationer. Nogen kan sige noget negativt til dig, hvordan reagerer du så på det? Det har Tyson oplevet meget i sin karriere. Hvor længe bliver det siddende mentalt i dig, før du kommer af med det? Alle er forskellige, nogle mennesker kan overvinde tingene, og andre kan ikke. Nogle mennesker kan ændre sig og tilpasse sig hurtigere end andre. Det har Tyson været i stand til at gøre.”

Sugarhill Steward talte med VegasInsder 

Skriv et svar