18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jake Paul vs. Anderson Silva: Odds og optakt d. 30. oktober 2022

Showkampe er kommet for at blive, men uanset hvad man mener om deres plads i boksesporten, så er Jake Paul en afviger, som er blevet umulig at ignorere. Han har millioner af dollars i banken og endnu flere følgere på de sociale medier, så han har overhovedet ikke brug for at slås, men alligevel er han all in. Hans dedikation til sporten og vilje til at teste sig selv er prisværdig. Han har indtil videre mødt mindre modstandere uden en boksebaggrund, men Woodley var som tidligere UFC-mester på weltervægt en alvorlig udfordring. Paul bestod med vanskeligheder, men der var klare forbedringer at spore i deres to kampe. Spørgsmålet er, om dette rækker, når han skal op mod den levende legende Anderson Silva. Brasilianeren er tidligere UFC-mester på mellemvægt og har stadig det længste win streak i organisationens historie. Han er en naturlig striker med utallige spektakulære knockouts bag sig, der samtidig har størrelsen på sin side. Til gengæld er han blevet 47 år gammel, men selvom han bestemt er forbi sin prime, så virker han langt fra færdig. Det burde blive Pauls klart hårdeste opgave til dato. Kampen finder sted natten til søndag den 30. oktober. SpilXperten tager et nærmere kig på oddsene og de to mænd, før de byder hinanden op til dans.

Jake Paul ser frem til nyt boksebrag. Foto: Bildbyrån
Jake Paul ser frem til nyt boksebrag. Foto: Bildbyrån


Jake Paul vs. Anderson Silva: YouTube-fænomen sætter alt på et bræt

Paul kom ud som smal underdog, da de første bookmakere åbnede for spil på kampen, men oddset på ham er faldet markant, som vi er kommet tættere på eventet, så man i skrivende stund højest får 1.55 hos Mr. Green* og Unibet*. Omvendt får man 2.70 hos ComeOn!*, hvis man har fidus til brasilianeren. Der er mange ting, der taler for Silva, så jeg var ikke overrasket over den oprindelige linje. Jeg er heller ikke overrasket over, at Paul er blevet spillet ned, hvilket har været tilfældet i alle hans tidligere kampe, men jeg havde ikke forventet, at oddsene ville blive vendt på hovedet. Jeg har tænkt meget over matchuppet, men jeg kan stadig ikke forsvare udviklingen. Jeg tror, at der er mange boksefans, som ikke kender Silva og desuden ikke tager MMA-fightere seriøst i bokseringen. Hans fremskredne alder er også en x-factor, der formentlig har stor betydning. Den bedste forklaring er dog et underligt interview, som kom ud tidligere i denne uge, hvor brasilianeren fortalte, at han var blevet knockoutet to gange i sin sparring, hvilket var alarmerende.

Dette interview skabte stor diskussion blandt fans, så det er umuligt at komme udenom. Det viste sig dog hurtigt, at det var fra september, så hvis man tager Silvas ord for gode varer, så betyder det altså ikke, at han har været i krig lige op til denne kamp. Han har i øvrigt trukket sin udtalelse tilbage med en forklaring om, at han blot ville rose sine træningspartnere. Dette kan man selvfølgelig også stille spørgsmålstegn ved, men hvis brasilianeren talte sandt, så har han givet kommissionen en grund til at aflyse kampen, hvilket han er for klog til. Min tolkning er, at han forsøgte at beskrive, hvor seriøst han har taget sin træning, men at sprogbarrieren spillede ham et puds. Silva er kommet med kryptiske udmeldinger i hele sin karriere og taler derudover ikke særlig godt engelsk, så jeg tager det hele med et gran salt. Det var sandsynligvis et mislykket forsøg på mind games. Der var i øvrigt lignende rygter op til Mayweather vs. McGregor og Hagler vs. Leonard, uden dette fik nogen betydning for udfaldet.

Loke Barrett anbefaler: Anderson Silva vinder til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Tippet d. 28. oktober 2022, odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


The Problem Child

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg aldrig har været fan af showkampe, men jeg må alligevel give Paul noget snor. Jeg forstår intet af den tiltrækningskraft, som YouTubere og influencere har på unge i dag, men jeg er nok bare gammel og sur. Det irriterer mig grænseløst, når to random personer uden evner får uendelig opmærksomhed, fordi de tager deres beef til bokseringen. Det bliver aldrig en god kamp, men mange seere kommer derfra med opfattelsen af, at boksning ikke er noget for dem. Det er ikke rimeligt. Paul er undtagelsen, der bekræfter reglen. Han respekterer sporten og tager tilværelsen som professionel gravalvorligt. Han har desuden flere gange lagt sig ud med UFC-præsidenten, Dana White, da han mener, at fightere fortjener mere i løn, hvilket alle er enige i, mens han er promoter for den formidable Amanda Serrano, der virkelig fortjener den eksponering, som hans platform har givet hende. Mine roser bliver mere moderate, når det gælder hans evner i ringen.

Paul er en udmærket atlet med power, der er kommet langt med få års træning. Han må have udviklet sig siden Woodley-kampene, men der er grænser. Han gør flere ting godt offensivt, men han har nogle fundamentale problemer, som bør blive straffet mod bedre modstandere. Hans footwork er i bund og grund noget rod. Han har blandt andet en tendens til at placere sine fødder parallelt, så han giver sin modstander mere at angribe og ikke er i stand til at slå kontra, eller til at krydse sine ben, så han mister sin base. Han kigger også ofte ned, hvilket kan være en måde at sætte slag op, men hvis man ikke kan se, hvad der kommer retur, så bliver man sårbar. Med en træner som BJ Flores, der havde flere title shots på cruiservægt i sin karriere, og en sparringspartner som Chad Dawson, der er tidligere ubestridt mester på letsværvægt, så er det noget, som må være blevet adresseret, men det tager tid at rette. Jeg kan sagtens forestille mig, at Paul er skarpere i denne kamp, men som han begynder at blive træt efter nogle runder, så bør de dårlige vaner vende tilbage, så disciplinen i forhold til hans stance ryger. Det kan give potentielle åbninger, som Silva har langt bedre forudsætninger for at udnytte end Woodley.

Har Anderson Silva, hvad der skal til i bokseringen? Foto: Bildbyrån
Har Anderson Silva, hvad der skal til i bokseringen? Foto: Bildbyrån


The Spider

Silva er en levende legende, der er umulig ikke at elske. Hvis man skulle lave et Mount Rushmore i MMA, så ville hans ansigt være det første, som billedhuggerne kastede sig over. Brasilianeren har et utroligt streak på 16 UFC-sejre med flere fantastiske knockouts bag sig. Det siger sig selv, at vi ikke får en gentagelse af det vanvittige front kick mod Vitor Belfort eller de brutale knæ i clinchen mod Rich Franklin, men selvom han ikke kan bruge sit fulde arsenal, albuer, knæ og spark, så har han altså virkelig farlige hænder. Hans speed, timing, præcision og head movement mod Chris Leben, Forrest Griffin og Yushin Okami var Matrix i levende live. Selvfølgelig er brasilianeren som 47-årig ikke længere den samme fighter. Det er muligt, at kæben forråder ham, at han pludselig ikke kan trykke på aftrækkeren, eller at fysikken svigter, som vi så med T.J. Dillashaw ved UFC 280. Silva så dog ikke gammel ud i sine to boksekampe sidste år. Han leverede overraskende gode præstationer. Sejren over Tito Ortiz skal man ikke lægge for meget i, men den viste, at han stadig kan lande dødbringende counter shots. Jeg er mere fokuseret på hans anden kamp. Julio Cesar Chavez Jr. er en skygge af sig selv, men han er både rigtig bokser og tidligere verdensmester på mellemvægt, så han må betragtes som en større skalp end Woodley. Silva straffede Chavez på vej ind, bevægede sig godt og holdt et højt tempo. Han smed knap 50 slag pr. runde, hvilket er dobbelt så højt som Pauls vanlige output. Det synes jeg er en vigtig pointe, som ingen bringer op, hvis vi skulle få en mere rolig kamp uden bomber.Vil du have mere kampsport? Tjek Loke Barretts aktuelle tips herunder:

4 kommentarer

 1. Bet365 giver 3.05 på Silva DNB, hvilket er voldsomt. Man bliver altid lidt nervøs, når verden går imod en, uden man kan se nogen åbenlys grund, men Silva er blevet clearet af Arizonas kommission:

  https://www.mmafighting.com/2022/10/27/23427684/arizona-clears-anderson-silva-to-box-jake-paul-after-submitting-pristine-mri-additional-statements

  De kalder hans tilstand “pristine”, hvilket ikke kan være meget bedre. Lederen af Arizonas kommission var eftersigende meget imponeret over Silva, mens en læge ikke havde nogle indvendinger. Ud fra, hvad der er tilgængeligt for offentligheden, så er der altså ingen klar grund til, at oddset på brasilianeren stiger. Det lader til, at rygterne har taget fart og flere går all in på Paul uden at have set disse nyheder.

  Der er ingen grund til ekstra bekymring, fordi kommissionen har haft et møde om Silvas tilstand. Dette skyldes udelukkende de uheldige udtalelser fra interviewet i september. Enhver kommission med respekt for sig selv har flere forholdsregler for fightere, som er over 35 år, så selvom man selvfølgelig aldrig kan være helt sikker, så virker dette som en storm i et glas vand.

   1. Nevermind – fandt ud af jeg har en konto på mma-torrents.com 😀

 2. Oddset ligger nu i 3.2
  Startede i 1.35 for Silva, mindes jeg.
  Det er faldet gevaldigt efter det kom ud at Anderson blev ko’d 2 gange i træning. En udtalelse han senere trak tilbage som ‘en joke’ da han fandt ud af at han skulle have oplyst kommissionen om dette, og at kampen nok ville blive aflyst hvis det var sandt.
  Det smerter mig, men alle stjernerne peger på at Jake ko’er childhoodhero

Skriv et svar