18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Boksning odds

At se og oddse på boksning er i dag populært som aldrig før. Det er højst sandsynligt på grund af, at kampsport aldrig nogensinde er kedeligt at følge med i. 

Vil du gøre det hele endnu mere spændende, kan du give dig i kast med kampsport odds og kampsport betting.

Din gratis hjælp til boksning odds

At lave de bedste væddemål på boksning kræver research, tålmodighed og en forståelse for sporten. Hos SpilXperten tager vores eksperter mange faktorer i betragtning, så de nemmere kan finde de bedste boksning odds.

Vores boksning spiltips og forudsigelser kræver ingen betaling. Vores spiltips har altid været til rådighed for vores læsere uden beregning. Planlægger du at placere et væddemål på en kommende kamp? Hvorfor så ikke benytte dig af vores eksperters gratis spiltips?

Vi kan naturligvis ikke love, at du vinder hver eneste gang. Men vi gør vores absolut ypperste for at finde gode boksning odds til dig.

Find optakter og boksning spiltips her

Tag et kig på SpilXpertens daglige dækning fra førende eksperter inden for boksning odds og spiltips. Modsat andre sportsgrene, som måske er begrænset af årstider og vejrforhold, foregår boksning indendørs. Derfor kan du placere penge på boksning odds stort set alle 12 måneder i kalenderen.

Derudover dækker vi alt i forhold til verdensmesterskaberne og andre større samt mindre turneringer. Du kan derfor være sikker på, at du kan finde de bedste spiltips lige her. Husk altid at spille ansvarligt, og at der er tale om tips på boksning odds. Derfor er det ikke en garanti for et succesrigt væddemål, men det er en hjælp til at analysere sig frem til placering af boksning betting. 

Du kan besøge vores kampsport ekspert, Loke Barretts side, her vil du kunne finde aktive spilforslag til boksning og anden kampsport.

I gang med boksning betting

Når du placerer penge på boksning betting, spiller du på decimal odds. Typisk klarer systemet udregningen af potentielle gevinster for dig, når du indtaster din indsats. 

Men det kan måske være en hjælp at forstå hvordan bookmakeren er kommet frem til de odds. Her er der tale om sandsynligheden af kampens resultat. 

Lad os antage at David Avanesyan skal i ringen mod Joshua Kelly. Kelly har en 51 % chance på at vinde, Avenesyan har en 43 % chance på at vinde, og der er en 6 % chance på et uafgjort resultat. Bookmakeren leverer sine odds ved at dividere de procentdele med tilbagebetalingsprocenten, som ofte vil svinge mellem 92-98%. Nedenfor går vi med et eksempel på en bookmaker, der har 94% i tilbagebetalingsprocent. 

  • Kelly sejr 51 % – 94/51 = 1.84
  • Uafgjort 6 % – 94/6 = 15.66
  • Avenesyan sejr 43 % – 94/44 = 2.14

Uanset om du ønsker spiltips til den næste store boksekamp eller lignende, er du dækket ind her hos Spilxperten. Vores eksperter har mange års erfaring bag dem og vil gøre deres absolut bedste for at øge din bankkonto med vindende spiltips.

Når du giver dig i kast med kampsport betting, er de mest populære væddemål blandt andet:

  • Vælg en vinder

  • Over/under såsom antal runder

  • Vinder af en hel turnering

  • Vindermetode

Interesseret i MMA, UFC, UFC stream eller Patrick Nielsen? Så klik dig videre.

Læs vores nyeste boksning artikler her