18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fra bobler til ekspert: Velkommen til to nye tipsters

For nogle måneder siden relancerede vi boblerpanelet på SpilXperten, hvor tipster-talenter kan dele spilforslag og analyser – og modtage sparring fra vores erfarne tips-redaktør, Jens Bøye.

Nu er vi glade for at kunne meddele, at både PC Betting og MJN1999 er blevet rykket op i ekspertpanelet.

Hjælp os med at byde de nye eksperter velkommen til!

PC Betting: Analysestærk ekspert med alsidigt fodboldfokus

PC Betting‘ har faktisk allerede været en del af ekspertpanelet i nogen tid, så måske er du allerede stødt på den analytisk stærke herre.

Eksperten har beskæftiget sig med betting i mere end 25 år, og han følger de største fodboldrækker samt de næstbedste fodboldrækker i særligt England, Spanien og Italien.

PC Betting har en finansiel, analytisk baggrund, hvilket afspejler sig i tilgangen til sportsanalyse af udvalgte fodboldkampe.

Aktuelt er PC Betting på banen med et tip til den spanske LaLiga2. Læs det her:

MJN1999: Statistisk ekspert med forkærlighed for Superligaen

MJN1999‘ er det nyeste ansigt i ekspertpanelet. Han har en stor baggrund i fodbold, men betting-delen er kommet til inden for de seneste tre år.

Eksperten læser en kandidat i Finance and International Business, så tal og statistikker udgør, også uden for betting, en stor del af dagligdagen for MJN1999.

MJN1999 fokuserer særligt på den danske Superliga, så glæd dig til en masse spændende tips fra egen andedam.

Vil du også skive tips på SpilXperten?

Som bobler på SpilXperten deltager du automatisk i en månedlig konkurrence.

Trin for trin: Sådan kommer du i gang med at skrive tips

 • Send en mail til Jens Bøye på [email protected]
 • Fortæl lidt om dig selv og forklar, hvilke sportsgrene/ligaer, du føler dig bedst hjemme i
 • Vedhæft en analyse* på mellem 150 og 500 ord, inklusive chancevurdering

*Anvend gerne strukturen, hvor du indledningsvis fremhæver tre ting – i punktform – der taler særligt for spillet.

 • Hvis det vurderes, at du har tipster-potentiale, igangsættes et boblerforløb, som udmønter sig i en afklaring efter cirka 20 publicerede boblertips
 • I forbindelse med igangsætningen af dit boblerforløb, modtager du en udførlig guide, der forklarer, hvordan du publicerer boblertips på SpilXperten

Har du spørgsmål til proceduren, er du velkommen til at sende en mail på [email protected]

Bobler-konkurrence med 500 kroner i præmiepuljen hver måned

Når du træder ind i boblerpanelet, deltager du samtidig i en månedlig konkurrence, hvor der er 500 kroner i præmiepuljen. Præmierne udbetales som GoGift-gavekort.

 • 1. præmie: 300 kroner
 • 2. præmie: 200 kroner


Konkurrenceregler
Præmierne i den månedlige bobler-konkurrence uddeles på baggrund af resultaterne i en given måned.

 • De to boblere, der har leveret det største overskud målt på units-balance (underskud præmieres ikke), sætter sig på henholdsvis 1. og 2. pladsen i konkurrencen
 • Du skal have publiceret min. 5 tips i en given måned for at kvalificere dig til at deltage i konkurrencen, og du skal have publiceret min. ét tip inden d. 15. i måneden.
 • Konkurrencen afvikles, hvis der er min. 5 aktive boblere, der er kvalificeret til deltagelse
 • Du kan ikke deltage i konkurrencen, hvis du samtidig er aktiv som eksperttipper hos SpilXperten eller andetsteds
 • Medarbejdere, freelancere eller personer med andet ansættelsesforhold hos Better Collective, kan ikke vinde præmier i konkurrencen

Fra bobler til ekspert

Boblerpanelet er tænkt som en arena, hvor du kan bevise dit værd som tipster. Når du indtræder som bobler på SpilXperten, kan du forvente at få feedback på dine analyser – med det sigte at ruste dig til at blive endnu skarpere.

Dine boblertips vil være synlige på sitet, og vi resulterer løbende dine spilforslag, så du og andre kan følge med i et samlet regnskab.

Der gives ikke et honorar pr. boblertip, men har du et tipstertalent, der berettiger en plads i ekspertpanelet, indgås en aftale, hvor du modtager et honorar, efter kvalifikation, pr. eksperttip.

1 Kommentar

Skriv et svar

 1. Stort tillykke! Et par kompetente herrer. Glæder mig til at følge med 🙂