18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Boblertips med Spilxperten.com

Oddsforslag fra boblerne

3. okt.

Tid

Tip

Odds

sport-icon
21:00
Bayern München over 2.5 mål FC København vs Bayern München

Boblertips under afvikling

Afviklede boblertips

4. maj.

Tid

Tip

Odds

sport-icon
22:00
Athletic Bilbao vinder Athletic Bilbao vs Real Betis

På udkig efter vores eksperttips?

På denne side får du SpilXpertens boblertips – tips fra boblere, der har ambitioner om at sikre sig en plads i ekspertpanelet.

Boblerpanelet består af talenterede sporttippere, der på Spilxperten.com får chancen for at bevise deres evne til at levere overskud på spiltips over tid. De bedste tipseksperter fra boblerpanelet vil løbende blive tilbudt en plads i ekspertpanelet, hvor Danmarks skarpeste oddseksperter slår deres folder.

Statistikoversigten til højre viser de enkelte sportsbetteres resultater – angivet i units – for det indeværende år samt totalt for den periode de har været aktive på SpilXperten.com. Desuden fremgår den enkeltes tilbagebetalingsprocent (TBP) samt det totale antal spil, tipperen har postet. Klikkes der på den enkelte tipper, vil en totaloversigt for tipperen kunne ses.

Vil du gerne være bobler? Læs, hvordan du kommer i gang med at skrive tips på SpilXperten.


Læs om SpilXpertens eksperter her:


spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!