18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM på storskærm i København

Der er ikke noget, der rimer mere på sommer i Danmark end fodbold, øl og storskærm. Og det får vi heldigvis igen lov til at opleve efter den magiske sommer i 2021, hvor Danmark nåede semifinalen til EM.

Vi vil i denne guide give dig det store overblik over, hvor man kan samles med sine venner for at følge det danske landsholds nye EM-eventyr.

EM på storskærm på Islands Brygge

TV2 har for nyligt meldt ud, at deres EM-studie bliver placeret på Islands Brygge. Det betyder også, at der bliver vist EM på storskærm for 8500 mennesker til alle EM kampe til sommer. Vi på SpilXperten er sikre på, at der bliver vist fodbold på storskærm mange steder i København til sommer, men Islands Brygge er i hvert fald et sikkert sted at tage hen, hvis man vil opleve stemningen helt tæt på.

Ofelia Plads EM 2024

Selvom Ofelia Plads blev synonym med det magiske eventyr det danske landshold var på i 2021, er der stadig ikke meldt noget ud om, at det igen i år bliver gjort til et samlingssted for at se fodbold.

Det betyder dog ikke, at man skal til at ærgre sig over, at man ikke får lov til at komme ud og lufte sin klaphat og landsholdstrøje til sommer. Man kommer bare til at gøre det et andet sted, som vi kommer ind på i næste afsnit.

Stormskaerm paa ofelia plads

Storskærmsarrangement på Ofelia plads i København – Alamy – (AP Photo/Martin Meissner)

Hvor vises EM fodbold på storskærm i København?

Ja, hvor kan man så få lov til at skråle med på nationalsangen og forhåbentlig en enkelt eller to “4, 4, 4, 4-0”-sange? 

TV2, der også har rettighederne til store dele af slutrunden, har valgt at opsætte en fanzone på Islands Brygge. Det vil på traditionel dansk vis selvfølgelig være efter først til mølle-princippet, hvor der i alt vil være plads til 8.500 tilskuere. Her kan man få lov til at sætte sig ved adskillige langborde, hvor øllene, sangene og forhåbentlig sejrsråbene kommer til at flyde over.

Man vil have mulighed for at møde op til samtlige EM-kampe på Islands Brygge, hvor der ikke bare er noget til dem, der kun vil se kampene, men også være planlagt en helt masse aktiviteter. Det gælder både konkurrencer, fysiske aktiviteter og kulinariske oplevelser. Er man mere typen, der bedst kan lide at se landsholdet på en bar eller café, så er der selvfølgelig også mulighed for det.

Det kan selvfølgelig også være, at vejret pludselig svigter, og så er det rart at vide, hvor man skal gå hen.

Barer og caféer, der tidligere har vist landholdet:

 • BaneGaarden
 • Rosforth & Rosforth
 • Kayak Bar
 • Kultorvet
 • Bobs Hytte
 • Baghaven
 • Halmtorvet 9
 • Reffen
 • PS Bar & Grill
 • Rævens Bar
 • Nyhavns Færgekro
 • Cocks & Cows
 • Ofelia Plads & Øksnehallen
 • Café Grotten
 • Boltens Food Court
 • Coco Hotel

Det er en god idé at være opmærksom på de forskellige steders egne sociale medier. Man kan godt opleve, at de er fuldt bookede. Nogle gange kan man også være heldig, at de har særlige tilbud til landsholdsglade fans. Hvis man er til en særlig atmosfære, så vil vi også råde til at læse op, hvor man har tænkt sig at tage hen.

EM på storskærm

Hvis man ikke befinder sig i hovedstaden, er der selvfølgelig også mulighed for at samle sig om vores nationalsport. Vi har herunder samlet en liste over, hvordan man kan se EM 2024 på storskærm i flere af de andre store byer i Danmark.

EM på Storskaerm i Tivoli

Alamy – (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix via AP)

Storskærm EM 2024 Aarhus

Aarhusianere vil vide, at havnefronten og slutrunder er synonymer i byen. Hvis man vil ned til en rigtig folkefejring af vores nationalsport, så skal man tage ned til DR’s EM-fest.

Havnefronten eller Herman Sallings Plads, som den egentlig hedder, har flere gange i træk lagt lokation til storskærmsfest med udsigt over havnen.

Man vil kunne få lov til at følge med i DR’s live transmission, hvor Arnela Murminovic, Thomas Gravesen og Aarhus helt egen Flemming Povlsen, vil hjælpe seerne igennem kampene.

Der findes også utallige barer og caféer i Aarhus, hvor man kan få lov til at iklæde sig de røde og hvide farver og have fodboldfeber.

Storskærm EM 2024 Odense

Det er endnu ikke helt til at opstøve, hvor man kommer til at kunne se EM på storskærm i Odense.

Da det hele løb af stablen i 2021, var det Storms Pakhus, der lagde sted til. Og det ville virkelig ikke undre os, hvis det endnu en gang var her, der skulle langes fadøl over disken til en ægte fodboldfest.

Hvis man er til at se kampene i lidt mere dæmpede omgivelser, så er der også mange barer og sportsbeværtninger, der med glæde tager imod gæster.

Storskærm EM 2024 Bornholm

Er man gæst til Folkemødet på Bornholm i 2024, kan man godt risikere at skulle blive et par dage ekstra. Og det kommer altså til at presse på det danske program til EM-slutrunden.

Vi kan dog ikke med sikkerhed sige, hvor man skal opholde sig, hvis man gerne vil fortsætte festen fra Folkemødet med en fodboldfest. 

Der har dog været tradition for, at de større barer og caféer har inviteret folk indenfor, når det danske landshold løb på banen. Og mon ikke det sker igen i år.

EM storskærm 2024

Vi håber, at denne guide til EM 2024 storskærm København og resten af landet har hjulpet dig. Der er altid den person i vennegruppen, der skal have styr på det praktiske. Og vi håber, vi har hjulpet en smule med at få styr på netop det.

Skriv første kommentar

Skriv et svar