18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

De bedste sportsbarer i København

Sport i fjernsynet giver næsten altid garanti for masser af underholdning og spænding hjemme i stuen. Det kan dog blive endnu sjovere, hvis man tager på sportsbar, hvor man kan nyde en god kamp i selskab med venner og en masse andre sportsglade fans. Her på siden tager vi et kig på de bedste sportsbarer i København, så du kan blive inspireret til din næste tur i byen.

Der er et hav af muligheder for at drikke en god øl på de københavnske barer og bodegaer, og når man kan kombinere det med sport i fjernsynet, bliver det ikke bedre. Der er efterhånden en hel del sportsbarer i København at vælge mellem, og de er alle unikke på deres egen måde. Med denne guide håber vi, at du får et bedre overblik over din næste potentielle sportsbar København bytur.

Der er mange gode muligheder for at se sport på barerne i København. Foto: Bildbyrån
Der er mange gode muligheder for at se sport på barerne i København. Foto: Bildbyrån


Sportsbarer i København: Top 10

I listen nedenfor finder du vores rangering af de 10 bedste sportsbarer i København. Det er selvfølgelig subjektivt, hvordan man vurderer en sportsbar i København, og der findes mange forskellige meninger om, hvor man finder den bedste bar til at se en kamp på storskærm. Vi prøver dog ikke desto mindre at komme med vores bud på en top 10 her.


Cafe Guldhornene

 • Vestergade 20, 1456 København K
 • Åbningstider: tirsdag-torsdag 16-02 samt fredag og lørdag 14-05
 • Pris for en stor fadøl: 56 kr.

Cafe Guldhornene ligger på Vestergade i Indre By, og fungerer som stambar for Chelsea-fans i Danmark. Derfor kan du altid være sikker på at se, når Chelsea spiller kampe i Premier League eller i internationale turneringer. Der er dog også masser af mulighed for at se andre fodboldkampe på deres mange storskærme. De viser nemlig også fodbold fra alle runder i Champions League, og når der er landskampe i EM/VM-kvalifikation og ved slutrunderne.

Baren er indrettet med masser af båse, hvor man kan sidde sammen med sine venner og følge med i den kamp, som man er interesseret i. I de sene nattetimer og i weekenden kan du feste indtil langt ud på natten, hvor der også er god mulighed for at tage en tur på dansegulvet.


Pub & Sport

 • Vester Voldgade 7-9, 1552 København V
 • Åbningstider: mandag-torsdag 16-00, fredag 15-02, lørdag 12-02 og søndag 12-00
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Pub & Sport er beliggende i hjertet af København, og tilbyder et hav af muligheder for at se sport på storskærm. Med hele 12 skærme fordelt rundt omkring på pubben er der altid masser af sport at vælge mellem. På deres hjemmeside kan du altid finde en oversigt over, hvilke kampe og begivenheder der vises på skærmene i den kommende tid. I denne oversigt kan du finde al slags sport – fra fodbold, tennis og håndbold til cykling, motorsport og ishockey.

Har du lyst til at udfordre vennerne i jeres egen lille konkurrence, er der også masser af aktiviteter på pubben. I kan nemlig spille både bordfodbold, bordtennis, dart og brætspil. Det kan I gøre, mens I nyder en fadøl fra det store sortiment af øl i baren.


Ørsted Ølbar

 • Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K
 • Åbningstider: mandag 16-00, tirsdag og onsdag 15-00, torsdag 15-01, fredag 15-02, lørdag 13-02 og søndag 14-23
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Ørsted Ølbar er beliggende i hjertet af byen, lige overfor Ørstedsparken og tæt på Nørreport station. Som navnet antyder, er det en bar med stort fokus på øl, og derfor kan du finde et enormt sortiment af øl fra hele verden. De tilbyder mere end 200 forskellige flaskeøl og 20 forskellige øl på fad. Det er altså et perfekt sted at vælge hvis du kunne tænke dig at prøve nogle andre øl end dem, som du er vant til.

Udover den store passion for øl, har Ørsted Ølbar også en stor kærlighed for fodbold. Derfor kan du se masser af live fodboldkampe gennem hele sæsonen. Du kan f.eks. se Champions League, Superliga og Premier League. Der er også mulighed for lidt ekstra sjov og underholdning med dart og bordfodbold.


The Old Irish Pub Vesterbro

 • Vesterbrogade 2D, 1620 København V
 • Åbningstider: mandag-søndag 12-06
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

The Old Irish Pub på Vesterbrogade er Skandinaviens største pub, som er beliggende lige mellem Tivoli og Rådhuspladsen. Pubben har mange funktioner og tilbyder noget for enhver smag – du kan både opleve live musik hver dag og få en masse underholdning med sport på storskærm. 

Det er altså både stedet, hvor du kan se sport med vennerne, opleve en fed koncert, eller give den gas på dansegulvet. I baren kan du vælge mellem et stort udvalg af øl, cocktails og spændende drinks. Det er stort set lige meget, hvornår på dagen du har lyst til at tage på pub – the Old Irish Pub har nemlig åbent fra 12 til 06 alle ugens dage.


Barkowski

 • Nørre Farimagsgade 57, 1364 København K
 • Åbningstider: søndag-torsdag 12-02, fredag og lørdag 12-05
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Barkowski er en hyggelig bar, som ligger lige mellem Nørreport station og søerne. De promoverer sig som den måske hyggeligste sportsbar København. Der er masser af forskellige aktiviteter hver dag, som er helt gratis at benytte. Du kan bl.a. tage et spil bordfodbold, pool, brætspil eller dart. Derudover er der også masser af events ved højtider, såsom jul, påske osv. Prøv også deres Kahoot quiz night hver mandag, hvor du kan dyste mod andre i en vaskeægte pub quiz.

Når det gælder sport på storskærm, er der også masser af muligheder for at se store sportsbegivenheder hos Barkowski. På deres hjemmeside kan du altid se en opdateret oversigt over kommende kampe, der vises på storskærm. Du kan bl.a. se alle de store kampe fra Champions League.


Café Stefanshus

 • Stefansgade 22, 2200 København N
 • Åbningstider: søndag-torsdag 11-00, fredag og lørdag 11-02
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Café Stefanshus er en af de ældste og mest historiske barer i København, som har mere end 100 år på bagen. Der er masser af kvadratmeter at bevæge sig rundt på, og derfor er der også en masse forskellige aktiviteter og underholdning. Du kan tage et spil pool, brætspil, kort, terninger eller backgammon.

Der er selvfølgelig også masser af muligheder for at se sport på storskærm hos Café Stefanshus. Du kan først og fremmest se en masse fodboldkampe på storskærm, og du kan med fordel nyde underholdningen med en af de gode øl eller andre spændende drinks i deres menu. Uanset hvornår på dagen du kommer, og uanset hvad du foretager dig, er der altid garanti for hygge og god stemning hos Café Stefanshus på Nørrebro.


Amager Pub

 • Amagerbrogade 29, 2300 København S
 • Åbningstider: mandag-søndag 11-02
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

En af de bedste sportsbarer på Amager er uden tvivl Amager Pub, som er en del af Hotel Amager. På Amager Pub kan du hver dag nyde godt af et stort udvalg af sportsbegivenheder på storskærm, og du kan både sidde indenfor og udenfor. Der er hele syv storskærme, så der er rig mulighed for at se lidt af hvert indenfor sportens verden.

Hos Amager Pub kan du også dykke ned i deres store udvalg af øl og andre lækre drikke, og der er altid en god og afslappet stemning. Da det også er en del af Hotel Amager, kan du også nyde en lækker frokost eller aftensmad på pubben. Det er helt klart et besøg værd hvis du befinder dig på Amager, og gerne vil se sport på storskærm.


Søernes Ølbar

 • Sortedam Dossering 83, 2100 København Ø
 • Åbningstider: mandag-onsdag 15-00, torsdag 15-01, fredag 15-02, lørdag 12:30-1, søndag 14-23
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Med udsigt lige ud over Sortedams Sø har Søernes Ølbar et meget passende navn. Det er samme ejer, som også står bag Ørsted Ølbar, og de to barer fungerer dermed som søsterbarer for hinanden. Hos Søernes Ølbar er der stort fokus på øl, og derfor kan du finde mere end 100 forskellige øl fra alverdens mikrobryggerier samt hele 20 forskellige fadøl.

Det er dog også en bar, som sætter stort fokus på sport, og som derfor tilbyder masser af underholdning med sport på storskærm. Du kan se alt lige fra fodbold, tennis og håndbold til snooker, dart og ishockey på skærmene, og personalet er altid klar til at lytte hvis du har en idé til hvad der skal vises. Uanset om du vil sidde udenfor i sommermånederne og nyde udsigten ud over søerne, eller om du vil hygge indenfor med en kamp på fjernsyn, er der lagt op til masser af hygge hos Søernes Ølbar.


The Dubliner

 • Amagertorv 5, 1160 København K
 • Åbningstider: mandag-torsdag 10-sent, fredag-søndag 11-05
 • Pris for en stor fadøl: 66 kr.

The Dubliner ligger på Amagertorv lige ved siden af Storkespringvandet, og beliggenheden er dermed helt central i hjertet af byen. Som navnet antyder, er The Dubliner en klassisk irsk pub, som tilbyder alt det man kender hvis man nogensinde har været på pub i Irland. På menukortet finder du et stort udvalg af øl, whiskey og drinks. Hvis du er sulten, kan du også bestille et lækkert måltid, hvor du bl.a. kan få klassiske irske retter såsom irish breakfast eller fish and chips.

En irsk pub ville ikke være komplet uden sport på storskærm, så det finder du selvfølgelig også hos The Dubliner. Gennem hele året er der nemlig masser af muligheder for at se alverdens sportsgrene på de mange storskærme rundt omkring på pubben. Som en ekstra fordel er der også masser af spændende events såsom live musik og pub quiz.


Southern Cross Pub

 • Løngangstræde 37, 1468 København K
 • Åbningstider: mandag-torsdag 16-03, fredag 11:45-05, lørdag 11:20-05, søndag 13-03
 • Pris for en stor fadøl: 55 kr.

Southern Cross Pub er beliggende tæt på Rådhuspladsen, og har i mere end 100 år været enten restaurant eller pub. For sportsfans er det uden tvivl en af de bedste sportsbarer i København – de er nemlig blandt dem som viser allerflest sportsbegivenheder på storskærm året rundt. Du kan se alt fra fodbold, tennis, håndbold og ishockey til dart, snooker, motorsport, rugby og meget mere.

Southern Cross Pub er en klassisk britisk pub med et stort udvalg af øl og drinks samt masser af udsmykninger der giver en følelse af at være på pub i England. Blandt gæsterne er der en god blanding af lokale stamgæster, turister og sportsfans. Vil du se sport på storskærm i hyggelige omgivelser, er Southern Cross Pub uden tvivl et oplagt valg.Fodboldbar i København

Der findes et hav af forskellige sportsbarer i København, så der er masser af muligheder for sportsfans for at se en kamp på storskærm. Langt den mest populære sportsgren at se på storskærm er fodbold, og derfor er det også oftest fodbold der vises på de københavnske pubs og barer.

Nogle sportsbarer er endda også deciderede fodboldbarer, hvor der stort set udelukkende vises fodbold. Så hvis du er fodboldfan og følger en eller flere ligaer, giver det en ekstra god oplevelse at komme op fra sofaen, ud af døren og ind på en københavnsk sportsbar med venner og familie. Når man ser fodbold med andre fans af det samme hold, opstår der også naturligt en fællesskabsånd, hvor man nemt kan falde i snak med nye mennesker. Så hvis du endnu ikke har været afsted på fodboldbar i København, kan vi varmt anbefale at give det en chance – det er en ganske særlig oplevelse.Hvad hedder den bedste sportsbar i København?

Vi giver vores bud på en Top 10 i denne artikel.

Kan man se Champions League på sportsbar i København?

Ja, flere af de københavnske barer viser kampe fra Champions League.

Skriv et svar