18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.76
5/10
Bristol City
Leicester
Tipped at 1.76
PC Betting-avatar
29. mar.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC Nordsjælland
AGF
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
29. mar.
16:30
sport-icon

Anbefalet til

2.03
1/10
Lille
Lens
Tipped at 2.03
Dagens Spil-avatar
29. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

5.00
2/10
Sheffield U.
Fulham
Tipped at 5.00
BettingGuru-avatar
30. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
3/10
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
1. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.94
2/10
Sportivo Ameliano
Athletico Paranaense
Tipped at 1.94
BettingGuru-avatar
3. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Corinthians
Atletico MG
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
13. apr.
23:00

Dansker-dom: Uh-la-la i Paris, Wroom i Monaco og Bello Magnus i Giroen

SpilXperten kigger nærmere på nogle af de største begivenheder, der har dansk islæt, i weekenden. Michael Vilster har udvalgt fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og i denne artikel deler han sine forventninger til danskernes præstationer.

Der er French Open på menuen for både Clara Tauson og Holger Rune. Kevin Magnussen kører Formel 1 på de fine gader i Monaco, mens Magnus Cort har knap så fine omgivelser i Giro d’Italia. Endelig besøger vi en dansker i Stockholm, hvor der er lokalderby i Allsvenskan.

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

I love the smell of a Grand Slam to Holger Rune

⭐⭐⭐⭐⭐ Rune banks Eubanks

Søndag går det løs på Roland Garros for danske Holger Rune.

Han møder i 1. runde amerikanske Eubanks, og derfra ser lodtrækningen fornuftig ud med de potentielt sværeste modstandere som Taylor Fritz, Ruud og Medvedev før en eventuel finale mod Alcaraz eller Djokovic. 

Alt det kan du læse mere om i vores gennemgang af Runes vej i Paris, men i weekendens Dansker-dom er vores forventning til Holger Rune, at han slår amerikaneren i tre rene sæt.

At det bliver en solid, fokuseret og overbevisende sejr. 3:0 til Rune. 

Holger Rune spiller 1. runde i French Open søndag den 28. maj kl. 11:00, og du kan se med direkte på Discovery+. Læs også optakten til kampen her:

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Kmag på eventyr i Monacos gader

⭐⭐⭐⭐ Point til Kevin

Finesse. Fokus. Og fart de rigtige steder. Kevin Magnussen og alle de andre F1-rødder kører Monaco Grand Prix søndag med træning og kvalifikation fredag og lørdag. 

Danskeren scorede et enkelt point senest i Miami, hvor han begyndte på #P4. Starter han søndagen ræs lige så langt fremme i feltet, er der virkelig gode chancer for mindst ét point mere. Måske flere. 

Kevin Magnussen høvler speederen i bund i Formel 1 fra søndag 28. maj kl. 15:00, og du kan se med direkte på TV3+. Læs også optakten til Grand Prix’et her:

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Fischer får hovedrolle i Stockholm-derby

⭐⭐ Fischer-assist og AIK-sejr

Danske Viktor Fischer er udlejet fra belgisk fodbold til svenske AIK i denne sæson. Men danskeren har ikke rigtigt fundet fodfæste i Allsvenskan. AIK har én sejr i sæsonens første ni kampe og ligger til nedrykning. 

Søndag spiller de Stockholm-derby mod sidste sæsons sølvvindere fra Djurgården.

Vi tror, Fischer er kommet sig over sine småskader og får en rolle, hvor han noterer sig for mindst én assist, og AIK vinder for 6. gang på stribe over rivalerne. 

Viktor Fischer spiller Allsvenskan fra søndag den 28. maj kl. 15:00, og du kan se med direkte på Canal9. 

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Hissa-Hussa Hej-sa-sa! Nu skal Mirjam ha’ dada!

⭐⭐⭐⭐⭐ Clara cruiser i hovedturneringen i French Open

Clara Tauson har leveret fremragende i de første to runder i kvalifikationen til French Open. Danskeren har ikke afgivet sæt, og senest bankede hun det kroatiske stortalent Marcinko 6:2, 6:1.

Nu gælder det så kval-finalen mod svenske Mirjam Björklund. Den 24-årige svensker er en overkommelig opgave for danskeren, og jeg forventer, at Tauson moser Mirjam med tunge grundslag og vindende forhåndsslag. Kom så Clara! 

Clara Tauson spiller kval-finale ved French Open fredag den 26. maj fra kl. 12:30, og du kan se med direkte på Discovery+. Læs optakt til kampen her:

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Arrivederci Giro d’Italia fra Cort

⭐⭐⭐ Cort i top 20 på etape 19, 20 eller 21 – og han fuldfører Giroen

Magnus Cort er eneste dansker tilbage i Giro d’Italia. Sammen med de øvrige ryttere skal han fredag køre årets hårdeste bjergetape og lørdag ud på 35 kilometers bjergenkeltstart. Og søndag kører de så sidste etape fra Rom på rundtur og tilbage til Rom. 

Cort har allerede sat flere fede aftryk på løbet med etapesejr og livlig deltagelse, så vi forventer ikke, han ligefrem rager endnu en etapesejr til sig, men vi forventer, at han på en af de tre sidste etaper placerer sig i top 20, og at han kører med hele vejen til mål søndag for at forsvare den danske ære.

Sidste etape af Giro d’Italia 2023 køres søndag den 28. maj fra kl. 15:25, og du kan se med direkte på 5’eren eller Discovery+. Læs også vores indledende optakt til løbet her:


Dansker-dommen til weekenden

Sikke en weekend, der venter med masser af toptennis, cykling og Formel 1 – og så skeler vi til Stockholm og en dansker på udebane i fodbold.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Rune banker Ruud
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Rent bur til Rønnow og sejr til Union Berlin
  • ⭐⭐ Danmark tvinger kampen i forlængelse
  • ⭐⭐⭐⭐ Hjulmand får gult, og Lecce taber ikke
  • ⭐⭐ Dansk finaleplads i Sudirman Cup

Hvordan tror du, at danskerne klarer sig?

Giv dit bud i kommentarerne herunder.



Skriv første kommentar

Skriv et svar