18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Dansker-dom: Sikrer Hjulmand og Co EM-billetterne? Vinder Axelsen i Japan? Gør Magnussen i Las Vegas?

I den ugentlige Dansker-dom kigger vi nærmere på en håndfuld større begivenheder med danskere involveret. Michael Vilster vælger fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og efterfølgende vurderer han så indsatsen fra de fem udvalgte, og om de levede op til forventningerne.

Danmark spiller afgørende EM-kvalkamp i Parken mod Slovenien, og sikrer de ikke EM-billetterne allerede fredag, er der et nyt forsøg på mandag i Nordirland. 

Kevin Magnussen kaster sine terninger i  Formel 1-løbet i Las Vegas, mens kriseramte Cardinals og Hjalte Froholdt vel mumler Houston! We have a problem på vej til kamp mod Texans.  

Kasper Schmeichel - Danmark - Slovenien fredag den 17. november 2023

Kasper Schmeichel og Danmark kan sikre EM-billetterne fredag aften i Parken mod Slovenien. (Foto: IMAGO / Buzzi)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Rødhvid EM-fest i Parken 

⭐⭐⭐⭐⭐ Dansk sejr og EM-billetter sikret

Der er skadesproblemer for Kasper Hjulmand og det danske landshold forud for kampen i Parken. Men der er heldigvis reserver klar, og Danmark skal kunne stille et hold, der slår Slovenien.

Slovenerne fører puljen, og vi kan godt tale dem op til at være en stærk modstander, men faktum er, at Danmark er nummer 19 på FIFAs verdensrangliste, mens slovenerne er nummer 54 – lige før Jamaica og Burkina Faso og lige efter Paraguay. 

Det kan godt blive besværligt uden Eriksen, Højlund, Skov og Skov Olsen. Men det kan jo også vise sig at blive sjovt med Wind, Dolberg og Daramy.

Jeg forventer en dansk sejr. Stor. Lille. Smuk. Grim. Det er ligemeget. Bare vi napper 3 point og EM-billetterne. 

Danmark – Slovenien spiller fredag den 17. november kl. 20:45, og du kan se med direkte på TV2. Læs også Benjamin Leanders Luringer og vores optakt til kampen her:

Hjalte Froholdt - Arizona Cardinals 2023

Hjalte Froholdt skal nu forsvare en ny QB, efter Joshua Dobbs blev traded til Vikings. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Froholdt forsvarer ny QB i Houston

⭐⭐⭐ Froholdt holder antallet af sacks mod Cardinals på maksimalt 2

Arizona Cardinals brugte de sidste dage op til transferdeadline på at trade holdets QB Joshua Dobbs til Minnesota Vikings. 

Så nu er det en ny mand, der ryger under danskerens enorme beskyttende vingefang. Opgaven er dog stadig den samme. Brug alle kræfterne på at holde modstanderne fra quarterbacken. Om han så hedder Joshua eller Jacob. 

Jeg tænker, Froholdt kan holde gejsten og hjælpe med at holde antallet af sacks på højst 2. Kom så Hjalte! 

Houston Texans – Arizona Cardinals spiller søndag den 19. november kl. 19:00. Læs også Claus Elmings optakt til hele NFL-runden her:

Kevin Magnussen - Las Vegas Grand Prix 2023

Kevin Magnussen forsøger at redde lidt af en skidt sæson, når der er GP i Las Vegas. (Foto: IMAGO / Motorsport Images)

Magnussen kører Grand Prix i Sin City

⭐⭐⭐ Magnussen blandt de 15 bedste i Las Vegas GP

Kevin Magnussen får en svær weekend. Igen. Men måske kan han køre mere frit, efter holdet mere eller mindre gav kørerne frikort til de sidste to løb i sæsonen.

Magnussen og holdkammerat Hülkenberg har fået lov selv at vælge, om de vil køre med nyeste opgradering eller ej, og spændende nok er de gået hver sin vej. 

Hülkenberg er gået tilbage, mens danskeren holder fast i det nye og bevæger sig mod fremtiden. Forhåbentligt. 

De kølige aften-temperaturer i Las Vegas kan blive en uventet fordel og løsning på Haas’ evindelige dækproblemer. Jeg har beskedne forventninger til udbyttet, men kan Magnussen fuldføre og slutte blandt de 15 første, er det godkendt. 

Las Vegas Grand Prix ruller af sted søndag den 19. november kl. 07:00, og du kan se med direkte på TV3+. Læs også vores optakt til løbet her:

Victor Axelsen - Japan Masters 2023

Victor Axelsen spiller semifinale mod Obayashi i Japan Masters. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Lovende dansk indtog i Japan Masters

⭐⭐⭐⭐⭐ Axelsen vinder titlen

Victor Axelsen spiller semifinale i Japan Masters lørdag morgen. 

Det bliver en tidlig forestilling, når danskeren tørner ud mod verdensranglistens nummer 37, Obayashi, der meget overraskende sendte Anders Antonsen ud i kvartfinalen.

Axelsen er mødt op til turneringen på bagkant af en skade i den ene fod, og han er stadig nervøs for, at skaden springer op igen.

Gør den ikke det, vinder Axelsen turneringen. Danskeren har givet prøver på sit vanvittige niveau undervejs, og der bør ikke være modstandere, der kan stoppe ham, hvis han er fit for fight. 

Victor Axelsen – Takuma Obayashi spiller lørdag den 18. november tidligst  kl. 02:00, og du kan se med direkte på TV2 Sport.

Jonas Wind - Nordirland - Danmark mandag den 20. november 2023 klokken 20:45.

Jonas Wind og resten af det danske landshold afslutter EM-kvalen på udebane mod Nordirland. (Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Frederikke Jensen)

Færdigt arbejde i Belfast

⭐⭐⭐⭐⭐ Danmark vinder kampen mod Nordirland

Forhåbentlig er det et helt afslappet dansk mandskab, der kommer til Nordirland for at levere en festlig og levende sidste kamp i en gruppe, hvor de allerede har sikret sig førstepladsen. 

Er det ikke dét, kan vi se frem til en nervepirrende og anspændt kamp, hvor vi konstant skal have det ene øje på opgøret i Slovenien, hvor kasakhisk sejr kan sende Danmark helt ud af slutrunden.

Derfor er det med et vist forbehold, vi har kampen med på ugens Dansker-dom. Det kan potentielt være årets vigtigste landskamp. Det kan – forhåbentlig – også bare være sidste stop på vejen mod EM-slutrunden.

Nordirland – Danmark spiller mandag den 20. november kl. 20:45, og du kan se med direkte på TV2. Læs også Leanders Luringer og vores optakt til kampen, så snart duellen med Slovenien i Parken er overstået:


Dansker-dommen til weekenden

Der er EM-billetter på spil for fodboldherrerne, og når kampen mandag aften er slut, bør der ligger billetter klar til danskerne.

På samme vis bør Axelsen sikre sig titlen i Japan, mens både Kevin Magnussen og Hjalte Froholdt nok skal håbe mest på solide individuelle præstationer.

 • ⭐⭐⭐⭐⭐ Dansk sejr mod Slovenien og EM-billetter sikret
 • ⭐⭐⭐ Froholdt holder antallet af sacks mod Cardinals på maksimalt 2
 • ⭐⭐⭐ Magnussen blandt de 15 bedste i Las Vegas GP
 • ⭐⭐⭐⭐⭐ Axelsen vinder Japan Masters
 • ⭐⭐⭐⭐⭐ Danmark vinder kampen mod Nordirland

Danskerdommen – Hvad tror du mest på?

 • Danmark vinder mod Slovenien
 • Froholdt sikrer max 2 sacks mod Cardinals
 • Kevin Magnussen i top 15 i Las Vegas
 • Axelsen vinder Japan Masters
 • Danmark vinder mod Nordirland
 • Danmark vinder mod Slovenien
 • Froholdt sikrer max 2 sacks mod Cardinals
 • Kevin Magnussen i top 15 i Las Vegas
 • Axelsen vinder Japan Masters
 • Danmark vinder mod Nordirland

StemmerSkriv første kommentar

Skriv et svar