18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

Dansker-dom: Holger og Hjalte går stor weekend i møde

SpilXperten kigger nærmere på nogle af de største begivenheder, der har dansk islæt, i weekenden. Michael Vilster har udvalgt fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og i denne artikel deler han sine forventninger til danskernes præstationer.

Holger Rune prøver lykken i Kina, mens der er danskere involveret i spændende fodbold i Milano, Nottingham og Leipzig. Endelig er der genvalg til Hjalte Froholdt i NFL efter en flot indsats i sidste uge.

Holger Rune - Dansker-dommen 29/9-1/10

Holger Rune vandt for 1. gang i 8 kampe, og nu venter en lumsk opgave mod bulgarske Dimitrov. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Holger Rune kæmper for succes i Beijing

⭐⭐⭐ Rune vinder mod Dimitrov

Modstanden er vanskelig, når Holger Rune lørdag morgen møder bulgarske Grigor Dimitrov. Men danskeren leverede fredag en overbevisende indsats mod – indrømmet, svage! – Felix Auger-Aliassime. 

Der var endelig glød, gnist og gejst i danskerens øjne, og det er næppe nyforelskelse det hele – det skulle da være vendt mod træner Lars Christensen, der ser ud til at have en enormt positiv indflydelse på danskeren.

Derfor tror jeg også, at de gode tider vender tilbage, og Holger igen kan bide til bolle med de bedste i verden. Og så slår han Dimitrov.

Holger Rune – Grigor Dimitrov spiller lørdag den 30. september kl. 04:00, og du kan se med direkte på TV2 Sport. Læs også optakt til kampen her:

Gustav Isaksen - Dansker-dommen 29/9-1/10

Der er danskermøde i Milano, når Simon Kjærs Milan tager mod Isaksens Lazio. (Foto: IMAGO / ABACAPRESS)

Storkamp på San Siro, når Isaksen gæster Kjær

⭐⭐⭐⭐ Kjær og Isaksen spiller sammenlagt mindst 90 minutter

Det er midtjysk genforening, når de to tidligere Hede-spillere står over for hinanden i Serie A. Simon Kjær i defensiven for AC Milan, mens Gustav Isaksen skal bidrage til de offensive takter hos gæsterne fra SS Lazio.

Hverken Kjær eller Isaksen har decideret faste pladser på deres respektive hold, men de får begge indhop og aflastningskampe her og der. 

Med europæiske kampe i den kommende uge skal der nok blive plads til dem begge, og måske får Kjær endda fuld tid hos Milan?

Mine forventninger til denne kamp er, at de begge får tid på banen, og at det bliver til mindst 90 minutter dansk fodbold i opgøret

AC Milan – SS Lazio spiller lørdag den 30. september kl. 18:00, og du kan se med direkte på TV2 Sport. Læs også Michael Rundagers optakt til kampen her:

Christian Nørgaard - Dansker-dommen 29/9-1/10

Brentford har ikke vundet 4 kampe på stribe. Det ændrer de søndag i Nottingham. (Foto: IMAGO / Every Second Media)

Kan danskerkolonien i Brentford styre Sherwood-skovens lystige svende?

⭐⭐⭐ Sejr til Brentford og det halve Danmark

Brentford FC og de mange danskere skal på en listig opgave ude mod The Tricky Trees. I seneste sæson endte det uafgjort 2:2 efter et selvmål af Mathias Jørgensen i kampens afslutning. 

Det kan sagtens ende med endnu en deling, men jeg holder nu på, at Thomas Frank har så meget snilde og struktur på sit mandskab, at han efter en kedelig periode uden sejr i de seneste fire ligakampe, snupper sejren i Nottingham, der godt nok er ubesejrede i to hjemmekampe, men de har også mødt to oprykkere … 

Nottingham Forest – Brentford FC spiller søndag den 1. oktober kl. 15:00, og du kan se med direkte på See. Læs også Søren Sorgenfris rundeoptakt til Premier League her:

Hjalte Froholdt - Dansker-dommen 29/9-1/10

Hjalte Froholdt og Cardinals skal på en svær opgave i San Francisco. Danskeren er klar. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Mere magi fra Froholdt?

⭐⭐⭐⭐ Froholdt skal igen forsvare så bravt, at Cards tillader blot 3 sacks

Det kan blive en travl aften for danske Hjalte Froholdt i NFL. Cardinals er på udebane mod 49ers, og det trækker op til uvejr og enormt pres på Froholdts defensive linje.

Danskeren har dog vist, at han forstår at bruge sin udsmider-størrelse med rappe fødder og stor kraft, så jeg stoler på, han endnu engang passer på sin QB Joshua Dobbs.

San Francisco 49ers – Arizona Cardinals spiller søndag den 1. oktober kl. 22:25, og du kan se med direkte hos bet365. Læs også Claus Elmings NFL-optakt her:

Yussuf Poulsen - Dansker-dommen 29/9-1/10

Yussuf Poulsen og RB Leipzig har aktuelt krammet på Bayern, som de har slået i de seneste to indbyrdes møder. (Foto: IMAGO / Eibner)

Yussuf Poulsen og Ko. gør fælles front mod Bayern

⭐⭐⭐⭐ Yussuf Poulsen og RBL banker Bayern

Yussuf Poulsen er ikke en topscorer-type. Han er en holdspiller-type. Og derfor er der også noget smukt ved at danskeren, som efterhånden ligner en One-Club-Player har formået at kæmpe sig tilbage i startopstillingen hos RB Leipzig.

I lørdagens sene Bundesliga-kamp får Poulsen og Co besøg af mægtige Bayern München. RB Leipzig har vundet de to seneste indbyrdes kampe, og med sejr lørdag kravler de forbi sydtyskerne i tabellen. 

Jeg forventer, at Yussuf Poulsen endnu engang får afløb for en masse arbejdsraseri og er med til at sikre sejr nummer 3 på stribe for Leipzig i duellerne med Bayern. 

RB Leipzig – Bayern München spiller i Bundesligaen lørdag den 30. september kl. 18:30, og du kan se med direkte på See. Læs også Nicolai Lisbergs optakt til kampen her:


Dansker-dommen til weekenden

Det er en stribe danskere i fin form, der er med i Dansker-dommen denne gang. Så mine forventninger er store, og jeg er sikker på, de kan leve op til det hele.

  • ⭐⭐⭐ Rune vinder mod Dimitrov
  • ⭐⭐⭐⭐ Kjær og Isaksen spiller sammenlagt mindst 90 minutter
  • ⭐⭐⭐ Sejr til Brentford og det halve Danmark
  • ⭐⭐⭐⭐ Froholdt skal igen forsvare så bravt, at Cards tillader blot 3 sacks
  • ⭐⭐⭐⭐ Yussuf Poulsen og RBL banker BayernSkriv et svar