18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.80
5/10
Brest
Clermont Foot
Tipped at 1.80
Jens Bøye-avatar
3. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.04
5/10
Monaco
Montpellier
Tipped at 2.04
Jens Bøye-avatar
3. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.20
1/10
Brøndby IF
Hvidovre
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
3. dec.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
6/10
FK Haugesund
Stabæk
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
3. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.03
1/10
Bayer Leverkusen
Borussia Dortmund
Tipped at 2.03
Dagens Spil-avatar
3. dec.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

2.03
2/10
Sevilla
Villarreal
Tipped at 2.03
BettingGuru-avatar
3. dec.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
America MG
Bahia
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
3. dec.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.79
4/10
Celta Vigo
Cadiz
Tipped at 1.79
Stefan Lind-avatar
4. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00

Dansker-dom: Gule vinger til Vingegaard, Holger i hvidt og Kmag på hjul

SpilXperten kigger nærmere på nogle af de største begivenheder, der har dansk islæt, i weekenden. Michael Vilster har udvalgt fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og i denne artikel deler han sine forventninger til danskernes præstationer.

Holger Rune skal videre i Wimbledon, når han i 3. runde – formentlig allerede lørdag – møder Davidovich Fokina eller Van De Zandschulp. Kevin Magnussen skal rejse sig efter en forfærdelig Formel 1-weekend i Østrig. Og Jonas Vingegaard bliver udfordret søndag på Puy de Dome i Tour de France. Der er nok at tage fat på!

Foto: Toby Melville / Reuters / Ritzau Scanpix

Foto: Toby Melville / Reuters / Ritzau Scanpix

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Holger banker også Fokina

⭐⭐⭐⭐⭐ Danskeren fortsætter i flot form på græsset og når 4. runde

Man skal bare lade sig rive med, når Holger Rune spiller tennis. Det kan være aldeles forrygende. Det kan være svingende, og det kan også stadig være noget juks. Men det er aldrig kedeligt. 

Danskeren er en entertainer, og det er han blandt andet på grund af sin passion og vindermentalitet. Efter at han i en noget urytmisk kamp slog spanske Baena fredag 6:3, 7:6, 6:4, bør Fokina (eller Van De Zandschulp) heller ikke blive en stopklods i 3. runde. 

Så kan vi mandag gå ind i Wimbledons anden uge med Holger Rune klar til 4. runde, hvor amerikanske Tiafoe sandsynligvis venter. 

Holger Rune spiller 3. runde måske endda allerede lørdag kl. 12:00 mod vinderen af Davidovich Fokina/Van De Zandschulp, og du kan se med direkte på DR1 eller DRTV. Læs også optakten til kampen her, når modstanderen er fundet:

Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP / Ritzau Scanpix
Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP / Ritzau Scanpix

Jonas Vingegaard med blikket stift rettet mod Puy de Dome

⭐⭐⭐⭐⭐ Vingegaard holder fast i den gule trøje indtil mandagens hviledag

Vingegaard og Pogacar har budt hinanden op til tango i årets Tour de France. To vidunderlige etaper onsdag og torsdag har givet danskeren den gule trøje, mens Pogacar nok fik nyt mod med etapesejren torsdag. 

Fredag og lørdag bliver sprinteretaper, men søndag er der lagt op til en drabelig afslutning på Puy de Dome, hvor de sidste 4 kilometer stiger med mindst 11% hele vejen til toppen og mål. Jeg håber og tror, at Vingegaard holder fast i den gule trøje – også efter søndagens etape. 

Der er sprinteretape fredag og lørdag, men på søndag venter en modbydelig bjergetape. Rytterne cykler søndag den 9. juli fra kl. 12:45, og du kan se med direkte på TV2 eller Eurosport. Læs også optakter til Tour de France fra Jesper Carstens her:

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Kim og Anders på finalejagt i Canada Open

⭐⭐⭐⭐⭐ Endnu en finaleplads til Astrup og Rasmussen

Kim Astrup og Anders Rasmussen er rejst til Calgary og Canada Open med en frisk guldmedalje fra European Games i Polen hængende om halsen. 

De to danskere tabte finalen i 2019, men i 2023 var de altså de stærkeste og slog briterne Lane/Vendy med 21:15, 19:21, 21:19.

Nu er de så i Canada og spiller kvartfinale fredag aften mod Matsui og Takeuchi, der netop har slået de 6. seedede Lee og Yang. 

Med guldet fra European Games i taskerne forventer jeg endnu en stor præstation af danskerne, som bør vinde både kvartfinale og lørdagens semifinale. der formentlig bliver mod de 2. seedede indonesere Ahsan og Setiawan. 

Der er ketsjerduel i Nordamerika og Canada Open hele weekenden, og du kan se med direkte på TV2 Sport hver dag fra kl. 20:00. 

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Danskermøde med mål i vente i Allsvenskan

⭐⭐⭐⭐⭐ Mindst én danskerscoring i Kalmar

Der er duel i Kalmar mellem Allsvenskans nummer 5, Kalmar FF, og nummer 2, Elfsborg. Det er også en danskerduel mellem værternes Mileta Rajovic og gæsternes Andre Rømer og Jeppe Okkels.

Rajovic er delt nummer 4 på topscorerlisten med 7 sæsonmål, mens Okkels er noteret for 4 og Rømer 1 scoring indtil nu. Jeg forventer mindst ét dansk mål i kampen. Mindst!

Kalmar FF og Elfsborg spiller Allsvenskan søndag den 9. juli fra kl. 17:30, og du kan se med direkte på Discovery+ eller bet365. 

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Kevin Magnussen prøver lykken på Silverstone

⭐⭐ Danskeren slutter i top 15

Det er svært at have store forventninger til Kevin Magnussen for tiden.

Haas har enorme problemer med at levere en driftsikker og konkurrencedygtig bil, så både danskeren og holdkammerat Hülkenberg kæmper for bare at gennemføre løbene. 

På Silverstone har Magnussen dog gode erfaringer, og mon ikke han er sulten, ærgerrig og hævnlysten efter en stribe dårlige placeringer?

Jeg forventer, han formår at køre sig i top 15 i søndagens GP. Beskedent? Tjoeh, men vent nu og se!

Kevin Magnussen og de andre fartglade i Formel 1 kører Grand Prix på Silverstone søndag den 9. juli fra kl. 16:00, og du kan se med direkte på TV3+. Læs også optakt til løbet her:


Dansker-dommen til weekenden

Gult til Skjelmose, Guld til Viktor og næsten allerede guld til Bodø/Glimt-danskerne. Det lover godt for en stor dansk weekend.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Rune i 4. runde på Wimbledon-græsset
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Vingegaard hviler i gult mandag
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Endnu en finaleplads til Astrup og Rasmussen
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Danskerdong i Kalmar
  • ⭐⭐ Kmag i top 15 på Silverstone

Hvem har du størst forventninger til af de udvalgte danskere?Skriv et svar