18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Dansker-dom: Britisk bundkamp, europæisk dyst i Bundesligaen og AC på uvant plads i Barcelona

I den ugentlige Dansker-dom kigger vi nærmere på en håndfuld større begivenheder med danskere involveret. Michael Vilster vælger fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og efterfølgende vurderer han så indsatsen fra de fem udvalgte, og om de levede op til forventningerne.

I denne omgang kigger vi på de 5 store fodboldligaer og danskere, der er i ilden i Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1.

Mads Juel Andersen. Luton Town.

Mads Andersen og Luton spiller ekstremt vigtig bundkamp mod Sheffield United. (Foto: IMAGO / PA Images)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

The Hatters og The Blades i bundbrag

Forventning ⭐⭐⭐⭐⭐ Sejr til Luton og Mads Andersen

Mads Juel Andersen og Luton Town er i gang med The Great Escape i Premier League, og de har hentet 11 point i deres seneste 6 ligakampe. 

Det er ét mere, end det er lykkedes for Sheffield United at samle sammen hele sæsonen, og The Blades er ilde ude, hvis det også bliver til nederlag her. 

Andersen døjer med spilletiden hos The Hatters, men han kan formentlig godt glæde sig over en sejr, hvis den kommer her alligevel. 

Jeg forventer, Luton Town sætter en tyk, fed streg under deres fine form og slår William Osula og hans miserable Sheffield United-hold.   

Luton Town – Sheffield United spiller lørdag den 10. februar kl. 16:00, og du kan se med direkte på Viaplay. Læs Søren Sorgenfris rundeoptakt til Premier League her:

Jens Stage. Werder Bremen.

Jens Stage og Werder Bremen har vundet 3 på stribe. De nærmer sig europæiske pladser. (Foto: IMAGO / Steinbrenner)

Stage og Ko kravler tættere på Europa

Forventning ⭐⭐⭐⭐ Sejr til Stage og Werder Bremen

Werder Bremen og Jens Stage er i fin form. De har ikke tabt de seneste 7 kampe i Bundesligaen, og på hjemmebane har de 3 kampe i rap uden nederlag. 

Lørdag møder de Heidenheim, der også har smøget ærmerne op. Gæsterne er ligeledes på 7 kampe uden at tabe, og nå de er på fremmed græs, har de hentet 5 point i deres seneste 3. 

Holdene ligger side om side i midten af tabellen, men hvis Werder for alvor vil melde sig ind i kampen om de europæiske pladser, skal det give en sejr. 

Jens Stage er bølgebryder og boldfordeler centralt hos Werder, og jeg forventer, han både bryder og fordeler, så holdet henter 3 point i denne meget vigtige duel.  

Werder Bremen – FC Heidenheim spiller lørdag den 10. februar kl. 15:30, og du kan se med direkte på Viaplay. Læs også Nicolai Lisbergs optakt til kampen her:

Andreas Christensen. FC Barcelona.

Andreas Christensen og FC Barcelona tager mod Granada. (Foto: IMAGO / Ricardo Larreina Amador)

AC på DM hos FCB

Forventning ⭐⭐⭐⭐ AC spiller mindst 75 minutter, og Barcelona vinder

Andreas Christensen er det, en tidligere dansk fodboldlandstræner ville have kaldt en polyvant spiller.

Eller versatil, om man vil. AC kan anvendes mange forskellige steder, og hans fodboldintelligens, elegance og forudseenhed betyder, han kan klare sig i uvante roller. 

Sådan en fik han i seneste runde for FC Barcelona i La Liga. AC optrådte på den defensive midtbane som beskytter af den defensive linje og bølgebryder. 

Mon ikke han får chancen igen for at vise sig frem som en slags moderne Busquets? Jeg forventer, at danskeren glider endnu mere overbevisende ind i rollen som 6’er og spiller størstedelen af kampen, når Barcelona banker Granada søndag aften. 

FC Barcelona – Granada CF spiller søndag den 11. februar kl. 21:00, og du kan se med direkte på TV2 Sport X. Læs Nicolai Lisbergs spanske rundeoptakt her:

Rasmus Nissen Kristensen. AS Roma

Rasmus Kristensen og AS Roma møder topholdet Inter. (Foto: IMAGO / Giuseppe Maffia)

Nissen og de andre romere forsøger at tumle topholdet

Forventning ⭐⭐⭐ Roma henter mindst ét point i kampen mod Inter

Rasmus Nissen har fået fint med spilletid på det forvandlede Roma-hold, der har sagt Arrivederci til Mourinho og Buongiorno til Daniele De Rossi på trænerbænken. 

Tre kampe har givet tre sejre, og det er sjovt at være en del af det romerske mandskab for tiden. Her kommer Serie As tophold, Inter, så til Rom, og det bliver en barsk udfordring for Giallorossi.

Jeg forventer, at Nissen og de andre romere bider så voldsomt fra sig, at de kan holde milaneserne fra sejren. Om det så bliver til ét eller tre point til Nissen og Ko – det vil vise sig, men de taber ikke. 

AS Roma – Inter spiller lørdag den 10. februar kl. 18:00, og du kan se med direkte på TV2 Sport. Læs Michael Rundagers optakt til kampen her:

Mikkel Desler. Toulouse FC.

Toulouse FC tager mod Nantes, og de har brug for alle 3 point. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Den danske duo i Toulouse må ikke lose

Forventning ⭐⭐⭐⭐ Sejr til Nicolaisen, Desler og Toulouse

Toulouse og Nantes er begge i ildevarslende nærhed af nedrykningspladserne i Ligue 1.

Toulouse med Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler har ikke vundet i deres seneste 5 hjemmekampe i ligaen. De har bare 4 point til nedrykningspladserne. 

Nantes FC er endnu tættere på dumpe-zonen, for de har tre point til nedrykning, og de er uden sejr i deres seneste 5 udekampe. 

Toulouse kan se frem til en tur til Lissabon og Benfica S.L., når de spiller europæisk i midtugen.

Jeg forventer, at danskerne og deres holdkammerater lader op på fornuftig vis til opgøret i Portugal med sejr i denne vigtige kamp. 

Toulouse – Nantes FC spiller søndag den 11. februar kl. 15:00, og du kan se med direkte på bet365. Læs også Jens Bøyes optakt til kampen her:

LÆS OGSÅ:


Dansker-dommen til weekenden

Der er store forventninger til de udvalgte danskere i denne uge, og størst er de sådan set til Luton Town, der møder Premier Leagues bundprop og har en stor chance for at lægge afstand til bunden. 

I Rom er Rasmus Nissen involveret i topkamp i Serie A, mens både AC i Barcelona og Jens Stage i Werder spiller for at forbedre udmærkede positioner i de respektive ligaer. 

  • Forventning ⭐⭐⭐⭐⭐ Sejr til Luton og Mads Andersen
  • Forventning ⭐⭐⭐⭐ Sejr til Stage og Werder Bremen
  • Forventning ⭐⭐⭐⭐ AC spiller mindst 75 minutter, og Barcelona vinder
  • Forventning ⭐⭐⭐ Roma henter mindst ét point i kampen mod Inter
  • Forventning ⭐⭐⭐⭐ Sejr til Nicolaisen, Desler og ToulouseSkriv første kommentar

Skriv et svar