18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Jacob Fearnley – Antoine Bellier
Tipped at 2.10
Bech-avatar
22. jul.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Jacob Fearnley – Antoine Bellier
Tipped at 1.83
Bech-avatar
22. jul.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

2.01
1/10
GAIS
AIK
Tipped at 2.01
Dagens Spil-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.62
1/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.62
Dagens BetBuilder-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Marc-Andrea Hüsler
Bernabe Zapata Miralles
Tipped at 1.83
Bech-avatar
22. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.17
3/10
Samuel Vincent Ruggeri
Richard Gasquet
Tipped at 2.17
Bech-avatar
22. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.21
3/10
Reilly Opelka
Aleksandar Kovacevic
Tipped at 2.21
Bech-avatar
23. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Malmö FF
KI Klaksvik
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
23. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.45
1/10
UE Santa Coloma
FC Midtjylland
Tipped at 2.45
Dagens BetBuilder-avatar
23. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Dansker-dom: Brandvarme danskere i United, Union og Lazio

I den ugentlige Dansker-dom kigger vi nærmere på en håndfuld større begivenheder med danskere involveret. Michael Vilster vælger fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og efterfølgende vurderer han så indsatsen fra de fem udvalgte, og om de levede op til forventningerne.

I denne omgang kigger vi på en stribe dansk fodboldspillere i det store udland. Der er danskertræf, når Brentford tager mod Manchester United i Premier League, og der er også danskere på begge sider, når Yussuf Poulsens Leipzig tager mod Bo Henriksens Mainz i Bundesligaen

Vi besøger også Uhre i MLS, Gustav Isaksen i Serie A og Filip Jörgensen i La Liga.

Højlund. Manchester United 2024.

(Foto: IMAGO / Sportimage)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Afgørende danske aftryk i Brentford

Forventning ⭐⭐⭐⭐ Mindst ét danskermål eller assist i kampen

Der er rødt og hvidt over det hele, når Brentford FC tager mod Manchester United lørdag aften i Premier League. Ikke kun på grund af de to klubbers kamptrøjer, men også fordi det vrimler med involverede danskere. 

Thomas Frank og hans Bees er stadig i fare for at blive suget ind i nedrykningskampen, så de har brug for at vende en kedelig stime med seks kampe uden sejr. 

Manchester United har ikke råd til at dele almisser ud. De er stadig et skridt eller to efter i kampen om europæiske pladser, så de skal køre på alle turbiner. 

Rasmus Højlund. Christian Eriksen (måske). Mathias Jensen, Nørgaard (måske), Zanka, Roerslev og Damsgaard. Der er mange muligheder for danske bidrag, og jeg forventer, vi får mindst et dansk mål eller en assist i kampen. Så BESTÅR de alle Oprah Winfrey-style!

Brentford FC – Manchester United spiller lørdag den 30. marts kl. 21:00, og du kan se med direkte på TV3+. Læs også Søren Sorgenfris optakt til kampen her:

Bo Henriksen. Mainz 2024.

(Foto: IMAGO / Martin Hoffmann)

Yussuf versus Bo

Forventning ⭐⭐⭐ Mål eller assist af Yussuf Poulsen – ELLER point til Mainz

Yussuf Poulsen blev skiftet ind senest for RB Leipzig og lukkede storsejren på 5:1 ude mod Köln. Danskeren får ikke fuld spilletid i Bundesligaen, men han er varm, når han endelig gør. 

Varm er Bo Henriksen også i FSV Mainz 05. Danskeren har vækket en tiger i bundholdet, der har hentet 7 point, siden Klob-Bo kom til. 

Der er nu bare seks point op til redning for mainzerne, men det er et barsk udeprogram, Bo Henriksen åbner med. De to første bød på nederlag til Leverkusen og Bayern, og nu gælder det så tabellens nummer 5, Leipzig. 

Jeg forventer en hjemmesejr til RB Leipzig og enten assist eller mål af Yussuf – formår Mainz at undgå nederlag, er det dem, der BESTÅR. 

RB Leipzig – FSV Mainz 05 spiller lørdag den 30. marts kl. 15:30, og du kan se med direkte på Viaplay. Læs også Nicolai Lisbergs tyske rundeoptakt:

Mikael Uhre. Philadelphia Union 2024.

(Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Union og Uhre henter sejr nummer 2

Forventning ⭐⭐⭐⭐ Union vinder, og Uhre scorer

Det er to ubesejrede mandskaber, der mødes i MLS lørdag aften. Philadelphia Union har kun vundet én af de fire første, og med tre uafgjorte må de finde sig i at være nummer 9 i Eastern Conference. 

Mikael Uhre har scoret 2 af målene for Union, men han var ikke på tavlen, da de i seneste runde endelig vandt med 3:1 ude mod Portland Timbers. 

Minnesota United er kommet endnu bedre i gang med sæsonen, for de har tre sejre og en uafgjort og topper Western Conference. 

Da de mødtes i Minnesota i maj, vandt værterne 4:3, og i de foreløbig seks betydende indbyrdes møder har begge hold været på tavlen hver gang. 

Jeg forventer, Union bygger på sejren fra seneste kamp og snupper endnu en sejr, og det bliver med Uhre på måltavlen. 

Philadelphia Union – Minnesota United spiller lørdag den 30. marts kl. 19:00, og du kan se med direkte på bet365. Læs Michael Rundagers optakt til kampen her:

Filip Jörgensen. Villarreal 2024.

(Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Store handsker til Filip Jörgensen

Forventning ⭐⭐⭐ Filip Jörgensen indkasserer maksimalt 1 mål

Villarreal og Filip Jörgensen har ikke tabt de seneste 9 runder i La Liga. Det betyder, at de er kravlet tættere på en europæisk plads. 

Det er meget passende, for de er også sendt ud af Europa League efter samlet nederlag på 3:5 til franske Marseille. 

Atletico Madrid er gæsterne på østkysten mandag aften, og Simeones mandskab lever endnu i CL med sejr mod Inter. Nu venter to kvartfinaler mod Dortmund, og med nederlag i de to seneste ligarunder kan det se ud til, fokus er på CL-succes. 

Atletico Madrid er dog kun på 5. pladsen og skal bruge point for at kvalificere sig til CL næste sæson. 

Filip Jörgensen skal have de store handsker med, for Atletico Madrid har scoret præcis 2 gange i deres seneste tre besøg hos Villarreal. 

Jeg forventer, den aktuelle fine form hos værterne udmønter sig i, at de kun lukker højest 1 mål ind mandag aften. 

Villarreal CF – Atletico Madrid spiller mandag den 01. april kl. 21:00, og du kan se med direkte på TV2 Play. Læs også Nicolai Lisbergs optakt til kampen her:

Gustav Isaksen. Lazio 2024

(Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Frederikke Jensen)

Gustav sender Den Gamle Dame i gulvet

Forventning ⭐⭐⭐⭐ Lazio vinder, og Isaksen leverer assist eller mål

Gustav Isaksen og Lazio har fine muligheder lørdag aften, når et groggy Juventus-hold gæster hovedstaden. 

Den Gamle Dame har slingret rollatoren gennem otte kampe, der kun har givet én sejr i Serie A, De er nummer tre med tre point op til AC Milan på 2. pladsen og med ni runder igen har de otte point til 5. pladsen.

Lazio har heller ingen fremragende sæson. De blev sendt ud af CL af Bayern München, og de er på 9. pladsen med 4 point op til europæiske pladser. 

Gustav Isaksen fik endelig debut på Hjulmands landshold, så mon ikke han er ekstra opsat på at markere sig i kampen for en EM-billet? 

Jeg forventer et brag af en kamp af danskeren, og at han enten med assist eller mål bidrager til, at Lazio vinder kampen.

SS Lazio – Juventus spiller lørdag den 30. marts kl. 18:00, og du kan se med direkte på TV2 Sport X. Læs også Michael Rundagers italienske rundeoptakt her:

LÆS OGSÅ:


Dansker-dommen til weekenden

Jeg har størst forventninger i denne uge til danskerduellen mellem Brentford FC og Manchester United i England, mens jeg også tror, Gustav Isaksen er vokset et par centimeter af sin første optræden for A-landsholdet, så han brænder kampen af i Rom, når Juventus er på besøg. Forza Danimarca!

  • Forventning ⭐⭐⭐⭐ Mindst ét danskermål eller assist i kampen
  • Forventning ⭐⭐⭐ Mål eller assist af Yussuf Poulsen – ELLER point til Mainz
  • Forventning ⭐⭐⭐⭐ Union vinder, og Uhre scorer
  • Forventning ⭐⭐ Filip Jörgensen indkasserer maksimalt 1 mål
  • Forventning ⭐⭐⭐ Lazio vinder, og Isaksen leverer assist eller mål 

Skriv første kommentar

Skriv et svar