18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

Dansker-dom: Al opmærksomhed mod Paris, Clara og Holger

SpilXperten kigger nærmere på nogle af de største begivenheder, der har dansk islæt, i weekenden. Michael Vilster har udvalgt fem atleter/hold, der er særligt værd at holde øje med, og i denne artikel deler han sine forventninger til danskernes præstationer.

Clara Tauson og Holger Rune spiller 3. runde-kampe i French Open. Kevin Magnussen er sammen med resten af Formel 1-feltet rykket til Barcelona, hvor de kører GP søndag. I Serie A er et par danskere i alvorlig fare for nedrykning, mens to danskere i Ligue 1 fejrer en flot sæson.

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Holger holder fri og hamrer sig så i kvartfinalerne

⭐⭐⭐⭐⭐ Rune spiller sig videre til kvartfinalerne

Storkampen i 2. runde mod Gaël Monfils blev aflyst, så Holger Rune napper en ekstra fridag. Det mindsker ikke vores forventninger til den unge dansker. 

Han møder lørdag Olivieri, som er nummer 231 på verdensranglisten. Det ligner en absolut overkommelig opgave. 

Dermed vil danskeren være helt fit for fight, når han mandag brager sammen med enten Fritz eller Cerundolo i ottendedelsfinalen. Jeg regner med, danskeren derfra spiller sig videre til kvartfinalerne uden problemer. 

Holger Rune spiller 3. runde i French Open  lørdag den 3. juni kl. 11:00, og du kan se med direkte på Eurosport. Læs også optakten til kampen her:

Foto: Bildbyrån

Tauson buldrer videre

⭐⭐⭐⭐Clara Tauson spiller sig videre til kvartfinalerne

Indtil videre har Clara Tauson spillet sine kampe på bane 6 ved French Open. Det bliver hun ikke ved med, hvis hun fortsætter de flotte takter. 

Danskeren er i 3. runde, hvor hun møder Elina Avanesyan. Russeren kom også via kvalifikationen, men som Lucky Loser. Det har hun udnyttet og er altså nu i 3. runde af hovedturneringen. 

Det bliver endestationen, for danske Clara spiller bomstærkt på gruset i Paris. Allez Clara! Når danskeren har sendt Avanesyan hjem, møder hun vinderen af Muchova og Begu i 4. runde, og også her har danskeren fine muligheder. 

Jeg stoler på, hun også slår sig videre, så vi får to danskere i kvartfinalerne ved årets French Open. 

Clara Tauson spiller 3. runde i French Open fredag den 2. juni kl. 11:00, og du kan se med direkte på Eurosport Læs også optakten til kampen her:

Foto: Bildbyrån

Er det for meget at bede om Magnussen i top 12?

⭐⭐ Blandt de bedste i den dårligste halvdel er alt, jeg tør håbe på

Det ser ikke godt ud for danske Kevin Magnussen i Formel 1 for tiden. Det kniber at få sat alvorlige aftryk, og i seneste løb i Monaco var den tøvende kørsel endda tilsat dårlige beslutninger fra teamet om taktik og særligt dækskift i regnvejret. 

Det betyder, at forventningerne til danskeren er styrtdykket.

Haas taler og taler om, at bilen er god nok til at køre med længere fremme, men der er godt nok langt mellem, de viser det. Der er mere snak end decideret handling. 

Jeg håber for danskeren, han kan holde sig på banen hele vejen til mål og måske ende blandt de 12 forreste. Point tør jeg ikke drømme om længere. 

Kevin Magnussen høvler speederen i bund i Formel 1 fra søndag 4. juni kl. 15:00, og du kan se med direkte på TV3+. Læs også optakten til Grand Prix’et her:

Foto: Bildbyrån

Kan Toulouse lave endnu en positiv overraskelse?

⭐⭐ Toulouse-danskerne snupper endnu et kryds

Oprykkerne Toulouse og de to danskere Nicolaisen og Desler slutter en flot sæson i Ligue 1. De blev pokalmestre og ligger lunt og trygt midt i rækken.

Den sidste opgave er en udekamp mod Monaco, som er i problemer i forhold til en europæisk plads. Efter 4 krydser på stribe tror jeg, Toulouse samler en hel håndfuld og forhindrer monegaskisk deltagelse i Europa.

Desler, Nicolaisen og Toulouse spiller Ligue 1 fra lørdag 3. juni kl. 21:00, og du kan se med direkte på bet365. Læs også Jens Bøyes optakt til sidste Ligue 1-runde her:

Foto: Bildbyrån

Abildgaard eller Beck må ud af Serie A

⭐⭐⭐ Det ligger til redning for Verona

Verona og Spezia har begge 31 point. Én af dem redder sig. Én rykker ned. Kampene søndag aften hedder AC Milan – Verona og AS Roma – Spezia.

Det ser mest lovende ud for Verona, for Milan er sikret CL og kan ikke nå meget mere, mens Roma skal hævne nederlaget i onsdagens EL-finale mod Sevilla og sikre chancen for EL-succes igen næste år. Det bliver svært for Julius Beck og Spezia.

Derfor tror jeg, det bliver Verona og Oliver Abildgaard, der redder sig i Serie A.

Verona og Spezia spiller Serie A fra søndag 4. juni kl. 21:00, og du kan se med direkte på TV2 Play. Læs også Michael Rundagers rundeoptakt her:


Dansker-dommen til weekenden

Forventninger er enorme til de to danske tennisstjerner, Clara og Holger. De bærer størstedelen af mine forventninger denne weekend. 

  • ⭐⭐⭐⭐ Kvartfinale til Holger
  • ⭐⭐⭐⭐ Kvartfinale til Clara
  • ⭐⭐ Endnu en skuffelse for Kmag
  • ⭐⭐⭐ Toulouse henter 1 point i Monaco
  • ⭐⭐⭐ Redning for Verona

Hvordan tror du, at danskerne klarer sig?

Giv dit bud i kommentarerne herunder.Skriv et svar