18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Blog: Mesterskabsbarometeret i Superligaen, Premier League og Serie A

Mestrene er fundet i Spanien, Frankrig og Tyskland, men der er stadig spænding i Danmark, Italien og i England. SpilXpertens Benjamin Leander giver dig overblikket og slutprogrammet i de tre gulddueller.

FCK og FCM udkæmper en tæt guldduel i Superligaen. Foto: Bildbyrån


Superligaen: FC København – FC Midtjylland

Slutprogram:

FC København: Brøndby (u), Silkeborg (h), Randers (u), AaB (h)

FC Midtjylland: AaB (u), Brøndby (h), Silkeborg (u), Randers (h)

Leanders Dom: Begge hold har de samme fire modstandere tilbage. FCM har en svær udekamp på silkeborgensisk kunstgræs, mens FCK ditto skal til Brøndby uden udebanefans. Det kommer til at kræve mindst to FC København pointtab for at guldet ender i FC Midtjylland, og svigter FCM blot en enkelt gang med eksempelvis tre sejre og et nederlag, kan FCK tåle blot at hente seks point i de sidste fire kampe.

Leanders procenter: 81-19 FC København


Premier League: Manchester City – Liverpool

Slutprogram:

Manchester City: Newcastle (h), Wolves (u), West Ham (u), Aston Villa (h)

Liverpool: Tottenham (h), Aston Villa (u), Southampton (u), Wolves (h)

Leanders Dom: De to hold klør på med voldsom overbevisning, og det er ikke svært at se dem ende på 90+ point; det vil blot være anden gang i Premier Leagues historie, at top2 napper mindst 90 point – begge hold gjorde det i den svært underholdende 2018/19-sæson. Det er fordel Manchester City, der har et points forspring ned til Liverpool, men som kommer på udfordrende opgaver ude mod Europa-jagtende Wolves og West Ham i to udekampe i træk. Liverpool har Tottenham i runde 35 og to temmelig taknemmelige udekampe mod Southampton og Aston Villa, som næppe kommer i nedrykningsfare. Derudover har Liverpool en ekstra FA Cup-finalekamp at kæmpe med rent fysisk. Det lugter af to gange 12 PL-point til de to kombattanter, og så løber Pep Guardiolas tropper med titlen.

Leanders procenter: 67-33 Manchester City


Serie A: AC Milan – Inter

Slutprogram:

AC Milan: Verona (u), Atalanta (h), Sassuolo (u)

Inter: Empoli (h), Cagliari (u) Sampdoria (h)

Leanders Dom: Inter har fået et ekstremt favorabelt slutprogram forærende, men selv med ni point i turbanen må Milan maksimalt hente seks point i de sidste tre kampe, da “Rossoneri” er bedre indbyrdes end Inter og vil ende forrest i tilfælde af pointlighed. Både Verona på udebane og Atalanta på hjemmebane er ubehagelige test for AC Milan, for begge hold ligger i periferien af top7 og er på jagt efter point, som kan sikre europæisk deltagelse efter sommerferien. Derfor er to pointtab langt fra umuligt for Milan, og selv et enkelt nederlag kan vise sig katastrofalt, for Inter er kæmpefavoritter til at vinde hjemme mod umotiverede Empoli samt Cagliari og Sampdoria, som kan være fri af nedrykning til den tid.

Leanders procenter: 60-40 AC Milan


Er du enig i procenterne? Giv din mening til kende i kommentarsporet.

Skriv et svar