18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Lup: Her er landsholdet, der BURDE stille op mod San Marino

Det danske landshold står foran den letteste kamp i historien, når San Marino venter i Parken. Benjamin Leander er dybt uenig i Kasper Hjulmands udtagelse og kommer med sit ideelle landshold til kampen torsdag aften.

Danske landsholdsspillere inden kampstart, men hvem BURDE starte mod San Marino torsdag aften? Benjamin Leander har svaret. Foto: IMAGO / Bildbyrån

Præmissen

Det danske landshold giver odds 1,01 for at vinde i Parken torsdag aften, og spørger man bookmakerne, bliver det med cifre a la 5-0 eller 6-0. Alt under dette vil være en skuffelse, og hvis fantasien skulle overgå virkeligheden og resultere i fuldkommen usandsynligt dansk pointtab mod det dårligste hold på FIFAs 208 hold store verdensrangliste, skal Kasper Hjulmand fyres. Punktum.

Hjulmand har udtaget 23 spillere til kampen – i forhold til den oprindelige udtagelse er Mikkel Damsgaard gledet ud og er erstattet af Nicolai Vallys.

Når nu vi skal op mod det dårligste hold i hele VERDEN, giver det ingen mening for mig at komme i stærkeste opstilling. Der venter en langt vigtigere kamp i Finland allerede 68 timer efter slutfløjtet i Parken, så Hjulmand burde i princippet bare udtage et kombineret Silkeborg/Lyngby-hold fra Superligaen med en masse danske spillere, som med lethed også ville slå San Marino med minimum 2/3-0.

Reglerne for UEFAs holdlister er dog klare. Der skal udtages 23 spillere, og man må kun erstatte spillerne, hvis de bliver syge eller skadede. Derfor kan Hjulmand ikke udtage et A- og et B-hold til kampene mod San Marino og Finland, med mindre han forgiver, at der er kollektiv Roskilde-syge i truppen. Det duer ikke, så vi må gå med 23 spillere, hvor vi stiller med et A- og et B-hold.

A-holdet mod Finland

Højlund i front i Finland. Selvfølgelig. Foto: IMAGO / Bildbyrån

Vores stærkeste opstilling. Skal spille mod Finland. Landsholdsfodbold er et relationelt spil, hvor det handler om at kende medspillere, landstræner og system, så her skal ikke eksperimenteres alverden:

Schmeichel på mål: Stadig givet. Glemmer ikke hvordan man tager med hænder, bare fordi han ikke har fået spilletid i Frankrig. Det samme med Kaptajn Kjær i midterforsvaret. Joachim Mæhle er også landsholdsspiller med stort L og må prioriteres på venstre wing back.

Eriksen og Højbjerg centralt er også fuldkommen non-negotiable, og på kanterne skal vi bruge fart fra formstærke Andreas Skov Olsen og en energifyldt Jesper Lindstrøm, der netop har lavet sit superskifte til Napoli.

Rasmus Højlund i front giver også sig selv.

Hvem skal så spille for B-holdet?

Mads Bidstrup (th) allerede fast mand for mægtige Red Bull Salzburg. Ham burde vi få at se på landsholdet. Foto: IMAGO / Fotostand

Blandt de 12 tilbageværende spillere i Hjulmands nuværende trup finder vi navne som Jens Stryger, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen, Thomas Delaney m.fl. Den gamle garde, som loyalt har stillet op i rødt og hvidt i snart et årti.

Dem skal vi IKKE spille mod San Marino. Vi skal bruge unge, sultne folk, som vil stråle i landsholdstrøjen for første gang eller som alt for sjældent har fået chancen. Vi må dog ikke kannibalisere på U21-landsholdet, som selv skal spille vigtige kval-kampe.

Derfor sender vi hele det tiltænkte A-hold på bænken for at gøre sig klar til Finland og stiller med følgende 11 fra start mod San Marino, som så vil udgøre bænken mod Finland:

Mads Hermansens tid skal nok komme, så vi ruller med formstærke Frederik Rønnow på mål.

Martin Frese har ikke fået en landskamp endnu, men kandiderer stadig som den bedste tilgængelige venstre back. Elias Jelert er udtaget til U21-landsholdet og er ikke aktuel her.

I midterforsvaret skal vi bruge noget rutine til at holde ungdommens kådhed under kontrol, så Erik Sviatchenko hentes ind til at være partner med Victor Nelsson centralt. Mads Roerslev spillede en flot 22/23-sæson for Brentford og virker som det bedste bud på højre dør i kamp med Rasmus Carstensen.

Mads Bidstrup SKAL spille. Punktum. Finito. Simpelthen for spændende en spiller til, at jeg ikke får ham at se i rødt og hvidt. Morten Hjulmand som partner virker som en ung udgave af Delaney og Højbjerg.

Venstre kant er KLART mit smertensbarn. Virkelig ikke ret mange, som står frem som det logiske valg. Philip Zinckernagel har virkelig kæmpet stærkt i en voldsomt turbulenspræget karriere med flere klubskifter, men han veksler mellem venstre kant og 10’eren for Belgiens bedste hold og får en startplads her.

Nicolai Vallys er udtaget til holdet, men fortjener også en startplads centralt her som en af Superligaens helt store profiler. Han får en tidligere SL-profil til højre for sig i form af Anders Dreyer.

I front vil jeg også se Casper Tengstedt straffe San Marinos stivbenede forsvar. Benfica-angriberen har endelig fået hul på spilletidsbylden og ligner sammen med Højlund den 9’er type, vi har savlet efter i evigheder.

Alle 11 spillere vil samtidig have kvaliteten til at blive skiftet ind mod Finland, hvis der bliver brug for dem den kommende weekend.

Skriv første kommentar

Skriv et svar