18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Blog: Tre ting, jeg vil holde øje med i februar

Benjamin Leander giver indblik i sin odds-kalender for februar, som indeholder flere højdepunkter.

Januar er fortid. Måneden startede over al forventning med stor profit, men mavelandede som en anden amatør til VM i udspring. Især Camerouns katastrofale 2-1 sejr over Comorerne med 11-mod-10 i 87 minutter med en markspiller på mål for underdogs’ne kostede en formue og var en god reminder om, at intet er sikkert i betting.

Nuvel, februar står for døren, og månedens første blog vil traditionen tro fokusere på de interessante events i årets anden måned:

FIFA Club World Cup (3. – 12. februar)

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

VM for klubhold løber af stablen i Emiraterne, hvor vi bla. skal stifte bekendtskab med Pirae fra Tahiti, som skal op mod værterne fra Al Jazira i første kamp. Jazira er tårnhøje favoritter med odds 1,02 for sejr og Asian Handicap -4,25 som hovedlinje for opgøret, men her kan man sagtens brænde nallerne som Al Sadd gjorde det i 2019, da de blot fik 1-1 i ordinær tid mod Hienghene fra Ny Kaledonien som lige så store favoritter.

Senere i turneringen indtræder CL-vinderne fra Chelsea og Copa Libertadores triumfatorerne fra Palmeiras blandt de store navne. De sidste mange år har det været en guldkalv at spille mange mål i placeringskampene om 3. – og 5.pladsen, men bookmakerne er efterhånden begyndt at lugte lunten i forhold til, at der scores jævnt mange mål i de sportsligt komplet ligegyldige kampe.


UEFA-slutspil i CL, UEL og UECL (15,16, 17. – 22, 23, 24. februar)

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Slutspilstid i de europæiske turneringer, hvor hele tre turneringer kører slutspil. I Champions League er der ottendedelsfinaler i vente, mens Europa League og Conference League kører playoff-kampe om at gå i ottendedelsfinalerne.

Læg især mærke til hold, som kommer fra en lang vinterpause. Moldaviske Sheriff Tiraspol har ikke været i aktion siden 17. december, ligesom Ruslands Premier League også først genstarter i slut februar/start marts som et par af flere eksempler. Der er ikke udpræget empiri for, at hold som har haft lang vinterpause klarer sig bedre eller værre, men med skal det dog tages, især hvis træningskampene har været dårlige for pågældende hold.

Returopgørene bliver også vigtige bettingobjekter – hold, som er bagud med 2-3 mål fra første opgør på udebane viser sig ofte som fremragende hjørnesparksspil-objekter, fordi de skal angribe både ved uafgjort og kneben føring, hvilket bør medføre fordel i boldbesiddelse og hjørnespark.


Træningskampe (Hele februar)

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Både Superliga-holdene og mange andre mandskaber udenfor Europas store ligaer forbereder sig i ind- og udland med træningskampe i stor stil. Her kan der scores en række guldspil på en række vigtige parametre såsom startopstillinger og kampkalender. Nogle hold starter først ud midt i marts måned, mens andre hold måske har 1-2 træningskampe tilbage inden sæsongenstart.

Det kan også være af kæmpe fordel at prøve at studere holdenes træningsmængde. Nogle hold træner op til tre gange om dagen og vil være komplet mørbankede efter en lang vinterpause, hvis der skal spilles testkamp kort tid efter en hård træningsmængde, ligesom man også kan kigge ind i flere træningskampe på 2-3 dage. Her vil holdene i sagens natur stille med enten blandede hold eller op til hele reservehold, så man kan med fordel spille i god tid op til 24 timer før kampstart, hvis man har god information eller føling med, hvilket hold, som kommer på dagen.

Tag højde for vejrforhold såsom heftig regn, eventuelt forkortet eller forlænget spilletid i kampene samt nyheder fra holdenes hjemmesider, hvor det eventuelt kan fremgå, om der er et specifikt formål med opgørene.

Held og lykke med jeres februarspil – som de siger i “Hunger Games”

– May the odds forever be in your favor


Læs også Lisbergs blog om Jonas Winds skifte fra FC København til Wolfsburg

Skriv et svar