18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leander: Tip en 13’er til SUPER SUNDAY

Super Sunday; dagen, hvor børn, hund, kæreste og potteplanter skal passes. Ikke færre end TRETTEN storkampe afvikles mellem klokken 13 og 23. SpilXpertens Benjamin Leander kaster sig en tur op i Fidus-Flyveren og tager på tips-tur over Europa.

Klik på selve Twitter-ikonet (øverst til højre) for at se #DERBYAMOK-videoen.


Kamp 1: Nice – Lyon (13.00)

Sydfransk derby i Ligue 1, hvor Lyon står med ulempen af først at være gået fra banen i Prag torsdag aften klokken 23; sølle 62 timer inden der er kickoff på Allianz Stadium i Nice. Nøglespillere som Toko Ekambi, Auoar, Denayer og Bruno Guimaraes startede alle den kamp, så Lyon må være godt trætte trods den flotte 4-3 sejr. Sidste sæsons to indbyrdes opgør havde hele 10 mål i sig tilsammen, og Nice kunne sagtens ligne en vinder her med Lyons korte forberedelsestid.

Leander tipper: Nice vinder (odds 2,70 ved Marathonbet*)


Kamp 2: St. Pauli – Hansa Rostock (13.30)

Undervurderet fjendeopgør i det nordtyske, hvor tydeligt venstreorienterede St. Pauli tørner sammen med et Hansa Rostock, der har mange fans fra den yderste højrefløj. I tabellen er det St. Pauli, der fører an som overraskende førerhund takket være en voldsom offensiv med 23 mål i 10 kampe. Hansa har dog hentet syv af ni point ude, så her ligner krydset et frækt bud.

Leander tipper: Uafgjort (odds 4,50 ved Nordicbet*)


Kamp 3: Brøndby – FC København (14.00)

Hvem håndterer kort hviletid fra de europæiske kampe bedst? Brøndby har set slidte ud, når de har været i aktion efter Europa League-kampe torsdag aften, og holdet blev udspillet i store dele af nederlaget til Rangers, men FCK brugte også kolossalt mange kræfter på at spille 85 minutter i undertal i torsdagens 1-2 nederlag til PAOK. Viktor Kristiansen er klarmeldt som et stort plus, men der venter kolossal opbakning til værterne fra et forventeligt udsolgt Brøndby Stadion. Vi bør derfor have ingredienserne til et klassisk derby-kryds.

Leander tipper: Uafgjort (odds 3,85 ved Marathonbet*)


Kamp 4: West Ham – Tottenham (15.00)

London-derby på bagkant af to hold, der begge var i aktion i Europa torsdag aften. Spurs sparede både Kane og Son, der slet ikke var med i truppen i 0-1 nederlaget til Vitesse og derfor er de to og en række andre profiler helt friske, men West Ham stillede dog også stærkt mod Genk samme aften med bla. Soucek, Rice og Bowen fra start i en overbevisende sejr. Tottenhams nye manager Nuno havde store problemer med West Ham sidste sæson, hvor han tabte 2-3 og 0-4 med sit Wolves-mandskab, så i en målrig affære får David Moyes’ spændende “Hammers”-mandskab favoritstemplet.

Leander tipper: West Ham vinder (odds 2,50 ved ComeOn!*)


Kamp 5: Randers – AGF (16.00)

Nicolai Poulsen i karantæne og Patrick Mortensen i historisk måltørke. Det lugter af Randers-sejr, men kronjyderne rejser først hjem fra Tjekkiet sent torsdag aften efter en krævende udekamp mod Jablonec, hvor man krigede 2-2 hjem i sidste sekund, så her ligner det krig og vilje og knap så stor skarphed foran mål. Selvom det lige er at stramme den at kalde RFC-AGF for et derby, så napper vi endnu et “derby-kryds”

Leander tipper: Uafgjort (odds 3,40 ved Marathonbet*)


Kamp 6: FC Barcelona – Real Madrid (16.15)

Historisk (omend kneben) favoritværdighed til Real Madrid på Camp Nou, men den catalanske maskine hoster og harker, mens Real Madrid i midtugen blæste Shakhtar Donetsk bagover med 5-0. Odds-teknisk er det svært at forsvare så lav en pris på madrillenerne, men det ændrer ikke på, at Barcelona står historisk svagt med mange spillere, der mangler Clasico-erfaring og Jordi Alba tvivlsom til kampen med en skade.

Leander tipper: Real Madrid vinder (odds 2,55 ved Marathonbet*)


Kamp 7: Ajax – PSV (16.45)

Hollandsk guldbrag allerede i runde 10. Ajax leverede en opvisning af de helt store, da man bøllebankede Dortmund 4-0 i Champions League, og PSV har i omegnen af 48 timers mindre hviletid i forhold til deres Europa League-hjemme-nederlag mod Monaco torsdag aften, hvor man kom i tæt på stærkeste opstilling. De to faktorer alene gør Ajax’ favoritværdighed glasklar, men PSV vandt første stik med hele 4-0 i Super Cupen tilbage i august.

Leander tipper: Ajax vinder (odds 1,51 ved Marathonbet*)


Kamp 8: Manchester United – Liverpool (17.30)

Det var ikke kønt, men begge hold trak sig sejrrigt ud med 3-2 i midtugen – Manchester United efter et vildt comeback i 2. halvleg, hvor man vendte 0-2 til 3-2. Mohamed Salah er et godt bud på den farligste angriber i verden lige pt, og hvis Uniteds defensiv kan lukke fire ind mod Leicester og to ind på en halv time mod Atalanta, kan det også blive en rigtig lang aften mod Liverpool-offensiven. Fordel gæsterne.

Leander tipper: Liverpool vinder (odds 2,36 ved Nordicbet*)


Kamp 9: Zenit – Spartak Moskva (18.00)

Zenit brugte mange kræfter mod Juventus onsdag aften og har højest overraskende tabt de to seneste ligakampe med 1-2 til upåagtet modstand fra Arsenal Tula og Sochi, og derfor virker det groft, at holdet kun giver 1,55 hjemme mod Spartak Moskva. Nok smed hovedstadsklubben en 2-0 føring mod Leicester og tabte 3-4 onsdag aften, men træner Sergey Semak har to sejre i to forsøg mod Zenit og bør kunne sikre en tæt kamp her.

Leander tipper: Uafgjort (odds 4,80 ved Marathonbet*)


Kamp 10: Roma – Napoli (18.00)

Napoli tørrede gulv med Roma i sidste sæson, og spørgsmålet er, om José Mourinho kan gøre noget ved de suveræne syditalienere, der topper ligaen med maksimumpoint efter otte runder. Romernes reserver blev ydmyget med 1-6 af Bodø Glimt torsdag, men kun keeper Rui Patricio fik genvalg fra weekendens nederlag til Juventus, så alle stjernerne bør være klar. Napoli havde problemer mod Legia og stillede overraskende stærkt fra start, så det ligner en helt åben kamp med masser af mål her.

Leander tipper: Uafgjort (odds 3,70 ved Marathonbet*)


Kamp 11: Olympiakos – PAOK (19.30)

Det er sjældent ret målrigt, når Grækenlands to mest succesfulde hold i nyere tid tørner sammen, og søndag bliver næppe nogen undtagelse. Begge hold var på svære udebaneopgaver i hhv. Frankfurt og København torsdag aften, så derfor vil det være en logisk konsekvens, at tempoet næppe er i top til opgøret her. Klassisk derby-deler i vente.

Leander tipper: Uafgjort (odds 4,00 ved Nordicbet*)


Kamp 12: Marseille – PSG (20.45)

PSG-fans er forment adgang til Stade Velodrome til opgøret her, hvilket i sagens natur gør hjemmebanefordelen noget større end normalt. Det er dog også et af få argumenter for point til hjemmeholdet, der tabte begge indbyrdes møder til PSG sidste sæson og tilmed har 48 timers mindre hvile end hovedstadsklubben efter en hård 0-0’er mod Lazio i Rom i Europa League. Logisk udesejr, måske med Neymar tilbage efter skade.

Leander tipper: PSG vinder (odds 1,70 ved Marathonbet*)


Kamp 13: Inter – Juventus (20.45)

Med Napolis superstart in mente, er der ikke noget med at spille uafgjort her for nogle af holdene, der runder Super Sunday af. Juve-træner Allegri har et massivt overtag på sin modpart SImone Inzaghi med syv sejre i ni indbyrdes opgør, og i det, som bør være et tæt opgør, skal spilværdien ligge på Juve til overraskende højt odds.

Leander tipper: Juventus vinder (odds 3,55 ved Marathonbet*)

Odds ved udgivelsestidspunkt. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar