18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Blog: Her er fodboldens Ryder Cup

Europa mod USA er golfens ypperste duel, når de 12 bedste spillere fra det amerikanske og europæiske kontinent dyster mod hinanden denne uge. Men hvordan havde det set ud, hvis vi havde udtaget Fodboldens Ryder Cup-mandskaber? Det forsøger Benjamin Leander at sætte op i ugens blog.

Både Lionel Messi og Neymar har fundet vej til det sydamerikanske hold. Foto: Bildbyrån


EUROPA (UEFA): 4-2-2-2

Ungdommens mod hos Europa, hvor de to wingbacks i Alexander-Arnold og Mæhle får afgørende betydning for spillet på kanterne. Naturligvis havde Andy Robertson også været i spil til venstre backen, men så havde det efterhånden været en hel Liverpool-defensiv, og Mæhle har været brandvarm, når han har spillet pladsen på det danske landshold.

Det var et krav, at fremtidens Messi/Ronaldo-duo i form af Mbappe/Haaland skulle spille på top sammen, og det efterlader en defensiv midtbane med Kimmich og Højbjerg med Pedri og De Bruyne til at støbe de gyldne afleveringer foran dem.

DONNARUMMA – ALEXANDER-ARNOLD, VAN DIJK, UPAMECANO, MÆHLE – KIMMICH, HØJBJERG – PEDRI, DE BRUYNE – HAALAND, MBAPPE


SYDAMERIKA (CONMEBOL): 3-4-3

Genforening med MSN-konstellationen fra de glade Barcelona-tider i front, mens ærkerivalerne fra Real Madrid også har tre mand på holdet, bla. på den centrale midtbane.

EDERSON – GIMENEZ, MARQUINHOS, EDER MILITAO – CUADRADO, CASEMIRO, VALVERDE, RENAN LODI – MESSI, NEYMAR, SUAREZ.

I en forventet målrig affære med over/under 4,0 mål, bør Europa stadig være pæne favoritter i omegnen af 55-20-25, men hvad siger I derude?

Skriv et svar