18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Blog: Haaland til City – hvad får Pep Guardiola i front?

SpilXpertens Benjamin Leander knuser tal for det norske vidunderbarn, som meldes millimeter fra Manchester City, og sammenligner med et par af de andre, værdifulde, unge angribere.

Erling Haaland kan snart være fortid i Dortmund. Foto: Bildbyrån

Erling Haaland kan snart være fortid i Dortmund. Foto: Bildbyrån


Tager man Transfermarkt.com’s vurderinger hedder verdens fem mest værdifulde angribere Kylian Mbappé, Erling Braut Haaland, Harry Kane, Dusan Vlahovic og Romelu Lukaku. Tre af dem er født mellem 1998 og år 2000, og medierne svømmer over med reportager om, at Manchester City i denne uge sikrer sig underskriften fra norske Haaland, som i følge flere bulletiner skifter for 65-70 millioner euro på en fem-årig kontrakt.

Men hvad får Manchester City så til at smide ind på 9’er positionen?? Det korte svar er: Et monster.

Haaland ligger på voldsomme 0,89 mål pr. 90 minutter indtil videre – markant foran Kylian Mbappé og Vlahovic. Til gengæld får man mere rendyrket målnæse end den kombinerede målscorer og kreatør som Kylian Mbappé i Paris, som også modtager bolden mere end dobbelt så mange gange som Mbappé.

Dusan Vlahovic må siges også at have brændt banen af de seneste to sæsoner, hvoraf han har repræsenteret subtopholdet Fiorentina i halvanden af dem. Han kan meget vel blive et gigantisk salg for “Den Gamle Dame” i løbet af et par sæsoner, hvis han fortsætter udviklingen i Torino-klubben.

Med tanke på, at Harry Kane var rygtet til Manchester City for 100.000.000 pund i sommer, så ligner det en rendyrket genistreg af City-ledelsen at hente den syv år yngre nordmand for noget nær det halve af prisen.

Skriv et svar